Maybe it's time to begin to realize the truth now

Godkväll,

Johannes tog nyss bussen hem.
Rolig dag med musikalen. Människorna gjorde det roligt och tiden gjorde det segt men det känns bättre nu. Verkar som om alla kan sin sak bättre än sist men ganska långt ifrån perfekt. Men vafan med lite improvisation så löser allt sig! Roligt kommer det bli i alla fall.

Nu är det bara tisdag & onsdag i skolan kvar, det blir som schemat men ändå inte. Lär ju bli film på lektionerna om inte så blir det nog oseriöst ändå. På torsdag tar min kära syster studenten. På fredag är det kf-dag med klassen och sen helg igen. Söndag till onsdag kommer det vara musikal hela tiden. Uppvisningarna är på tisdag & onsdag. Onsdag kväll är det nianfesten. Sedan är det torsdag den 16 Juni, går ut grundskolan. Liseberg som avslutning sen ett jävligt härligt sommarlov framför sig. Sommarjobb, stugan, Mallorca, sola & bada och framför allt vara med sina underbara vänner och pojkvän! Ser fram emot det och det är ju bara tio dagar kvar!

Själv är jag väldigt trött nu så tänkte sätta på en film och slockna till den. Kort dag imorgon sen fotbollsträning äntligen, länge sen nu!  Hörs imorgon Godnatt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback