fredag 16 septemper

Hejsan !
Slutade skolan 12 idag men vart inte hemma förns 2. Jag brukar få cykla hem (8km) på fredagar för att ingen kan hämta med bil. Idag så när jag hoppade på cyklen märkte jag att jag inte nådde ner till tramporna. Tittade på sadeln och såg att pappa höjt den till hans längd... grrr. Fick stå upp hela vägen hem samt trampa så vart rätt slut minst sagt. Ingen mat i magen hade jag heller. Åt frukost vid halv sju och slutar ju klockan 12 när vi har lunch så stannade inte och åt. Lite lite energi till att cykla men jag kom hem. Tryckte bokstavligen ner 2 mackor i magen och nu är jag glad igen. Yes, så såg min eftermiddag ut!

Ikväll är det hemmakväll som gäller. Jag ska laga mat åt familjen. Kycklingröra i tortillabröd tänkte jag. Titta på idol och se film och bara mysa framför tv:n hela kvällen.

Imorgon på förmiddagen så drar jag in till stan med saknade FridaW! Vi ska shoppa loss och ha det gatt! Drar sen hem till Johannes och sover där så blir inget skrivande, ölmmm typ allt jag hade att säga. Så kommer min helg att se ut. Puss&kram skummbanan!

P.s, håller på att redigera lite bilder på ett program jag hittat så kanske dyker upp lite bilder framåt kvällen(a)
facelook of today,



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback