favvo film as hell

Nej det blev ingen springning för mig, min hals gör bara ondare och ondare, näsan rinner och min kropp gör ont ! jag ooorkar inte vara sjuk nu när jag äntligen har tid att springa !!? Typiskt typiskt typiskt min tur asså.
thim&sara försökte få i mig te igår men näj vad äckligt ! Eftersom att jag också är förkyld så nyser jag hela tiden och jag kan ju inte på stå att det är speciellt skönt för halsen.

Idag får bli en foto dag. Ska ta massa finurliga kort jag får underhålla mig med det. Sen har jag fått låna hem Mamma mia (( favvvvvvo film as hell )) 

Och det är ingen vanlig dag idag, för det är min doggies födelsedag ! 2 fantastiska år, grattis grattis på söta plutten ;*


      

alllllltid ska han sitta i ens knä :P

sdfghjkl

Godmorgon !
Natten blev haha mycke great, somnade typ 5 tiden. Tittade på spökhuset, ett ufo i new york(fast tv:n laggade så vi fick se en hackig film. Sen tittade vi på G-force. Några marsvin som vart superagenter haha yeyy!

Nu spelar sara guitarhero och thim är social med mig (y) Massa skojj på denne kväll/natt & morgon. Åker hem sen och då ska jag springa en runda (y)

sun out there !

Chhachachacha..cha !
Idag är det tisdag för er som inte har hjärna :)
Nu sitter jag hos sara och väntar på två pöjkar elr en pöjk för saras didn´t make it :P
Vi ska ner till pizzan snart och sen film all night long ! U-u-underbart bra ! ! ! ! ! ! Ha en jävla härlig dag för det är sun out there in tha world ;)!




så här ser vi görsnygga brudar ut ;) (((saaaarAh & Thiiilda)))

Collage


Sådär ja :)

mjaooooe!

har precis kommit tillbaka från ridningen elr däramanda red :P har massa bilder men ni får se dom när vi kommer hem till moi ;-)

ball Mands på bild !

Mjaooo! saknar mittblondiiee hår !

22.00-10.00

Tjabba tjena hallå !
Idag är jag utvilad som bara den, har sovit ett halvt dygn (22.00-10.00) Nu ska jag göra mig i ordning och sen dra till fina Mands. Ha en trevlans bra måndag alla fina ! ;-)

mands♥

Nu har jag -sprungit, -duschat & -ätit. Riktigt skönt !
Ska se på tv och sova djupt ! Imorgon drar jag till rottne (löpanäs)
där göllemands bor och där ska jag se när hon rider och sånt gojs
sen drar vi hem till mig och sover :) Kameran följer med
om det inte regnar för mycket så de kommer bli bilder :D

Ha en busigt mysig söndagskväll alla fina♥


Mands den fina !

Min nya låt:)

Min nya låt är skriven och har ju sagt att jag skulle lägga ut den igår ? men gör det idag istället för att jag inte hann igår så nu vet ni :)
hoppas ni gillar det !     (bilden är lite före än vad jag sjunger haha min cam är så bäst)

myror i brallan=jogga

Helluuuuu !

Tävlingen är avslutad och jag är sjuuuukt trött ! Vi vann inte men det vart kul ändå:) Fick äntligen uppelva tävlingsfeelingen igen det vart så länge sen.  Konstigt nog av all trötthet har jag myror i brallan så ska ut och springa en runda nu kanske får med mig pappa :) Blir en lat söndagskväll för mig annars och de gör inte mej något för nu är det påsklov all week long ! Gör bra (y)

Hahah så här såg några av mina ut och så såg jag också ut, vita kläder med blått förkläde samt håret så där som dom har de, kan ju säga att de vart min snyggaste look ever(naaat) men värt de:P

kör-kör-körslaget

Jaouuup nu blir det körslaget, lr det som är kvar av körslaget :P Sen blir de läsa bok och nana som en stock!

Okeeeejj det kanske inte vart en råtta det vart bara en bra förklaring varför jag ser ut som jag gör.

Ny låt skriven

Godkväll godkväll och godkväll..en till... GODKVÄLL !

Nu har jag skrivit en egen låt jag ska snart fixa så ni kan lyssna på den (titta gäna in senare så får ni höra) Först ska jag göra mig i ordning tills ikväll och sånt. Tänkte locka mitt hår idag, det vart nog minst ett halvår sen sist :P

en ny bikini

Tårtan är äten och jag fick nyss hem min nya bikini...

...så nu blev jag glad =)

allt klart !

Nu är alltihop klart, det blev ingen lila design men det blev ljust och fräsht. (?)
Hoppas ni gillar det :)
nu ska jag baka en tårta till ikväll !

stooor förändring

Godmorgon alla fina !
Idag är de en ny dag hah hoppas denna blir lika lyckad ?
Lördag är det idag den 27 mars 2010(ville bara hålla er uppdaterade) Stack hem rätt tidigt idag, sara skulle in och köpa en gitarr. Lycka till sötan !

Idag ska jag och min familj plus mormor fira min kära mor som fyller år på måndag. Riktigt gott blir det nog haha tänker bara på maten xD Det blir ifs ikväll så det betyder att jag har hela dan på mig att fixa en snygg design maybe header (om den inte passar) Varnar er för en stor förändrig tror jag.

Sen blir de inte en sen kväll för mig inte för imorogn är deten speciell dag. Jag ska tävla med mitt lag i gymnastik, lr alla i braås laget ska tävla mot alla och vi kommer ääääääga sönder som bara den I promisse ! Jag ska faktiskt vara med och dansa, riktigt kul det vart ett tag sen jag tävlade (L)

Hör av mig senare och nu blir det att fixa massa massa massa te designen.

rixelipix !

hemma nu hos sara, jag vann hinken i fritidsgården (de innebär en tävling och man vinner en hink med massa snacks ;)) stolt(a)
Nu är de rix fm som gäller på högsta nivå och dansa loss ;)
puss godnatt ;*

gick i strumpor genom hela stan

Jahaja, den här kvällenb vart meningen att sara och jag skulle på bio(alice i underlandet).
Vi åkte in till stan efter skolan och sen gick vi och åt pasta  gurka och majs på corretto :P haha mega gott! Sen väntade vi i två timmar på att bion skulle öppna haha och när jag skulle köpa biljetterna så funkade självklart inte mitt kort och aa, damn vad lyckat ^^ haha vi hade inga pengar så vi stack till bussen men hade ont i fötterna och gick i strumpor genom hela stan xD sen ut från coop kom en man i cykelhjälm och pratade för sig själv samt sa holi kanoli haha garvade ihjäl oss !!!!! hem lr vi stannade i rottne i fritidsgården och nu jävlar ska vi snart vinna hinken ;D vi own everybody!!! så aa denna kväll blev lyckat! Vid tio tiden åkter vi hem till saras house och ser massa filmer;)

PUSSSSS PÅ DENNA LYCKADE DAG HÖHÖ !
P.S skriver kanske sen när vi kommer hem för er som är intresserade.

Alice i underlandet ?

Godkväller =)

Idag är det torsdag för er som inte visste och jag har inte så jättemycket att berätta om dagen tyyyyp. Frida vart sista gången jag träffar henne på ngn vecka(påsklov och hon är ledig i morgon p.g.a tävling) hah nu vet ni:P a men lycka till snygging hoppas du tar några pers lr vad de heter ! ;) <3

Imorgon drar jag på bio med saraaaah, Alice i underlandet haha den verkar fett grymm ! Någon som veet ?:P Blir hur bra som helst, sover där bara så ni vet (a)

Nu ska jag äta spaghetti och köttfärsås, jummi! Sen skiva ut lille svenskan. Ha det guttans bra puss!




Har en ny klänning som syrran köpte hem åt mig:) tack!

design sökes


Love me - Justin Bieber 

Damnnnn vad bra den ääär!

Onsdag,,hmm kan ju säga att den varit helt ok typ haft fett kul med en viss hanna haha :P Sen nu blir det att vrååål skriva svenskan till fredag har bara gjort tankekarta-.- bra jobbat matilda! 

Sen söker jag en design gärna lila om ngn skulle vilja vara gullig&supersnäll och göra en om jag inte fixar en själv men hör gärna av er om ni har lust ! :D

Hör av mig ikväll om jag överlever svenskan puss.

like this ;)


Så här går jag till skolan idag :)
svart tjocktröja-ullared
gråa mjukbuxer-bikbok
linne-hm

have a niiiice day!

Godmorgon godmorgon de är en härlig dag ,lr hur den går ?
aa men tisdag idag betyder kort dag och idag äre ingen konfirmation som stör hhee. Älskling följer med hem mys på de(L)

Svarta leggins----hm..vet inte
svart linne-gina
vitsvart randig tröja-gina

mjsafasjdfsakföls ont!

Mååååååndag, hmm segt as always men överlevde denna dag också. Har en anka som vikare hela veckan haha hon e läääskig! Lr hur sara!?:P Dagen har väl inte varit min kan jag säga, min tånagel bröts av genom att jag skulle skjuta fotbollen men träffade en annas fot och aa de gjorde ont!!! Sen när skolan slutade så missade jag bussjäveln för att busschaffisen inte såg mig:@ en förbannad matilda gick till snällasara som släppte in mig och stannade där tills pappi kom och hämtade mig :D haha

Nu ska jág lr jag tänkte göra pasta som vanligt(har räknat ut att jag ätit pasta i 2 år efter varje skoldag) haha jag är megabra(y) men aa jag kom ju hem lite senare än tänkt så väntar tills dom lagar spagetti och köttfärssås ikväll får hungra ihjäl. Nu ska jag spela gitarr, Russian roulette med rihanna och kanske blir de bra och jag lägger ut en video :)

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJDÅ !

röda med rosa streck


Målade mina naglar röda med rosa streck på, inte så jätte bra bild haha.
Nu ska jag dra iväg och träna puuss.

moi mobil is a live!!!

Bra dag med Sara idag, gick på gudtjänsten vi vart kyrkvärdar (aa) sen åt vi våfflor där och när vi kom hem lagade jah och sara pannkakor :D mycket mycket gott! Nu ska jag sova lr ngt är as trött och fryser ihjääääl! Sen blir det att dra sig till träningen och sen sova igen. Sen en god nyhet, min mobil lever!! än så länge iaf:P

Jag älskar dig

Godmorgon vackra dag
Idag är det söndag inte så kul men de blir bra ändå, ska te sara och vi ska på gudtjänsk haha mega roligt(naaat) Sen vettifan men stannar nog där lite grann mayyybe :)

Såg ju fotboll igår, rottne vann med 2-1 mot...vet inte.

as bra bilder jag vet(a)

2-1 yesss!

JAG ÄLSKAR DIG <3!

kan man ha mer otur!?

NEJ NJE OCH NEJ DET KAN MAN INTE

Jag vart så jävla kissinödig och skyndade mig upp tog upp böjde mig ner och tog upp toalettlocket och plopp lät de och jag såg min mobil sjunka ner i toalettstolen.. tycker det är jättevidrigt att ta händer i toalettstolar men allt för min älskade mobil men den är illröd(batteriet) och har den på torkning nu, chanserna är säkert små som satan ush fy och blä lipar sönder! kommer aldrig klara mig utan den :'''''''''''''''''''''''''''''(

Nu är jag pissförbannad på mig själv som inte hade stängt dragkedjan i fickan till mobilen!!!:@

Utseende för match


Like this !

saknar sönder!!!!!

Godmorgon alla fina!
Idag är det lördag vilket betydde sovmorgon för mig men min axel krånglar som satan så kunde inte ligga still inatt blev inte mycket sömn som jag velat men bättre lycka nästa natt?

Jag vart nyss nere och tittade på fåren fick ju nyss två nya lamm, underbart söta en av dom svarta har en vit lugg ahah mega tufft, typ elvis ! ;) Idag ska jag på fotbollsmatch som älskling spelar sen stannar jag hos honom. Har icke träffat han på en vecka jag är desperat för jag saknar sönder honom!♥
Men först ska jag tvätta bilarna och tjäna pengar på de(y)väldigt behövligt för mig just nu
Ciao!

u-u-underbar vecka♥

Godkväller alla små barn..ungdommar..vuxna..tillsist men inte minst alltid..gammligar ;)
Nej men aa hej, veckan bakåt från måndags med Roxana har varit underbart roligt flummigt och bäst helt enkelt ! Har haft de kul varenda sekund, tack rox ! Absolut ett oförglömligt minne!


Idag fick vi städa tills lunchen, haha inte roligt att städa men att städa med rox är roligt !

idag har jag hålllt en dammvipp för sista gången!

Hemma hos rox idag vid tyyyyyp...5-6 tiden

Hemma hos rox och hennes finfina spegel ;)



Till sist och..minst lilla jag :)
Senare på kvällen kom jess och störde mig (rox fick ngn att prata med :P) när jag bååål glodde hanna montana filmen haha den är ju as kul ;) Mycke mysig kväll med dom och nu är jag hemma igen, hem ljuva hem ! haha nej men  ska bli skönt att slippa trängas med ngn i sin egna stora säng !♥♥♥♥ Ska lägga ögonen på en film sen nana lääänge!

Puss godnatttttt♥

shopping

Det jag köpt nu då va :::

Rouge, eyeliner & ögonfransböjare (y) hm allt ihop 150 kr kan man väl knappast köpa billigare (y)

Skossingarna, svarta från dinsko 299:-

Ingen bra bild inte men ah brun t-shirt och svart kofta och mörkblåa jeans som inte är på bilden:)
Har en rolig sak men(för mig iaf)
Rox la in bilderna från hennes mobil (dom jag nyss la ut) så stod de på engelska "pictures" så sa jag
-tryck på pictures
- jaa tack för att du översatte, sa rox
-jag ba haha va?
- rox hahaha det blev fel,

meningen med detta va att hon trodde att jag sa bilderna men sa ju pictures så hon trodde att jag översatte och aa fan det blev några skratt för mig och söda ansikten för rox ;)

07:32

Godmorgon alla sötnosar !
Jobbig morgon, upp vid sju men de är bara att hoppa upp och stutsa så går de fort att vakna ! Nu har jag sminkat klart mig väntar bara på sega rox som sminkar sig haha  ;) Sedan tar vi bussen in till stan och praoar hela dan (de rimamde(aa)) Yeyyy!!  Nä men a,, bussen går lite senare så vi hinner gå på stan sen ikväll, ska hitta:

♥Höga stövlar typ (ni får bild på de sen om jag köper förstås)
♥Puder & puderborste
♥Ögonfransböjare
sen blir de säkert något mer när tilda väl är i stan ;)
Ha en trevlans dag allihopa pusspusspuss x2 haha.

Duktiga as hell !

jajamen rubrike stämmer in perfekt ! haha jag drog med mig rox ut på en springrundai rottnestaden haha! Nej men de gick super bra och nu harf vi duschat ska snart äta jordgubbsfil och se andra avenyn vid nio ::)

ha en trelans kväll ala pusss!

maha världens snyggaste jogging outfit ;)

Nu vet ni :)

Helluhellu !
Har precis kommi hem ill roxana, hon packar upp och jag är så snäll som inte hjälper henne muhihih ;)

Rox & Jag I love it!
Haha nu vet ni (y)

studiedag

Godmoron ! :>

Idag har jag studiedag och de betyder sovmorgon med rox (y) När vi vaknade så satte vi på tv och de kom upp ngt asweird program som typ handlade om att man skulle hitta ett fel bland 4 likadana bilder typ:S vi såg i nästan 40 min och ingen ringde in haha asfult !

När vi hade ätit frukost(nyss) så skulle vi gå ner och rox skulle ner från sängen och satte foten i min "fil men flingor skål" haha askul ! Nu ska vi titta på dom nya lammen som kommit nu har jag fyra stycken! underbart dom två sista kom inatt(L) Sen ska vi till rottne och springa en runda (y) vi är såååå bäst!

emh typ rubrik ?

Heeeeeeeeeeeeeeeeej ! ;D

Andra "praktikdagen", helt okej som första dan men roligare denna dag ! Vi fick vara mer tillsammans och jobba(y) haha och i går så spillde rox ut alla vindruvor i soprummet som hon skulle slänga, dagen därpå (idag) så upptäckte vi att det vart kamerabevakat i soprummet:$$$$$ hah kul för rox ;) sen så idag så stoppade vi i en mega stor kartong och vi ångrade oss när vi lagt i den så rox försökte hoppa upp coh ta den och jag fick panik !!! haha fan garvade ihjäl oss ! Sen har vi gjort massa andra tabbar.


När vi väntade på bussen

Nu ska vi snart äta lassange mumms ! Sen ska vi bara slappa och säkert sommnar vi mitt i för vi är meeeeega trötta :P
GODNATT alla fina ! ♥

första dan

Hallihallå !

Första dan på praon idag då, damn vad jobbigt ska aldrig jobba i mat affär xD Nej men kul har det varit men lite jobbigt för armar att flytta och lasta in saker i alla vrår :P Några bilder sen vi satt på MAX och åt mat.





Rox i ett nötskal xD

Nu ska vi snart laga mat tills imorgon(spaghetti & köttfärs) sen baka så vi har ngt fika i morgon(tjockisar är vi :P) Spela gitarr och sånt ofc.  puss

"blev helt plötsligt as nice"

Russisan Roulette - Rihanna



Veckan som kommer blev helt plötsligt as nice;)
Rox sover hos mig imon te onsdag och jag hos henne onsdag te fredag (y) allt blir bäst ! Nu ska jag fixa och pixa lite tills imorgon sen jävlar ska jag sova djupt och vara pigg te imorgon ska försöka göra så gott intryck som möjligt. GODNATT ALLA FINA !

14/03-2010

Söndag idag, trist men skönt. Fast vart i missionkyrkan i SJU timmar ! fett tråkigt fast vi fick mycket mat..fika lunch fika fika:P Helt okej träffade sara, kommer inte träffa henne på en hel vecka. snyfft.

Sen är de inte lika jobbig söndag som alla andra söndagar brukar vara för jag har en hel veckas prao framför mig med roxana tror och hoppas att det kommer bli super roligt ! Ni kommer få se minst en bild från varje dag de lovar jag. Eller kanske inte ska lova för mycket vet inte om´jag kommer hinna xD jaja de märker ni.

Och ikväll är det parlamentet om jag inte minns fel och sen är de väl 2 ½ men? lr är de vardagar endast ? hmm..får kolla upp de för det är fett kul programm! rekomenderas, kanal 6 vid nio varje vardagskväll iaf.
pusspuss och godnatt ! ♥

Bilden är tagen på morgonen