hamburgare i magen snart efterrätt och maj...

dsc02536 (MMS)

hamburgare i magen snart efterrätt och majbrasa!

HA EN TREVLIG VALBORG !



ska bara testa om det funkar att mobilblogga!

ska bara testa om det funkar att mobilblogga!

VALBORGMÄSSOAFTON

Hey,
Nu mår jag lite bättre. Sov hos pojken inatt. Han är väldigt bäst!♥
Idag är det valborg, inga ledsna miner utan idag är det valborg, PARTY! ska jag ha de riktigt roligt med mina vänner, ikväll och natt. Det blir så himla bra! Jag har egentligen ingenting mer att säga. Om jag kommer ihåg så kommer en outfit bild innan jag åker annars blir det bidler imorgon för kameran följer med.
Ha en riktigt härlig lördag, valborg!

NOBODY IS WORTH YOUR TEARS, AND THE ONE WHO IS, WON'T MAKE YOU CRY

fuckad dag.
drar till pojken ikväll och tar de lugnt.

INDESTRUCTIBLE

Godmorgon,  jääsp.
Kunde inte somna om efter att pappa börjat dammsuga(!?) kl 7 på morgonen. Vilade till kvart över sen struntade jag i sängen och gjorde mig i ordning vilket gör att jag är packad och klar för skolan. Det är typ 40 minuter kvar tills jag behöver köra. Ska nog sätta mig vid tv, får sätta alarm så jag inte glömmer. Annars är jag på pretty good humör. Bara väldigt trött, NU skulle jag kunna somna om, herregud.
Så här ser jag ut i facet idag som alla andra dagar typ. Har jeans, kofta och linne idag bara.


EVERY DAY, NEW OPPORTUNITIES

Heey,,
Är hemma efter gymnastikträningen. Barnen vart galna idag! Och värst av allt, syster lovade att vi skulle ha avslutning hemma hos oss och äta tacos, im gonna die! nä men om de lugnar ner sig kan det nog bli roligt! Vi har ju fått tre nya kattungar och flera väntar i den andra kattmammans mage, tjejerna från gympan ville ha allihop, de låter bra för det kommer säkert 4 till och det är to much.:P 
Imorgon är det redan fredag igen väldigt bra för det är ju valborg på lördag. Ska va med några vänner och ha de kanon! Säger bara en sak, det kommer bli awesome kul! Men aa först är det fredag. Kör moppe imorgon för vi har sovmorgon en halvtimme (haha) men med moppen gör det faktiskt skillnad. Kör och plockar upp sara på vägen. Efter skolan tänkte jag springa en runda. Sen på kvällen sover jag hos pojken.

FOLLOW YOUR OWN HEART, NOT OTHERS.

Godmorgon !
Buhu drömde mardrömmar inatt :/ vaknade seriöst av tårar. Men nu är jag glad igen, ska trycka i mig lite frukost och läsa en tidningen.
Faceeelook.

7 ST TVKANALER = INGENTING

Klockan åtta hos stjärnorna var som halv åtta hos mig. = bra. Men det är slut och jag hittade ingenting mer roligt på jag som ändå har så otroligt många kanaler... 7 st ! Men det är ju bra för då slipper jag sitta där och dega. Kan ju passa på att lägga upp bilder på vad jag ska ha på mig imorgon. Tar ju alltid fram kläder dagen innan.


Nyklippta håret med.
Nu ska jag måla naglarna bara för att ge lite information!

HEJ JAG HETER BENGT & JAG JOBBAR PÅ EN KNAPPFABRIK

Tja tja.
Nu är jag nyklippt! Klippte topparna bara så lite kortare men ingen skillnad annars. Sara följde med mig vi tog mopparna. Sen har vi bara varit hemma och fixat lite musik. Hon drog nyss hem och jag funderar på vad jag ska hitta på. Nu när sveriges mästerkock är slut*sadface* så har klockan åtta hos stjärnorna börjat på onsdagar. Det är om mat det med, får ta och se vad det handlar om! Det är kändisar alltid lite trevligt:)

SNIGLAR & GRODLÅR

Sara och jag håller på med ett eget arbete i franskan. Vi hade letat om fakta och bilder om franska maträtter. Allt vart fixat och igår skulle vi börja med att översätta och klippa och klistra och sånt där. MEN då är allt vi skrivit ut borta, hittar inte ett enda papper. Bara till att söka om allt och nu har vi det (yy)

FRISSAN TODAY

Godmorgon guyys !
Idag blir det shorts igen, skulle bli lite kallare idag men de klara jag :P
I skolan händer inget, onsdag långa sega lektioner men vännerna piggar alltid upp en! Efter skolan drar jag till frisören och klipper håret. Jag vet fortfarande inte hur jag ska klippa mig bara att de slitna ska bort som vanligt. Lär inte bli något speciellt hehe.  C u later!

P.S kan ju berätta att jag fått mitt sommarjobb på vidingehem i tre veckor på. Underbart att käna lite pengar, inget roligt jobb kanske men att vara ute i solen och jobba och få pegar för det gör det klart värt det. Får ju hoppas på bra väder då förstås.!!!

HOSTMEDICIN, JA TACK !

Tjosan,
träningen gick kanon förutom hostattackerna, jag får daaaaaaaamp på dem... seriöst, tar aldrig slut:( måste fixa hostmedicin. hmm säger ba LOL.  Men i alla fall, har ätit korv och potatismos nu ska jag hoppa in i duschen och sen softa framför tv. Har förresten fixat klipptid tills imorgon skönt att bli av med de slitna, det behövs. Moppen funkar inte helt säkert, fick hjälp av en snäll själ vid namn Elias när jag skulle hem från träningen (tack). Får hoppas den vill imorgon för då måste jag köra till frissan.
Nu = duschen !

oldiee

SO PLUGG & FOTBOLLSTRÄNING

Tjenare !
Hot hot hot dag, kvav luft men de är såå skönt. Kort kort kort dag, jobbiga lektioner men det är sååå skönt haha. Min eftermiddag kommer bland annat se ut att jag ska plugga so. Ja det är sant, vi har fått läxor och sånt, ny lärare som är lite mer på plugg sidan än förra läraren. Kommer ju bli smartare än självaste gud. nej men det känns bra, kommer gå ut från nian med liite so kunskaper i skallen i alla fall. Först ska jag ta mig ett STORT glas vatten med isbitar i. Sitta i solen och njuta med hunden.
Ikväll är det fotbollsträning för fasiken, niice. kommer få solsting.

Skoldags efter ett skööönt lov!

Godmorgon !
Jag är faktiskt lite osäker om jag vill till skolan, det har varit 2 bränder på skolan detta lov och så ryktas det om en varg i samhället. Som frida sa så vill jag inte heller vistas där just nu höhö. 
Har shorts på mig idag.  På lunchen drar jag, sara & frida ner till sjön och doppar oss!

old pics

Hellu, 
bara för att jag har det lite tråkigt just nu så skriver jag lite. Sara fönar håret haha. Har precis färgat utväxten, det ser lovande ut som blött så får se om det blir en chock eller inte när det är torrt. Sen ska vi göra oss i ordning och dra in till stan. Köpa en ros till zuperzickan ;) sen någon loka till musikalen. Fortfarande super spänd på hur den kommer vara. Nu är det nästan torrt, här får ni lite sexiga bilder för något år sedan.



Blommigt linne & Jeansleggins




Ha de bra  ! :))

MUSIKALEN ANNIE

Hej igen,,
Har stekt nu i några timmar, gaah underbart skönt. Slummrar till ibland men de gör inget. Många nya fräknar och bränna på kroppen. Ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Åker till Sara om någon timme. Färga hennes utväxt sen bär det av in till staden och se musikalen. Är mycket spänd, särskillt eftersom Jessica är med , mycket roligt! Kommer snart med en bild på klädseln ikväll. Tjo!


Liten bild från google.

EVERY ROSE HAS ITS THORN

Every rose has its thorn - Miley Cyrus

Godmorgon !
Pojken åkte nyss hem han ska spela match senare.
Solrik dag idag med så jag ska dra på bikinin och steka i timmar!
Ikväll ska jag och Sara titta på en musikal som heter Annie, jessica är med i den. Innan de ska vi färga Saras hår men iaf. Kommer bli riktigt spännande, musikaler är alltid bra!
Hörs senare.

YOU DECIDE HOW YOU WANT YOUR LIFE TO LOOK LIKE.

Söndag idag, gör ingenting för det är annandag påsk imorgon och det är ingen skola. Skönt.
När jag kom hem blev det fort på med träningskläderna och racade ner med moppen min till fotbollsträningen. Super skönt och super jobbigt i solen men roligT !  Nu är jag nyduschad och snart blir det påtestek(stavas säkert inte så) potatis och sås. Pojken kommer snart och sover hos mig :))
Puss & Kram !

A ROAD TRIP TO MALMÖ

Hej igen !
Vilken härlig helg. Har varit i malmö hos kusinerna och sedan sovit i Melbystrand, sommarstugan. Underbart väder och roligt att träffa sötnosarna Teodor & Signe. Det känns inte som om det intresserar någon vad vi gjort för det är så mycket. Här får ni bildbomb från malmö.















GLAD PÅSK !








lite bilder från grillkvällen

Nu äntligen kom dem upp. Kvällen med Jessica, Sara & Amanda. + några ett annat gäng som kom senare på kvällen. En lyckad kväll i tisdags.
Mitt hår är redan fixat för imorogon. Sätter på en pirates of the caribbean film, 2:an tror jag.











I AM NOT A ROBOT

I am not a robot - Marina and the diamonds


Påskbufé i magen = påskstämmning!
Vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut. Ska trippla mitt hår eller hur man säger, med en trippeltång i alla fall. Lite tv tittande och sova rätt så tidigt. Klockan ställs på 08:00.Kommer med en outfit imorgon sen kommer jag nog inte skriva mer för jag vill umgås med mina fina kusinvitaminer det är inte ofta jag gör. Kommer hem med finfina bilder.
Ha en superfin påskhelg. GLAD PÅSK ! ♥
   

KÄRLEKENS TUNGA


Nanana, septembers bästa låt nanana.
Jogging rundan gick kanon sprang på snabbare än förut. Bara att jag fick en host attack som om jag svalt en katt..  Efter jogging rundan så väntade mammas smutsiga bil på mig. Den glänser rent nu. Däremot så fick typ jag all skit på mig, är dammig hela jag. Ska hoppa in i duschen och göra mig fräsh. Mormor har kommit hit och vi ska äta påskbufé ikväll. Det vart länge sen höhö ett år sen.
Bilder är det snålt med nu. men kommer många efter denna påskhelg!

Bild sen i sommras.

torsdag 21/4

Godmorgon yoo !
Tittade på lite film igår och sen slocknade vi ganska fort. Vaknade för en stund sen.
Ligger nu i amandas säng med köttbullemacka i magen. Tittar på när hon dammar sitt rum.
Har fixat amandas blogg lite granna --> amanda.  Ska dra hem om en stund.
Idag är det torsdag så trevligt.. Mina planer för idag är att springa en låångrunda och om solen skiner, sitta och steka. Vila resten av dagen. Imorgon drar jag till kusinerna och firar lite påsk. Då får man inte vara trött inte. En 3 årig flicka och en 7 årig pojk, dem ska man inte underskatta!

C u later !

amandasandström

Hejsan svejsan,,
Sitter i määndys säng och chillar galet. Vi kollade på en träning innan. Har käkat lite stuvade makaroner och falukorv och snart börjar Sveriges mästerkock. Sen har vi laddat ner en film också och då ska vi grilla marshmallows över värmeljus, så mysigt!

En sommmardag för 1 eller 2 år sedan (:

hem och bort igen.

Heey !
Kanonkväll igår. Det kom några fler som hade samma tanke som oss, grilla korv ;p Mycket mysig kväll! Sov hos amanda hallberg. Idag så vaknade vi tidigt och käkade lite frukost sen drog vi till jess och sara och pratade en stund. Tog bussen hem sen och nu har jag varit duktig och tvättat pappas bil. Ska tvätta mammas sen med så lovade de att bjuda på en musikal som jag och sara ska gå på på måndag. Jessicas är med i den musikalen !

Ska bara vara hemma i någon timme till.. en timma bara :o måste hinna duscha och allt! Ska dra till määndy och sova hos henne. Ska se en match och bara ha de ruuligt:) Det är ju lov så får passa på att leka med vännerna som inte blir av annars! Ha en finfin onsdag kram!
Bilder kommer kanske imorgon från igårkväll. Blev mest flumbilder så inget jag vågar visa. Det får bli när jag har tid tjohej !

GRILLTIME

Hej igen,
Har suttit ute i solen flera timmar. De resulterade färg (lite bränd med) och många nya fräknar. Väldigt skön dag. Nu har jag duschat och lagt på lite mascara på ögonfransarna. Om en stund tar jag en buss till rottne grillar och sover där. Blir en finfin kväll. Kameran hänger med! Hejsvejs!



Moppe runda med Saris

Hey yoo !
Joggingrundan gick kanon förutom att jag rev upp mina legins av en pinnäckel som var i vägen för mig.  Efter de satte jag mig i solen och då fick man ett sms av saris om att köra moppe.  Så har varit ute och kört en runda gick mycket bra. Den dör vid för hög hastighet men det fixar pappa ikväll. NU ska jag lägga mig i solen och steka med min hund. Ha de fiint :).

Dreams are usually not become true ?

Heey !
Drömde självklart om moppar idag bara för att den äntligen funkar. Drömde att jag halkade med den och flööög iväg med den. Moppen på något konstigt sätt låg i en sjö när jag vände mig om. Sen funkade den inte mer. Är skit nervös för att den inte funkar nu. Vaknade så himla tidigt idag.. Ska gå ner till moppen nu direkt måste se min älskling lever ! hihi.
Annars, glad för att dagen bjuder på fint väder idag också ! Ska snart ta på mig jogging skorna och springa en runda. Hörs!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

MIN MOPED FUNGERAR ! ! !
Den startar på ett kick, det går som fort som den gjorde innan. Den är kanon!
*happyface as heeeellll* shiit,  värsta glädjekicken. Heeeeeehe :$
Ville bara meddela detta. Hälsningar en glad glad glad cheeyyy !

hello hottiee day !

Hej hej hej !
Jag skojade bara när jag skrev vårvädret innan, jag menar SOMMARVÄDRET !
Underbar dag på stan med Sara. Köpte hennes mp3, hon köpte lite stufs sen satte vi oss vid sjön med en glass i hand. Galet chill! Nu ska jag sätta mig i kvällssolen och njuta, ha de fiint :))

staden i det fina vårvädret

Godmorgon,
Våååårväder ute!  + att det är påsklov så sjukt underbart!
Johannes sov här inatt, han och jag ska in till staden idag och där träffar vi sara som jag ska gå med en runda.
Bara softa galet i det fina vädret som svergie bjuder på idag (y) Ska inte köpa något speciellt, bara hennes mp3 för min mobil laggar sönder när jag lyssnar på musik. Bra kap för hon har knappt använd den ! Ha en superfin måndag. *happyface*

heart

    



Nu ska jag få i mig lite mat och om sen vila lite innan träningen. rösten är inte okej asså. lite smått irriterat jag vill inte bli sjuk igen.

FLOWER POWER










SÖNDAG 17/4

Godmorgon,
"sovmorgon idag" men jag kunde inte somna om efter att syster kommit in i rummet och stört mig.. Är hostig så fan och ont i huvudet. Yey kul att börja bli sjuk till lovet, perfekt -.- Men inte klaga hoppas det inte blir värre bara.
Det är söndag idag och imorgon börjar det härliga påsklovet! Har inte så jättemycket planerat, fira påsk med kusinerna och leka med vänner annars för jag se vad veckan bjuder på. Som sagt söndag idag, fotbollsträning i eftermiddag sen ska jag se Johannes match därefter sover han hos mig. Blir en finfin söndag! Kameran följer med på matchen så det blir lite bilder imorgon.
Det ser faktiskt ut som om molnen på himmlen börjar öppna upp kanske blir en fint väder?


FAMILJEMYS ! ♥

HOLA !
Kött direkt från grillen med klyftpotatis & sås. Nu frågade mamma om jag ville se film med henne och pappa & syster, självklart. Familjemys på högnivå, toppar det med lite ostchips och isvatten. Ha en fin lördagskväll det har jag haft och kommer att ha ! ♥

I BELIVE THAT HAPPINESS IS SOMETHING WE CREAT.

I find it kind of funny, the dreams are the best I ever had.
When people run in cirles, all around me are familiar faces.
Bright and early with the daily races.

ALLT BLIR SOM STJÄRNORNA BESTÄMT.

Hellu,,
hemma från frida för någon timme sedan. Vi fixade hennes blogg så den blev så fin så, titta på den : gorgeous.  Jag blev lite sugen jag med så jag satte dit en ny header. Tog massvis med bilder innan och bestämde mig för dessa fyra. Lite färg i bloggen sådär. Sitter och pumpar musik i högtalarna och försöker komma på något att göra denna lördag. Ikväll blir det grillat, huuur gott ? Blev inte min pasta idé men grillat är ju faktiskt väldigt gott. Första grillat för i år wiho!

WISH IT, WANT IT & DO IT.

Godmorgon godmorgon !
Har sovit huuur skönt som helst. Frida har inte väckt mig med varken snarkningar eller sömnprat, that's good (y)
Frida sover fortfarande så jag passar på att sitta lite vid datan, vaknade nydligen och kunde inte somna om. Käkar godis, mycket godare på morgonen. Ska se om jag får liv i frida annars sitter jag här en stund till. 
Igår hade vi det hur trevligt som helst, vi sprang en runda, sen bakade vi då tårtan blev myyyket god måste jag säga! Vi stack ut och lekte med fotbollen en stund därefter var det dags för talang2011 på tv och där fastnade vi en stund. Vi kollade också på en film som heter Skruva den som Beckham, förutsägbar men rätt rolig faktiskt, bra film det där. När filmen var slut var klockan halv ett båda trötta efter en skoldag så vi slocknade ganska fort.
Idag är det ju lördag, jag har inga planer alls, kanske är man kocken iväll till familjen eller hittar jag på något. Det ser inte ut att vara jättevarmt ute men en fotorunda vore inte fel med hunden maybe.
Hejdå!

Frida Winqvist chalalallalaa

HALLÅÅÅ ELLER !?

Har kommit hem till fridan. Vi har precis kommit hem från en jogging tur ute i skogen. Massor med snack så märkte man inte att det vart jobbigt(y). Sitter nyduschad och väntar på frida som duschar just nu. Vi ska snart baka tårta innan födelsedagsmamman eller vad man säger kommer hem. (fridas mammafyller år) och vi är så gulliga att vi bakar tårta som överraskning!
Ha en kanonbra fredag !


Gammal bild på fridan & mig.

SPREADING LOVE & JOY

Nu mår jag bättre. Ungarna fick mig på bättre humör och jag fick allt en surpuppa till att skratta hihi. De sprider sån härlig glädje och sprallighet! De har sina stunder haha. Nu ska jag packa till fridan imorgon. Följer med henne efter skolan, vi springer en runda sen tar vi fram bakkunskaperna och bakar en tårta till hennes mor som fyller år (y). Därefter blir det mängder med godis hihi! Blir en härlig tid med gullet frida.

Men nej nu ska jag springa upp och packa det behövs,  har idrott i skolan sen springkläder och sovkläder + en tandborste.

SKITDAG.

Jag är trött, jag har gråten i halsen och jag tappade nyss all energi. Men det finns inget val, ska dra till träningen snart, träna de små barnen. suck...
Vi hade minnesstund för kära Ams idag. Det finns inget som heter död för mig. Man finns alltid kvar på något sätt.
Får ta bort alla tankar, åtminstånde lägga dem åt sidan ett tag. Sorgen finns kvar men den får finnas där för sig själv.

Imorgon sover jag hos fridaw, kalasbra♥

BÄÄMBADÄÄM !

Tjena mittbena!
Sicken härlig avslutning på denna onsdagskväll. Stan med frida då som sagt. Har inte skrattat så mycket på länge, H-A-H-A. Sådan löjlig och rolig humor vi har ! När vi satt och väntade på bussen så skulle jag berätta vart jag ska gå när jag börjar gymnasiet sen i höst.
jag - Där borta ska jag gå! *pekar åt ett håll*
frida - Va? känner vi honom ?
jag - hur är det med hörseln ?
frida - är det höst nu  ?

Pissade ju nästan ner oss av skratt, bäämbadääm ;)

Jag missar mästerkock nu, måste kila. Ha de kanon!

frida har en stark lampa i sin lampa..

Hejsvejs !
Sitter i fridas säng och har precis käkat pannkakor, yes idag igen, mummsigt. Snart drar vi in till staden och går på ett slags möte. Sen ikväll blir det och lata mig så skriver nog inte mer ikväll .Ha de fiiint kram !

GRATIS PIZZA

Onsdag morgon, ska snart springa ner till bussen och i skolan väntar 1,5 h nationella prov, engelska wiho.. Men efter skolan blir det roligare. Jag följer med kära FridaW hem och vi ska på möte, teknikummöte, käka pizza och se trevliga ut det kan ju inte vara så svårt. :p Nä nu måste jag kila, ha de gutt !

REAL FRIENDS SEE YOUR TEARS BEFORE THEY FALL.

Jag skulle aldrig klara mig utan er. Frida, Frida & Sara ♥



I love you girls !

TRUE COLORS - GLEE


Gaah vad äckligt att gå ute i skogen, helt själv (hunden räknas inte som hjälp) och man hör massa prassel i skogen, vänder sig om och ser något svart.. Efter en stund prasslar det till igen, vänder mig om och upptäcker en mus. Rädslan för skuggan är fortfarande kvar då jag ser att de vart trädets skugga xD Inbillar mig alltid saker när jag är ensam..
BildbomB.





















DE SISTA DAGARNA INNAN LOVET.

För att få upp humöret så är det bara till att tänka på att det snart är lov, tre skoldagar kvar!
Imorgon är det nationella i engelska i skolan sen kanske jag följer med frida för att gå på ett möte som hon inte ville gå själv på. Tjock som man är så får man gratis pizza så varför inte ;). Men får se hur det blir.  På torsdag så är det gymnastikträning som vanligt med de små barnen. Sen är det äntligen fredag, ska sova hos fridan. Vi ska vara duktiga och springa och sen bryter vi det och proppar i oss med godis på kvällen hih;) På lördag så ryktas det om att det är Oléo för 95:orna. Vissa säger att det är kanon men andra säger att det är ett flopp. Så får se men det blir med Sara och maybe fridan i så fall. På söndagen blir det fotbollsträning och sen sova med pojken. SEN börjar lovet!  Fira påsk med kusinerna och ha de gött med vännerna. Slappa från skolan.

LOOK HOW I FLOATED ALONG.

Stekningen gick,, sådär. Pannkakorna gick sönder höhö. Men goa blev dem!
Inte lika roligt väder just nu, blev helt plötsligt väldigt trött. Så det blir nog film och sega i soffan en stund. Det är det värsta med tisdagar att när vi väl slutar tidigt så har jag inget att göra. Men jag får försöka hitta på något vettigt sen. Städa gjorde jag igår, mitt rum det blir skinande rent! Springa får jag inte göra för Johannes för det har jag gjort fyra dagar i rad. Gå med hunden, ner till sjön kanske. Ta med kameran så blir det lite färg här i bloggen lite senare. Så får det bli så tar jag filmen efter det.
C u later !

STEKA PANNKAKOR ♥

Hejhopp,,
Bakningen gick suveränt, gott men mättande. Precis hemkommen från skolan och tänkte ta fram kunskaperna och steka pannkakor. Allt jag har och säga.

12 / 4 - 11.

Godmorgon!
Ser ut att bli en fin dag idag också och kort skoldag, blir perfekt!
Idag ska vi ju baka med franskan så det blir bara några få lektioner.
Legins och t-shirt blir det idag (:




PARTY ANIMAL - AKON FEAT. DAVIT GUETTA











Första valet prelliminärt (y)

Heey !
Kan inte riktigt förstå att det är så varmt att man kan ha t-shirt/linne ute idag. För bara några veckor sedan vart det snö över marken. Väldigt skönt får jag säga. Idag så fick vi reda på prelliminärt gymnasieintagning. Jag har kommit in på alla mina tre val, glad tjej ! Estet media är mitt förstaval på skolan Kungsmad. Där släppte en stor tyngd från hjärtat som fridan sa hihi (: 

Har precis duschat efter en varm jogging tur i naturen. Ätit lite mat och ska.. hmm har inget plugg. Jo jag ska packa ner cornflakesflingor för vi på franskan ska baka imorgon.

DON'T THINK YOU KNOW ME..

Ojjj vad mätt jag är. Duktig som jag är så lagade jag maten åt familjen, ungskorv & potatismos..vääldigt proffitionellt. Men i alla fall så slank det allt ner i magen och jag är mätt. Det såg ut som om resten av familjen med tyckte om det för tallrikarna vart tomma!

Det är söndag kväll, pappa ska börja med mig moppe nu som han skulle börjat med igår, gjorde han det ? nej. Så ska sitta och sten glo på honom för att han inte ska smita ;) Nej då det fixar han själv. Jag ska bara slappa resten av kvällen. Det är mästarnas mästare kl 8 annars vet jag inte riktigt. Imorgon blir det dessa kläder,,



nu - vårshow !

Hellu hellu,,
Fotbollsträningen gick kalasbra, är helt geléig i benen nu hehe. Ska snart till gympasalen igen för en vårshow med gymnasterna. Vet ärligt inte om jag orkar, tur att jag inte ska gymnastisera i alla fall. Synd att det redan är söndag, skola imorgon med det är ju bara en vecka sen lov hela nästa vecka, huuur skönt ?? Underbart med lite paus från nationella prov och sånt trams ;).  Måste dra på mig "ledarkläder" nu,, ojj så vuxet de lät hihi. Ha en fortsatt bra söndag för visst är det kanonväder ute!

5-3 till färjestad.

Godkväll,,
Hemkommen från pojken, ätit kalasgod mat, tittat film & tittat på hockey.. för hans skull. haha han stod till och med upp i slutet för att det vart så "spännande" hihi. För att retas ställde jag mig ivägen och drog ner mössan på honom.Ja som det kan gå. Nu ska jag sova, är suuuuper trött upp tidigt imorgon och träna fotboll, yes gött! Godnatt kram!

TO SUCCEED YOU HAVE TO TAKE RISKS

Ha en kanonfin lördag nu drar jag till pojken, Kram !




UNDER MY COCONUT TREE

Hej igen,,
Springningen gick över förväntan och skönt väder med så nu är jag happy ! 
Klockan har inte gått så snabbt nu så jag ska ta mig ett glas juice och sätta mig i solen med en filt och gotta mig en stund (y).

inte ett måln så långt ögat kan nå...

...nannana vad gladm man blir att vakna till solsken!

Godmorgooon !
Lördag morgon och jag är redan uppe, solen sken in genom fönstret både bra och dåligt kunde inte somna om men det är ju fint väder så det gör inget. Ska snart ut och springa en runda för lördagar enligt mig brukar gå så fort så lika bra att göra det sen är det redan dax att fixa sig lite sen drar jag till pojken min så länge sen nu! :(   Men först springa måste bara pigga till lite, doppa ansiktet i vatten brukar funka då vaknar man rejält höhö.  Sen har jag äntligen fått pappa till att börja laga moppen nu, suuperbra!

Hörs senare, kram.

BORN THIS WAY

Jag kunde inte hitta på något roligare än att sitta här vid datorn, på tv var det ingenting speciellt. Hmm jobbigt läge kanske ska spela piano bara för att göra alla irriterade när de tittar tv ;)
Lady Gaga - Born this way

SOMETHING LIKE THIS

Hmmm.. det fick bli en stilren vit design. Mer än så orkar jag inte just nu det kanske blir ändringar senare.
Nu ska jag se lite tv. Skulle igentligen sett talang men tiden rann iväg. Kanske ska sätta på en film men ha de så fint.
Godnatt kram !

Håller på att ändra design..

..

fyra sthlm bilder





Globen...tycker inte det vart så snyggt med så många byggnader runt om, såg inte så mycket men rätt awesome ändå!
Nä fy det tar för lång tid, det får bli dessa fyra hah.

Huvudstaden Stockholm

Hello again !
Jag har befunnit mig i Stockholm igår och idag. Åkte igår på morgonen och kom hem för en stund sen.

När vi kom till Sthlm så checkade vi in på hotel och sen ut på stan och se sig runt. Åt på resturang och sen vidare till musikalen som var själva grejen som vi skulle göra där. Romeo & Julia heter musikalen, Måns zelmerlöf och Lisette Pagler och andra kända skådisar. Det finns inte ord till att beskriva hur fantastiskt bra musikalen var! Det var en sån fart på den och humoristisk och gaaalet suverän verkligen. Super lyckat!
Såg aldrig kissie eller någon trevlig kändis, syster såg kissies vän Vanessa haha.
Idag gick vi på drottningsgatan och tittade på lite byggnader (bara för att pappa gillar att vara historieberättare). Köpte mig smink och en tröja. Sex timmars bilkörning hem och nu är jag äntligen hemma! Men det var väl värt resan dig och hem för musikalens skull.

Rätt skönt att det är fredag, en hel helg framför sig. Ikväll blir det bara softa galet framför tv. Imorgon ska jag vara duktig och springa en runda det behövs verkligen efter de 12 timmar i bil. På kvällen kanske träffa pojken min! Söndag blir det fotbollsträning och gymnastikuppvisning. Sköön helg. Därefter är det bara en vecka i skolan så är det påsklov, galet bra (y)

Det kommer lite bilder från resan snart!

Klyftpotatis, biff & beasås oj så gott !



Hit the lights - Jay sean ft. Lil wayne



Godeftermiddag !
Idag har vi (klassen) fått en ny so lärare, hon verkar toppen bra! Snäll och verkar duktig nyutbildad och rätt ung så det känns som om det blir bra. Skönt att vi fått henne nu så man hinner visa vad man kan den sista tiden så man får ett rättvist betyg.
Annars har skoldagen i sig varit okej.

Har precis kommit hem från skolan, det är som storm ute! Höll på att blåsa ner i diket (med lite överdrift) på vägen hem! Har käkat ett äpple, goaste jag käkat på länge höhö verkligen saftigt och mummsigt.. ööh viktig information. Men nu ska jag inte sitta här mera. Ha de fiiiint !

Turn the lights off - Kato feat. Jon

no makeup, no face pic

Imorgon är det onsdag, blir en mysig klädsel imorgon, skön och enkel. Tröjan köptes i lördags, 59,50 :- på Veromoda, mysig tröja så det blev ett bra kap. Leginsen är från gina.
Här är tröjan. (inga bra bilder)

 
 

Jag och Sara vann med våra mjölkpaket !

Och linn som vart nasse från våran klass.
Super rolig dag har det varit ! Meen också väldigt jobbigt att gå i våra mjölkpaket som vi var ;) Det tog ungefär 10 minuter för oss att gå ett varv runt skolan.. Värt de!
Här kommer några bilder från idag resten kommer in på facebook ist. Matilda gustafsson.

Vinnarna Sara & Jag :D :D

Och Linn som också vann från våran klass. Söta nasse !

Eva(fridW) & Adam(fridaJ)  Riktigt heta !

Vårat pris hihi.
Det  tar så lång tid för bilderna att ladda upp så resten är på fb.

Utklädningsdagen!!

Godmorgon godmorgon !
Idag är det den traditionella utklädningsdagen för niorna. Jag och Sara håller på att fixa oss, jag kommer med många fina bilder ikväll för kameran följer med! Vi ska snart trycka i oss lite mat sen bär det av till skolan. Detta kommer bli suuuper nice:D Ha en kanon dag!

En bild sen jag och sara vart på öland för något år sedan,

What dreams are made of.

Måndag.

Godeftermiddag !
Skulle ju egentligen dra med Sara efter skolan men hon kom på att hon skulle på en kurs så ska dit efter den ikväll istället. Så nu ska jag inte göra NÅGONTING alls. Eller asså jag har ingen aning om vad jag ska göra. Kanske lite piano, få i mig lite mat eller något så tråkigt som att se på tv. Får se hur det slutar, ha en fortsatt bra dag!

godmorgon 4/4

Godmorgon ! 
Idag är det måndag, jag sover hos sara ikväll för vi ska klä ut oss imorgon ju, det blir finemang ha en bra dag :D

Hurtful - Erik hassle

Ha en fin söndag !

Goddag !
Jisses vilken bra dag det var igår !  Stan med sara, bio som vart huuuuur bra som helst den är helt klart värd att se (Hur många lingon finns det i världen?) 5/5 toasters ;)  Efter det så tog syster och körde oss ut till grandsamarkand. Blev två tröjor och ett plattskydd spray. Hem till sara och fixade våra utklädningsgrejer, blir helt klart perfekt! Pizza till mat sen spelade  vi kort och spelade ett frågespel. Haha snacka om svårt att uttala ord sara eller vad säger du ? Vi slocknade ungefär vid halv ett redan. Idag blev det upp och hoppa och dra till träningen, mycket skönt att träna så här på en söndags morgon. Hemma nu och ska äta lite mat och titta på en film, Dear john som jag lånat av sara.
Nu har jag berättat om mina timmar sen jag skrev här senast. Ha en fin söndag!

today I look like this.




Nu blir det stan ciaooo ! :D

Bio & massa skojs!

Godmorgoon !
Vaknade av att radion sattes på högt, gahh mamma går mig på nerverna haha. Men det gör inget idag just, skulle ändå upp snart. Ska snart till stan med Sara och kolla på bio och käka lite lunch. Smått irriterande faktiskt för att alltid när man kollar på bio så går bussen en kvart innan bion slutat. Alltid INNAN den slutat. Jag tycker att de borde ha lite sammarbete bion och bussen! Men vi får fördriva tiden med lite mat och shopping.

Efter stan åkter vi hem till Sara där vi ska fixa våra utklädningssaker! Blir fett spännande och se om det fungerar!. Sover hos henne så de blir en trevlig kväll! Imorgon drar jag till fotbollsträningen rätt tidigt. Kommer nog inte skriva mera idag. kanske ikväll om sara tillåter jag menar hon har ju med blogg nu så hon vill nog med skriva (A).

Ha en härlig lördag ! (: