GOTT NYTT ÅR !

Happy New 2012 - Vector Graphic by DryIcons Pinger - świetni ludzie E M B E R G L O W
E M B E R G L O W mmiaas - - ] this beating heart of mine ♥

några klick senare

En två timmars lång runda med mamma & hunden idag. Kameran följde med:






De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan.

Nyårsklänningar..

Har inte haft någon ork att finna mig en nyårsklänning för detta år. Drar nog på mig ett par skinshorts och någon tröja till det. Men till nästa år så kanske..
Elise Ryan - Cross Over Mesh DressMotel - Gina DressThe Paper Sun - Roma Ruffle One Arm Dress
Rare Fashion - Asymmetrical Sequin DressOneness - Siri Lace DressVero Moda - Novelle One Shoulder Dress
nelly.com
Gillar oftast basfärger på kläderna så kan man smycka och sminka massvis med färg/färger så det blir glatt!
Om man gillar mer färg:
Rare Fashion - Dimante Embellished DressVila - Multi Tube DressRare Fashion - Sequin Bow Dress

Torsdag den 29 december

Goddagens !
Är precis hemkommen från en låång och riktigt blåsig runda med mamma och hunden. Vissa stunder fick man ta i mer än andra för att komma framåt. Nu har man fina rosenröda kinder och funderar starkt på ett kopp med varm saft! Ikväll så drar hela familjen (första gången på evigheter) och ser på bio. Den nya Stig helmer filmen! Har goda aningar om att den kan vara riktigt rolig trotts att den tydligen inte fått så bra kritik.. Den lär nog kunna uppfylla min humor.

Jag har en stor fet bildbrist..

Frida jansson min kära vän!

Godkväll !
Nu är jag nytt på klädd och väntar på några gäster som man ska vara trevliga mot hela kvällen.
Blir mat och sånt fast att jag inte är speciellt hungrig. Dagen hos frida har varit kanon! Vi pratade en massa och åt god mat. Sen skulle jag ta en buss hem... det gick inte så bra. Vi såg den åka iväg och då sprang vi till nästa och sen nästa och sen sista hållplatsen men missade den med.. Pappa hämtade mig senare men det gjorde också att vi han baka ihop en kladdkaka och smaska i oss den hihi. Ha de gött! :)
Bild från Mallis i sommras! Frida & jag

28 December

Godmorgon !
Idag är det onsdag. Har varit uppe sen nio tiden. Drog ut och tränade en stund sen har resten av tiden gått till att göra mig i ordning och ätit frukost. Ska snart dra mig till Jansson min kära vän! Hon bad mig ta med kameran så vi kunde fota lite. Senare ikväll kommer det gäster till oss så kommer hem lite senare. Ha en fin dag !
 

am i perfect now ?

My skinMy skinMy skin

27 DECEMBER

Hejsan,
Har nydligen varit ute och cyklat en runda. Det blåser minst sagt!! Ibland var det nästan bud på att leda cykeln när det var motvind. Men till slut så kom jag hem. Johannes åkte till staden redan vid tio tiden. Surt att jag börjar vänja mig med sovmorgon just när man måste ställa klockan hehe. Kanske ska lägga mig och se film, slumra till lite. Värma öronen som jag är lite osäker på om de sitter kvar eller inte.
Ha en go dag återkommer nog lite senare!

26 december 2011

Godmorgon !
Har varit vaken ända sen klockan 9.. kan fortfarande inte sova ut för att jag är van att gå upp skoltid typ 7-8 tiden. Men tog mig upp och sa hejdå till mormor som åkte hem för en stund sedan. Har också hunnit jogga en runda. Det är riktigt varmt ute för att vara vinter.
Nu tänkte jag vänta på att håret ska torka sen drar jag ut och fotar en stund. Senare på dagen kommer min kära pojk och sover hos mig! See ya!

Du sprider mer glädje än du någonsin kommer förstå.



Juldagen

Godmorgon !
Hoppas att alla människor hade en fin julafton igår. Jag hade en suverän i alla fall. God mat i alla dess former och massvis med julgodis och den årliga aladdin chokladasken Kalleanka tittande, paketöppning, julegröt och sällskapsresan såklart. I julklapp så fick jag bland annat lite sminksaker, smycken, parfym, musikbok, aladdinask, rullgardiner (bakgrund till fotografering, svart&vit), fyra presentkort & blondinbellas bok. Är så himla nöjd! Det bästa av allt är att kusinerna kommer trettondagsafton och firar jul med oss så det blir en lång jul i år!

Idag ska man ju leka lite med sina julklappar... ska försöka klura mig fram till hur man sätter upp rullgardinerna. Ska också gå en promenad med syrran och så njuta av fortsättningen av julen såklart. Ha en riktigt fin dag :) !

GOD JUL !





tjugotredje december



Dan före dopparedan !

Godmorgon !
Vaknade med världens huvudverk.. perfekt till julafton. Men har lagt det åt sidan så gott som det går och har fått i mig lite frukost så mår bättre nu. Jag kan inte riktigt förstå att det är julafton imorgon!? Underbart vill jag säga! Idag blir det att göra klart alla förberedelse med mamma. Pynta klart huset, granen, lacka paket, göra julskinkan, julgodis och lyssna på julmusik hela dagen lång!
Ska gå en runda med baxter och mamma först och främst. See ya.

Mina favoriter!

Dagen har bestått av ett besök hos Frida och ett hos Johannes.
Jag kan bara säga att jag älskar min bästa vän frida och jag älskar min pojkvän johannes. Ni är guld värda!
Fina julklappar och en helt galet bra dag. PUSS på er ni gör allt så mycket bättre och lättare! <3

I wont let you go - James Morrison

Godeftermiddag !
Idag har jag äntligen fått mitt efterlängtade lov!
Började med lite musikquiz med klassen sen gröt till lunch. Därefter drog vi till kyrkan och lyssnade på fin julsång och sen fick vi jullov. Känns galet skönt att inte behöva åka till skolan imorgon. Träffade Frida efter kyrkan och gick lite snabbt på stan. Ska till henne tidigt imorgon för att se när hennes lillasyster dansar och firar sin julavslutning. Sen ska vi ge varandra julklappar och ha det fint! Lika dant på kvällen så åker jag till Johannes och ger julklappar till varandra. Hihi öppna lite julklappar innan självaste julafton är ju alltid lite busigt kul.
Ikväll ska jag på middag hos några kusiner. En av mina kusiner som bor i Australien har kommit hem hit över julen, ska bli så roligt att träffa henne och de andra! Puss&Kram!

Takida - You lern

Nittonde december tvåtusenelva

Hej hej !
Sitter och pratar med mamma och mammas väninna som är här.
Skoldagen var oerhört chill. Sista matteräkningen och film. Slutade kvart i tolv fast fick inte reda på att vi blev lediga från sista lektionen förns ett.. Var tvungen att vänta på tre bussen så det hjälpte mig inte alls men men. Bara en vanlig skoldag kvar och på onsdag är det kyrka sen slutar vi för året. Blir mer än skönt att få lite jullov!
Facebook ball, christmas, dream, evening, light - inspiring picture on Favim.com ✄ - - - - - Toeiie 

Jag finns på andra sidan, om du behöver en axel att luta dig mot.



Julpynt hemma hos mormor !

Hej hej !
Hemkommen från en heldag hos mormor med syster. Vi har pyntat fram julen med både gran och pynt. Ätit god mat och haft det superfint! Nu är jag rätt slut och trött och ska bara njuta resten av denna söndagskväll. Fjärde advent idag, endast sex dagar kvar till julafton. Puss&kram!
Bilder från dagen:





Endast sju dagar kvar till julafton!

Gooodmorgon !
Upp och hoppa det är lördag! Själv har jag varit vaken från klockan halv tio tiden. Nu har jag precis tagit ut nybakta pepparkakor som jag gjort. mmm det luktar gott. Nu är det exakt en vecka kvar till självaste julafton och det känns inte alls fel. Räknar ner dagarna som ett litet barn :$.
Idag kommer ponken Johannes och sover hos mig. Vi ska laga lite mat och sånt där mysigt annars är planerna glesta. Njuta av dagen helt enkelt. Imorgon bär det av till mormor. Jag och syster ska hjälpa henne att pynta fram julen! Ha en fin helg, kram! :)

Ett leende kostar inget men skapar mycket.

Godeftermiddag !
Har haft en trevlig dag i skolan. Började med fika på median, åt tills illamåendet satte stop. Därefter idrott sen slutade jag klockan 12. Tog bussen hem och här hemma har det inte hänt så mycket mer än att jag varit ute och sprungit en runda. Ikväll blir en hemmakväll. Det är svenska hjältar - galan idag på tv. Det kan nog vara fint att se. Ha en härlig fredag ! :)

Mycket få människor lever i dag - de flesta gör förberedelser för att leva i morgon.



Christmas feelings

Första julgodiset är klart, lääängtar tills man får sätta tänderna i det. Julmusik på radion också, ååh !

weheartit.com
Live. Laugh. Love. Fashion.: Christmas Countdown caroline sandström -

elleis - [ christmas ] | 75 фотографий

Photy. christmas socks « iPad Wallpapers

Ett uttalat ord är starkare än man tror.

Hej hallå !

Glädjen som uppstår när man vet att idrotten är inställd sista lektionen. Lyckan som uppstår när man får reda på att historian också är inställd vilket gör att man slutar klockan 1 iställter för 4. Galet skön dag !
Hade tur att bussen precis kom när vi slutade med. Har varit ute och gått med Baxter och slått in ännu en julklapp. Idag börjar vi göra julgodis här hemma. Bara 10 dagar kvar till julafton, julkänslorna börjar pirra sig fram ♥

Söt bild !

Declan Galbraith

Declan Galbraith - Tears in heaven

Declan Galbraith - An angel

Hon kommer med ljus i sin krona.

Sofia - Vardag, photoshop & Covers -  Nelly Nahlbom

Luciadagen, 13 december !

Hejsan !
Någon som har tittat på Lucia och sånt? Det har jag. Började dagen med lussefrukost och tittade på Luciaföreställning med Julia & Stina. Det var fint men det var inte så mycket. Men lite stämmning kom allt fram. Har en svenska lektion kvar nu sen drar jag och tränar en stund sen hem. Mycket mer än så händer inte denna dag för min del. Ha det fint !

tolv / december - tvåtusenelva

Godkväll !
Redan måndag avklarad, räknar ner till jullovet som börjar nästa onsdag. Det är bara 7 skoldagar kvar och det känns oerhört bra. Idag har det inte hänt speciellt mycket. Har inte mått så bra men det är bättre nu. Imorgon är det Lucia dagen, skolan ska tydligen bjuda på lussefika och sen ska vi se Luciaframträdande i en kyrka. Sån himla mysig stämning! Nu ska jag se på en film, Jalla Jalla. Ha en fin måndagskväll! :)

Love is a word with a million definitions.


 
 
 

tredje advent tvåtusenelva

Maedchen von Irgendwoher. Fashionbook & ModeblogStar | Flickr - Photo Sharing!
Imperfections are Beautiful ♥wptttmws -

Gymmet med Stina !

Hejsan ! Sitter och väntar på utvecklingssamtal som är om 40 min.. Sprang inte runt sjön innan utan istället så gjorde Stina mig sällskap på gymmet i simhallen, sprang på löpbandet. Roligt att slippa vara själv, tack Stina ! :) nu ska jag gå en runda som tidsfördriv. Ha de !

Fredagen den nionde december.

Goddagens !
Sitter i en soffa och har rast. Har precis haft media men det har varit en tjej och föreläst för oss idag med. Snart har vi idrott och sen slutar vi klockan tolv. Efter skolan drar jag och springer en runda runt sjön och därefter fördriva tiden på stan. Ska fixa klart sista julklappen och typ sitta och äta lunch för mig själv, forever alone... Vid halv fem så har jag utvecklingssamtal och efter det så ska jag, fridan och mina päron käka på en pizzeria. Ikväll sover bästa frida hos mig! Vi ska se på idolfinaleeen och färga håret samt gotta oss hela kvällen och natten lång! Blir en suverän fredag. Det får ni guys också ha!

Jag vill kunna ge dig mer kärlek än möjligt, för att du är värd det.

Tjenare !
Idag har jag och Johannes 11 månader tillsammans. Snart ett helt år, otroligt men helt fantastiskt! Dagen idag har varit riktigt slapp. Engelska på morgonen och lång håla till klockan 1 och därefter "föreläsning" tror jag att man kan kalla det, i ungefär 2 timmar. Det kom en tjej och snackade om skrivning och hembyggden. Vi fick lite uppgifter att skriva och så. Fick också sluta en timme tidigare vilket var riktigt gött. Nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad och tina upp mina fötter som frös sig stela under hemresan. Ha de gott !:)

sjunde december tvåtusenelva

Nedräkningen pågår fast lite för sakta tempo än verkligheten, tjockt ljus- tar lång.


tänk efter före så slipper du ångesten efterråt.

Godeftermiddag/kväll !
Bara min "nytt inlägg" sida som är helt knasig ? Hela rutan flyttas åt höger, men jag tror att det går att skriva i alla fall. Min dag har varit seg som attan. Humöret har varit längre ner än jordens yta och hela kroppen har varit spagetti hela dagen. Men konstigt nog så gick det kanon att ha lite styrketräning på idrotten. Läraren lärde oss att träna med vår egen kropp så att man kan styrketräna hemma. Det behövs inte alltid gym. Men Idrottstimmarna är inga timmar,de är 50/55 minuter långa och då är det bara ca 25 minuters idrott eftersom det alltid är närvarokoll, plocka fram grejer, plocka tbx grejer.. sånt där som drygar ut tiden oerhört. Men lite ben och bål träning blev det. Tänkte vara lite forever alone och fortsätta träna ensam på rummet här hemma.
Får inte glömma att det är bonde söke fru idag.

Beyoncé - Love on top

jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Hur mysigt är det inte att vakna till det fina snövädret som visade sig utanför fönstret. På radion sa de att det inte skulle vara så länge just nu men jag hoppas den håller och att det kommer mer till jul. Julkänslan är på hög nivå, otroligt mysigt hihi! På morgonen så gjorde jag mig en macka och sen satte mig vid datorn och tittade på dagens avsnitt av julkalender, fint ! Har en lektion kvar nu sen bär det av hemmåt. Ha en fin dag ! :)

Andra advent 4 december

Godkväll !
Sitter med filt runt fötterna och försöker värma dem. Kom hem för en stund sen från julskyltningen som det istället heter (jag skrev marknad innan).. I alla fall så var det riktigt kyligt om händer och fötter men det var mysigt och fin stämnign tycker jag. Det snöade också, blötsnö/regnsnö... kalla de vad ni vill men jag kallar det snö och det satte sig lite i marken men de smälter nog bort inom kort tyvär. Det gjorde i alla fall stämningen ännu bättre!
Igår så kom Johannes, vi gjorde lite mat och såg på tv och ha de en fin kväll helt enkelt. Idag så har vi också stannat inne för det mesta. Jag var ute och sprang en runda medans hösäcken låg kvar i sängen och såg på film. Spelade lite fia med knuff och sen åkte vi till julskyltningen. Nu är det söndag kväll och jag tänkte ta och slå in lite julklappar som inte är inslagna och sen bara invänta kvällens Beck! Ha en fin andra advent!





3 bilder från kvällen

Tredje december tvåtusenelva

Hej hej!
Skönt att vakna upp till helg. Gick upp vid tio tiden och käkade frulle. Därefter så gick jag en timme med Baxter och kom hem för några minuter sedan. Johannes kommer ikväll och sover här och imorgon ska vi på marknad annars händer inte så jättemycket, en skön helg bara. Nu ska jag titta på julkalendern, ha de gott !

En runda med syster & hund + film!

Godkväll,
Mysig fredagskväll har jag allt haft. Mormor är här med som pricken över i:et ! Däremot så var det fel person som åkte ut från idol.. tycker att Moa är en värdig vinnare men alla vet ju vem hon är så det blir nog inte så svårt att synas för hennes del. Efter idol så fick jag med mig syster ut på en promenad med hunden. Gick en timme så var iskall om benen och kinderna. Såg nyss på en film (fast jag spolade igenom halva.) och värmde mig under täcket och tänkte se en till. Godnatt !

You have not lived until youve found something worth dying for





Shopping..

Shortsen, h&m 199:- & så köpte jag spetsbh/tub? förra helgen för 129:- på pieces.

ANDRA DECEMBER

Godeftermiddag,,
Det är fredag, det är helg & det är underbar !
Hade media lektion och sen simmning på idrotten. Simmar ju också alltid på fredag efter skolan så stannade kvar där. Drog vidare in till centrum och tittade lite. Hittade ett par skinnskhorts från h&m som jag köpte. Sen tog jag bussen hem. Nu väl hemma och jag ska chilla hela kvällen. Mormor är här, de ska göra ost och jag ska se på idol och sånt men det är ju några timmar dit... ska städa, på en fredag. Sooft. Ha en toppen fredag! :)

1:a december!

Godmorgon !
Åh vad mysigt att bara veta att det är december, 24 dagar till julafton, 21 dagar till jullov. Galet skönt!
Har tittat på julkalendern och den verkar ju faktiskt lite mysig. Måste skynda mig till bussen nu, ha en bra dag!