smilisar!

Nu har man fixat så det kan bli lite smilisar i inläggen, inte för att jag brukar göra så många smilisar.. 
:) :( ;) ;( :D :P :O :S :|  

Nu ska jag se på en film som Sara har haft hemma hos henne den jäkeln! ,  Coyote Ugly!
p.s sara har skaffat en blogg  Sara 

Torsdag... neeeej

"IF PEOPLE ARE TRYING TO BRING YOU DOWN IT ONLY MEANS THAT YOU ARE ABOVE THEM"


Godmorgon !
Torsdag idag de är bra i början, bara två lektioner innan lunch men sen börjar både franska matte so och e-val.. shiiet vad jobbigt.  Ikväll blir det inte bättre, fick precis reda på att jag måste ta hand om ungarna på gymnastiken själv ikväll, i'm gonna die!  Har jag tur och överlever så skriver jag ikväll. Nej nu överdrev jag;) jag kommer bli trött i alla fall det är en sak som är säker !  Nu måste jag susa till bussen. Ha en bättre dag en mig Kram!

Dag 10 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Jag har INGEN aning om vem.  Men jag har alltid tänkt och varit nyfiken på hur det är att vara kille. Om jag fick vara en kille för en dag skulle jag pissa ute jag menar hur lätt är det inte för dem !? Göra killsaker som killar gör för att se hur det är bara.

Sen skulle jag gärna byta liv med en kändis som typ rihanna eller någon bara för att se hur det livet är om det är så härligt samt jobbigt och bla bla. Men jag trivs med den jag är höhö.

korv med bröd

Hejhej måndag sicken trevlig dag. Haft en väldigt slapp dag kännts som om man bara gått runt med vännerna hela dagen och de gillas!  Har precis ätit korv med bröd och har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på nu. Proven börjar dra igång igen, har biologi i nationella och sen hk prov som är 101 frågor att öva på. Har inte hk på två veckor så jag måste nog hämta boken väldigt snart så jag hinner lära mig någon fråga. Jaja väldigt ointressant..  Tror jag ska lägga mig i ett bad heejdå(:

saaaara här :D

Hej!  sara här, matildas vääldigt snygga söta bästa vän :D
vi sitter just nu i datasalen (har franska och gör ett eget arbete) det går väldigt bra för oss!
förhoppningsvis så slutar vi efter denna lektionen, annars har vi drama (elevensval) men nu ska jag inte skriva mer för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag är bäst (bättre än matilda)


Pusshej!

Dag 9 – En bild på ett ställe jag vart på.

I en telefonkiosk med håliga väggar.

Fredags FridaW som fotograf då vi upptäckte att telefonkioskens väggar va lite sönder.

det blev visst en ny header..

Ångrade mig igen :$  Men nu är jag klar som jag sa förra gången men ville ha de ljusare.

Klockan är redan 14:00 jag har precis ätit frukost det dröjde längre än jag trodde. Har sett på spykids 2. De är banne mig bra de filmerna ! Och som tur väl är så har jag filmerna hemma 2 & 3 för pappa kom hem och satte på 1:an där de visade skidor och jag hade ingen ork att gå upp till min tv så jag stannade där. Ska se klart filmen ikväll hehe den är ju så rolig det är massa blandraser av djur. Typ flughäst som har flughuvud och häst kropp och grisfågel, gris med vingar.  Och tuffast av alla dem är spindelapan som har apöverkropp och spindelben. PRETTY AMAZING. 

I grunden utan skuld

Godmorgon på er ! Nu har jag läst klart deckaren, vaknade elva och läste ur den. GRYMMMMM bok helt klart. Spännande heeela tiden. Boken är i i olika tider, två olika. Och i slutet hör det samman allt ihop. Låter krångligt men tilloch med jag förstår då är det enkelt.
Den heter I grunden utan skuld. Skriven av Viveca Sten
En mörk höstkväll
försvinner en ung flicka spårlöst på Sandhamn. Kriminalinspektör Thomas Andreasson från Nackapolisen deltar i sökandet, som försvåras av stormar och regn. Till slut ger polisen upp och flickan antas ha drunknat. Några månader senare är Sandhamn inbäddat i snö och is. Thomas barndomsvän Nora Linde har av en slump fått reda på att hennes man varit otrogen. Förtvivlad åker hon ut till ön med sina söner för att få tänka i lugn och ro. När barnen en dag leker ute i skogen gör de ett makabert fynd. Den förvunna flickan har bragts om livet och skändats på ett fruktansvärt sätt. Varför har hon blivit utsatt för sådant raseri? Och kommer mördaren att slå till igen?


Nu loggade jag in på facebook och FridaJ uppmanade om att det bara är 16 veckor kvar tills vi reser till Mallorca, men vi kom fram till att det är 20 veckor men iaf.  Det är ett drömm hotell, nära centrum, gratis gymm och flera aktiviteter som pingis&tennis. Många olika pooler men framför allt så är det ju nära till HAVET. Det kommer bli helt fantastiskt. Något jag verkligen längtar till. 

Nu med havsbilder i huvudet så ska jag ta mig en frukost och se vart dagen bjuder på. Det är söndag och jag har inga vidare planer för dagen tänkte åka lite skidor och sen bara ta't lugnt. Det är ny vecka imorgon och skolan börjar, inget jag ser framemot men inte något jag stör mig på heller. Roligt att träffa människor igen inte för att det vart så länge sen men ba gå tillbaka till det vanliga.  Jaja nu blir det frukost hejdå!

She's wonderful !

Shiit idag när jag kom till Hanna höll hon på att rita, hon ritade en klocka och så frågade hon hur mycket klockan skulle vara. Jag ba, hmm tio i fem typ. Hon tittade upp på hennes riktiga klocka och sen tittade på mig med en lustig mig. Jag tittade upp på klockan och fick värsta chocken, klockan vart tio i fem på riktigt !  Det vart så tufft. 

Godkväll förresten, hoppas kvällen varit, är, kommer vara bra för dig som läser. Jag har precis kommit hem från Hanna. Har kollat på 1 ½ beck film, plus melodifestival, blev inte så mycket beck men vi kunde ju inte sova över så vi får fortsätta på flickan i jordkällaren som vi pausade på. Vi tog en massa bilder på min mobil och jag har fortfarande inte hittat mobilsladden så kan inte visa dem :(  Hon är allt en rolig liten figur Hanna, söt som socker och snäll som Bamse !  Hihi puss på denna flicka!  

Resten av min kväll kommer bestå av deckaren jag läser, är helt besatt är mitt inne i den nu det är riktigt spännande. Lite jobbigt att lämna ifrån sig boken ibland!  Saras reaktion när jag berättade att jag läste en bok blev:    - va DU läsa en bok!??    hahahahahah fick mig ett litet gott skratt, sanningen är den att hon har rätt jag hatar böcker igentligen. Men men denna boken bevisade sig att den är värd att läsa.

Nu har det blivit mycket text. Skriver godnatt nu innan det blir för ointressant.

Beckmaraton med Hanna !

Ska snart dra mig till Hannis, beckmaraton och pizza, detta kommer bli kanon !




Dag 08 - Något jag oroar mig för.

Ensam hemma,,  dunkar musik i högtalarna & läser deckaren. 
Funderar på vad jag ska skriva om dag 08 - något jag oroar mig för.

Jag oroar mig för att få ett liv jag inte vill ha. Men det är ingenting jag borde oroa mig för.  Men det är också något jag är bra på - att oroa mig för onödiga saker. Jag tycker inte om att oroa mig för saker så jag har ingenting mer att tala om till denna punkt det är onödigt att oroa sig enlig mig. Ta det som det kommer istället. 

Yesterday is history, today is reality and tomorrow is mystery.

If you want to be happy, then be

Några bowling bilder sen Torsdags.

Teodorsöt & jag




Teodors fot och mina fötter.

Carpe diem

Godmorgon. 
Ska dra på mig längdskidorna om en stund annars händer ingenting på dagen. Ikväll ska jag till Hanna och ha ett beckmaraton! Sover inte där men ska försöka se lite filmer iaf :) 

Jag är väldigt trött och nere men har inte kommit på varför ännu. Hm  hejdå.

Mot stjärnorna genom svårigheter

Hej.   En härlig dag på staden med FridaW. Skrattat till magknip, köpt present och skor och nästan blivit påkörd av en cyklist. Stannade hos henne en stund efter stan. Vi bakade kladdkakemuffins med oboy istället för kakao, resultatet blev bättre enligt mig. Frida är helt enkelt underbar!  Nu ska jag fortsätta min fredagskväll med en deckarboken i knät. Känner mig lite nördig men det är otrolig spännande!

Dag 7 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Idag drar jag till staden med FridaW. Ska köpa mig ett par vanliga dojjer, har redan tittat ut ett par. Köpa en present och ha de riktigt roligt med bruden ;D

Dag 7
– En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Svarta strumpbyxer, Vitt linne & En kofta. 

Bowling & Pizza

Godkväll !

Bowlingen började med att Linnea fick ett bowlingklot på hennes tå. Hon satt på en bänk och kollade på medans det bara öste på med strikar från oss alla. Jag själv gjorde två (a). Vi tog sedan hem pizza till mormor och myste. Nu är jag hemma och jag tänkte direkt slänga mig i sängen och läsa en riktigt spännande deckare jag lånat av mormor. Först borsta tänderna sen hopp ner i sängen.  Bjuder på två bilder som jag tog hos mormor på den grymma boken. Bowling bilder kommer imorgon eller någon annan dag !
p.s glasögonen är pappas.




Spring för livet om det är dig kärt.

Skidåkningen gick riktigt bra, hade ett bra glid plus bra snö så de blev kanon. Har duschat och tänkte ta mig en lunch snart. Har fått på mig lite kläder tror det blir så här ikväll.

Dag 06 - En bild på mig och min bästa vän.

Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon. (igår)

Om jag fick en miljon skulle jag börja med att resa dit jag inte varit. Jag hade sparat till lägenhet. Gett pengar till viktiga fonder som barncancerfonden och sånt.  Jag hade sparat rätt mycket tror jag till framtiden. Men hade absolut spenderat pengar på inredning, kläder och sånt nice ! 

Pannkakor till frukost ♥

Tjenixen ! 
Jag har sovit i ungefär 12 timmar, amazing så nu är jag jättepigg, till och med så pigg att jag ska laga pannkakor till frukost, så lyxigt. 

Idag är det torsdag vilket gör mig deprimerad, det är inte mycket kvar av lovet längre,, men får ta vara på tiden som är kvar. Ikväll ska jag och familjen plus mormor & kusinen Teodor bowla. Det vart så otroligt länge sedan så jag minns knappt hur man gör. Förhoppningsvis vill Teodor(7år) ha räcken uppe så jag som är femton år som inte kan bowla får ha dem uppe. Så man inte slösar alla klot som åker ner i rännorna :$.  Men det är ikväll det. Idag på dagen ska jag mest slappa. Ska åka längdskidor också. 

Så ser min dag ut, nu till pannkakslagandet. Ciao !

A day to remember !

OJ vilken härlig dag !
Vaknade halv sex med frida som lagt sig på golvet för att jag tagit för mycket plats i sängen:$  Åkte minibuss med de fina tjejerna som jag spenderade resten av dagen med. Sol i backen med skidorna på åkte vi i kanske 7 timmar med lite fika pauser. På vägen hem blev det mcdonkan som sandra tjatat om sin mcflurry eller vad det heter ;)   Tack så mycket för denna fina dag tjejer, en dag att minnas !

Trött som ett as har jag duschat och tänkte ha en tvkväll med mammi & doggie, vi börjar med Mästerkock som börjar... NU !!  Har bilder och filmer från idag men jag hittar inte mobilsladden så det får bli när jag funnit den !

p.s jag och sickan klarade att raila idag värsta trixet ju! , en stor applåd till oss. Särskillt jessica som inte äns brukar stå på skidor :D

Like A Zebra

Har inte åkt ännu, bor man utanför ett samhälle krävs det skjuts. Det hade inte jag, men snart så.
Så här ser jag ut idag.


Svartvit randig tröja & legins . plus ett svart linne under.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Att när jag är gammal inte behöver känna att jag inte levt mitt liv.
Man lever bara en gång , man får ta vara på allt man vill i livet. Jag vill vara glad och känna att jag lever livet då är jag nöjd.

När jag blir lite äldre vill jag ha en egen fotostudio, jag vill fotografera människor, det är något jag gillar. Ett ansikte har en hel historia och det vill jag fotografera. 

Jag önskar mest bara att jag får leva lyckligt. Sen blir det till de man gör det till. 

Frida Jansson tjalalalala

Godmorgon . Har pusslat klart pusslet idag, somnade visst efter halva gjord. 

Idag är det tisdag. Jag drar och sover hos Jansson ikväll. Eller jag åker nog dit om en stund. Ska fixa lite pastasallad bara som jag ska ha med till Hestra imorgon, mumms.  Har ingen aning om vad vi hittar på idag men det är ju J jag ska till, vi hittar nog på något skojjs !  Kommer inte skriva något mera ikväll så ha en nice tisdag. Kommer nog med lite heta bilder från imorgon sen  !

Lånade en bild från hennes fb. (a)

LIVET ÄR ETT PUSSEL

Ska se en film till och pussla lite, de vart så länge sedan. Ska se om jag hittar något jobbigt sisådär 1000 bitar eller något. Så kanske jag hinner bli lite trött för det är något jag inte är nu ! Jag ska måla naglarna med ja just det !  Godnatt.

Gracie

Godkväll,,
Har precis sett på en film som heter Gracie.

När femtonåriga Gracies storebror omkommer i en tragisk olycka, slås hennes familj i spillror. Men Gracie bearbetar sin sorg på ett oväntat sätt - hon bestämmer sig för att slåss om en plats i pojkarnas fotbollslag och uppfylla hennes brors högsta dröm. Utskrattad, motarbetad och förnedrad finner hon inom sig en styrka hon inte visste fanns. För Gracie vet att spelets regler snart kommer att ändras.


Riktig kanon film.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Sommaren.

När det är sommar så är vintern något man längtar efter, att få klä sig i varma stickade halsdukar och koftor. Men nu när det är vinter är det shotsen man vill dra på sig eller ta ett dopp i skön utan att bli stel som en pinne. Men sommaren är ändå den bästa årstiden enligt mig. Det är så avslappnat och fint som bara den! Det är så skönt att ba gå ut utan att tänka på hur kallt det är. Även om svensk sommar bjuder på regn rätt ofta men det är fortfarande inte så där äckligt kallt att man ska behöva se ut som en enskimå för att inte frysa.  Så sommaren är helt klart bäst !
          

Sportlovet har börjat

Godmorgon :>
Det är måndag och det är ingen skola, känns lustigt och gud vad skönt med lov.
OM jag sovit som en stock men vaknade fööör tidigt av snön som lyser upp världen. Idag kommer Johannes hit, äntligen ! Ska bara dra på mig skidorna och åka en sväng först. Heejdå.

Martin Solveig ft. Dragonette - Hello

Nu är jag nog klar med allt fix med design och header. Pust..  Nu börjar Wallander Tjuven på kanal fyra. Ha en fin söndagskväll. !
En låt i min låtlista på spotify.

Rising girl - Lovestoned

Dag 2 – En person jag vill träffa .

BRUNO MARS BRUNO MARS BRUNO MARS  BRUNO MARS  BRUNO MARS  BRUNO MARS  BRUNO MARS BRUNO MARS
    

Bilder sen igår.




Såg ett livs levande vildsvin för första gången i mitt liv. Amazing !
 










veckan är fullbokad...

Det blev en toppen kväll igår ! Vi åt kasslergratäng, spelade spel och tittade på melodifestivalen. Mamma sms och vart helt crazy över att the playtones gick till globen, hon tvingar mig att fixa deras låt till ringsignal men det går ju inte lyssna på låten ännu haha. Iaf så gick vi i sängs rätt tidigt alla trötta. Idag åt vi ba lite frukost och tittade på slalomskidor på tv. Nu har vi precis kommit hem. Jag tänkte ta en sväng med skidorna för att fördriva tiden lite. Idag händer absolut ingenting .. 
Men i veckan händer de massor:

Måndag: Sova med Johannes om han repat sig efter vurpan vill säga xD
Tisdag: Sova hos fridaJ.
Onsdag: Jag och fridan plus några vänner till åker med fritidsgården till Hestra och röjjer backarna där! På kvällen kanske de blir filmkväll med lanpojkarna men kanske inte orkar höhö. Drar sara dit gör jag med det..
Torsdag: Bowla med familjen, mormor och kusin Teodor!
Fredag: knalla på staden med Frida, köpa present och ha de allmänt trevligt!
Lördag: Ha Beck maraton med Hannis.

Så där lyder veckan, så det kan behövas en ensam tid ikväll. Tänkte kleta in mig med ansiktskräm och se lite filmer och mysa med mammi oh pappi ((:

Mormor, räddare i nöden !

Skulle se medolifestivalen med Sara idag, men fick ett sms att sara tydligen mår illa. Damn it tänkte jag, inte en ensam kväll till.. men syster kom med förslaget att vi åker till mormor så jag och syster drar till mormor nu ikväll. Se melodifestivalen och äta gott, sover där med så det blir ju väldigt bra ! (y)

Justin Nosuka

After tonight - Justin Nosuka


Golden train - Justin Nosuka


Save him - Justin Nosuka

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



1. Mitt fullständiga namn är Matilda Sara Christina Gustafsson
2. Jag har gått på buggkurser.
3. Jag blinkar inte ofta med ögonen det kan ta några minuter innan jag blinkar efter ett blink.
4. Jag har tränat gymnastik sen jag vart tre år gammal.
5. Jag tål inte folk som inte låter en tala till punkt.!!!
6. Jag fyller 16 år i år och är bara 158 cm lång... har alltid kännt mig som en dvärg i folkmassor.
7. Kommer jag på mig själv att bita på en nagel ger jag mig straff.. som t.ex, inte äta godis på en helg.. vilket gör att mina naglar är långa nu (A)
8. Jag gillar inte löshår. Det känns otroligt skabbigt och det ser inte bra ut.
9. Jag är en jävel på att ha 0 kr på kontot
10. Jag älskar att åka slalomskidor.!

Dag 01 - 15

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa .
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 6 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 7 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 8 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 9 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 10 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 11 – Min favorit film.
Dag 12 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 13 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 14 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 15 – Min favorithögtid.

Känslan av att alarmet ringer på en tidig lördags morgon...

..Inte kul alls... Men men det är fint väder man vankade till så de är lugnt.+ att anledningen till att jag måste upp så tidigt är för att jag ska till ett fotbollsmöte nu om en stund. Hoppas det blir goa nyheter vi har äntligen hittat en tränare så de är kanon !  Nu ska jag dra på mig några jeans och någon tröja ba !

I rymden finns inga känslor

Annorlunda film på hög nivå. Häftig och spännande. Underhållande och söt film. Jag rekomenderar den absolut för den som är så seg som jag och inte sett den ännu  !
  
Bill skarsgård, Martin Wallström & Cecilia Forss

Det luktar tacos !

Har inte ätit något sedan skolmaten. Och då bjöds det på smaklös gröt. Det är alltid gröt sista dagen innan lov. Inte nog med att den vart smaklös, utan när man sockar så är det inte rent socker utan det är blandat med kanel !!!? så kan man ju inte ha det. Jag gillar inte kanel..  I alla fall så är jag hungrig som en varg så tacos blir finemang.

fredag vad skönt !

Hej !
Fyy vad trött jag vart idag.. tur att det är fredag och att jag ska vara hemma ikväll, ba softa ^^)  Spelade pingis med sara idag på idrotten we are awesome bra, vi borde allt tävla i det ! iaf sara höhö. Ikväll blir det nog mest tv tittande och så ska jag fota min syster och hennes kompisar.  Nu när de där dag 01, dag o2 o.s.v är slut så vet jag inte redigt vad jag ska skriva, kanske ska testa en ny ? Lika bra annars blir det aldrig någon uppdatering. Ha en bra fredag !


Önskar det fanns telefon i himlen, så jag kunde ringa till dig och höra din röst



Eminem ♥

Cinderella man - Eminem


Till I collaps - Eminem


Soldier - Eminem

skidbacken hela dan

Heeey  !
Sicken kanon dag! Har haft det riktigt roligt med vännerna i skidbacken. Johannes stackarn trillade med huvudet före och fick näsblod och skrapade i huvudet.. kanske lite hjärnskakning med. Ush stackars sötnos ! Själv har jag alla ben kvar och mår bra, lite frusen bara så ska ta mig ett varmt bad och softa. Imorgon är det fredag, hääärligt ! Bara några lektioner sen lov en vecka. Soft.

"En sådan visshet känner man bara en gång i livet"

The Bridges Of Madison Country.
Boken är riktigt bra, men filmen är ännu bättre!  Den finaste film jag någonsin sett! Det är verkligen en film jag rekomenderar. Den är så medryckande & fängslande. Jag är så medlidande när det gäller sådana filmer så jag blev så glad och vissa stunder nedtryckt. För mig är det fantastisk så att jag till och med skriver att det är den bästa film jag sett.
 

Onsdag 16 februari

Idag är det onsdag vilket betyder att det är torsdag imorgon och det betyder hanaslöv med skolan!  Riktigt nice, längtar lite. Skönt som omväxling. Och så är det bara fredag kvar därefter sen är det SPORTLOV ! Helsike vad skönt!  Nu lagar mamma pannkakor till kvällsmat sen ska jag se på en film som Johannessöt har laddat ner till mig, Broarna i madison country. Sen har jag två till de är I rymden finns inga känslor och kyrkogårdsön.

Har tagit fram skidkläderna och det känns riktigt bra ! Synd ba att de inte är fjällen jag ska till men men de får duga. Ska med fritidsgården på lovet till Hestra med så jag nöjer mig :)

Ha en fin onsdagskväll !

Dag 20 - Min favoritplats

Melbystrand in my ♥   Jag bara äääälskar det stället !


I hope life treats you kind

Dag 19 - En barndomsvän

Sara sjögren ! ♥

Glad alla hjärtans dag !

Sicken fin dag. Uppträdde med amanda, jag spelade gitarr & hon sjöng som en ängel, så vackert ! Alla de som uppträdde vart otroligt bra(y). Har gått med hunden en runda nu och ätit stuvade makaroner, ska plugga lite de sista innan provet och lägga mig i ett bad. Det är många som börjar bli sjuka nu, jag vågar inte bli sjuk igen så ska ta mig ett vaaarmt bad med ljus och sånt mysigt plus lite stämmningsfull musik så får jag bort de tankarna !

white light moment - tove styrke

När som kommer määndy och jag leker lite med camen. Hon har med sig chokladbollar som hon säljer för.. fotbollen, ridningen, innebandyn ? något antar jag så jag är snäll och köper ett paket,, eller mamma är snäll som köper menar jag.. ;p  Lyssnar också på White light moment som jag är liiite kär i. Det är Tove styrke som sjunger den.

Nu kommer hon hihi Heeyydå !

13/2 2011

Söndag igen, det går riktigt fort nu ! Bara denna vecka sen är det sportlov, underbart !. Ska snart gå ut igen tänkte gå en runda med hunden. Senare ska jag plugga lite franska och dunka musik. Ikväll kommer määndy hit vi ska öva tills imorgon då vi har uppspel eftersom det är alla ♥ dag imorgon så har skolan en konsär eller vad man ska kalla det. Blir finemang så hon kommer ikväll och sover här. Ha en fin söndag !

Dag 18 - Min musik

Jag har ingen speciell sorts musik. Jag lyssnar på allt mellan ballader till RNB. Dock inte rock de är något som är musik i mina öron iaf. Men allt annat det blir de låtar som fastnar helt enkelt. Favoriter är Bruno Mars, Rihanna, Eminem, Jay sean, Iyaz, David guetta, Akon. plus remixer sånt är såå awesome!
 
Bruno mars                                   Rihanna

Eminem                                                        Jay sean

Iyaz                                                              David guetta

Akon

under klarblå himmel med Sara

Hejsan !
Sara gick precis utanför dörren. Vi har haft de riktigt bra, kollade melodifestivalen vilket inte alls vart bra igår, inte en enda låt :o suuck ! Men iaf så hade vi en liten fotostudio och tog massa bilder & åt vi semlor och chips och spelade ett monopol liknande spel haha lyckad kväll ! Idag vaknade vi och kollade på sällskapsresan 2. Vi gick ut och fotade en sväng och sen lagade vi pannkakor. Kommer snart med bilder sen idag för de vi tog igår är på facebook för den som är nyfiken =)




melodifestivalskväll med Sara !

Denna lördag kväll och natt kommer jag spendera med Sara. Vi ska se på melodifestivalen & se film och chilla galet hela kvällen. Hon sover hos mig. Kommer bli en fiiinfin kväll, puss !

Dag 16 & 17

Dag 16 - Ett datum jag aldrig kommer glömma
Det är 28 oktober 2009 som jag redan skrivit om då morfar gick bort.

Dag 17 - Min favoritblogg 
Kenzas.se ! Helt otroligt bra klädstil ! Bra uppdatering och intressant hela tiden.

Minnen går ej att döda

Goddag !
Frida och jag avslutade kvällen med tiominuters film sen somnade hon.. börjar sluta förvåna mig haha. Och där med att hon alltid pratar i sömnen . Gulligt ! Idag på morgonen lekte vi med varsit garn och virkade haha sen åkte hon hem och jag har precis varit ute och fotat lite granna nere vid sjön. :)





Snart kommer dag 16 & 17.

bildbomb på frida & mig

198 bilder senare... men orkar inte redig lägga ut alla men här kommer några riktigt heta !








spola till 2:45 typ !!!!!!!!!

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

HON TRILLLLLLLARRRR !!!!

frida winissss

Chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Sitter med frida och skickar ut information om fotbollen, äntligen kommer vi framåt ! Vi har också varit och handlat till våran godiga tårta som vi ska göra ikväll. Först blir det kreolskgryta, mmmmmm! Vi har också bränt  en riiiktigt bra skiva som vi kommer dunka ikväll. HEEEEEJDÅ :D

Min klocka har stannat under dina ögonlock

Mår fortfarande illa :( har inte ätit något sen godiset på morgonen för de känns som om jag ba kommer må mer illa då:( Blää hoppas allt går över men de gör de nog det är ju fredag imorgon då kan man inte må illa ! Ska då sova över med frida de blir kanon  !
På lördag blir det melodifestivalen med sara och på söndagskvällen kommer mändy och sover hos mig vi ska öva låten vi ska spela upp på "konsären" på alla hjärtans dag ! Blir mega fin helg. Ska nog springa en runda med thimpen också.  Så må dåligt har jag inte tid med.

Sommaren med Göran, jisses vad bra film, skrattar oavbrutet ! En film jag rekomenderar starkt det är komedi på högsta nivå. Nu ska jag se på någon annan film och plugga franskaprov ser inte ut som om det blir någon tid över till de i helgen haha. HEEJDÅ

Dag 15 - En rolig bild

Förlåt frida hoppas du inte blir föör sur men gud så söt du är ;) !
Ska leka med henne imorgon vi ska baka tårta och cilla läget hela kvällen och natten !

Jag skippade träningen ikväll, mår illa och är svimmfärdig och ska se på sommaren med göran.

it hurts ! ! !

Godmorgon !
Åååh vad jag har ont i rövbenen ! men det gick otroligt bra igår hade de så roligt med frida gemten mig och vi va såååå duktiga ;D Köpt godis efter det haha men det är tills idag när vi ska skriva nationella i 3 h. Nä de känner jag mig inte helt redo för men ska bli skönt att sitta still för jag har så ont när jag går !  Hörs

är hos frida så bjuder på två heta bilder på oss ;D


sniglar & grodlår

Onsdag = datasalen på franskalektionen.
Sitter och googlar franska maträtter med sara, sniglar & grodlår verkar populärt .. mumms. Tilltalar mig inte speciellt mycket. Och i skolan idag är det mald leverbiff låter inte så jättegott det heller men mjölk och macka funkar det med !  Nu ska vi googla vidare hejdå.  ikväll blir det mödarcyklen i 90 minuter yess :D !

frida och jag är tuffa tjejor !

Jo för imorgon så ska jag och frida spinna på varsin cykel i 90 minuter !!! Yeah sist vi gjorde de så kunde vi bada i vårat egna svett xD nej men ah ni förstår.. kommer vara heeeeelt körd imorgon men ska bli riktigt roligt gillar stället vi är på med. Mörkt med ljus och musik och en person som peppar och talar om hur man gör. KANON :D

Men först skolan och jag kommer se ut så här,,
Jeans - Lindex
Linne - Åhlens
Spetströja - Ginatricot 

Dag 14 - Någonting jag saknar väldigt mycket

någonting, någon jag saknar väldigt mycket.

Min morfar. Min älskade morfar som gick bort 28 oktober 2009. De va den dagen jag och min familj reste hem från Paris, Frankrike. Vår hund var hos mormor och morfar vi hade några timmars resa från flygplatsen till mormor men vi hann aldrig dit. Mormor ringde när vi satt på tåget och berättade att morfar hade gått bort. Han fick en hjärtattack i vänster kammare som inte går att rädda. Mormor hittade honom ute där han jobbat och larmade och så.  Jag kan bara inte förstå varför han fick denna svåra hjärtattack. Han hade inte en minsta skråma inte ett tecken på någonting alls. Han va frisk som är kärna och var aktiv för att vara 73 år. Men där tog det slut och jag saknar honom så !  Kan fortfarande se honom framför mig hur han går runt med sitt skadade knä och halta så där. Rimma på massa ord och hans röst finns kvar inom mig. Vi reste tillsammas och vi firade allt tillsammas som högtider och födelsedagar. Det är ett tomt hål bland oss. Det blir aldrig samma grej igen. Jag önskar att man hade kunnat få en chans att fått säga hejdå på riktigt. Han visade aldrig några tecken utan de tog slut på ett ögonblink. Jag sakar dig morfar. Gud fick världens bästa morfar till himmlen ! ♥

1 månad♥

Godddagenz :>
Nationella va hemskt. fast de gick nog rätt bra ändå ! Men riktigt jobbigt att sitta still och tyst i 80 min. Somnade sista 20 minuterna de va sköönt (a  Ska ta mig en dusch nu sen kommer sötnosen efter han varit hos tandläkaren haha. 1 månad idag ♥

ZOO YORK

Med myströjan på ska jag se på familjen annorlunda som börjar nu 20.00 . Dricka nypon te och sova tidigt så man är pigg till nationellaproven. hejdÅ

blåbäriiiis

Imorgon ser jag nästan ut som ett blåbär. Blå wesc tröja & blåa jeansleggins!

sjunde februari

Måndagen avslutad. Imorgon är det nationella, jag tycker tiden går för fort jag vill inte.  Idag har varit en seg men fort dag den har varit rolig och tråkig. Vanlig dag i skolan helt enkelt. Okej dag. Väntar på mat jag orkar inte laga något så väntar på korvstråganoff & ris, love love love ! Har bara engelska läxa till fredag så har inget att plugga ikväll. SKönt ! Har ifs franska prov nästa vecka men det är ju nästa vecka :).
Nu ska jag leta fram lite kläder tills imorgon sen hoppas på att maten är klar !


Baxter ♥

Dag 13 - En sång som får mig att må bra

Total eclipse of the heart

Den får mig inte glad, det är ju ingen sådan text men den får mig att..slappna av kan man säga den är en skön låt jag aldrig tröttnar på !

"96 jeansen"

Godkväll. Imorgon drar jag på mig "96 jenasen" som jag köpte sommaren innan sjuan. Har inte använd dem på något år så tyckte de va dags att borsta bort dammet och ta dem imorgon. Och så bara en gina t-shirt till.  Jag har förövrigt valt mitt gymnasie nu och skrivit ut och hela den biten. Es-media kungsmad, es-media john bauer & hotel&turism kungsmad.  Tror de kan bli rätt bra vart jag än kommer men hoppas såklart på första val !
Nu har jag redan missat 7 min av timeout, attans. HEJDÅ !

When the moonlight kiss the sea

Träningsdags igen, därefter ska jag skriva ut mitt gymnasieval.. jag har fortfarande inte bestämt mig för vad & ordning. Men de känns nog bra sen. Hejdå!

Dag 12 - Tre saker som finns i mitt rum

Det största tre saker är, min säng, min spegel & min byrå.

springa en runda i de fina vårvädret

Hejsan :>
Vilken härligt vårväder det är ute ! Jag har sett på spykids nu på tv, 1:an jisses vad länge sen man såg dem. Orkade bara inte se klart ^^ Fick lite spring i benen så ska springa en runda nu tänkte jag så jag passar på nu när de är så fint väder! Söndagar är då riktigt sköna. Ikväll ska jag träna de små och sen bara vila resten av kvällen. Nästa vecka, nu redan på tisdag så börjar nationella prov det är i svenska först.. inte något jag längtar efter redigt.  Nu har jag ingenting mer att säga så ska springa nu. Kommer med dag 12 sen.

MELODIFESTIVALEN 2011

Jag tyckte faktiskt att melodifestivalen började väldigt bra. Tyckte särskilt om nr 2 Me and my drum och nr 8 In the club. Bäst av allt va ju att de vart de låtarna som gick vidare till globen med (y)  Men de vart bara bra låtar denna gången.  Nu visas Erin Brockovich, en film på kanal 4. Den har precis börjat och verkar bra så ska fortsätta se den med familjen och mormor :)

äntliiiiigen funnen !

Har letat ett tag efter en bred och fin design, har också försökt att göra den bredare själv men nej så teknisk är jag inte ! Men nu hittade jag allt en söt design som va så bred att bilder kan vara 800 breda. ! Superduper nu blev jag allt glad :$ Ska bara ändra en grej.. headern jag blev inte alls nöjd med den men det gör jag ikväll eller nu..

Och nu ska jag se till att de blir någon mat lagad. Krämig pasta kallade mamma maträtten. Det är pasta och kyckling och så någon krämig sås ? på. Kalasgott tror jag allt !

.

Jahaja där försvann min lördagsplan, (leka med sara och se på melodifestivalen) Hon kunde inte så får helt enkelt leka själv och se på melodifestivalen med min hund .. eller något sånt , trist :(

don't go out !

Damn it vad det blåser ute ! Jag har precis varit ute en runda med kameran och klickat lite. Det är is på gatan,, då och då så kände jag hur fötterna gled framåt utan min ansträngning för att de blåste så mycket. Och tårarna bara rann av blåsten! Såg ingenting stundtals.

Dag 11 - En bild som inte är tagen i landet jag bor i


London 2010. Big Ben & London eye.
Riktig härlig upplevelse !

Broarna i Madison Country

Godmorgon !
Sitter och läser en bok som mamma rekomenderat. "Broarna i Madison Country".
Det handlar om en fotograf som letar sin väg till ett ställe där han ska fotografera.
Han frågar en kvinna om vägen som råkar vara ensam hemma då hennes familj
är tillfälligt bortrest.. De får bara 4 dagar tillsammans men de är de dagar som i
grunden förändrar deras liv.

Denna boken visades som film igår men den missade jag..
Mamma säger att det är en sån man gråter åt varje gång man ser den.
Jag är ingen vidare bokläsare men ger den ett försök så kanske jag också
rekomenderar den sen !

friheten är ditt vackra namn




let's dance

GodkvälL,
Nu har jag varit duktig och lagat mat till familjen, den uppskattades (A)
De va då tacorullar kallar jag dem för. Tortilla bröd med kycklingröra i och röran bestod av lite gojss och goda kryddor. Mumms ! Mätt och belåten ska jag nu lägga mig i soffat och titta på Let's dance.





Dag 10 - En bild som är över ett år gammal

Det blir ju inte så svårt de vart ju nyss förra året men tar en bild från hösten 2010 den vart otroligt vacker !
Fast den är inte redigt över ett år sen..  en bild som är mer en ett år sen är denna :

Uppe i eiffeltornet, Paris år 2009. En underbar och hemsk resa för de vart då
min morfar dog, dagen efter denna bild är tagen. Miss you sooo much !

smartassss.com

yeah that's mommiiee!
Vi körde då hem från ica och kom in på byvägen som leder till hemmet.
Då möter vi en bil och körde precis förbi en mötesplats men mamma ignorerar den platsen och kör ist ner i diket för att de blev så trångt... hahahahha skrattade fetttich mycket ! Han som körde förbi sa ba : fan de är andra bilen jag trycker  ner i diket. xD haha ringde pappahjälten som hjälpte oss upp. Lite smått kul så där JA !

Nu ska jag börja med maten au revoir !

tacorullar & chokladpudding

Hey yoo.. fredag idag *happyface*

Snabb dag som attans och mycket trevlig ! Fick en frisbee i huvudet idag, denna gånen va de inte jag som sköt i huvudet utan fick en själv ist.. Har också gjort klart ett armband i slöjden weei så snyggt att sara och jansson ville ha varsit också !

Idag är det alltså fredag, och ikväll är det jag som är kock så ska snart dra till ica och köpa de som behövs. Mormor kommer snart tihih :) 

Resten va helgen ska jag (imorgon) springa en runda och sen ha en melodifestivalskväll med sara. Ska se på melodifestivalen och som vanligt har vi alltid varsin vi gillar så vi sitter och nästan skriker när det är röstning och sånt trams ;)

fredagsmys imorgon med tha family

Godkväll !
Träningen vart ba såååå seg, orkade inte passa en enda unge haha trött som bara den!
Men imorgon är det fredag ! TAGGA eller något , jag ska ha en hemma kväll med familjen typ, mormor kommer också så jag ska laga maten (A) tänkte gör atyp tacorulle det är tortillabröd och kyckling röra i, mumms ! Hoppas de gillar't. Plus lite godis så blir fredagskvällen riktigt mysig hihi :) Hemmafredag är alltid skönt efter en skolvecka!

Imorgon tänkte jag ha en skjorta som är på bilden men ska ha långt svart linne under jag orkade bara inte byta just då ..

somsagt.. långt svart linne ist :p

datasalen

Hejjj !
Sitter i datasalen i skolan,
vi ska kolla franska rätter och göra ett eget arbete (jag och sara)
men bloggen är lite roligare dessutom är datasalen tom så :))

Dag 09 - En bild jag tagit som betyder någonting

P.s det är stativet som tagit bilden :$ (jag fuskar lite..)

Denna bilden betyder stark vänskap.
Pojken på bilden är mitt ex. (tjejen är jag) Thim Citron som är så otroligt bra.
Vi va tillsammans ett år men nu är vi bästa vänner ist. Vi är som syskon, han är som en bror för mig så jag kallar honom min bror. Han är så bra på många sätt finns alltid där när jag behöver prata. Och har alltid så roligt med honom. Jag är så otroligt glad att jag har honom. Det är som om vi känt varandra i evigheter och det är skönt för det är så lätt då :)  Båda har gått vidare men ändå står vi kvar och har varandra starkt om hjärtat. Minnen försvinner aldrig. Hihi

plugg och kock ikväll

Bonjour !
Håller på att läsa lite franska just nu. Och nej det går inge vidare det är glosor och de går in i ena örat och lika snabbt ut i andra örat. Ska plugga so engelska med de blir alltså en plugg dag för mig. Det är också jag som står för maten ikväll det blir kasslergratäng, mumms ska bara vänta på att mamma kommer hem med kasslen!


Idag hade jag på mig en skjorta.

Ny header & ny färg

Designen är kvar men ändrade färg och header.
Vet inte om jag är nöjd men de får funka så här ett tag.

Har fått in massa dödsstraff lagar och abort lagar samt lite humanism things i huvudet nu. + lite nypon te ! Mycket mycket omtyckt får tacka frida som bjöd på de så mina smaklökar fick känna denna friska smak. Ah jag gillar det verkligen !  Har ingen aning om vad jag ska hitta på en sån kväll som denna iaf tills klockan är 20:00 för då bjuder tv:n på bygglov och sen vid 21:00 är de seriestart av house, så min kväll kommer spenderas vid tv och vila mina höfter som jag fick så ont i när jag sprang :/  Höhö degar alltid i soffan som "pris" till mig själv för att jag tränat (a)

Dag 08 - Mina/mitt syskon

Min syster heter Linnea Gustafsson. Hon är 18 år fyller 19 detta år.
Hon går sista året i gymnasiet, samhäll idrott och ah mer vet jag inte om det.. Hon har en pojkvän sen 1,5 år tbx i think. Hon är lite mer bonde än mig, hon tar lixom hand om kosserna och hjälper pappa med allt arbete på gården de gör inte jag.
Hon har alltid varit störst bäst och vackrast (ENLIGT HENNE) absolut inte om ni frågar mig såklart! Jag har alltid "hatat" min syster för att hon är starkast och bestämmer mest ni vet sån där underbar syskonkärlek men ju äldre man blir som nu de senaste åren har vi varit som vänner är, mer moget eller vad man ska säga. Kan ju snacka om allt och hon har alltid en arm att trösta sig mot. Hon är varit den jag ser upp till (jag gillar inte att säga så haha) men de är ju sant.. hon har lärt mig allt som kläder, smink beteende ah de är därför jag är som jag är ! Och hon har en väldigt bra smak enligt mig.
T.ex en gång när jag gick i feman eller sexan så tvingade hon mig och noppade mina ögon bryn för "det måste man börja göra innan man klassas som tönt eller buske" sa hon haha. 
Hon är speciell för mig lixom. Jag älskar min syster skulle inte ha klarat mig utan henne. ♥

Jag känner inte redigt att någon behöver veta mer om henne hon vill förmodligen inte de heller :p
(även om jag mest skrev hur hon är för mig).

Mallorca, malliiiiis :D

Tjohej !
Kom hem och hade en superglad mamma som hälsade, hon har bokat en resa i sommar (premilärt) för mig jansson mamma och pappa . Till Mallorca !!!!  Mallis vafan, paradisets ö ;) P.s fridaJ om du läser detta min mamma ringer din mamma ikväll haha xD

Jahaja slutade ju som sagt tidigt, drog ut och joggade en runda, öhm 5 km om jag inte misstror mig. Har duschat och käkade nyss pasta och ska läsa lite om dödsstraff och abort och sånt mysigt som jag har prov i på torsdag.

Men först ska jag skriva om min syster som dag 08 .