lördag 30 juli

Tjenare ! Sitter på bussen hem nu, har shoppat med Amanda idag. Rea överallt, me like :$ Har hittat 13 plagg och nagelack, rejäl shopping. Ska ta mig hem nu och chilla resten av kvällen. Imorgon blir det IKEA. = köttbullar med potatis brunsås och lingon, favoriten ! Ha en fin lördag :)

I'LL BE THERE FOR YOU THROUGH IT ALL. EVEN IF SAVING YOU SENDS ME TO HEAVEN.

<3

I MISS YOU <3

Goddagens ! Fredag idag, vi har lite gäster här.. eller 3 stycken som hälsar på. Har fikat och pratat en stund. Det är min morfars bror och fru + mormor. Saknar morfar så himla mycket inte rättvist. Brodern är väldigt lik morfar i sättet och allt påminns mer och mer om honom <3 Väldigt snälla är dem! Och vanliga frågan kommer fram denna gång med : Vilken linje ska du gå då? haha. I eftermiddag drar jag och syster in till staden och shoppar lite. Efter det så drar jag hem till määndypäändy, har inte träffat henne sen skolavslutnignen :0 Sover hos henne och vi drar till till staden på lördag så det blir ännu mer shopping för min del. Meen man är ju rik ;] . Ha en superfin fredag, kanske mobilbloggar lite nu när jag kan hihi stolt? ja! Puss & kram !

mobilblogg - paradis hotel

Sitter och tittar på 2009;s paradis hotel då några av dem som är med är cimon, jackie och Katja är med. Väldigt roligt att se på. !

YESTERDAY




Johannes <3








testar att mobilblogga

Tjenareeh testar att blogga från mobilen. än så länge fungerar det i alla fall. Skulle bara testa, tjarå !

Change your heart. It will astound you

Nu drar jag in till stan, fotografera lite granna :)

XPERIA NEO ÄR MIN

Hej heej, 
En glad flicka här! Från och med idag är jag ny ägare till en sony ericsson, xperia neo. WOHO ! En lite tidig födelsedagspresent men äsh då det är bara 9 dagar kvar så :D.
Fick också ett nytt konfirmations halsband eftersom min pappa råkade köra över med gräsklipparen det gamla som trillat ner från trädgårdsstolen.
Nu ska jag sitta och fixa med mobilen, musik, bilder och lära mig den.
Ikväll så drar jag in till staden igen, men efter alla butiker stängt. Ska fotografera inne i stan med Johannes. Han får bli min model samt själva staden som motiv. Ha en fin onsdag !

IT'S A NEW DAY

Drar in till staden med mammi och pappi, titta på ny mobil till mig.

ONE LIFE, ONE LOVE, ONE NEED

Frankie J feat. David Rush - Dream Girl

Hej hej !
Precis hemkommen från en 2 h runda med mamma & hunden. Trött i benen, ohja. 
Ska ta mig till ica med syster och köpa lite taco mat. Ska göra tacos ikväll lite gott sådär. Dagen resulterade sig ganska bra för att vara planlös från början. (:

 

A SMILE makes everything so much easier

Godmorgon !
Det ser ut att bli en fin dag idag med. Ska göra mig lite frukost, funderar på gröt och blåbär och sitta ute och njuta en stund. Har inga speciella planer idag så tar dagen som den kommer. Springa en runda ikväll, kanske hjälpa mamma att göra svartavinbärs saft. Hoppas på att solen fortsätter att skina så ligger jag nog ute i solen hela dagen. Ha en fin dag!

YOU ARE AMAZING

Godkväll,
Måndagen går mot sitt slut. Har varit en väldigt fin dag idag. Solsken + några moln då och då hela dagen. Johannes och jag låg ute och solade en stund innan han åkte hem. Har inte gjort mycket mer än att slappa resten av dagen. Nu tänkte jag sätta på en film och läsa lite till i en spännande deckare, en av Liza Marklunds böcker, livstid heter den. Pappa rekomenderade den så började läsa den på vägen hem från Mallis.
Förresten så läste jag ut en bok på stranden förra veckan då. Ett rött öga om jag minns rätt. Kommer ej ihåg författarens namn men det spelar ingen roll, boken var sjuk. Boken i kort sammanfattning: Två flickor från olika hem, träffas och dödar människor som inte har någon "kärlek" enligt dem. Skruvad bok så den rekomenderar jag inte. 
Med den informationen säger jag godnatt!

LET IT RAIN OVER ME

LET IT RAIN OVER ME - PITBUL FT. MARC ANTHONY

SUN GOES UP, SUN GOES DOWN


FROM THE AIRPLANE




SÖNDAG 24/7

Svensk sommar när man kommer hem.. inte såå roligt men rätt skönt att mysa in sig i täcket & titta på Kalle& chokladfabriken när man stekt ute i solen en vecka, pretty nice!
Snart är Juli månad också över, vet inte om det bara är jag eller går tiden läskigt fort? sommaren är ju snart över :0. Tur att det nästan är en månad fullspeckad med grejer kvar sen börjar första dagen på gymnasiet, 22 Augusti, spännande, jobbigt, roligt, helt okey.
Ikväll kommer min efterlängtade pojk hem till mig annars händer inget speciellt idag. Resväskan står full och orörd i rummet så ska nog ta tag i den och slänga allt i tvätten, lättast så höhö.
Ha en fin söndag, Kram !

BILDBOMB FRÅN MALLIS 2






Det här koret tog jag precis innan jag trillade i trappan... jag han rädda kameran ((L

Dålig fokus men men





















BILDBOMB FRÅN MALLIS 1


Pigga & taggade klockan 8 på morgonen påväg till Sturup.

Lite trötta också.







Första kvällen

Ner på stranden och körde lite hoppbilder,








Denna man sjöng Here comes the sun - The beatles,  blev kär i hans röst, rysningar!!!














MALLORCA IN MY HEART

Godmorgon Sverige !
Min egna säng, sovit som en stock. Vi kom hem igår vid ett tiden, somnade nog vi 3 efter massa snack med syrran och så. Hon följde ju inte med.
Fasiken vilken underbar vecka vi haft, FridaJ jag, mamma & pappa. Stekande väder och roligt till 100 % .Tack frida för att du följde med och gjorde veckan kalasbra!
Varje dag har frida och jag vaknat upp vid halv åtta, tagit på oss träningskläder och sprungit en runda på stranden med morgonsolen lysnade på oss. Efter det har vi ätit frukost med mamma & pappa som också varit ute och tränat. Efter frukosten tog vi på oss bikini och solade tills eftermiddagen, 5-6 timmars solande varje dag och får ju inte glömma allt bad i hav & pool, grymt!. På eftermiddagen tog vi på oss träningskläder igen och gick ner till gymmet som ingick i hotellet, biffade oss någon halvtimme/timme. På kvällen blev det uppfräshning, på med finkläder och åt på resturang. Sådär såg våran vecka ut varje dag utom en. I tisdags tog vi bussen in till huvudstaden Palma och shoppade hela dagen lång. Såg massa coola människor som klädde ut sig till statyer, disney figurer och sånt ramdom, häftigt bra!Fick med mig bikini, väska & jeansshorts hem. Så har våran vecka varit, fick också med mig ett fullt minneskort med bilder hem, ca 600 bilder. Minne för livet! Så denna vecka har varit kanon bra!

På flygplatsen i Sturup, Malmö när vi väntade på att pappa skulle pakera bilen så stod jag frida & mamma och tittade väldigt mycket på en man som gick förbi, alla tre tittade på varandra och ba, det är ju HAN ! Sven Mellander från Sällskapsresan går förbi. Det klockrena var att vi själva skulle till Mallis där de var i den filmen. Fast han såg lite sur ut så vågade inte fråga om fotografi.  SVEN MELLANDER!

THAI & CHEESECAKE

Hej hej !
Fredagskvällen spenderas tyvär inte med määndypäändy, fanns inga bra busstider så vi träffas en annan gång!
Däremot blir det thai mat & cheesecake ikväll med familjen. Fint avslut ! :') Sen blir det lite film och sova pretty tidigt. Ha en fin fredagskväll puss&kram skummbanan!

Detta är min lille katteplutt, Mysack heter han enligt pappa så så får det bli.

FREDAG 15/7

Godmorgon :) !
Vaknade av en röjsåg.. ska ta och läxa upp pappa om hur man ska respektera sovande människor!
Fredag idag, määndy kommer hit senare och stannar tills kvällen! Innan det ska jag ha hunnit göra lite grejer hade jag tänkte. Springa en runda, klippa gräset, fixa klart lite grejer och hinner jag och om vädret tillåter så har jag lust att fota lite. Det ser i alla fall lovande ut för det spricker upp och börjar bli blå himmel nu samtidigt som solen lyser. Härligt!
C u later!

DU KAN SLUTA LETA, DET FINNS INGA FEL

google search

Där ser man !

ÖSREGN = FILMTIME

Hej hej !
Kom hem för en stund sedan. Bion igår, riktigt bra måste jag säga. Hade ingen aning om vad den handlade om så den var spännande. Bra skådespelare med, gillas! Sen blev det mat, kyckling ris & jordnötsås, mmm!  Här ösregnar det idag så jag ska ta fram film och krypa ner i sängen och där lär jag förbli ett tag. Bra med regndagar också. Ha en fin torsdag :')

staden nästa !

Efter cykling i en timme, gräsklippning i en timme, powernap i två timmar är jag redo för lite stan, bio & resturang. Ha en fin onsdag !

Bara döda fiskar följer med strömmen.

Godmorgon !

Älskar lovet, sova sova sova vad skönt! Men inte lika skönt när det kör lastbilar utanför huset som gör en klarvaken.. Men det gör inget ska ändå ut och cykla en runda nu tänkte jag. Onsdag idag, drar in till staden med mamma & syster senare, ska köpa mig lite tröjor och titta på ny mobil med. Sen ska jag möta upp pojken och vi ska gå på bio, kronjuvelerna heter den. Den kan ju inte vara dålig, både Bill Skarsgård och Björn Gustavsson är ju med! Sen blir det en bit mat någonstans i staden :') Så där ser min onsdag ut. Nu blir det på med lite träningskläder, hejdå !

GALLERY - MARIO VAZQUEZ

BEAUTIFUL MONSTER - NE YO

80-TALS JEANS

Hej hej !
Nu har nästan en hel tisdag hunnit gå.
Idag har jag träffat frida några timmar, vi lagade pannkakor och pratade gojjs! Sen kom jag hem och klippte gräset. Ikväll blir det Allsång & morden i midsummer.
Fick ett par gamla jeans av mamma som hon hade när hon var yngre, dem är från 80-talet trodde hon, fett ! Klippte av dem och gjorde dem till shorts.. så här blev det :


drömmar & framtidsplaner

Hej igen,
Två timmars runda blev det med hunden & mamma. Pastasallad halvvägs och frisbee kastning åt hunden.
I en sammanfattning så pratade vi hela rundan om massa framtidsplaner, jag vill resa vidare till många olika länder som jag gjort hela min uppväxt. Har varit nästan överallt i Europa. En dröm är att åka Au pair till Paris eller London. Ibland blev hon till och med chockad över mina planer men också glad att jag har dem. Pratade också om hur många frågor man verkligen har om världen. Största frågan av allt, vad händer efter döden ?
Pratade om människor och hur snabb utvecklingen är i världen. Vi lever i en jäkligt häftig värld tycker jag!

Nu ska vi snart åka till hennes jobb och fixa lite grejer, bland annat böcker till Mallis. Sen handla mat för det är rätt tomt nu, ingen mjölk vafan ?! 

BOYS DON'T CRY - ULRIK MUNTHER

Godmorgon !
Ny vecka och mitt sommarlov har börjat märkas nu, känns väldigt bra!
Idag ska jag gå en runda med mamma och hunden, tar med pasta sallad och lunchar lite på vägen.
Håller på och trixar med mobiler med, min vanliga har blivit ännu sämre så nu ser man ingenting.. en låne mobil fungerar, lite dålig teckning bara men det kanske inte är mobilens fel. Sen har jag en ännu äldre mobil (typ 6 år gammal). Den är jättebra i vanliga fall men nu fick helt plötsligt för sig att den behöver ett lösenord.. det har den aldrig behövt innan. Och jag har ingen aning om vart jag kan finna ett sådant lösenord till en sån gammal mobil så det får bli lånemobilen och hoppas att det funkar så länge. Ska snart in till stan med mamma och pappa och titta på ny men det lär väl bli år 2032 om jag känner dem rätt.
Mobilproblem, ooh ja..

Så många stjärnor som har fallit alldeles för unga.

Godkväll !
Fatta hur skönt att kunna vara uppe nu och inte behöva gå upp tidigt eller att ha något att göra för tillfället imorgon! Sova ut riktigt ordentligt för första gången på ungefär tre veckor! Har tittat på en film nu som Mary Kate & Ashley Olsen är huvudpersonerna i,  Our lips are sealed,  söt film vill jag säga! Ska upp och lägga mig i sängen, sätta på lite parlametet och skratta lite för mig själv haha, Godnatt !


Nobody can do everything but everyone can do something

Två dagar i sommarstugan,,
Kom dit vid halv ett tiden igår, fikade tårta för att kusinvitamin fyllt 7 år!
Efter det så gick vi ner till havet och solade & badade en stund. På kvällen åt vi på resturang och hade det fint resten av kvällen. Idag så blev det en jogging runda sen packa och städa och hem. Kom hem för en stund sen, tänkte ta och sitta ute i solen och softa tills kvällen börjar svalna. Njuta av sommarlovet, ha det så fint!

HOME AGAIN

Hemma från sommarstugan nu, lite bilder







FLYGER IVÄG SOM ETT PAPPERSFLYGPLAN

Goddaaaag !
Happyface här asså,  nu vart sista dagen jobbad  huuur skönt ??. Gött med pengar också hihi.
Fredag idag med med det kommer det ju vara nu i 6 veckor eftersom jag får mitt sommarlov nu!
Johannes kommer om en stund, vi ska laga mat och ha det trevligt´(vi har varit tillsammans i 6 månader, ett halvt år gossh tiden rinner iväg(a)), ska ut och springa en runda igen har han lovat, hoppas inte att han glömmer sina joggingskor då blir jag.. sur! Kanske tvingar på han min systers skor igen som är 2 storlekar försmå (mohaha). Nåt får jag hitta på för ut och röra på oss ska vi, det behöver jag.

Imorgon bitti drar jag tidigt till stan och hoppar på en buss som går till sommarstugan. Träffa mamma som var en vecka sedan, kusinerna som var några månader sen och deras föräldrar (morbror+fru) aa what ever.
Ha en suverän helg, hörs på söndag för något internet kommer jag inte ha tillgång till och mobilblogg går inte, mobil paj you know...
HEEYDÅ ! :D

I won’t let you rain on my parade










MIN.MOBIL.ÄR.TRASIG

Hellu hellu ! 
Nu är denna jobbdag över, nu är det bara imorgon med!
Idag blev jag ledsen. Min mobil gick sönder... hur har jag ingen aning om. Skulle bara kolla klockan och då var den avstängd. Jag satte på den och då var skärmen väldigt konstig, mörk så man knappt såg något och olika färger. Jag har inte tappat den i marken på länge det är jag säker på.. Men jag har en mobil som jag lånar av en där jag laddar mitt vanliga mobilbatteri (för att det inte går att ladda i min rediga) Så hoppas att det är okej att jag använder den helt.. Som tur är så fyller jag år väldigt snart, 3-4 veckor kvar, kanske kan få min födelsedags present lite tidigare (en ny mobil). 

Nu ska jag i alla fall baka en kladdkaka och plocka lite jordgubbar från landen som jag ska ha med mig imorgon och bjuda på så där en tack-kaka för att jag fått jobba där :')
Sen drar jag ut och cyklar en runda seeen är det kväll och då ska jag sova. Nu vet ni som läste,  Ha de gutt !

En bild från skolavslutnigen

2 DAGAR KVAR

Godkväll ! :>
Har lekt med Johannes idag efter jobbet. Vi lagade spagetti & köttfärssås och sedan fick jag med han ut på en joggingtur, klagomål hela rundan men hem kom vi! Mer hann vi inte, han åkte nyss hem. Ska ta och titta lite på damfotbollen, Sverigen - USA nu. Sist jag tittade så led sverige med 1-0, fiint!
Bara 2 jobbdagar kvar så jäkla underbart! Sen äntligen 6 veckors sommarlov framför mig. Något jag verkligen ser fram emot. Men pengarna är välbehövda så det har varit till någon nytta jobbet. Börjar sommarlovet nu i helgen med en resa till Melby där mamma mormor och kusinerna är, fira en av kusinerna och kommer hem på söndag. Blir skönt att åka dit det var länge sen även om det bara blir en övernattning .

Blir icke mycket skrivande nu men det kommer sen när jag inte gör något under lovet haha. Godnatt !

FRIDA WINQVIST

GOODBYE MY LOVER...

Imorgon är det din stora dag, dagen du åker till andra sidan jordklotet vid namn Australien... Det suger åsnebajs att du ska åka iväg en hel månad. Tanken att ringa och avboka din resa (även om det inte går) har slagit mig men det skulle jag aldrig göra för jäklar vilken chans du har! Jag kan inget annat än att säga att jag är riktigt riktigt riktigt avundsjuk på dig kvinna! Tänk alla c00la djur och all fin natur du ska få uppleva, prata engelska så det sjunger om att! Jag önskar dig av hela mitt hjärta att du får en riktigt fin månad där borta!
Ta massvis med kort, skicka gärna ett vykort med, sicka krav jag ställer men det är för att man lixom inte brukar åka dit så ofta...!  Tänk om jag kommer sakna ihjäl mig.. besatt av en person ? , svar JA ! Det är lite jobbigt att nu när jag väl inte kommer jobba mer så åker du iväg så vi korsade varandra där men det gör det ju ännu roligar att träffa dig när du kommer hem!
Jag kommer att börja redan nu, det är bara 31 dagar kvar tills du kommer hem! Kommer räkna ner varje dag, på min födelsedag kommer du äntligen hem! Jag lär nog aldrig ha längtat så mycket till min födelsedag(a).
Tänk jättemycket på mig när du är där är du snäll :') hihi frida frida frida, jag kommer sakna dig så otroligt mycket att det inte går beskriva med ord! Får jag hitta på ett nytt ord för den stora saknaden ? i så fall :  shfkaejgleia, det betyder mer än ord som man kan beskriva saknad! Skulle jag väga 5 kilo hade jag lätt hoppat ner i din väska nu men tyvär så gör jag ej det.. jag hinner nog inte banta tills imorgon meeen hoppas att du klarar dig utan mig ett tag. Jag står vid tågstationen och väntar på dig mitt hjärta!
Jag älskar dig shfkaejgleia mycket, tuuuusen tonnnnnn kärlek till dig, lika mycket pussar & kramar !
Ha en fantastisk tid i Australien, FRIDA ♥ TILDA

P.s glöm inte att klämma ner en kängru i väskan hem till mig!








BABY I WILL MISS YA !

Godkväll!
Sista stunden med frida är förbi, sorgligt värre! Lekte med henne och Jansson, käkade hemgjord pizza och kladdkaka med frukt & glass, fin stund.  Sprang till bussen så blev knappt något hejdå till frida... men under de tre åren vi känt varandra så får alla alla alla de kramar vi gett varandra vara min hejdåkram till dig! Du ska få tusenmiljoner kramar när du kommer hem! En månad utan dig blir svårt.. ska skriva om dig på tisdag kväll, kvällen innan du åker baby! I will miss you (L)

Ska ta och springa en runda nu sen se en stund på parlamenten, fick låna en hel box med parlament filmer av Johanens, :D !  Godnatt

BYFEST MED JOHANNES

Godmorgon ! :)
Sitter hemma hos johannes, han sover och jag.. kunde inte sova.
Igår så var det en byfest som jag var med hos där där han bor. God mat och roligheter, lite bilder från igår på mig och johannes mest egoister som vi är.  Idag så drar jag senare vidare till frida & frida och leker med dem, för sista gången på en månad när det gäller Winis, hon åker till Australien en månad nu ... suuug :'(  men Jansson träffar jag allt mer, när vi åker till Mallis tillsammans!  Ja ja i alla fall så drar jag till dem senare och har det roligt en stund. 








KVINNA MED PILBÅGE!?...

...ja en sådan kvinna träffade jag och sara på idag på pressbyrån. Två kvinnor med massa packning och kläder som såg ut som... indian/camping/överlevnads kläder. Det konstigaste av allt, en av dem bärde en pilbåge? Visst vill man så kan man ju gå runt med en sån men vad använder hon den till??

Hade en fin kväll i alla fall. Sarakvinnan och bio på det, kalasbra ♥ . Baksmällan 2, riktigt rolig film måste jag säga! Ettan är också väldigt bra. Träffade på Thim, Simon & Adam + deras amerikanare som är med dem, ytterst trevligt :)

Nu ska ta mig upp till sängen och sova satan, är riktigt trött efter en veckas jobb... Bara en vecka kvar, håll uuuut! Godnattis

Söt bild sen utklädningsdagen då vi håller i vårt pris för en av de bästa utklädningarna.

BAKSMÄLLAN 2

Jävvla fyfannn,   systers & min mening idag. Shiit har varit på sånt trams humör idag både jag och linnea, skrattat tills tårarna rann hela tiden! Skön jobbdag minst sagt haha. Nu ska jag tramsa vidare, ska gå på bio med saratjejen, väldigt länge sen vi var sist. Behövs fräscha upp lite minnen och ha en fin kväll! Vi ska titta på Baksmällan 2 och gotta oss!  Ha en fin fredagskväll, hörs kanske ikväll :)