Now.. let's enjoy life!

Godeftermiddag !
Svajande väder, klarblåhimmel i morse, målnen började sen komma och sen helt plötsligt regn.. Extra roligt att regnet kom precis när jag skulle cykla ända hem från jobbet! Har testat att köra en flakmoped idag. Kom dit jag skulle och hem fast med massa krabb. Den är ju inte så ny vill jag inte påstå men fett kul var det. Nu kan jag ju det med lixom. Det var växlarna som krababde, stannade inte där de skulle vara och ah, höll på att välta en gång och låtsades som om ingen såg...  Nu ska jag vara duktig och städa lite snabbt innan mor & far kommer hem från Rom, Italien. Får nog hjälp av syster med förhoppningsvis. Lite dammsugning och lite diskmaskin, typ sånt. Ska passa på att damma av mitt egna rum med, mer än nödvändigt!! Till sist ska jag laga spagetti & köttfärssås, mmm.

Här kommer en bild på flakisen,,   lägg märke till den snygga hjälmen!

KUNG FU PANDA

Yeah, det är filmen jag ska titta på nu. Sitter med en handduk på huvudet efter en välbehövd dusch. Joggingrundan med hunden vart svettigare än svettigast. Myysigt! ;) Rätt kul att springa med hunden. Han såg ut att svimma när som så jag tog av honom kopplet så han kunde gå sista nedförsbacken hem, till min förvåning så sprang han fortare än vinden hem haha. Det kanske var hans plan efter att ha sprungit sakta med mig hihi.
Nu blir det Kung fu panda, godnatt !
 
Gårdagen är historia & morgondagen är ett mysterum men idag, är en gåva . !

PERFEKT JOBBVÄDER!

Hej hej !
Hemma från en varm dag på jobbet. Har blivit brun på både rygg och bröst. Jobbet är perfekt för sånt här väder, mindre perfekt när det regnar men har ju bara en vecka kvar så någon mer soldag kommer jag nog få jobba i. Har varit i rabatterna en stund sen har jag mest vattnat gräsmattor så har inte varit någon jobbig dag, vattnet var ju kallt så svalkande var det ju. När vi höll på med gräsvattning så kom en en man och en kille, killen hade ett finger därav fingertoppen hängde lite halvt, blödde gjorde det, det såg till och med jag från 10 meters håll. Syster kom som räddaren i nöden och skjutsade dem till vårdcentralen. Hoppas det gick bra, stackarn!

Ikväll ska jag vara grillmästare och grilla hamburgare, sedan blir den en joggingrunda med hunden som sällskap och sen däckar jag nog i sängen. Bara två jobbardagar kvar, sooft!

.

Halluuu !
Har precis rykt ihop med Johannes... om en längd på en mobil ;) Han vann ... men jag såg fel siffror så jag kunde inte hjälpa det (A). Jobbet idag, 31 grader i skuggan & 41 grader i solen. Rena rama utomlands. Soft som bara den bara det att jag jobbar. Bränna får man men blir ju helt slut. Hoppade i sjön efter jobbet med johannes, syster & hunden. Svalkande! Lagat mat och nu bråkade vi om en mobil hihi.

Här frida kommer den snygga outfiten,

LEOPAAARD

Hej !
Slut för dagen, jobbat i stekande värme, det är livet de! Tiden går mycket fortare när det är varmt. Och nu blir det på med kläder för snart drar jag till stan och spelar en match i hettan. Överlever jag så är jag nöjd. Laget vi möter idag har döpt sig till powerpinglorna... ? Tjusigt namn. Förresten, mamma köpte hem leoparden idag!! Den gröna fanns inte så det fick bli leopard, dyrare men jaja jag gillar den STARKT. skön som bara den och perfekt, slipper matcha massa andra kläder till den, bara att dra på. Mysiga hemma kvällar eller sånt trevligt. Ja det var det jag hade att säga idag, ha det så fint hörs!

p.s frida, min jobboutfit kommer ikväll (A)

MAT OCH PRAT (:

Godkväll godkväll!
Nu åkte precis familjen Jansson hem. Käkat lite och pratat i några timmar. Mycket fin kväll :) Ska dyka ner i sängen och sova några timmar nu sen blir det jobb igen. Kan ju inte säga att jag längtar men får tänka pengar så kommer jag nog upp ur sängen. Godnatt!

TITTA PÅ MATCH

Goddagens igen!
Har legat ute i solen och vilat någon timme. Slumrade till och vaknade av att ett kryp bet mig på armbågen, surt. Ska göra mig i ordning lite, sen dags att ta bussen till matchen. Johannes spelar, får hoppas det går bra efter skadan! Sen följer som sagt så följer jag med Janssons familj hem till mig. Dessa kläder blir det idag, shorts från h&m, tröja från gina.

EN ENKRONA ÄR EN BÖRJAN TILL EN MILJON

Tjenamittbena !
Nu börjar det lika något, klarblå himmel & sol.. sommarlov gaah !
Idag händer det lite grejer, ska ta mig en frulle sen ligger jag förmodligen ute i solen tills det är dags för en match, ska se dem med Jansson. Efter matchen så drar vi hem till mig, hennes familj är hembjuden till mig, käka lite och prata om resan vi ska resa *happyface* !  Missar i för sig träningen men kan ju ta en egen träning sen ikväll istället. Hörs senare idag kram!

YOU'RE IN MY HEAD LIKE A SONG ON THE RADIO

http://www.bloggriket.se

YOU GOT THAT SMILE THAT ONLY HEAVEN CAN MAKE

Godkväll!
En jogging runda med hunden är avklarad, duschen lika så. Nu väntas mat  = grillspätt, gottgott.
Har precis pratat med mamma om en onepiece/jumpsuit som jag alltid velat ha sen första gång jag såg dem. Jag menar hur skönt vore det inte att sitta med en sån kvällarna långa och bara mysa i dem! Tittat på ginatricot och där finns några snyggingar. En grön eller leopard blir min. Japp, jag tänkte efter att jag visat dem att jag skulle börja med  mammaaaa snälllaaaa. Jag kan betala efteråt *hundögonblick* men det behödes inte. Hon sa direkt att hon skulle till stan på måndag och kunde köpa en åt mig då.  Snällt, ja!


Någon av dessa blir min *bigslajjmme*

MASSVIS MED GLÄDJE!










Lägg märke till den långa tummen ;dd




GOOOOOOODMORGON !

GOOOOOODMORGON !
Pigga oh glada idag eller ?? Yess, är svintrött så jag är pigg. Vi somnade vid 6-7 tiden idag på morgonen så liiite trött idag. Kalasbra kväll igår måste jag säga. Kommer med bilder när jag kommer hem. Berättar lite mer då tjohej!
het bild på frida

GLAD MIDSOMMAR !

Tjenaree !
Det är fredag, det är midsommar och det är = grillkväll med fina vänner hela natten lång!
Hoppas ni får en kalasbra kväll ! 
Men först av allt idag så ska jag äta köttbullar, nypotatis & gräddfil med dill på. Den klassiska traditionen med familjen! Puss & kram //matilda 

Jeans, t-shirt & tjocktröja + keps.


NOTHING EVER MATTERS

Chris brown feat Justin bieber - Next to you

FINA FLICKOR = FIN KVÄLL

Godkväll,
Fin fin kväll med tjejerna. Åt på resturangen Royalthai, käkade glass från mc & gick till en park och hade det gött. En promenad till bussen därefter och nu hemma och slocknar vilken sekund som helst. Sovmorgon imorgon, huuur skönt ??? göööörskönt!
Här kommer lite bilder från kvällen,,











hej & hejdå

Hej hej hej !
Sista jobbdagen avklarad. Fick sluta en timme tidigare bara för att. Blev lite fika för att fira att det är midsommar imorgon. Har tvättat fönster idag, lite halvt kramp i armarna. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Se lite fräsh ut det vart ju inte igår precis. Nä inga jobbarkläder ikväll utan något bättre. Ikväll drar vi, ett tjejgäng och äter på en resturang för att äta gott, ha trevligt och prata lite om imorgon tror jag. Fasiken, midsommar vilket betyder slutet av juni redan... tiden går så sjuuuukt fort.  Känner att bloggen blir fett tråkig nu när jag jobbar.. förlåt. Och bättre blir det inte för det funkar inte att lägga ut bilder ? ..  Ha en fin kväll det ska jag i alla fall ha ! :))

SLUT I KROPPEN... TAGGA MATCH!

Godaaagens !
Pigg & gald tilda här. Är så trött att jag är pigg ?? typ.   Har jobbat häcken av mig hela dagen, hade så mycket att göra att lunchen (som ska vara vid klockan 12) fick vänta till halv 3. Vrålhungrig minst sagt.  Nu ska jag försöka tagga till mig till matchen ikväll, har en ikväll och en imorgon, jisses kommer vara slut och som grädde på moset så har jag ju den härliga förkylningen så aa får se om jag överlever. Snart midsommar med, HÄRLIGT !
Blir knappast några bilder nu, ska försöka ta en jobboutfit för fridas skull som jag lovat annars hoppas jag att det går bra med gamla bilder.
Ha de gutt tjofräs !

SOMETIMES I WISH I COULD FREEZE THE PICTURE

ALL I WANNA DO IS

Goodbye my lover - James blunt

You're beautiful - James blunt

Baby? - Newkid

Paper planes - Mia

Ogräs och regn, låter som en mardrömm..

Halli hallå !
Nu är jag hemma efter en regnig men rolig jobbdag! Har rensat ogräs och även om det låter tråkigt så var det inte så farligt. Jobbar med min syster så vi pratar ju och tiden går fort. Blött blev det men man får väl hoppas att vädret blir lite bättre senare. Som grädde på mosen att det regnar så håller på att bli sjuk.. förkyld och det kliar i halsen. Sjuk denna midsommar som förra året.. nej tack!

Sen så tänkte jag svara på en komentar jag fick från en Amanda som frågade vart jag köpte conversen.
-Jo det är så att jag köpte dem hos en familj som heter Breuer i Braås samhälle. De säljer många olika färger för 250 kr :-  men nej, äkta är dem inte :)

AWESOMNESS

Godmorgooonä !
Kvällen igår med frida = MYS  med stora bokstäver!
Vi badade med hennes c00la undervattens kamera. Grymt coolt.
Tittade på två filmer, The tourist & Wanted. Kl halv 3 på natten började frida somna med helt plötsligt kom vi på att vi kunde baka chokladbollar och det gjorde vi också! Goa blev dem vi somnade runt 4 tiden sen som två små stockar. Sov till 12 idag och degade kvar till typ 1 tiden. Upp och åt kräm till frukost och sen har vi spelat fia med knuff. Nu sitter frida och klinkar på pianot, jobbigt värre! höhöö och nu ber hon om en pianolektion.
Senare ikväll drar vi till träningen sen måste jag bums i säng för imorgon ska jag upp kl kvart över6 för att jobba... wihoo !

BABY DON'T WORRY, EVERYTHINGS GONNA BE ALRIGHT


Finns det någon mysigare låt eller ??? 
Chipmunks -  three little birds

kÖRT moped till ica och köpt godis, suttit i min säng och töntat med kameran, klippt av fridas pekfingernagel. Frida har alltså kommit. Nu sitter vi och lyssnar på denna enormt söta låt! Här kommer lite bilder på köpet:






NYA CONVERSE

Cyklat 1,5 mil för ett par svarta converse.
Nu blir det lite mat och sen hopp in i duschen för senare kommer fridus hit och sover med mig inatt, mysigt värre! Fick ju dagen planerad på köpet vad skönt hehe. Kommer kanske upp ett litet inlägg från mig&frida senare ikväll ananrs ha en kalasbra lördag! ♥


LÖRDAG 18 JUNI

God morgon!

Fasen vad skönt med sovmorgon. Pappa kom hem med lite kräm så har käkat kräm&mjölk till frukost.
Har inga speciella planer för dagen så får se vad som händer idag. Ska försöka få tag i en person som säljer skor så jag kanske drar dit och köper ett par converse idag. Annars får jag se vad som händer (:

KUNG FU

Godkväll!
Jordgubbarna ligger i magen och är mycket nöjd med kvällen, familjen kan vara mysig ibland när den har lust ;] . Håller på att titta på film nu, The karate kid söt kille som flyttar till china med sin mamma och där lär han sig kung fu, c00lt. Nästan lite nyfiken på att lära sig, någon som kan lära ut ? I alla fall vore det ju inte fel med lite självförsvar när man ska ut i vilda världen senare i livet hihi. Ska fortsätta se film nu för sommarlovet har ju börjat, så why not. Ha en fin kväll puss&kram !

4 ever !  Sara, Jag, Frida & Frida !

3 miniatyrer från nianfesten också!
  

INGA TRÄD VÄXER TILL HIMMLEN

Fredag den 17 juni,
Har suttit och tittat på musikalen som vi fick på dvd igår. Kan inte sluta skratta åt den, sköna kommentarer & miner. Jag måste få säga att jag verkligen tyckte om denna muskal inte för att det var vår utan för att det verkligen var en röd tråd igenom hela och såklart för att några scener ur solsidan är med. Tyckte den vart bra helt enkelt. Kul att få den på dvd så man får se dem om och om igen.
Ikväll ska jag och min familj äta lite god mat för att fira att jag slutat grundskolan, nian. Det blir kreolsk gryta & efter det jordgubbar. mumms!

Jag & Nasse (L) 
Johannes vann honom och en anka (godsedjur det också) till mig + två chokladrör.

SKOLAVSLUTNINGEN

Nu har man fått ännu mera minnen för livet !
Skolavslutningen igår, dagen kunde inte blivit bättre ! Känns så himla bra att sluta grundskolan och börja gymnasiet men det känns så himmla jobbigt att lämna alla underbara människor. Det är tur att man kommer se dem mera i gymnasiet senare. FAN vad underbara människor det finns! Kan inte säga mer än att kvällen igår kommer finnas i minnet föralltid!   Liseberg vart också himmla underbart. Massvis med kul. Åkte den nya Atmosfear, skräck och härligt! Blöta av vattenåkturer och galet glad hela kvällen!
Här kommer lite bilder från skolavslutningen,


Kan säga att jag är väldigt nöjd med betygen, höjt mig i fyra ämnen resultatet blev 2 MVG & 6 VG och resten G :DD












9C i mitt hjärta !

FRIDA 16 ÅR, SKOLAVSLUTNING & LISEBERG

Hej hej hej  !

FRIDA WINQVIST FYLLER SINA 16 UNDERBARA ÅR IDAG, GRATTIS ÄLSKLIIIIIING !

Sitter i morgonrocken, sminket & håret är klart ska ta på mig klänningen sen.
Skolavslutning idag, känns kalasbra samtidigt som det känns sorgligt att inte få träffa samma personer varjedag.. men vilka 3 jääävla roliga år man haft tsm med underbara personer!
Nianfesten kunde inte varit bättre igår. Vi dansade och sjöng till två snubbar (som vart riktigt bra) så svetten rann på oss. Alla hade det roligt så det ut som, vilket ös!  Mat & lekar och härliga lärare. Dansade med rektorn igår, samt min kemi/biologi lärare . Kuul haha :D

Efter skolavslutningen så bär det av till Göteborg, LISEBERG ! Firar skolavslutningen med åter igen de underbara människorna. Ha en fin dag för det kommer jag ha !

NIANFEST

Hejsan !
Testar mig på ett sånt här tidsinställt inlägg... hoppas att det fungerar !
Just nu sitter jag på en buss med massa coolingar till nianfesten. Grymt skoj hoppas jag det blir.
Men det blir ju inte svårt med såna härliga vänner som man har!
Ha en fin kväll för det ska jag ha ! :))


SISTA FÖRESTÄLLNING SEDAN NIANFEST !

Hallåå !
Nu är det dags för sista föreställningen med musikalen. Kommer bli massvis med skoj. Har haft de på dem tre igår, riktigt roligt både uppe på scen och bakom! Så nu är det sista för 8:or & 9:or sen blir det lite skåpsstädning och lite sånt sen hem och göra sig iordning för nianfest. Taggaad !!
Nu ska jag dra till bussen, ha de gutt !

FÖRSTA MUSIKALUPPVISNINGEN AVKLARAD

Yes, nu är första avklarad. Gick kalasbra, alla är riktigt duktiga när det gäller! Har massa roligt och pirrande i magen och ju såå spännande ;) Glädjekick! 
Har inte med mig kameran någon gång men det är andra som tar så kanske kan få sno några senare när allt är över men tog två med mobilen idag innan uppvisningen. Jag & Sara i våra fina flugor, mamma jessica, thimpen från tokio hotel & amanda i sin tyska klädsel. Syns ju inte så bra men får skylla på mobilen.



Nu ska jag ta och vila en stund. Två uppvisningar till ikväll. Ska hinna käka någon matbit innan allt gäller men tror faktiskt att jag tar en powernap nu. Nattinatti!

HAPPY GIIIRL !

VIIIIIINST ! 
Riktigt roligt att vinna matchen, 2-1.
Ska titta på 1 eller 2 filmer nu beror på hur mycket jag orkar. Ska i alla fall kolla på step up och någon cheer leader bild bring it on vilken av dem är inte bestämt. Imorgon är det musikalrep, halv ett börjar första föreställningen. Hem och fräsha till sig sedan 2 till på kvällen i rad. Fullspeckad dag med det blir massvis med kul !

Pusss & kram från en glaaad flicka :D

DET GÅR BRA NU !

Tjosan,
Musikalen sitter rätt bra nu har gått jättebra idag !
Ska tagga till match nu och så bär det av till staden och spela den.  tjoflöjt!

CALIFORNIA KING BED - RIHANNA










THE UGLY TRUTH

Hej !
Söndag idag, har varit en fin södag. Vädret vart ju bättre idag än förrgående dagar. Inget regn nu och till och med solsken. Synd att det var denna dag just för vi har haft musikal övning och det är inomhus + träning sedan som gjorde att man dog lite. Men skönt som fasen.  Musikalen gick bra, hann köra igenom allt en gång innan jag frida & erika drog till träningen. Danserna satt som dem skulle måste bara få in i huvudet när och hur man ska in och ut men det får sättas imorgon. Riktigt roligt att se folk i sina kläder och sådär, ser verkligare ut nu! När jag kom hem tog jag datan i knät och tittade på en film, The ugly truth. Mycket bra film tycker jag. Sett den innan men nästan bättre nu.
Ledig kväll nu så jag tänkte dra ut och fota lite i naturen, kommer troligen lite bilder ikväll så det blir lite bloggning trotts musikalrep och sånt! :]

STUDENT & KF-DAGS BILDER

Jag tar och bryter mitt "schema" för dagen och lägger in lite bilder från student & KF-dags bilder nu haha.

STUDENT :













KF-DAGEN MED KLASS 9C :







FETT SÖT TJEJ !

MEMORIES FOREVER !

Heyy,,
Hemma från en fin määndypändy som jag sov hos inatt.
Efter lite glass & nagelmålning hos min frida så cyklade jag vidare till mändy och sov hos henne. Tittade på en sjuhelsikes vidrig film, the human centipede (tusenfotingen). En kirurg som opererade ihop tre människor. Ansikte mot anal. Sjuuuuuk film. Vi tittade på ten things i hate about you efteråt för att få lite andra bilder i huvudet än de sjuka från tusenfotingen.

Idag är det lördag 11 juni. 5 dagar kvar i grundskolan. Tiden går riktigt fort nu! Vill inte sluta, känns vemodigt att inte gå på skolan som man gått på i alla år sen man började dagis. Att inte träffa alla vänner som man brukar, inte gå i samma klass som ens bästa vänner! Men det ska samtidigt bli fett spännande att testa på en ny skola, nya inriktningar och träffa nya människor. Tur att ens underbara vänner väljer att gå i samma stad bara olika skolor som ändå är några meter ifrån varandra. Kontakten med dem släpper jag aldrig hihi!
11 juni va de jag.. ska springa en runda nu sen städa rummet det ser kaos ut. Pojken kommer senare ikväll och sover hos mig. Det börjar bli fullspeckat nu de sista dagarna..
Imorgon är det musikal övning sedan fotbollsträning. Måndag musikalsövning och sedan fotbollsmatch. Tisdag då börjar uppvisningarna. Onsdag lika dant och på kvällen är det nianfesten sen torsdag då gäller det. Skolavslutning och liseberg! Mycket att göra så varför sitta här. hih.
Ha en fin lördag hörs när jag har tid ! Ska försöka hitta lite tid att slänga in lite mobilbilder på knasiga vänner som man har samt bilder från student & kf-dag.

BLACK AND YELLOOOW

tjenareeee !
Ligger blöt som en hund i fridas säng efter en cykel tur i regn.
Kf-dagen vart helt okej vädret kunde ju varit bättre men ett dopp i en faktiskt varm sjö och fina vänner så blev det en bra dag ändå!. 
Fredag idag, gööött. Drar till mändyt om en stund och är hos henne ikväll. Vet inte om vi sover över men stannar i alla fall där ikväll :) orkar inte skriva mera så Ha en kulig fredag !
söt bild för några månader sedan med bajs i ansiktet.. kan också kallas för chokladansiktsmask.

are you trying ? or do you just not see what is happening ?

God morgooon !

Lite halvt sovmorgon idag vad skönt. Klockan ringde 9.00 klev upp och åt lite frukost.
Nu ska jag ta på mig joggingkläder och springa en runda innan systers student för idag jävlar tar hon den !
Kommer bli en upptagen och rolig dag idag! Åker in till stan vid middagstid och ser när hon springer ut. Sedan kommer det folk hem till oss och då blir jag helt plötsligt servitris & fotograf resten av kvällen. Puihh får se om jag överlever hihi. Blir roligt att träffa släkt och sånt. )
Senare ikväll efter festen drar jag till fridaW och tar med mig min cykel med. FridaJ är också med så ska vi sova över. För imorgon så har vi kf-dag och vi tänkte vara duktiga och cykla dit.
Mer än detta hinner jag nog inte blogga. Får se om det ploppar upp något inlägg till idag eller imorgon.
Ha det fint !

Your life is your road, others may walk with you but no one can walk it for you



KAFFE UTAN SOCKER ÄR SOM KÄRLEK UTAN KYSSAR

Tjenix,
Onsdag onödig den med men det är ju bara till att vara i skolan så skit samma. 
Målade klart vårat lakan som ska hänga på våran vagn på avslutningen.
Vi skrev en onödig sak och en lärare vart ännu mer onödig och kladdade över med 34315236t23 kg färg... läraren borde veta bättre, omogeeeet :@   fast dumt av oss med...
Jaja vi löste det, får hoppas att den blir helt klar imorgon.

Skulle spelat match idag, men den blev flyttad till måndag istället så nu har jag ingenting att göra, tänkte dra ner till sjön och fota en stund. Imorgon är det student så sov morgon igen vad skönt!
Hörs senare !

4 - 0 TILL SVERIGEN, GO !

Fixade massvis med nya goa låtar innan, men inte i mp3 format så dem funkade inte i min mp3 (suck) så nu har jag fixat nya och i mp3 format. I alla fall.. träningen gick kanon, svettigt värre och egentligen tränade jag innan träningen för jag cyklade dit (8 km) elaka föräldrar man har när inte mopeden fungerar så är dem inte hemma som de sagt att det ska vara. Jaja lite mer träning är väl bara bra antar jag.
Ska hoppa in i duschen nu, egentligen vill jag se matchen men ville fixa låtarna först och duscha.. ah precis. Sen hör jag när det blir mål det står väl 4-0 nu ? får titta de sen.
Imorgon kör jag på jeans och t-shirt. Om det inte visa sig vara lika kvavt som idag då drar jag väl på mig shorts eller något.
 

Our own physical body posses a wisdom which we who inhabit the body lack

FOTBOLLS TRÄNING

Åskan hänger i luften och det ryktas om att åskan släpper loss nu i eftermiddag.
Fotbolls träning ikväll, det får inte åska då, jag tycker inte om åska :'(
Dagen idag, varm, kvav & meningslös. Film & prat på lektionerna och dagen bara rann iväg. Slutade redan vid två så har hela eftermiddagen på mig att piggna till till träningen ikväll hur jag nu ska göra det för jag somnar när som...  Imorgon = sista "följa-schemat-dagen" soooft.
Hade visst inget speciellt att skriva idag. Kan komma med morgon dagens outfit ikväll bara för att färglägga bloggen lite. Ha de fint!

RIHANNA - MAN DOWN

Rihanna - Man down


Maybe it's time to begin to realize the truth now

Godkväll,

Johannes tog nyss bussen hem.
Rolig dag med musikalen. Människorna gjorde det roligt och tiden gjorde det segt men det känns bättre nu. Verkar som om alla kan sin sak bättre än sist men ganska långt ifrån perfekt. Men vafan med lite improvisation så löser allt sig! Roligt kommer det bli i alla fall.

Nu är det bara tisdag & onsdag i skolan kvar, det blir som schemat men ändå inte. Lär ju bli film på lektionerna om inte så blir det nog oseriöst ändå. På torsdag tar min kära syster studenten. På fredag är det kf-dag med klassen och sen helg igen. Söndag till onsdag kommer det vara musikal hela tiden. Uppvisningarna är på tisdag & onsdag. Onsdag kväll är det nianfesten. Sedan är det torsdag den 16 Juni, går ut grundskolan. Liseberg som avslutning sen ett jävligt härligt sommarlov framför sig. Sommarjobb, stugan, Mallorca, sola & bada och framför allt vara med sina underbara vänner och pojkvän! Ser fram emot det och det är ju bara tio dagar kvar!

Själv är jag väldigt trött nu så tänkte sätta på en film och slockna till den. Kort dag imorgon sen fotbollsträning äntligen, länge sen nu!  Hörs imorgon Godnatt :)

6/6-11 Sveriges nationaldag

God morgon !
Svergies national dag, grattis ?  Skönt med ledighet i alla fall.
Ska göra mig i ordning och sedan dra iväg till musikalrepet. Hoppas vi lär oss något idag för sist jag såg såg det inte lovade ut haha men dessa timmar lär göra susen ! Efter hänkar pojken med hem. :)

The mind asks the questions; the heart has the answers.

Nu har jag varit så duktig och städat mitt rum. Jag gick så långt att jag tänkte flytta klädgrejer i garderåben men jag lyckades inte skruva i skruvarna där sakerna skulle hänga.. typiskt! Så det ser ut som det gjorde men rent och rensat. Plus att det är ny dammat och dammsugit. Följde med mamma upp på åkrarna och kastade dammisar med Baxter efteråt.
Nu ska jag ta och lägga mig och .. sova. Är fett trött nu även om jag somnade när jag solade. Fast somnar jag nu så somnar jag inte kväll.. sånt där onödigt problem som inte borde existera. Jobbigt jobbigt.. ska nog sätta på Mamma mia filmen det var ett tag sedan. Ha en fortsatt fin söndag.   :>


SHOW ME A SMILE THEN


HAPPY BIRTHDAAAY !

Hej igen,,
Hemma från Sara nu. Hon blev glad över presenten jag köpte. Köpte en navelpercing med en döskalle på, t.o.m jag gillade den och jag visste att hon skulle gilla den hon är ju galen i döskallar ;) Grattis igen darling och grattis till bröderna med!

Cyklade hem så är fettish varm nu. Ska ta och lägga mig ute i solen och steka hela dagen typ. Dricka vatten innan munnen torkar ut.. Ha en härlig söndag. Lediga imorgon med ju, underbara national dag (A) Även om vi ska repa musikal hela dagen så blir det bättre än skola!
Hörs ikväll!

Sara.. någon gång i mars med Baxter <:

LYCKAD KVÄLL !

Hallååå,,
Pigg och glad idag. Frida ligger fortfarande och sover den latmasken..
Kvällen igår vart inget mindre än en lyckad kväll! Så mycket skratt och dans så det bara sjunger om att! Och det gjorde vi med. Idol-ola vart där, c00lt om något. 
Idag fyller mina brylligar, Sara, Patrik & Jonas år. Grattis gullugar nu är ni 16 härliga år!!!  Ska dra till dem senare och fira lite. Mer än detta har jag inte att skriva. Men rolig kväll igår och idag blir det födelsedagsfirande. Ha en kanon dag i detta fina väder.

BAUTA FESTEN

Hallååå !

Finfin dag på staden med FridaW idag. Köpt present till födelsedagsbarnet sara som fyller år imorgon. Köpte en keps & en liten väsk/plånbok. Samt ett läppstift. Nöjd med dagen och mer roligheter ska det bli!
Frida har börjat göra sig i ordning, ska med göra det. Snart kommer Linn & Elin och vi taggar igång till Bauta ikväll. Shaka loss hela kvällen/natten.
Yeyyy,   ha det gött!

C00la flickor ! Jag&min nya keps. &Frida <;

En dag på stan, nu hem och göra sig iordni...

dsc02701 (MMS)

En dag på stan, nu hem och göra sig iordning för att sheeeaka roompaA ikväll ! ;>

HAVE A NICE DAY

Har lite brottom nu, ska cykla till bussen så för att det inte ska bli en kamp mot tiden så cykar jag redan iväg typ nu,
bussen går om 40 min(det tar20 minuter i snabbt tempo), vill inte bli varm så jag kan ta det lite lugnt :P
Så här ser jag i alla fall ut idag, byxdressen som jag köpte på Gotland, affären Cubus.


LOOK WHAT THEY DONE TO MY BRAIN

Helluu,
Sommarväder idag igen, käns att det redan är juni,  4 juni idag då. Ska dra in till staden med fridaW och kolla lite. Ikväll så drar vi och några fler till Lenhovda, Bauta festen. Elin och Linn kommer till oss innan sen drar vi ut dit och träffar resten. Ah nu vet ni C:

Ska tvätta mammis bil först, duktig flicka!
Kommer med en outfitbild senare.

ELAKA ORD SKADAR BARA NÄR MAN LYSSNAR PÅ DEM



SYSTERS BAL

Man down - Rihanna


Hemma igen efter några timmar i staden.
Vackra klänningar och fina par som bara den! Träffade Jessica och FridaJ också.
Efter fotograferingen drog min familj, jessicas & tobbes familj (fast utan tobbe xD) och åt på resturangen Båtsmannen. Pasta med kycklingfilé och tomatsås. Mycket gott! Föräldrarna tog sig en kopp kaffe var så jag och jessica tog oss en runda på stan, snabbt tempo, skönt efter maten. Pratade och hade det fint.
Har dragit på mig myskläder och tänkte se en film.
Här kommer lite bilder från idag,,














KALASBRA !

-ursäkta att jag byter header och håller på, men blir inte nöjd. Får se hur länge denna håller.

Hejsan hejsan igen,
Bad vid klipporna, riktigt uppfriskande och skönt inte så kallt som jag tänkt mig. Fina vänner man har med.
Ska ta och hoppa in i duschen och göra mig ren från sjövattnet. Sen bär det av in till staden och titta på systers bal. Har tagit lite kort nu precis på henne och pojkvännen. Vacker klänning, vacker kostym, vackra helt enkelt!
Bäst av allt är ju att helgen börjar nu, så en hel helg framför sig ser riktigt bra ut.
Hörs ikväll tjohej!

TIDSFÖRDRIV

Guysen är försenade så sitter här och gör ingenting,
här får ni några mer bilder hur jag ser ut idag ba för att jag ska fördriva tiden lite :P


OM JAG SÄGER ATT DU ÄR VÄRDEFULL, MEN DET SPELAR INGEN ROLL

Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio

Ska snart dra ner och möta guysen så drar vi och badar vid några klippor!

SUNNY SUNNY DAY

God morgon !
F*n vad fint väder det är ute idag då. Klar blå himmel och solsken. Frukost på gräsmattan oh yes. Sola hela dagen ! Ska till klipporna idag och bada med fina vänner. Får skjuts av någon för min moppe krabbar :/ I alla fall, sen ikväll ska jag fotografera systers bal. Spännande, har fortfarande inte sett klänningen på eller något smycke. Tror att det blir väldigt fint i alla fall. Så ser min dag ut. Lär ju ta något foto vid klipporna med.
Ha en fin soldag idag!

JAG VILLE INTE VA DEN SOM BLEV KVAR

Godkväll,,
Sitter och lyssnar på Ayo technology med Milow samt med Katerine.
Käkade grillat innan, kyckling. Slocknade en timme och nu har jag gjort mig lite te och tänkte bege mig till sängen och se en film. Är väldigt trött trotts att jag somnade innan.

FEELS LIKE HOME TO ME

Lyckades klicka precis när de nosade på varandra, naaww.


GOTLAND, BILDBOMB

Får bli 600 bredd på bilderna, tar för lång tid annars :)
Jag

Jag

Bussresan, frida & jag

Linnea, Tilli & Hanna

Kasper, Danne, Emil, Elin & Linn

Anton, Danne, FridaJ, Sara, Jag

Frida & Frida

Tobbie & Thimpen

Erika & Linnea

FridaJ, Anton, Jag, Joni & Jonas

FridaJ & Jag

Sara

Sara & Jag

Benis, Danne, FridaW, FridaJ, Thimpen, Sara, Jag, Tobbie, Tommy

Thimpen & Tobbie

Sara, Thimpen, Jag, FridaW & FridaJ

Sara & Jag

Anton

Sara, FridaW, Anton, Joni, FridaJ & Jonas

FridaJ, FridaW, Erika & Joni

Danne, Jonas, Anton & Bene

Kasper

Jonas

Danne & Anton

Jonas,Thimpen & Joni

Danne, Kasper, Joni, Thimpen & Jonas

Utsikt

Emil, Danne & Anton

Tobbie, Bene & Kasper

Benis, Linn, FridaJ, Erika, Jonas, Tobias, Danne & Anton


Linn, Kasper, Emil, Tommy, Danne, Joni, Anton, Bene, Thim & Tobbe

Joni & Anton

Jag & FridaW

Bene, Kasper, Emil, Tommy, Dane, Joni & Sara

Sara & Jag

Antons händer

FridaJ & Jag

Jag & FridaJ

Emil

Jag & Frida

Benis

Tilli, Erika, Hanna, Elin, Anton, Emil, Joni & Jonas

HannaAx

Jonas

Jag & Kasper

21 backar sen föll det

I believe i can flyyy

Danne

Hoppborg

Solnedgång

Jonas & Anton

Bruttan Jansson !

Visby,  Jag & FridaW

Hanna & Sara

Joni, Bene, Anton & Sara

Tommy, Anton, FridaW, Linnea, Titti, Hanna, Bene, Joni & Hanna

Tommy, Thimpen, Tobbe, FridaJ

Jisses, en timme har det tagit, har samtidigt varit inne på massa annan skit.
Ska ta och vila hjärnan lite och hjälpa pappa att flytta får xD

SONGS IN REAL LIFE

 

NÅGRA AV FRIDAwS BILDER FRÅN GOTLAND

God morgon !
Ligger i fridas säng men ändast jag och amanda är vakna. FridaW somnade om efter att ha sagt adjö till Jansson som drog till hennes friidrott. Hungern börjar smyga sig på så vi ska försöka få liv i frida tänkte vi.
Torsdag idag, ingen skola vad skönt. Lång helg. Idag händer ingenting, drar hem mitt på dagen. Ikväll kommer förresten en bildbomb från klassresan. Här kommer några bilder från fridas kamera från klassresan.

Jag &Frida

Emil & Jag


When your think more than you want to, your thoughts begins to bleed

Hejsan !
Första juni idag, gosh kändes som april nyss, shit vad tiden går fort. Bara 16 dagar kvar i skolan. Läskigt snabbt går det men vad skönt med lov sen i massa veckor.
Skolan idag vart som jag trodde, onödig. Såg film, film och åter film hela dagen. Ska packa klart väskan för ikväll drar jag iväg igen. Knappt kommit hem men jaja. Ska snart till Thimpen och springa en runda med honom sen drar jag vidare till Fridaw, bakning står på schemat. Piknik med fridorna & amanda ikväll vid ett ställe. Sover hos fridan så skriver imorgon igen ( :