Hur många lingon finns det i världen ?

Hejsan hejsan !
Idag är det allt torsdag, har varit en okej dag, vikarier och lektioner utan lärare så det har varit nice. Med glatt humör drar jag snart och tränar de små någon timme.

Helgen som kommer är rätt full. Imorgon hänger Johannes med mig och vi ska käka thaimat(muuuumms). På lördag blir det bio, Hur många lingon finns det i världen, med sara på dagen och sen sova med henne till söndag och ha de allmänt supernice ! På söndag lämnar jag sara och drar till fotbollsträningen som är flyttad. Så där ser helgen ut det blir finemang :D !
Hejdå!

Search your heart - search your soul

På några minuter fick jag ett ryck och tog på mig dojjerna och sprang en runda vilken gjorde att jag fick ett bättre humör. Är piggare nu men samtidigt trött efter rundan, blev några kilometers runda plus lite styrke efteråt så de var skönt, i alla fall nu efterråt. Fick lite energi och satte mig med plugget en timme. Känns bra nu kan jag de jag ska kunna. Om 20 minuter börjar Mästerkock som jag ska se. Tills dess blir det spotify och försöka hitta lite nya låtar.
Nu ska jag ha en bra onsdagskväll istället :)


Imorgon är det torsdag skönt för sen är det redan helg igen!
Drar nog på mig ett par svarta chinos, vitsvart randig tröja och converse är det inte tillräckligt varmt blir det halsduken med.

.

Hej.. Jag är huuur trött som helst. Dagen har tagit kål på mig. Kvällen kommer ta kål på mig för jag ska bara plugga resten av kvällen...Hejdå!

Presenter & nya stuffs :D

Hejsansvejsan !
Idag är det min älskade mammas födelsedag ! Mååånga grattiskramar till henne det är hon så värd! Jag drog till stan med pappa och syster efter skolan och köpte presenter till henne som hon ska få ikväll och så blir det tårta som jag ska dekorera eller vad det heter. Blir en finfin kväll de här! :D
Köpte inte bara saker till mamma jag hittade lite till mig själv hehe. Ett par blåa jeans, vita converse & en svart vindjacka. Skinnjackan är lite för kall just nu. Mamma vill inte att jag börjar med de vita conversen än men de ska jag ändå det är faktiskt jag som ha betalt dem så de så! Blir de nya jeansen och skorna imorgon.

199:- H&M

299:- Dinsko.

Nu blir det mat och fira mammi kram!

I could stay lost in this moment forever

Rubrik- en mening från I don't wanna miss a thing - Aerosmith. Underbar låt!

Vila i frid !

Godeftermiddag :) !
Idag har varit en sorglig dag.. Rykterna kom igår om att min so-lärare Ann-Margret Sandström gått bort. Idag kom sanningen, hennes hjärta slutade slå. Några få tårar kom hon var trotts allt vår lärare och hon var ingift i min släkt. Vila i frid kära Ann-Margret.

Dagen har annars varit okej. Hade hem-&konsumentkunskaps prov, det gick nog rätt bra jag tror på G. Efter skolan följde sara med mig hem. Vi tog fram penslen och saxar och lite grejer och började fixa våra utklädnings saker. Det blir så bra så vi kommer se kanon ut tillsammans !  Efter målningen gick vi en runda med Baxter, kameran följde med så kommer med bilder snart (:

TANKEN SKRÄMMER MIG..

Om man bortser från att jag tänk för mycket på en grej idag så har min dag varit bra.
På morgonen, trött som ett svin för att klockan vreds framåt (det gjorde väldigt mycket kändes det som). Åkte jag och familjen till mormor och började med lite fika. Arbetade sen i skogen, plockade grenar efter att far röjde med röjsågen. Efter en stund så gav far mig röjsågen och ba varsegod nu får du testa. Jag ba glodde och förstod inte. För mig så ser en röjsåg läskig och dödande ut haha men ah de vart super roligt att röja med den! bara att mina handleder förstördes rejält :(  men jag högg ner för kung och fosterland ! xD Efter någras timmar arbete i solen så blev det pastagratäng med kyckling och blåbärspaj som efterrätt. Fick 200 kr för arbetet och 100 kr för att jag hade namnsdag för någon vecka sen av mormor how cind isn't that !? Så gullig är hon! Hem och på med träningskläder och drog till gympan och tränade ungarna. Nu är jag hemma och har äntligen fått pappa att sätta sig och meka med moppen.

p.s  jag skriver far för när jag skriver det andra vanliga ordet så blir det en smilis med tungan utsträckt :s tar nog bort dem för jag vill kunna skriva p-a-p-p-a...  Det har något med p:et att göra som det blir en smilis ist.

Söndag idag då vilket betyder skola imorgon,, vet inte om jag orkar haha. Men Sara följer med mig hem och vi ska fixa inför "utklädningsdagen" som niorna har på skolan jag går på och nu går vi i nian så vi ska klä ut oss. Men det är ju såklart en hemlis vad vi ska vara ^^) Det är seriestart för Mästarnas mästare ikväll kl 20:00 på tv 4 det brukar vara lite trevligt.

 Nu ska jag ta mig ett bad och försöka få bort tankarna som surrar i huvudet... 
När jag är själv så brukar huvudet gå igång och tänka.. idag kom en speciell tanke och den skrämmer mig.   What if?

LOKE LIKE A RERUN

Riesen - favvo!

Idag är det lördag, jovisst det är sant ;)
Har suttit ute i solen någon timme och softat galet med musik i öronen.
Jag ska inte göra någonting ikväll, ska bara laga lite mat och mysa framför tv. Det är "krämig pasta" som står på menyn. Det heter så enligt receptet. Det är kycklingbitar i en sås och så pasta till det. Har köpt mig en påse riesen som jag blev så sugen på. Det var i fredags på gymnastiken så låg det ett sånt godispapper där och de väckte ett sug inom mig. Så ikväll blir det riesen godis och så lite plockgodis för att variera. Ska se på körslaget och sen brukar det vara någon långfilm så där på lördagskvällen :) Have a nice saturday night !
  

VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR.

Natten till idag - Afasi, Flithy

Lisa & grållbert

oacceptabelt !

Godmorgon godmorgon !
Redan vaken så här på en lördags morgon. Jag ska om om 45 min dra till träningen. Vet ärligt inte varför jag är vaken så här tidigt men mamma hade radion på så högt så kunde inte somna om :( Oacceptabelt = hämnd. Ska dra på mig kläder och bortsta tänderna och försöka ladda lite för jag är pömsig som bara den! 

 
Får bli en sötis bild på hunden (:

fredag igen!

Tjenare !
Redan fredag igen, härligt väder idag igen.
En skönt och rolig dag har det varit. Ikväll ska jag vara kocken och fixa tacos till familjen och till efterrätt blir det chokladpudding och titta på Let's dance finalen som är kl åtta. Det blir en finfin kväll med laddning inför fotbollen imorgon! Jag har inget inressant att skriva för tillfället.
Ha en superhelg!

P.s har fått ett lamm till, nu är det sex lamm. Myysiga som bara den!

24/3 är ingen vanlig dag!

Hejsan !
Idag är det ingen vanlig dag... det är FRIDA BÄSTA JANSSONS födelsedag!!!!!!! Stora pussar och kramar till henne! Vi köper inte presenter till varandra men hon fick två påsar bilar och klubbor :D Love you!

Idag är det torsdag, härlig dag,  har solat med sara någon timme sammanlagt. Vi har en speciell dörr som solen alltid lyser på och det är vindstilla.. vårtecken! Men sen har jag också hört att det ska snöa i helgen !? hoppas det är såååå fel!   Nu ska jag dra iväll och träna de små barnen. De ska lära sig en dans idag.

Hejdå :)
Här kommer födelsedagsbarnet på bild!

dreaming people

Godmorgon,  
gaah jag har haft sjuka drömmar denna veckan! Inbrott i måndagskväll och blåsning i örat denna kväll.. irriterande för det kändes som om någon blåste i örat, vaknade och skrek haha men nä då ingen där.

Härlig dag idag med ser det ut som. Solen skiner och snön är ännu längre bort. Ska ta och borsta tänderna nu sen gå till bussen.

you don't even care


Imorgon blir det detta, jeans från JC för tre år sen haha. Skjorta från ginatricot & linne från gina (:

fyra lamm & 7 får... bäääää

Vill bara flika in med att det för några dagar sen föddes två nya lamm till i ladugården, nu är ett till lamm påväg!:D

Standing soldier

Standing soldier - Demarco


Some pictures

Tisdag 22/3

Tiden går otroligt fort, snart April! Och soligt väder är det ute med så det känns som vår redan.
Skinnjackan på är ett härligt vårtecken plus att vårdojjorna är användbara för det är ju bara någon enstaka snöfläck kvar (y)

Hallihallå !
Kort skoldag idag så skönt så. Har redan hunnit duscha äta och plugga. Fast nu vet jag inte vad jag ska hitta på hehe problem problem.. En fotorunda i skogen vore inte fel det är ju skönt väder ute. Men håret måste först torka annars kan det bli lite kyligt.  Cya soon!

It's only take a moment for your life to fly by.

When the moon starts to shine a feelin' moves up my spine.
That smile that could shine for a million years.
But until then I keep my eyes on the prize and try to survive night-after-night goin' for mine.
No time for games so while my time remains I won't wait like a time delay.




JOJO

Hej igen,,
Skoldagen slutade med lite dans till musikalen. Har skrivit svenska och ska snart dra mig till hemkunskapsboken och lära mig lite mat & hälsa.  Här kommer en låt för jag har inget mer att skriva.
Let it rain - Jojo

sniglar & grodlår

Hejsan hejsan !
Sitter i datasalen med Saris, har franska och letar fortfarande efter franska maträtter lixsom för två veckor sen om inte mer. Men det går framåt vi har om sniglar och grodlår och sånt trevligt. Idag händer ingenting förutom plugg. Ingen sol dag inte den försvinner lika fort som den kommer. Nu blir det mer sökande på google ha de nice!

sol & fräknar

Hej igen !
Nu börjar solen gå ner men jag hann faktiskt springa en runda innan, gick toppen så denna dag har varit kalasbra helt enkelt! Har fått fräknar i ansiktet med och då snackar jag inte lite fräknar, men det brukar försvinna rätt fort som tur är eller synd har inte bestämt mig.  Denna kväll lär sluta bra också för det är ju solsidan, timeout och så är den en actiondrama kl nio på tv 4, Righteous kill. Kanske är något :) Söndag är lika med massa tv tittande för mig.

Nu ska jag nog spela lite piano & gitarr möjligtvis lite fiol med, kram!

from the wrong to the right side

Jennifer Lopez - On the floor ft. Pitbull

 

what a nice day

Goddag solsken !
Idag är det en sådan dag när alla börjar med att skriva vad fint att solen skiner eller vad fint väder det är! hihi så jag gör också det.
Ååh vad skönt att vakna till solsken igen plus en pojken bredvid ♥ OM jag vart den första som sa grattis minst tio gånger, snäll man är (a)  Gav han min present idag, han blev så glad så.. som tur är ! Ett armband med en..öhh.. grej på vad det nu heter. Drog hem redan vid elva, behöver denna söndagen till plugg och sånt onödigt men men. Jag tänkte sätta mig ute med en filt och plugga lite medans solen ger en lite fräknar.
Have a nice day !


suddig och en månad gammal bild.

fotbollsträning

Tjena mittbena !
Dagen började kanon, jag och frida drog till fotbollsträningen och gaah det är så jäkla roligt :$
Hoppas verkligen att det kan fortsätta så här! Ah sen hoppade vi in i gympasalens duschar haha men först styrketränade vi så duktiga så. Har ätit pasta och köttbullar nu plus de lilla av phiadelphiatårtan som blev över från igår, den blev riktigt god pappa blev chockad att vi hade sådana kunskaper. Han tyckte den blev perfekt, bättre en sådana de serverar på fiken. We are born to bake a cake ;) Nu ska jag ta och packa lite granna, sover hos Johannes ikväll, pojken fyller nämligen år imorgon:D Får inte glömma presenten bara!

Ha en suuuuperbra lördag tjaoo !

En gammal bild.

i väntan på phiadelphiatårta


chubby cuppy cake boy

Sitter med frida och lyssnar på klipp på youtube, spelar förbannat roliga spel och pumpar musik från spotify!

Idag är det alltså fredag. I skolan hände inte så mycket förutom att jag hade svenskaprov nationella, muntligt. Jag och frida plus två boys satt med svenskaläraren och debbatterade om två texter vi fick lyssna på. VG ohyeh ! Frida följde med mig efter skolan. Vi stekte krabbelurer och bakade phiadelphiatårta den är i frysen nu ska vara där i 3 timmar till bara till att stå ut.

p.s frida har ett sår på läppen... herpes.  HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHAAA



bla bla bla

Oh no snön kommer på nytt, jag som tagit bort vinterjackan!

Gymnastikträningen gick.. bajs. Jag kom försent för jag råkade somna halvtimme innan det började och mamma satt i telefon så hon reagerade inte hon heller. Ikväll vart det viktigt att jag kom eftersom syster är i fjällen men men carolin (ledare)räddade mig och hjälpte mig med barnen. Det vart superkul de vart så glada och villiga för en gångs skull :p puhh är superslut så det blir tv för hela slanten ikväll. Sätter nog på en film. Coyote ugly, har inte sett den ännu som jag skrev att jag skulle se för två veckor sen kanske hehe. Ja de blir det.
Hörs imorgon!

sluta skolan kl elva istället för halv fyra (y

Hej hej hej !
Riktigt soft dag, slutade "skolan" kl elva idag!  Vart i en gympasal och dömmde volleybollmatcher och de blev klart redan vid elva så istället för att sluta halv fyra tycker jag de vart rätt lyckat ! Att dömma gick väl så där.. jag skyller på att de vart min första gång på nya regler. Lite sura miner när de tyckte man dömde fel men vafan äre dem eller jag som är dommare? ;)

Käkade lunch hemma hos Jansson efter det, pasta bacon och carbonara sås sen tog jag bussen hem. Sitter här med ett leende på läpparna men de sjunker snart för jag måste plugga lite. Ikväll så är det träning men det är ju ikväll de nu ska jag sova en stund jag är superslut man blir ju de efter att sitta på en bänk och dömma ;)

Förresten det är ju fredag imorgon, weei !

dömma volleyboll matcher

Goddag, 
Nationellt prov i biologi idag. Det gick rejält dåligt.. inte alls de jag förväntat mig men sånt är livet. Får hoppas på att de labben går bättre (y

Men inga sura miner här inte, ikväll drar jag och sover hos Jansson med Winis också vi ska nämligen dömma volleyboll matcher imorgon så kan lika gärna sova där för de är där vi ska vara. Blir kanonis det. Vi ska ta hål i öronen på varandra haha sen se björnbröder hih! Men nu ska jag först laga kvällsmat, pannkakor mumms de har blivit en grej jag gör så fort jag inte har pasta hemma som går fort och gillas väldigt mycket. Ha en fin onsdag!

what you don't understand

Niankläderna

  

Fick "niankläderna" idag. Det är lila text men den ser ut som blå.
Sköna som bara den! Mysigt typ innuti hihi.

Bildbomb

Temptation - Arash









Jag har lärt han allt jag kan ;)



Tosigt det kan bli


15 Mars

Goddag,,
Vilken härlig dag ! Strålande sol lite blåsigt bara.
Skinnjackan var på istället för den tjocka vinterjackan det kändes kanon.
Tisdag idag också vilket är gött för vi slutar två de vart skönt.
Ska dra ut en timme med hunden så han får kissa av sig och jag .. gå av mig.
Är allt lite sprall i benen så de behövs. För onödig info blir det spagghetti sen för
jag såg parmesanost eller hur det stavas när jag öppnade kylen och den osten till pasta vore inte fel.

Men först hunden,, tjofräs!

Jag kommer - Veronica Maggio

Jag kommer - Veronica Maggio

Matilda & Maud

Idag är det fjortonde mars vilket betyder att Matilda & Maud har namsdag. Mamma och pappa sa grattis blev förvånad hade ingen tanke på de men vi är inte i åre de är felet för mormor har alltid koll på de. V.11 åkte vi alltid till åre förr i tiden och då fick jag alltid present men nu är vi inte där i år så då tänkte jag inte på det. Jaja där ser man.

Imorgon börjar skolan igen, slutar tidigt så de blir skönt. Vi kommer få våra "niankläder" som vi beställde för någon vecka sedan. Får hoppas att de inte ser hemska ut men en fågel viskade att de vart snygga som redan sett dem :P
Drar på mig ett par jeans och en kofta imorgon.

In your arms

Vilken skön dag det blev till slut. Gick en runda med hunden en halvtimme tror jag. Sen lite biologi&hk plugg och sen bums i säng och somnade till simpson. Sov en timme typ och nu är det how i met your mother på tv så jag tror att jag fortsätter i den stilen.

In your arms - Hellogoodbye.

Studiedag

Hejsan !
Frida och Sara åkte nyss hem, hade en mysig kväll/natt och morgon med dem. Såg på film & sov som stockar . Åt pannkakor som frukost och kollade på de nya lammen . Finfin kväll puss på er!

Idag är jag alltså ledig eftersom det är studiedag på skolan. Ska nog bara plugga lite och sova bort dagen. Men först gå en runda med Baxter :D Ha en fin måndag !

.



IT'S OKEY TO BE NOT OKEY

Godeftermiddag!
Ikväll kommer FridaJ & Sara hit och sover här. Vi har studiedag imorgon så passar på att ha den tillsammans. Tror det blir lite filmtittande och ha de allmänt roligt som vanligt ! Ska kolla om Sara kan ta ett nytt hål i öran på mig, känner faktiskt för det. Ha en trevlig söndagskväll tjingeling.

hanging around




Eric Saade

Godmorgon!
Eric Saade vann melodifestivalen igårl, ärligt talat så bryr jag mig inte längre för de låtar jag gillade kom inte ens till globen så där sket de sig. Men Erics låt vart ju inte jättenbra bara han som är bra hihi.

Skidskytte stafett, damer på tv nu, Svergie ligger inte speciellt bra till... det är sista, fjärde åket nu får se om det händer något men det är Urkraina och Vitryssland som är först. Har precis ätit frukost såna fyrkantiga mackor som man rullar in mycket gott :D Ska fortsätta se på tv och sedan tänkte jag dra ut och fota en runda och "fira" att förkylningen också snart är borta wiho! Heeeeejdå!

Att vara stark är att se ljuset i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.



Yesterday

Yesterday - Toni Braxton


B

två nya lamm

Godmorgon !
Har sovit som en prinsessa så skönt så. Har fått min skönhetssömn haha. 
Idag är det lördag och jag har inga planer längre. Skulle sett på melodifestivalen med sara men nix så blev de inte så idag händer inte mycket. Jag har lovat mamma att ta kort på de nya lammen vi fått och hunden för att göra ett kollage som hon vill ha. Får se när jag gör de för de känns inte lockande att gå ut när de ösregnar som de gör nu.. Får börja med hunden som är innomhus :P

förkyld så de smäller om att..

Godkväll säger jag med snor ända ner till fötterna..  skämt och sido, har blivit superförkyld. Kände mig frisk idag förutom halsen som fortfarande låter som en gubbe men annars mådde jag bra, men blev snabbt trött och huvudverken kom. Nu mår jag bättre, har sovit sen skolan slutade och är mest förkyld nu. Det är fredag, Johannes skulle följt med hem men då skulle han bara fått titta på när jag sov så tänkte inte besvära honom med det.  Maten är snart klar. Köttgryta & ungspotatis och sås. Let's dance som brukar sluta med en film istället annars händer ingentingen speciellt mer ikväll. Försöka krya på mig. Imorgon blir det ingen träning för min del  :( .

Ha en fin kväll kram !

Gammal gammal bild !

Fredag 11/3


Torsdag 10/3

Hejsvejs !

S&M - Rihanna

Torsdagen avklarad, för att ha så hes röst att den ibland försvinner och jag låter som en gubbe så klarade jag mig igenom dagen. Har varit en helt okej dag. Franska provet gick.. bra hoppas jag får mvg men de vart lite som jag inte ens fått svar på innan så jag inte kunde öva på.. bajs med meeeen men. 

Imorgon är det fredag, får se vad som händer och fötter, har inte redigt bestämt men får hitta på något i alla fall ! . Lördagen är det fotbollsträning ska träna om jag får annars tittar jag på. Sen på kvällen blir det melodifestivalstittande med Saris. Söndag sova med Saris & Jansson för att sen leka på studiedagen (måndag.)
Fin helg, fin helg :D

Ska läsa vidare i en bok nu plus måla fransk manikyr som de kallas.  Kram.

hjälp

Jag har ingen röst :o  Får inte fram ett ord bara viskning, hjälp jag får lite smått panik.. hemma från skolan och har bara sovit, resten av dagen består också av sovning men lite plugg med. Men har ingen huvudverk längre bara rösten som är borta så de är inte så farligt men jag blir lite orolig att den inte kommer tillbaka.

som om någon häller citrondroppar i öppet sår

Heej !
När man inte har någontingen att skriva så är det ingen mening och det är precis vad jag inte har haft de senaste dagarna. Idag är det tisdag och min hals är inte okej.. det känns som om någon häller citrondroppar i ett öppet sår :(  Det har bara blivit sämre men idag vart jag ändå tvugen att dra till skolan för jag färgade håret idag. Eller jag slingade det lite guldigt så det är ljusare nu. Var hos Jansson efter det och åt lite scones och sen kom bussen hem. Det blev traktor skjuts hem för bilarna vart inte hemma hah,, pretty awesome att ha en sådan far!

Imorgon händer ingenting, har tagit fram kläder ifall jag drar dit vilket jag inte är säker på. Är halsen som nu så går jag absolut inte dit men man kan ju alltid krya på sig. Kan inte ens svälja mitt te, buhu..

               

Falskt alarm,, hoppas jag!

Men jag mår i alla fall mycket bättre nu. Bara ont i kroppen men det är ju träningens fel(a).  Blev på bättre humör när huvudverken gick bort och halsen repar sig nog snart ska jag se.
Ikväll är det solsidan och Wallander så det blir tv för hela slanten sen sova och hoppas på att vara frisk som är kärna imorgon. Ska vara med Johannes så kan ju inte vara sjuk nu. Och på tisdag ska jag slinga håret ännu värre för jag vill inte byta tid. Så jag bestämmer att det är ett falskt alarm.

snyft :(

Goddag. Detta skulle bli en skön söndag men nej det blev dåligt. Jag tror jag är sjuk. Har ont i huvudet och halsen.. jag kan inte vara sjuk nu !!! det kom väldigt olämpligt! Blää. Ligger i soffan och äter halstabletter plus alvedon. Syster erbjöd sig chips och dipp så vi ska se en film nu (skit med jag som skulle vara nyttig denna helg haha), får se om det går ner något chips eller om det är som taggtråd som på reklamerna..  :(

Ha en bättre dag än mig hejdå.

Frida winqvist ♥

Frida åkte nyss hem.  Det blev skratt anfall efter skrattanfall och lite dipp med grönsaker mitt i allt ihop! I love that girl! Sett melodifestivalen och börjat se a lot like love som är på tv 4 nu. Ska fortsätta se den sen tror jag att jag slocknar. Imorgon är den en skön söndag som väntar. Ha en fin kväll (:


En söt bild som jag visat så många gånger men så får det bli för jag är på pappis sida.

Stolt med stort S

Hej,
Fotbollsträning(superroligt!) 1.5 h & cykling 30 min. I'm sooo dead..  Lata mig resten av tiden som är kvar innan frida kommer, hon är nog lika död som mig hoppas jag för jag orkar inte göra någontingen mer ansträngande idag !  Buhu vad jag klagar, jag är fett stolt iaf ! :D  Nu blir det pasta och film.

.

            

Maten blev rätt bra faktiskt och de vart goda miner från föräldrarna som kändes som jury. Tittade på Let's dance men efter första paret så orkade jag inte mer tv för de är ju bara reklam mer än program tycker jag allt. Så pianot har varit min vän ikväll istället men när rösten blir hes är datan ett andrahandsval. Jag ska packa lite granna inför imorgon, ska träna med ska däremot inte se matchen jag skrev om innan. Har ingen skjuts hem från träningen så ska cykla hem 8km.. KALLT. Så snart blir det sängen, upp kl halv nio. Godnatt!

friday night

Heey !
Idag är det allt fredag igen. Fiiint. Har varit en bra dag, sara vart sjuk annars allt som vanligt. Efter skolan har jag fikat med mammas och hennes kompis Majlis. Hon är så snäll och rolig ! :D  Jag ska snart ta på mig kockmössan, (inte för att jag har någon) men lotsas kan man ju. Laga kyckling, ris och sås tänkte jag (: Ikväll är det Let's dance och sen blir det en film jag fått från sara.  

Imorgon är det fotbollsträning äntligen! Blir riktigt roligt det känner jag på mig! Och efter det får jag skynda mig och ta en buss till rottne för att se en match tsm med Jansson. Och därefter följer Winqvist med mig hem och vi ska leka hela kvällen så mysigt! Ska se melodifestivalen och se någon film och lite sånt trevligt. Hon sover inte men iaf.
Där vart min helg för på söndag händer aldrig något speciellt så det får bli blogg dag för mig. Imorgon lär jag ju inte hinna blogga så mycket men ska försöka skriva något inlägg (:

Nu blir det matlagning tjohej !

Get on your knees and pray

I survived !

Jag har oroat mig helt i onödan !  Det vart gemensam träning så jag slapp ta hand om det som tränare, några andra hjälpte till så skönt så jag vet inte vad.  Jag ska ta mig en dusch nu och sen läsa igenom lite biologifrågor.  Lyssnar förresten på melodifestivalslåtarna som varit nu, säger som sara, de brukar man inte kunna lyssna på förns tävlingen är klar :o särskillt inte de som gått till globen. Men men det stör inte mig för jag gillade vissa låtar väldigt mycket (: 

Imorgon är det redan fredag, kändes som måndag så denna nyhet att det är fredag är ju såå kanon. Ska vara kocken imorgon, som jag brukar när det är hemma kvällar. Det blir kyckling, ris och sås har inte bestämt mig för såssmak ännu men de blir nog något smaskigt. Sen har jag fått en film av Sara,  Gullivers resor eller vad den heter, ska nog se den imorgon med.  Nu blir det duschen tjaadå!

mohahaha

Hejsan hejsan!

Håller på att koka nudlar och planerar hur jag ska ta hand om barnen ikväll.. Leka och trampett sen orkar jag inte mer haha, får ta kål på dem med lite styrka på slutet, mohaha !

Oj vattnet kokade över haha :p  Nu ska jag äta ha de fiint !

Dag 12 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Bild sen sommras, fotografen är Määndy :)

risifrutti/mannafrutti

Helluu,  sitter med Sara och vi är fullproppade med risifrutti/mannafrutti. Gott må jag säga ! Har fixat lite med hennes blogg också, design och header så nu är den såå fin ;)  Vi ska, när vi blir hungriga igen, laga pannkakor. Vad duktiga vi är.  Förresten pumpar vi melodifestivalslåtarna i högtalarna har fastnat för Nicke Borg - Living home. Såå bra är den!

Vackert !

Morr'n !
Sitter och lyssnar på Everything I do med Bryan Adams. Vackert!


Lyx idag, åker med syster så kan sitta här ett tag till (15 minuter) Lite soft så där synd bara att man inte fick reda på det innan man somnat så mkan kunde ställa klockan lite senare.. men jag lever och är faktiskt pigg och rätt vaken faktiskt :D Idag följer jag med Saris hem. Heeeeeejdå!

When the sun goes down..

Godkväll.
Har lekt med Johannespojken idag, fikade efter skolan som mamma bakat och shieet vad bätt jag blev på lite macka och en semla är fortfarande mätt haha.  Har lyssnat på massvis med musik från melodifestivalen och chillat galet det är vad vi har gjort höhö.  Imorgon är de onsdag och jag orkar inte :(  Har tagit fram kläder men inte orkat ta kort på det. Det är en randig svart vit tröja och legins bara.  Men efter skolan blir det nice, ska med Sara hem och hjälpa henne med hennes blogg + att vi ska käka risifrutti hihi! ;)

Ska se filmen som jag skulle sett igår men det blev inte så.. Coyote Ugly! Godnatt.

Mörkt hår.. ska förresten slinga håret lite ljusbruna slingor på tisdag.

Dag 11 – Min favorit film.

Jag har massor med favvoriter från olika genrer. Av just romantiska filmer så är det The bridges of Madison country. Ace ventura-filmerna ligger högst på komedifilmerna ! Sen är det så svårt att säga favvoriter för det finns ju ett antal filmer i världen. Den mest lustigaste filmen jag någonsin sett är Allt om min buske. haha ingen handling eller sammansatt film alls.. men nu vart det ju favvisar inte konstiga.