Just stop for a minute and smile

Tj-tjena,,
Dagen har varit lång men jag lever ju. Ikväll är det bonde söke fru som gäller och inget annat! Paren ska ut och resa nu, galet spänannde. Imorgon är det redan torsdag, denna vecka går ju som rinnande vecka. och inte bara det, de är första december imorgon! Hoppas bara att helgen gör tvärt om. Ska dra till stan på hålan imorgon och köpa en viss julklapp till syrran imorgon som hade kommit in i butiken idag, bara det inte är så att de är så populärt att det är slut imorgon igen..
Ha de fint, peace !

Pricce tag - Jessie J (cover)

Stirra dig inte blind på en stängd dörr, det kan finnas öppen bredvid dig.

Godkväll !
Har precis varit ute och gått i kylan med syrran och hunden. Ficklampan laggade lite, fick lite smått panik när det helt plötsligt blev svart för ögonen.. Idag har det annars inte hänt så mycket. Jag tänkte se på Äntligen hemma nu och efter det House och så ser min kväll ut. Ciao ! :)

I was here - Beyoncé

Ens motgångar är bevis på att man lever.

Welcome to my blogUntitledada olivia
Walk The Sky ♥bokeh explosion [Explore #14] (by -Dreamflow-) | a beautiful worldAS WE FALL INTO SEQUENCE
Weheartit.com

Strömmen är tillbaka !

Godeftermiddag !
Strömmen är tillbaka i huset. Hade tur att den bara var borta då jag inte var hemma hehe.
Måndagen är avklarad bara fyra dagar till helg woho. Har pluggat lite historia, fick en läxa så varför inte fördriva lite tid på det. Nu har jag däremot ingenting att göra men jag tror det är dax att städa rummet. Ha de gutt!

tsndläkartid

Hej hej, Sitter hos tandläkaren har precis varit där inne och bara slösat tid. Hände ingenting fick lära mig hur man använder tandtråd ??? För det kan vara bra att veta var deras anledning. Annars var tänderna perfekta för första gången i mitt liv. och bara för de så jag jag tvungen att gå upp klockan 06.10 ist för halv åtta, inte kul alls. Väntar på bussen nu. förresten så har vi ingen ström hemma fast vi har köpt ett elagregat eller vad det heter så vi har de i alla fall hehe. Men det blåste riktigt mycket inatt:0 ha en bra dag !

1:a Advent

Godmorgon !
Har ni tänt ett av de fyra ljusen idag? Det har jag!
Vaknade halv tio och var superpigg så jag gick ut och sprang en runda. Det blåser lite om man säger så och mamma sa att det skulle bli värre :o Ska ta mig ett bad och göra mig iordning lite grann. Idag drar jag och Johannes och tittar på julskylltningen. Ska också fotografera den till en mediauppgift.  

Lights will guide you home.

Imorgon är det 1:a advent!




Kosta, "Bluebar"

Kvällen har varit kanonbra!
Vi åkte till Kosta och åt i den "blåa baren". Syrran var chafför så päronen kunde dricka lite gott. Käkade god mat och det var riktigt fint där inne. Sen så var det lite marknad och alla gatulampor-belysningar är uppsatta så det var otroligt fint! Blev en jättebra kväll, här är lite bilder:






Mamma & Pappa ! Syster kom tyvär inte med på någon bild.

Saturday night

Överraskning på G. Drar och käkar på en resturang och firar pappi! 
 
 

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det pappas födelsedag! ♥


 
Love you!

jäklar vad idolerna berör !!!

.

Suverän fredag!

Godkväll !
Passar på att skriva lite i pausen på idol fast det börjar nog snart igen.
Har haft en suverän eftermiddag med min favvorittjej FRIDA! (L). Gått runt på grand och skrattat käkarna ömma! Hittade lite julklappar och en spetstub/bh/..? från vila. Käkade thai och tog en glass. Gillar min frida så mycket! Imorgon fyller pappa år, köpte förresten present till honom med. Skivan som jag tänkte köpa fanns inte så får se om den finns till jul sen. Jag gick in i en te&choklad butik och köpte två olika sorters chokladgrejer. Sånt som inte finns i vanliga matbutiker. Ha en fortsatt fin fredag, kram! :)

Im feeling good!

Godmorgon!
Det är fredag morgon och jag sitter på medialektionen och pillar lite med bilder till en mediauppgift. Vi ska ha tagit sex bilder under en viss rubrik. Jag har tre men måste ta tre till fast jag fortsätter med det hemma istället. Efter denna lektionen så har vi rast en stund sen blir det adventsfirande i kyrkan. Och det har vi istället för idrott. Efter kyrkan så drar jag och simmar en stund. Sen ska jag möta upp Frida och vi drar till grand för en titt. Ska se om jag kan hitta lite julklappar och så är det bestämt att vi ska ta oss en glass och prata gojja hihi. Det blir en riktigt bra fredag! Måste absolut hitta en present åt pappa förresten, han fyller år på fredag. Jag letade igår men hittade inte det jag sökte efter, får se om turen är med mig idag. Ha en fin fredag! :)

Love is in the air !

Aww, vad gulligt det var på bonde söke fru idag. Jag skojade bara när jag sa att det var det sista avsnittet förresten för de visas ju när de är på resa med hehe. Satt och smålog hela tiden när de valde sina partners så gulligt! Nu blir det tv och sen sova. Tagga torsdag..!

1 enda liten månad kvar till julafton!

Goddagens !
Sitter i en datasal och inväntar sista lektionen. Hade engelska i morse och sen har vi haft rast nu till ett. Drog till stan med Jullan, Stina & Andreas och käkade på Hong kong! Är rusktigt mätt av de där friterade höhö. Media som gäller snart sen vidare till frisören. Ha de gutt!

Onsdag den 23 november

Godeftermiddag!
Nu är onsdagen över, bara två dagar kvar till helg! Båda dagarna är slappa så det är chill hehe. Imorgon ska jag förresten färga håret. Jag har funderingar över att färga underhåret mörkbrunt men behålla övre delen av håret ljust kanske lite gyllenblondt.. vet inte. Sen kommer syrran äntligen hem hihi hon har varit i Egypten en vecka med sina homies och det har känts tomt och knasigt utan henne. + att det inte är riktigt bra där nere i Egypten för tillfället så det har ju varit lite oroligt men jag hoppas hon kommer hem hel.
Ikväll är det bonde söke fru, sista gången för nu ska alla bestämma sig för vilka de tror att de vill leva med hihi så roligt!

Pepparkakor & glögg !

Åh vilken julkänsla. Mamma gav ett förslag att baka pepparkakor and so we did. Första plåten brände jag.. men andra blev kanon och så lite glögg till det. Myys! Nu mår jag helt plötsligt mycket bättre hihi. Äntligen hemma & house på tv ikväll.

Antingen så finner vi en väg eller så gör vi en egen.


August rush

Illamåendet har släppt lite granna. Jag har i alla fall inte lika hårt tryck mellan typ revbenen som gjorde att det kändes obehagligt. Men huvudverken är fortfarande kvar. Borde väl inte sitta vid datorn då kanske men lite underhållning måste man ju få ha. Har sett två filmer under dagen och en av dem berörde mer än den andra så jag tänkte tipsa om denna film som heter August Rush. Ni vet pojken i filmen Kalle & chokladfabriken.. han är huvudrollen i denna film också.

Handlingen tagen från google:
Historien om en karismatisk ung irländsk gitarrist och en överbeskyddad ung cellist som av en tillfällighet träffas under en magisk kväll i New York. De skiljs snart från varandra, men efterlämnar ett spädbarn, August Rush, som blir föräldralös. Nu spelandes på New Yorks gator och omhändertagen av en mystisk främling, använder August sin remarkabla musikaliska talang till att hitta sina föräldrar.

Det är en fin romantisk och häftig film!

Min lilla deg-dag

Illamående & huvudverk gjorde att jag stannade i sängen idag. Så fort jag rör på huvudet så dunkar det.. Har käkat frukost nu och ska fortsätta dega. Ska se på film och tycka synd om mig själv. Ha det bättre än mig hihi!

Btw.. när kommer snön? Blir det ingen snö iår? Det har ju varit i mängder två år i rad, jag som vart bergis på att det skulle komma redan i oktober. Saknar snön lite vill i alla fall att det kan vara under julen! :)

Glee version - Jar of hearts

The mind asks the questions the heart has the answers.

Godeftermiddag !
Slutade redan klockan två idag så kom hem för en stund sedan. Har hunnit springa en runda nu innan mörkret kom, sicken tur. Har käkat och ska ta mig ett långt bad för mina ben och armar domnade bort i kylan.

Nagellacks målning

Naglarna har blivit så pass långa så jag målade nyss naglarna till fransk manikyr:
 

bilderna från förmiddagen

Eftersom att dimman låg på så blev det inte som det var tänkt så jag tog på lite annat också,









pappa<3

Ni kan kalla mig kock!

Nu har jag lagat mat. Köttfärsbiffar, kantarellsås & koktpotatis till det. Tänkte bjuda familjen på det :)

Tjugonde november

Goddag !
Vaknade lite efter tio och såg på tv och degade i sängen en stund sen ner och åt frukost. Pappa gav ett förslag om att köra till ett ställe där han sett ett fint ställe att fotografera på så jag övningskörde både dit och hem. Börjar få in de där med dragningsläge och växla och sånt! Hemma nu och nu ska jag träna. Ha de gutt !

några av dagens klick

Loreen - Sober

Några timmar hos Jullan!

Heej !
Hade en fin kväll hos ponken Johannes igår, idag med för den delen! Sen åkte jag hem och hämtade kamera utrustningen och övningskörde till Jullan. Gick kalasbra och när jag kom dit så fick jag en rundvisning i deras fina hus, och därefter drog vi ut och fotograferade till en uppgift i skolan. Ska kolla på dem nu och se om det blev några bra. Vi spelade också gitarr, hon är så duktig! Och sen så gick vi till thairesturangen och käkade gott. Nu har jag kommit hem och tänkte fixa med lite bilder, ha de fint ! :)

Har bara webcam bilder på oss två än så länge

Jag ska sluta älska dig när en stum man säger till en döv kvinna att en blind kille såg en förlamad kvinna gå på havet.♥

It's fridaaay !

Hej hej !
Simmningen gick kanon. hade en underhållning medans jag simmade. Det var en person, man i 20-25 års åldern kanske som stod och samlade mod till att hoppa från femman i så där kanske 15 minuter Hehe. Nu har jag kommit hem och käkat och om en stund drar jag till Johannes och sover där. Det är tydligen färgestad mot brynäs ikväll som han ville se så inget idol nej nej.. Ha det fint !

Fulländad verklighet.

Godmorgon !
Sitter i en sal with some people. Söker på olika sidor och letar inspiration till en mediauppgift. Man ska ta 6 bilder från en rubrik. Fulländad verklighet har jag valt. Men vill fotografera hemma så fördriver tiden vid datorn så länge. Sen är det idrott och sen slutar vi, 11.55. Efter det ska jag simma.
deviant.com

You knocked me down from the ground from the start

Visão turva. | Flickr - Photo Sharing!Tośka .! - fashion style . - 7. strona bloga dostępnego pod adresem ola191813.pinger.pl na LOVEit.pl / #135575time. - fotoblog kropq w Photoblog.pl
MINHA PAREDE (: SO LOVELY on TwitpicLe chateau dreamy magical castle towers home decor by gbrosseauAurora boreale | Perché avviene il fenomeno dell'aurora boreale?
weheartit

Det finns alltid något att sikta mot

Hej hej !
Kom hem för en stund sen. Har haft en jobbigt slapp dag i skolan. Ja den var jobbig. Hade tre h rast och ingen fantasi på vad vi skulle hitta på men som jag sa innan så hade vi turen att Sanna släppte in oss i en datasal. Sen sista lektionen, media så visade vi upp våra filmer som vi hållt på med. Rubriken va "Vad blir det för mat ?" Och därifrån fick fantasin sätta sina egna gränser. De bjöd också på en kaka & saft när vi satt och tittade på filmerna.
Imorgon är det äntligen helg! Ska simma efter skolan sen på kvällen ska jag se Johannes bandy match och på lördagen drar jag mig mot Jullan! Blir en bra helg.

Torsdag 17 november

Hej hej !
Sitter i en datasal med Julia helt alone! Vi satt i en soffa och segade för i vi har 3 h rast nu och då kom vår snälla svenska lärare och frågade hur det var och sånt sen erbjöd hon detta rummet åt oss för att vi skulle får fördriva tiden hihi.

16 november

Det är frost, det ser kallt ut och det ÄR kallt ute. Har ingen lust alls att gå ut meeen får bita ihop. Idag har jag historiaprov och, aa det känns helt okej men då brukar det oftast gå fel så det känns hemskt istället. Hörs i eftermiddag! Byye :)
Eftersom min energi är noll idag så smittades det av på kläderna. Legins linne & tjocktröja.


,

When I was little I wanted to grow up, but now I want to be a little girl again.

Tjenare,
Fick sluta klockan 2 istället för 3, inte helt fel asså. Historiaprovet gick bra, jag hoppas på godkänt i alla fall. Nu ska jag ut och springa en runda innan det blir mörkt sen blir det bara att slappa hela kvällen. Umgås lite med syrran som drar till Afrika, Egypten med sina friends. FUSKIGT! hihi. Se bonde söke fru med familjen som vanligt på onsdagskvällarna. Heejdå!

Det går inte att beskriva de lyckliga känslorna man känner när man sitter på ett fik
med sin bästa vän och bara pratar om allt mellan himmel&jord! ♥

Ta en fika med Frida!

Hej hej!
Sitter och läser på svenskan, slutar om 35 minuter och då ska jag skynda mig till Frida som väntar på mig just nu, hon slutade lite tidigare än mig. Vi ska ta oss en fika och snacka ut, fiiint ! hare gutt!

Life is to short to not live it

Make Art, Not War   Sanity turns to Vanity.

Att vara stark är att se ljuset i mörkret och alltid kämpa för att nå dit

Hej hej, hemma från skolan och har precis varit ute och sprungit en runda och nu är det historiaplugg som gäller.


Min klädsel idag

vi skiter i allt, tiden kommer nog lösa hela grejen tillslut

Godeftermiddag,
Söndagen börjar lida mot sitt slut, tyvär. Denna helgen gick för fort. Men den har varit superbra i alla fall. Idag var Johannes tvungen att åka hem rätt tidigt så jag tog fram pluggen, historia prov på onsdag. Sen har jag precis varit ute och gått en timme eller 55:55 minuter för att vara exakt (runkeepern you know.) Mina kinder är iskalla och rosenröda. Nu ska jag försöka att börja på att skriva en egen text&låt. Senare avslutar jag kvällen men Gustavsson 3 tr. & Beck. Ha de fint !

13 November, Farsdag

Godmorgon,
Idag är det farsdag, jag och syrran har köpt en pannlampa åt pappa bara för att fira de lite smått. hihi
Här är lite bilder som jag tog igår på pikniken. Hade sån tur att det var lite solnedgång.



Lördag 12 november

Goddag !
Har varit uppe ett tag kunde inte riktigt sova så länge. Men jag tog på mig lite kläder och drog ut och joggade en runda med hunden som sällskap. & runkeepern hehe. Blir mer intressant att springa om man har den på.
Nu har jag kokat lite pasta för jag ska göra en pastasallad till pikniken som johannes och jag ska ha senare idag. Tar med mig kameran och fotar med. Senare ikväll blir det matlagning hehe vi gör bådas intresse (mitt-fota, hans-laga mat) haha. Vi ska laga flygande jacob. mmm.
Nu kokar pastan, ciao !

Dreamed of paradise

à la folie   Fotos do mural

Welcome to My World (:   Welcome to My World (:
weheartit

Im waiting for the first best train who can take me to new adventures.

Godkväll, hemma igen. Hade en jättemysig kväll hos Jansson. Tittade i skolkatalogen, tittade på idol och fikade deras goda goda kaka hihi. Myys! Nu ska jag lägga in lite låtar på mobilen för snart är mitt halår med gratis spotify premiun slut, eller inte förns januari men kan va skönt att få en bättre ringsignal än sony ericssons egna med.
Sen blir det inte mycket mer gjort av denna kväll. Ha de fint !

Drar mig mot Frida Jansson

Hej hej,
Nu är det äntligen helg igen, denna veckan gick väldigt fort ändå.
Simningen gick bra, jag simmade 1 km och tur hade jag för det var lugnt och skönt och sen när jag precis hade en längd kvar så kom ett gäng killar och då menar jag ett stort gäng, typ 30 pers.. kanske en klass som hoppade i längden bredvid och det skvätte. Sen gick jag på stan och köpte en liten present till pappa bara för att det är farsdag på söndag. Ska snart dra till Jansson och mysa hos henne ikväll! Kommer hem senare ikväll. Det blir riktigt fint för det var så länge sen vi träffades! :)

Det finns alltid två som hör ihop.

Det är lite sent men ville säga att i tisdags så hade jag och Johannes 10 månadersdag. Lycklig lycklig och lycklig är jag att jag har dig Johannes! Jag älskar dig ! <3

11-11-11

Godmorgon, sitter i skolan och väntar på att första lektion ska börja. Tänkte mest påpeka att det är datumet 11-11-11 lite coolt ändå och man kommer ju bara upp leva ett sånt till, 12-12-12 men det är nästa år de. Nu ska jag ha media sen idrott och därefter slutar jag. Tänkte dra till simhallen och simma en sväng och senare ikväll träffa min saknade vän Jansson! Blir kalasbra! Ha en fin fredag !:)

Can't stop love - Darin

Hej hej !
Sitter på mammas jobb och gör henne sällskap för att hon skulle fixa lite saker. Tänkte att jag ändå inte har något nödvändgt hemma att göra så why not. Ikväll det säsongsavslutning av Robinson, alltså finaaal! Må bäste man/kvinna vinna, hehe men jag hejar inte på någon speciell så det spelar ingen roll. Ha en fortsatt trevlig kväll.
Här kommer en låt för att göra inlägget det minsta intressant,
Can't stop love - Darin

Tecknat & verklighet på samma bild.

Hej,
Sitter och jobbar med tecknat och verklighetsbilder. Pixelgrafik & vektorgrafik. Lite kul faktiskt. Har ritat lite egna fairytale figurer och sen tagit en bild på jullan som ska ha massa tecknade figurer runt om sig. Jobbar i photoshop & Illustrator. Annars har det inte hänt så mycket, var hos skolsystern innan och det SÖG med stora bokstäver. förstörde min dag totalt men median har fått mig på andra tankar i alla fall samt jullebulle som höjt mitt humör lite. Slutar om 20 min så blir det direkt hem och det har redan börjat mörkna ush det blev ett surt inlägg men... har ingen anledning. Ha det bra! :)

En sann vän är en sällsynt fågel.

Vi träffade inte på ett ända djur på joggingrundan, det kändes bra.
Nu har jag duschat och väntar bara på Bonde Söke Fru, onsdagens höjdpunkt!

Vi ska bli pensionärer på direkten.

Hej,
Snackat med frida idag och vi har kommit fram till att vi skiter i allt och blir pensionärer istället. Inte behöva bry sig om socialiteten utan bara leva utan problem! ♥
Nu ska jag ut i mörkret och springa med min far för jag vågar ej springa ensam, kanske möter en älg eller något stort och det vill jag inte göra ensam. Så vi ska ta på oss reflextröjor, dra ut på vägarna och springa en runda. Hej.

T-pain ft. Chris brown - Best love song

How many times do we have to forgive someone just because we don't want to lose them?

20 dagar till första advent, 47 dagar kvar till julafton. Jag längtar tills den mysiga jultiden kommer och till att snön börjar falla ner och täcka marken. De fina julfärgerna och hela stämningen! Allt är så mysigt hihi.
v.   everyone must breathe until their dying breath

Your Past Has you in a Chokehold.   Moe the Snowman | Flickr - Photo Sharing!

x.   -- quotes. -- van believer__ bij Imonline.nl!

Forever and always   cofee, cookie, cup, cute, cuteness, delicious - inspiring picture on Favim.com

pannkakor eller ärtsoppa haha

Första skoldagen efter lovet avklarad. Kunde inte vara mycket jobbigare att gå upp idag.. men resten av dagen gick fort hade bara tre lektioner och slutade klockan två så det är rätt lugnt. Träffade frida på vägen hem på bussen. Pratade om pannkakor och blev riktigt sugen på det men har inte riktigt orken att laga de. Men sen så såg jag på matlistan att det är pannkakor med sylt & grädde imorgon eller ärtsoppa. Gissa vad minst 2/3 av eleverna kommer ta liksom hehe. Inget plugg har jag just nu heller så resten av kvällen kommer jag spendera i soffan för det regnar så vill inte gå ut :(. peace.

Lånade killens glasögon, ha-ha.

Every teardrop is a waterfall, del 2

Överaskades för en timme sedan att det inte var så svårt att fotografera vattendroppar!
I bakgrunden satte jag dit en bild på mig själv hehe. och sen så ba klick klick och klick

Every teardrop is a waterfall.


Im gonna come back to walk these streets again.



If you smile, then I smile too.

Springningen gick kanon om man bortser känslan att knäna skulle gå av när som. 
Runkeeper'n stämnde nästan helt. Jag vet från innan att så lång jag sprang är ungefär 5 km men det stop 2.6 mil... jaja resten stämde, rätt kul att springa med en sån. En underhållning medans man springer liksom.
Nu ska jag fortsätta städa och sen vila bort min förkylning. Ha de fint!





That's you !

Amanda, Frida & Sandra ♥

Söndag 6 november

Hej hej!
Nu har vännerna åkt hem och jag har städat lite och sådär. Hade minst sagt en grym kväll igår. Det är så skönt att bara va och skratta hela kvällen lång med dem. De började med att vi käkade tacos som frida hjälpte mig att göra innan amanda och sandra kom. Sen till efterrätt åt vi cheescakebrownie, stavas det så? Den hade i alla fall amanda gjort och mmmm den smällte riktigt gott! Sen spelade vi spel, man sjöng karaoke, gissade personligheter och gjorde charader. Galet kul! och till sist så tittade på film. Ett jättefint avslut på mitt höstlov ! ♥ Jag har lite bilder från igår som jag kan lägga upp sen.

Idag är det då sista dagen på lovet. Känns fett surt men det är bara 7/8 veckor kvar till jullovet, börjar räkna ner redan nu. Känns däremot surt att jag redan är trött på skolan är inte sugen att gå tillbaka alls. Men det hjälper ju inte att tänka negativt om det så får väl stå ut I guess.
Men nu ska jag ut och springa en runda. Ska testa Runkeeper som frida tipsat om, Man ser hur långt och hur fort man springer samt kaloriräkning och så. Hörs senare!

Lördag den 5 November

Goddagens!
Vaknade klockan elva och var supertrött fast jag kunde ändå inte somna om så jag gick och duschade en varm dusch för att vakna till och göra mig lite fräsh inför kvällen. Har käkat frulle och sen rensat familjegarderoben där alla skor hör hemma. Det var ett antal skor om man säger så. Men fick på köpet lite uppfräshning om vilka skor jag äger.
Idag är det lördag och ikväll kommer tre fina tjejer till mig, blir alltså en tjejkväll. De sover här med. Ska bjussa på tacos och sen blir det gottigott godis och sånt och ha det fint hela kvällen/natten lång! Blir mysigt att träffa dem igen och prata om massa gojja som händer och gamla tider vi haft tillsammans. Men innan allt detta så måste jag städa rummet och inhandla maten.
Ha en fin lördag!

image description

Today is your day to begin



Fin pojk, fin pojk

Min modell för dagen,


















Massage ikväll !

Somnade till ungefär 2 timmar nyss. Sjukt seg i kroppen nu men ååh vad skönt det var att sova. Nu ska jag och mamma åka till en massör som ska massera oss varsin halvtimme. Ska bli riiktigt skönt vill jag säga. Sen åker jag vidare till Johannes och sover hos honom. Imorgon ska han vara min fotomodell ute i skogen.

Skönheten finns i betraktarens ögon.



Domino - Jessie J

Gick en snabbis runt växjösjön

Goddag !
Jag har varit uppe i några timmar faktiskt. Ställde klockan på halv åtta och tog bussen in till stan för att fixa en grej och därefter gick jag runt växjösjön. Det är typ 5 km sa någon så hade lite tidspress för att hinna med bussen hem men jag fixade rundan på 40 min. Gick snabbare än vad benen orkade nästan hehe så nu är jag helt slut. Kom hem nyss och ska ta och göra en lunch åt mig själv. Sugen på pasta så jag vet inte vad har inte ätit det på jättelänge! See ya!

image description

Vi lever en sekund i taget och en sekund är just nu.

Sorry guys, men det räckte inte ända fram.

Vinst för mig idag! Det behövdes för mitt humör var på noll. Halsen är som taggtråd och huvudet dunkar fortfarande i takt till musiken. Vi fikade sen på Skåres, köttbullemacka och en vit chokladboll, mumms!






Här kommer pippi långstrump...

Nu drar jag iväg och bowlar.

Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat.

I eftermiddag blir det bowling med Johannes & hans lillebror.

Det finns ingen bättre spegel än en gammal vän.


En ny tröja från Ullared. Pippitröjan som alla sprang och letade efter. Jag fick tag i en jag med.

Bäst, bäst och åter bäst.

Hej igen!
Jag har haft tre gaaalet bra dagar med Frida, lillasystern Matilda och hennes kompis och mamma Nina! Kört runt med husbil, campat, badat i Gustavsvik simhallen och shoppat på Ullared. Kan lugnt säga att det har varit sååå himla roligt!! Är så glad att jag har dig Bästa vän Frida !

Nu ska jag ta det riktigt lugnt ikväll för halsen börjar värka, huvudet dunkar ont i samma takt som tecnomusik har och kroppen är såå trött. Denna kväll kommer jag spendera vid tv med en kopp te! Bilderna som jag tagit under resan är på mobilen och jag orkar inte hämta sladden så får bli en annan dag. imorgon kanske.