Påväg till örebro

Hej hej , sitter i Fridas husbil påväg upp till Örebro !

Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern.

Nu har jag suttit vid datorn alltför länge.
Ska ta och packa klart det sista som går att packa nu. Imorgon bär det av mot Frida, galet bra start på lovet! Måste komma ihåg att ställa om klockan bara så jag inte kommer försent. Kanske kan komma upp något mobilinlägg sådär någon dag annars så tar jag här och nu en paus. Ha en fortsatt bra lördag och några dagar till. Godnatt ! :)

Det var vi mot hela världen. Det var då man levde fullt ut.

Saknade tider. Högstadiet 2009-2011 ♥



Just a kiss - Lady antebellum

Lycklig i tårna.

Hej igen,
Är helt slut i kroppen från den dåliga sömnen och några timmar på grand med syster. Köpte bara en träningströja och sen gick lite efter vart syster ville hehe. Nu ska jag packa lite för imorgon. Följer med FridaW i husbil till Örebro och har det gött några dar! Vi ska bada i ett badland som jag tror var lillasysterns idé och sedan ullared med. Blir jättekul !
Hade en blå tjocktröja och ett par jeans idag.


Lördag den 29 Oktober.

Godmorgon !
Jag har sovit kanske en timme.. mina knän har verkt hela natten buhu.
Nu ska jag förstöra mina knän ännu mera för jag ska till stan idag igen och gå med systern så det får vara värt det! Och det är mina planer för dagen för ikväll blir det nog bara chill framför tv. Ha en bra lördag ! :)

Höstlovet har invigits!

Godkväll,
Nu är det äntligen höstlov! min dag har varit kalasbra. Slutade klockan tolv sen gick jag på stan i fyra timmar(okej inte jättekul) men det var i väntan på Amanda så det fick bli så. När hon kom så åt vi någon slags minipizza/macka) på ett fik och sen åkte vi och såg en match. Träffade lite saknat folk där med. Roligt roligt! Nu är jag helt slut och mina knän värker så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Det är en jättekonstig känsla som är obehaglig och gör ont. Nu ska jag se på film. Godnatt !

Om du möter en människa utan leende - ge den ditt.

Godagens !
Chilldag som tusan! Hade engelska idag på morgonen och sen som vanligt rast efter det till ett. Drog ner till stan med Jullebulle och fikade. Tog en kycklingmacka men fick typ peta bort allt(sallad, tomat, purjulök) bläää. Var en gurkbit och några kycklingbitar kvar, kanske inte värt 49 kr längre men jaja. Hade det bra där iaf. Sen på media så tittade vi på en film i cinemateket(en slags biosalong i paveljongen) fett skönt!
Vi tittade på Förtrollad. Prinsessa och prins ska gifta sig men styvmamman(häxan) puttar ner prinsessan i en brunn och hon kommer till verkligheten, gullig film hehe. Vi ska nästa gång göra något sånt liknande, ta kort på något och sedan sätta in egna teckningar på bilden. Skoj! Vi fick förövrigt sluta en timme tidigare.

Cheers (drink to that) - Rihanna

Sitter i en datasal ensam med Julia.

Hej hej !
Sitter i en datasal med Julia, vi är helt ensamma. Vi har egentligen lunch men vi fick sitta här fett skönt !
Har förresten gjort sista delen av matteprovet, gick inte lika bra idag men det var en svårare del så det får väl gå. Sen i eftermiddag så har jag idrottsprovet om hjärtat och blod och såntdär. Bye!

Flickan som lekte med elden.

2 mobilbilder från joggingrundan,
nu film med syster, flickan som lekte med elden.

The mind asks the questions the heart has the answers.

Hej hej !
Nu är tisdagen över också bara tre skoldagar kvar sen höstlooov. Matteprovet idag gick otroligt nog rätt så bra, svarade på allt men kanske åtminstonde får G eller nu heter det ju E istället men jag fortsätter att säga det gamla systemet. Nu har jag precis stekt mina två första ägg i mitt liv. Har bara kokt ägg i mina dar men gjorde en invigning att använda stekpannan istället. Gick jättebra så nu är jag taggad för att ut och springa en runda för att senare plugga det sista inför del 2 av matteprovet och idrottsprovet som är imorgon.


Två bilder på gullepluffset från fotorundan igår

From underneath the rubble she was singing a beautiful song

Idag är det tisdag och jag har första delen av ett matteprov idag (andra delen är imorgon.) Det värsta är att provet ska göras precis innan lunchen klockan halv tolv då magen fasen inte kan vara hungrigare och kurra högre... eftersom att vi börjar klockan åtta så har man ju ätit fruksot kl halv sju. Dåligt. Får ta med mig en banan och äta innan.

She ran away in her sleep.

When she was just a girl she expected the world but it flew away from her.



She was underneath the stormy skies.


It goes around and comes back around.


Jag kan om jag vill, jag vill om jag kan.

Heej !
FBK vann med 4-1 för den som missat detta. Jag såg allt live, woow! Haha rätt kul att stå bland deras trogna klack, gillar dialekten dem har där från Karlstad. Gött jöbbat pöjjjkar! Ungefär så. Däremot förstörde vakterna min kväll lite granna, jag fick inte ha med mig mitt godis in, ja menar jag kunde ju lika gärna slängt 50 lappen i en soptunna lixom. Men men vi köpte nytt godis på vägen hem hihi. Fast kanske inte borde gjort det ändå för resten av kvällen bestod av att vänta på att spyan skulle komma upp. Mådde illa hela kvällen.. mår illa idag med men fick strunta i det och trycka i mig mormors goda mat. Har varit där idag och firat henne och linnea.
Kom hem för någon timme sedan och snart ska vi ge linneas presenter hoppas hon blir glad hihi. Nu ska jag ut och springa trotts illamåendet för jag är seriöst proppfull med mat känns det som :s

Imorgon är det en ny vecka och det är sista innan höstlovet!!! skönt med en veckas lov. Ha de fint!

.




Lördag den 22 oktober

Goddagens!
Sitter nyduschad med handuk på huvudet. Har varit ute och sprungit en runda.
Nu ska jag fortsätta vara lite aktiv och ta och plugga en stund. Idrottsprov nästa vecka + matteprov som många ettor gör tydligen. Men är ganska lugn över det för jag kan det mesta otroligt nog. Annars då, det är lördag idag! Ikväll så ska jag och Johannes kolla på hockey. Färgestad-Lakers. Jag har en lakers tröja eftersom jag tidigare har hejat på dem men nu får jag inte det för Johannes hejar på Fbk så... får låna hans fbk-halsduk så jag känner mig välkommen på deras sida. Är inte så speciellt insatt så bryr mig inte särskillt hehe. Kanske kan heja på båda i smyg *hihi. Efter det så sover han hos mig och imorgon ska vi vidare till mormor för att fira henne & syster!
Mormor fyller... 74 år och syster fyller 19 år. Det kommer bli en kalasbra söndag det med!

"Det bästa med framtiden är att den bara kommer en dag i sänder."


Fredagens klädsel

Hej igen !
Kom hem för en stund sedan, har ätit och klätt på mig mjukiskläder, hur skönt??. Innan jag åkte hem gick jag in på ica och köpte clementiner & vindruvor. Mitt godis för ikväll. Det blir Idol tittande och sen film resten av kvällen. En mysig hemma kväll helt enkelt!
Såhär var jag klädd idag.

Fredag den 21 Oktober !

Godmorgon!
Idag är det fredag, äntligen helg igen!
Sitter i skolan och har media. Vi läser en blogg där folk skrivit vad de tycker om en utställning som vi var på förrra veckan. En konstutställning i Konsthallen i Växjö. Det var en annorlunda utställning med tyger typ, alltså inte målningar som man hade väntat sig. Inga speciella tankar om det men jaja. Det var tydligen meningen att den skulle vara svår?
Vi ska snart titta på film i cinemateket(en slags biosalong som finns i vår byggnad). Myyysigt hhi. Sedan är det idrott som gäller och därefter så slutar jag. chilla hela dagen lång, hörs i eftermiddag.

Webcamat med Jansson !

Har precis suttit och pratat med Jansson via webcam på facebook, awesome ! hihi.
Nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag läser lite om hjärat och träning. Idrottsprov next week.

Rihanna - Electricity


Rihanna - Problem with love


Rihanna - Black butterflies

Coldplay - Paradise

Idag har jag varit regissör & spelat in en film.

Hej hej !
Denna dagen har gått ganska snabbt ändå. Hade håla i 2½ timme så gick till stan och fixade ett ärende sen tittade lite i affärer och har med mig 4 tröjor hem. Göttmos! På eftermiddagen har vi haft media och filmat, galet kul måste jag säga trotts att jag inte är speciellt intresserad av att filma och vara regissör men det gick kanon! Nu ska jag plugga idrott och senare ikväll blir det tv tittande, Robinson kl 20.00. Ha en fin kväll!

Torsdag den 20 Oktober

Torsdag, har på mig en skjorta, jeans och linne idag. Nytt halsband från glitter.

Hi, I exist

Loca.♥.Urbaneverybody's starry eyedPinnwand-Fotos
This is Just the Story of My LifeToeiieTo infinity and beyond ♥
It is all in our headsCarolines Mode | StockholmStreetStyle(Not Responding)

Bruno Mars - Long Distance





Jag ska gifta mig med friheten

Goddag!
Igår hade jag ingen ork att skriva men skolan var som vanligt och efteråt så sprang jag en runda och sedan fixade jag med mitt nya fotoalbum och satte dig ett antal bilder. Idag så var skolan också nästan som vanligt, någon inställt lektion men annars så. Nu efter skolan så har jag käkat spagetti&köttfärssås. Nu ska jag ta och gå en runda med hunden och fotografera lite grann. Sen ikväll är det Bonde söke fru, woho! Mer än så har jag inte planerat.
Ha en fortsatt bra dag. :)


Långa dagar blev till nätter och sedan till år.



Inatt är hela staden vår.

Galen bra dag med fina frida! Har fotat någon timme och pratat gojja hela dagen, gosh, she's the best!
Finare människa får man leta hårt för,,






En gång ska du själv vara en av dem som levde för länge sedan.

Hej !
Söndag den 16 Oktober idag. Tanken att det är skola imorgon dödar mig långsamt men som tur är så kommer Fridan hit om en stund. Vi ska ut och leka bland löven haha. Jag ska fotografera henne hade jag tänkt i det fina höstvädret. Det är kallt men fint! Jag har lovat att bjuda på kakan när hon kommer som jag bakade igår. Fick nämligen ett recept av Jansson om en kaka med typ mandelbotten och chocklad på som är riiiktigt god. Men det går inte att äta så mycket så det är mycket över. Och så kommer min söndag se ut. Ha de fint :) !

I had a dream when I was the king, i woke up and I was still the king


Kossa mu mu





Green, pink and blue





Det är med ord som solstrålar - ju mer de koncentreras desto djupare värmer de.

Godmorgon !
Jag har varit vaken en stund, kunde inte sova längre än till halv nio så jag gick upp och tittade ut genom fönstret. Frost över hela marken. Finfint så jag gick ut i kylan och fotade litegrann tills fingrarna domnade bort. Efter det så tog jag med mig hunden och sprang en runda. Hela ansiktet hade domnat bort när jag kom hem igen haha det är riktigt kyligt ute! Nu ska jag ta och göra lite gröt till frukost, här är lite bilder från i morse kommer med flera senare.








Lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta.

Hej hej !
Matchen var bra trotts att vi inte hann se hela. Efter det lite bussåk och väntan i kylan men det har varit en fin kväll med pojken min!. Nu är jag jättetrött fast jag vill inte sova.. hmm life is hard sometimes hah. Jag ska försöka hitta avsnittet på Idol från ikväll och se hur dem sjöng. Godnatt :)

Fredag den 14 oktober

Hejsan !
Hemma från skolan, slutar klockan 12 på fredagar så himla skönt. Idag så har vi på våran media lektion varit och tittat på konst på två ställen. I konsthallen och på smålandsmuseumet. Ett av dem var bättre en den andra men det var kul ändå kallt att gå mellan allt ute i kylan bara. Nu är det äntligen lite helg, ska följa med mamma och gå en runda med hunden och senare kommer Johannes. Vi ska titta på innebandy om spelaren som vi ska titta på är frisk vill säga. Om inte så blir det idol (som jag annars missar:/ ) Jaja ha en fin fredag!

Jag begär ingenting men jag vill ha allt.

Torsdagen överlevd, nu ut och springa!. Imorgon är det fredag och det är heeelg wop woop



bild från arkivet

Några människor gör världen lite mer speciell genom att bara finnas till.

Stor & färgstark fullmåne uppe på himlen idag!
Jag börjar må lite bättre nu framåt ikvällen det är bara halsen som spökar för mig nu den gör ont samt lite i huvudet men jag hoppas på att det bara är en snabbis så att det är borta snart.

could you figure me out ?

SJUK

godmorgon.. stannar hemma från skolan idag. Har knappt sovit någon för att jag mått illa och huvudet verker och som pricken över i:et så har jag ont i halsen. Sängen får vara min bästavän idag!

FOTBOLLS AVSLUTNING

Hej hej !
Ännu en skoldag överlevd. Hade bara två lektioner sen en föreläsning (som var jättedryg). Har varit ute och joggat en runda och duschat och nu sitter jag bara och fördriver tiden lite. Ikväll är det avslutning med fotbollen så vi ska grilla och ha det nice nice. Sen när jag kommer hem så är det match som gäller, Sverige - Holland gott moos.

Det kan ta lång tid innan man hittar rätta grodan att kyssa till att bli ens prins

& enligt mig har jag kysst rätt groda !









LIVET ÄR SOM EN DIREKTSÄNDNING, DEN GÅR INTE I REPRIS

Hej !
Slutade en timme tidigare idag för att läraren var sjuk så kom hem vid två istället för tre. gött!
Vädret suger och jag är tröttare än tröttast... men jag tänkte vara snäll mot mamma och stryka lite tvätt faktiskt så hon blir glad !  Galet intressant. och såhär såg jag ut idag, strumpbyxor, linne & bluse,,

Förresten, jag tänkte fixa håret lite blondare för just nu så skimrar det lite grönt i det p.g.a vattnet så jag tänkte tona det för jag har hört att det sliter mindre än färgning.. någon som vet ?

KROPPEN ÄR EN BOK & SJÄLEN SKRIVER NER ENS LIV I DEN

Sådär ja,  sprungit en runda, gått en runda och sovit i 3 h och så var denna söndag snart slut. Tv:n väntar på mig med Robert Gustavsson som börjar om en minut och därefter timeout sen sooova igen. Min hjärna är totally screwed efter så lite sömn och illa mår jag så tänkte domna bort lite i sängen för imorgon börjar en ny vecka! Nya tag och det är bara 3 veckor sen har jag höstlov. Ja vad skönt! Godnatt !

Ditt ansikte är som en karta, den talar om vem du är & var du har varit.

Jag blir galen, kan inte bestämma mig för någon header.. Får bli denna rena, tråkiga kanske men mer ork än så har jag inte.

BE STRONG

Hej ! 
Har haft en riiktigt bra kväll & natt med fina vänner, Frida frida & Jonas! 
Tittade på ett antal filmer och hade det väldigt bra vill jag påstå. Vi somnade vid 5 tiden på morgonen så har fått ca 4 timmars sömn inatt haha så är lagom seg just nu. Men jag ska upp och hoppa, ska ta mig ut och jogga en runda nu och efter det så har jag lovat syster att gå en runda med henne så passar på att ta med mig kameran och klicka lite. och ikväll ska jag se filmen Johnny English som en go vän tippsade mig om och sen Robert gustavsson och soooova! Så kommer min söndag typ att se ut. Ha en finfin söndag!

LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

3 Snälla själar, Frida, Frida & Jonas räddade min kväll!
Drar till dem senare framåt kvällen och stannar där över natten.
Har på mig ett av det nya linnena ikväll, köpt på Pieces.



I'VE GOT MY MIND SET ON YOU

Hej hej :) !
Hemkommen från stan nu. Gick och strosade på grand med syster, finfin stund tillsammans!
Köpte mig ett par skor, två linnen & en lila halsduk. Kan fota dem senare om jag har orken.
Ikväll har jag absolut inga planer alls and it sucks.. Det blir god mat i alla fall så det får kanske 
ta och bli en fin hemma kväll om inget annat dyker upp.

LYCKANS FJÄRIL SÄTTER SIG PÅ DEN SOM HAR TID ATT VÄNTA

Godmorgon!
Idag är det den 8 oktober, 9 månader med min fining ♥
Igår så spinnade jag och johannes en timme i simhallen sen på kvällen så åt jag godis för första gången på en månad haha weeyy, awesomness det smakade gudomligt gott hihi. 
Idag är det lördag och jag har precis fått i mig en macka och ska ta mig in till stan och träffa syster för att gå på grand och ha det bra! Har tittat ut ett par höstskor på internet som jag tänkte lägga beslag på hoppas dem passar bra. Ha en bra lördag hörs ikväll! :)

TVÅ ÅR PÅ BILDER

Lite snabb tagna bilder på ramarna med fotona i som jag pysslat med hela kvällen.






Och resterande foton som jag inte har ramar till. Jag ska göra ett fotoalbum av dem men måste först köpa ett fint fotoalbum! 


TORSDAG 6/10

Hej hej ! :)
Torsdag idag och det var sista skoldagen för denna vecka för imorgon har vi studiedag, skööönt!
Idag har varit en lång men bra dag. Har haft 2 ½ h lunch så jag och Jullan drog till stan, hämtade mina bilder som jag skrivit ut (100 st). Sen köpte jag lite fransk manikyr nagellack och en rouge.
Ikväll så ska jag sätta upp massa bilder på väggarna och göra ett fotoalbum och så kommer min kväll se ut samt lite Robinson tittande om jag har tid.

Imorgon är det studiedag då, Jag & Johannes drar in till stan ändå men vi ska spinna på ett ställe.
Sen drar vi hem till mig och då ska vi göra hemgjord pizza med familjen. Jag hade också tänkt att köpa hem lite godis så ska jag äta det första gången på en månad hehe, undra om det är gott nu såhär efter ett tag?

Ha en fin torsdagskväll !

work it, make it, do it, make us. Harder better faster stronger



Fotos do muralFotos do muralFotos do mural

ONSDAG 5/10

Hej igen ! :)
Onsdagens lektioner avklarade, sitter hemma i min morgonrock myser framför.
Idag så sprang vi ju då 3 km nästan runt sjön, kom in på 3:dje plats så jag är ganska nöjd även att
om jag hade vetat vart målet var så hade jag nog kunnat ta ut mig lite till och komma in tidigare
men vi ska springa runt där flera gånger under dessa tre gymnasieår så hinner förbättra mig.
Ikväll är det Bonde söke fru och det är det ända som händer ikväll. Ha de bra !

klarat godisförbud en månad

Godmorgon ! Sitter på bussen till skolan och tråkar lite grann. Idag är det den femte oktober vilket betyder för mig atty jag haft "godisförbud" en månad nu och jag klarade det hihi.det gick ovanligt bra ! (inget godis,chips,popkorn,kakor eller läsk) Sist jag hade det så gick jag i femman och klarade det inte för det var disco och vem går på disco utan att äta godis.. Inte jag i alla fall. Men nu ville jag verkligen detta denna gången så det gick jättebra! Idag i skolan så ska vi springa runt sjön, ha en bra dag !

BRUNO MARS IN MY ♥

Bruno mars - Who is


Bruno mars - Today my life begin


Bruno mars - Killa on the run


Bruno mars ft. natasha - Again


Bruno mars - Her world goes on

can you tell me whos perfect ?



tröttflicka.se

ut och gå en runda med kameran !

SISTA MATCHEN

Hej hej !
Hemkommen från skolan och har ca en halv timme på mig att göra mig i ordning = klä på mig matchstället.
Så det är luugnt. Har samling halv fem och sen drar det iväg till matchen. Sista matchen för i år!
Stannar hos Johannes efter matchen och sover där.

Klädseln för idag,  jeans, ny magtröja & ny halsduk. Magtröjan är ingen magtröja för mig ifs.

KISSEMISSEN GRÅLLBERT







SÅ LÄNGE MAN INTE GER UPP HAR MAN INGET FÖRLORAT

Ny duschad efter en joggingrunda på vägarna. Gick väldigt bra trotts att jag inte tränat sen i tisdags.
Men har tre jobbiga dagar framför mig så ville inte ta ut mig.. Imorgon är det match, på tisdag är det träning
och på onsdag ska vi springa runt sjön. fick nyss ett mail om det.
Nu tänkte jag sätta på en film och gosa ner mig i en filt.
 

NI ÄR SÅ HIMLA BRA !

Hej hej ! :)
Vilken störtskön kväll igår med vännerna, ni är så himla bra!
Kom hem för en timme sedan har fått i mig lite frukost nu.
Igår så va vi några stycken hemma hos Fridaw och hade det bäst. Spelade spel och pratade gojja hela kvällen lång.
Det var jättekul att träffas igen eftersom det blir så sällan nu i med skolan. Har saknat dem massor!












SHE FLIES WITH HER OWN WINGS







LÖRDAG 1 OKTOBER

Godmorgon !
Woow, det är redan oktober nu. Åh vad tiden rinner iväg snart vinter igen!
Vaknade klockan 5 och tänkte, fredag måste upp om en timme... men sen kom jag på att det är lördag
vilket gjorde min dag väldigt mycket bättre! Skönt att få sova ut även om jag bara sov till halv tio tiden.

Idag så blir det en bra dag. Vid 2 tiden så drar jag till Fridaw. Vet inte vad vi ska hitta på och senare ikväll
så kommer några till. Kommer bli en riktigt bra kväll känner jag på mig! Sover hos henne. Ska bli kul att
träffas igen så sällan som vi träffas! Kameran följer med så det ska nog komma upp lite bilder imorgon.

Ha en fin lördag kanske skriver något senare ikväll, kram :) .