Valborgsplaner

Godkväll !
Valborgsmässoafton imorgon! Planerna för dagen är stan på förmiddagen med fridis och se om vi hittar något att klä oss i till kvällen. Hem till henne och göra oss iordning och dra till sandra och jansson för grillning! Efter det drar vi vidare till några andra homies och firar, vad man nu firar ! :) Blir inget bloggande imorgon alltså. Ha en suverän valborg!

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.

Vinsten gick till ett lag som var nytt (säkert för att de skulle fortsätta att vara med till nästa gång)
haha nejdå, de var duktiga också men mitt lag var bäst såklarT!
Här kommer några mobilbilder,

Gymnastikträvling

Godmorgon!
Idag mår jag och min mage mycket bättre. Har varit ute och sprungit en runda, ätit frukost och gjort pastasallad som jag ska ha till lunch. Ska nämligen strax åka iväg och kolla på gymnastikträvling med Jullebulle och Ludde! Egentligen skulle jag och Julia vara med fast vi ångrade oss. Kommer bli lite nostalgi när man väl sitter där på lektaren, har nog tävlat där 7-10 gången skulle jag tro. Så vi får vara bra supportrar och heja galet mycket på våra gymnaster! 
Ha en fin söndag :) !
Outfit för idag,

Hope - Hold On Pain Ends

28/4-2012

Being different is one of the most beautiful things on earth.

Lördag den 28 april

Goddag !
Lördag idag och det känns riktigt bra!
Gårdagen blev inte alls som planerat.. fika blev det med johannes men sen när vi drog till bion så satt vi där en halvtimme innan den började, reklamen började och när den var slut kom en personal in och sa att det var problem med filmen.. 15 min senare kom han igen och sa att det inte blir någon film. Besvikna gick vi där ifrån men vi fick tillbaka pengarna + varsin biobiljett till som ursäkt. Då var det helt plötsligt mycket mer okej!
Efter det så gick vi en runda för att vänta på bussen, började må dåligt och allt i kroppen vändes ut och in kändes det som, svettades & frös på samma gång så jag drog hem istället.. tråkigt!
Idag mår jag bättre men fortfarande lite feberkänsla. Har varit ute och gått en runda för att se om det blev bättre, nej det känns samma som innan så resten av dagen kommer jag slappa satan! Ska laga tacos och ha en myskväll för mig själv bara för att jag tycker synd om mig och min jävla mage som sabbar allt punkt.
Vet inte ens varför jag bloggar för har ändå inga nya bilder att bjuda på tyvär men ha en fin lördag människor! :)

Friday 27th

Godförmiddag !
Sitter i skolan och njuter av att det är fredag och långhelg ända till tisdag!
Idag blir det fika med Johannes och bio, American Pie. Har hört massa bra om det så hoppas det faller mig i smaken, de har ju resten av de tidigare gjort. Ha en härlig fredag :) !
Olly Murs - I need you now
Olly Murs - Heart skips a beat

Dance with me tonight - Olly Murs

nationellt prov & gymmet

Hej hej !
Torsdagen avklarad, hade nationellt skriftligt från åtta och var klar halv tio och då slutade jag. Drog till gymmet och tog slut på all energi, sprang på löpband och lite styrke så nu är jag dunder trött och superhungrig. Väntar på att mammas homies ska komma så tänkte fika med dem och vara lite social.. en stund. Ha en fin torsdag ! :)
Och jag har fortfarande inga bilder så liten bild i repris,

Demi Lovato - Skyscraper

onsdag 25 april

Tjena!
Snuvig och huvudverk idag men tog mig igenom dagen lätt ändå. Fina vänner gör det lätt!
Hade kondition & styrka på idrotten som tog slut på mina krafter.. Kom hem för en stund sen, käkade fil med flingor blandat med värmda blåbär&hallon, min nya grej som jag äter varje dag nu, mmmm!
Ska baka cupcakes åt mamma nu som ska bjuda sina väninnor imorgon.

17 par byxor

Har precis fyllt på min garderob med kläder från syster som rensat sin garderob. 4 par byxor vilket gör att jag nu har 17 par byxor som jag använder.. jisses riktigt skönt! + nya tröjor och sådant. Kul med förnyelse även om jag sett kläderna innan (: Nu är det Halv åtta hos mig på tv sedan Äntligen hemma !

your life is worth much more than gold

tisdag den 24 april

Hej hej !
Som sagt så gick provet bra och senare så gick jag till teknikum och träffade frida + hennes homies, lämnade nyckeln som hon tappat på bussen igår haha. Kom hem för en stund sedan, har käkat lunch och tänkte titta lite på big brother. Senare ikväll blir det träning på cykeln annars mest chill. Ha en fin tisdag :)

Nationellt, svenska läsförståelse

Tjenare, har precis gjort klart nationelltprov i läsförståelse.
Gick ganska snabbt och det känns nog rätt bra såhär efteråt.
Har en lektion kvar till halv tolv sen slutar jag, sköönt!
See ya! 

Måndag den 23 april

Tjena ! 
Måndagen är över, svenska, matte & media. Slutade 13.15.
tog bussen hem och träffade frida på bussen! Nu har jag varit ute och sprungit en runda och tänkte ta något att käka snart. Resten av kvällen består av chill som tusan. Ha de fint :)

you're kinda perfect to me

sunday 22th

Hej !
Skönt med sovmorgon och en hel ledig dag till. Har ätit frukost och tittar på film nu, Tropic thunder. Inte min genre alls men det är en komedi i det hela så den är nice ändå. Krigsfilm typ. Senare ska jag övningsköra lite och ikväll är gymnastikträning. That's my sunday !

Nelly.com

Beställde hem två plagg från Nelly.com i måndags och de kom hem igår. En jumpsuit och en spetsklänning till sommaren hade jag tänkt.
Med lite smycken så kan det nog bli bra.   en av glödlamporna fungerar ej så ljuset är väl inte det bästa.

life always offers you a second chance, its called tomorrow.

Nu är garderoben rensad och städad. Alltid lika kul när man hittar ett efterlängtat klädesplagg som man letat efter i åratal och så ligger det längst ner i ett hörn ungefär. Kul kul, påminnelse om vad man har för kläder. Testade alla jeans jag har och märkte att jag har 14 stycken som jag använder regelbundet, har inte tänkt på det och jag som vill ha fler.. haha!
Nu tittar jag lite på Lyckan i LA.
gammal bild

O.P.I NAIL LACQUER

amanda sandström är söt

Hej !
Fredagen igår var kanon, skolan gick snabbt och sen gick jag på grand med määndy! Köpte mig bara ett nagellack och ben&jerry's - cookie dough (godaste ever!). Åkte hem till amanda sen och hade det mysigt resten av kvällen med lite film och så. Idag åkte jag hem redan vi tolv så vi hann bara äta frukost.
Har varit ute och sprungit en runda och ätit middag, den blev inte så kreativ men så kan det gå när ingen handlar..

It always seems impossible until it’s done

torsdag den 19 april

Halloj,
Slutade halv tolv idag som vanligt, tog bussen hem och har chillat galet hela dagen. Fast nu för en stund sedan tog jag mig i kragen och sprang en runda och sen duschat. Jahaja så har min dag sett ut och kvällen blir inte mycket mer spännande, tv eller något liknande. Nu hörde jag nyss glassbilen köra förbi.. mamma kommer hem när som, och jag har inga pengar... OHH NO! och dääär körde den iväg.. too late. :(
Får trösta mig med att internet funkar nu i alla fall för det gjorde det inte innan.
Sådär har jag sett ut idag.

Onsdag artonde april

Godkväll !
Uppdateringen suger, I know. 
Dagen har varit okej, sprang runt sjön på idrotten annars inget speciellt ansträngande. Johannes följde med hem och vi har glott på tv, gått en runda och slappat ännu mer! Fin onsdag och imorgon är det redan torsdag ! :)

Wherever you go, go with all your heart

Godkväll !
Tisdagen över, har haft nationellt prov i svenska, muntligt. Slutade kvart över elva. Följde med mamma och Majlis till Kosta outlet. Köpte ingenting för det fanns inget som fall mig i smaken. Det kändes som, och såg ut som att de höll på att byta ut sortimentet och renovera för det var rätt rörigt och inte mycket vårkläder men det var kul i alla fall.
Så här kände jag mig på svenskan idag... fast utan någon att ge kardan till haha.

memories for life

Hittade en gammal kamera i klädgarderoben idag. Cool om jag får säga det själv.

Sunday 15th

Godkväll !
Söndagen lider mot sitt slut men än är den inte slut. Det är mästarnas mästare nu och sen big brother. Från i fredags till fredagen som kommer så ska tydligen tvboxen bjuda på många kanaler som 3, 5, 7-31 och ännu fler som tv4film .. i alla fall så har jag inte de kanalerna i vanliga fall så jag tänkte passa på att kolla big brother nu när jag kan!
Igår kom Johannes hit, vi lagade tacos och åt godis hela kvällen lång samtidigt som vi såg på tv, fin kväll! och idag har vi inte gjort så himla mycket mer än att jag har sprungit en runda när latmasken vilade i sängen. Nu ikväll var vi och kollade när hans lag spelade fotboll, träffade frida med! En fin söndag helt enkelt!
Imorgon är det en ny vecka och jag hoppas den går lika fort som denna gick till helgen kom hihi:)

.

She dreamed of Paradise.   Tumblr

bag, fashion, girl, hair, love - inspiring picture on Favim.com   Passion for fashion

Tumblr   chelsea

kelsssssss.   Tumblr

Lördag den 14 april

Goddagens !
Gårkvällen var kalasbra!
Efter skolan så gick jag till make up store och blev sminkad, riktigt kul verkligen och fick så mycket nya kunskaper, köpte mineralpuder, borste till det och ögonskugga. Sen tog jag bussen hem och frida kom till mig. Vi tittade på de nyfödda lammen vi fått och lagade god mat. Åt chokladbollar, glass och pratade oavbrutet, det var en jäkligt fin kväll!
Idag åkte hon hem och jag cyklade till ICA (16km, woho) och köpte godis tills ikväll då Johannes kommer.
Här är tre bilder från igår, riktiga bönder!
Där ser ni lite av sminkningen med.

believe. inspire. love. dream. be optimistic

Every moment you get is a gift, spend it on things that matter.

Torsdag den 12 april

Tjena !
Sitter och tittar på scrubs och dricker smoothie, mm !
Har varit ute och sprungit en runda med hunden som sällskap samt duschat en skön svalkande dusch, det har varit varmare idag känns det som. Har övat på svenska muntligt också.. blä så dumt det blir, skulle behöva göra om allt men det har jag däremot inte lust med. Har förresten beställt tid att bli sminkad imorgon på Make up store, superbra samt hittat en klänning som jag tänkte kunde passa till skolavslutningen (JA det är för tidigt att tänka på sånt men.. a)
Sen har jag också köpt en ny tubtopp från gina samt ett halsband. Halsbandet kommer bild på senare för jag hittar inte det på internet. :)!

A Friend is someone who knows all about you and loves you anyway


Onsdag den 11 April

Hej hej !
Rätt så seg dag idag men även denna onsdag är över.
Har sprungit en runda, druckit smoothie, kollat på Top model Sverige finalen och nu Big brother.

Lite krångel och ändring

Ojj, designen blev helt knas så gjorde om det lite.. Uppdatera sidan ifall det inte syns!
Nu sitter jag och tittar på Erik & Mackan som knäcker den manliga koden. Ha en fin tisdagskväll :)

Bonde söke fru

Godkväll,
har suttit och tittat på bonde söke fru som har börjat idag. Måste bara säga att skägg-gubben med kameler, lamor och åsnor ägde rätt hårt! Skrattade så jag fick ont i magen när Linda skulle rida på en kamel.. jisses!
Imorgon börjar skolan igen, inte så sugen på att sätta klockan men det får gå. Blir ju en dag kortare skolvecka vilket är galet skönt!
Godnatt ! :)

ANNANDAG PÅSK

Goddag !
Har precis ätit lite rester från påskmaten. Har också cyklat en runda och gjort klart min redovisning för muntligt svenska nationellt prov. Toppen och nu ska jag se på film och vila denna sista lediga dag på lovet!
Ha en fin måndag :)

Bruce den allsmäktige

Godkväll !
Har precis suttit och tittat på Kvällen är din som visades igår kväll. Nu börjar Bruce den allsmäktige (Jim Carrie!!!) på fyran. Galet perfekt, ha en fin söndagskväll :)

Bruce den allsmäktige

Godkväll !
Har precis suttit och tittat på Kvällen är din som visades igår kväll. Nu börjar Bruce den allsmäktige (Jim Carrie!!!) på fyran. Galet perfekt, ha en fin söndagskväll :)

Imagine all the people living life in peace

Bildbomb från skåneland

Hemma efter en kalashelg i Skåne hos kusinerna !

15 MÅNADER

15 fina månader med min kära man ♥ Jag älskar dig !

Nicki minaj - Starsships

Vackraste flickan på denna jord !

Fotogradering, mat & alfapet. Så har min underbara dag varit med världens bästa! ♥

Smile and let everybody know that today, you're a lot stronger than yesterday.

Nu finns äntligen Instagram för android !

Jag ---> Mahiildas

Påskpynt !

Min mamma har alltid pyntat huset så man ser direkt vilken högtid det är när man kommer in i huset. Nu är det påskpyntat!

Onsdag 4 April

Hej hopp!
Är hemkommen från Jansson och har precis ätit en lite sen lunch.
Igår åkte vi hem till henne på kvällen och träffade Frida, Thim & Linn. Tittade på film och pratade, så himla fint!
Sov hos Jansson och de blev lite big brother tittande + top model. Nu ska jag ut och springa en runda. Ha de gott :)!
(jag ska ut och fotografera senare så de blir nya bilder, lite tomt just nu.)

Tredje april 2012

Hej och hoppas vilken dålig uppdatering!
Har inte haft någon tid.. I söndags så var jag hos mormor och jobbade lite samt firade mamma med god mat! På kvällen åkte jag till Johannes och sov hos honom. Igår åkte vi till Ullared! De var så himla kul och hittade de jag behövde, nöjd och glad åkte vi hem och kom hem vid tio-tiden. Idag så har jag varit uppe med tuppen känns det som. kl 9. Jag passade på att springa en runda och sen nu har jag suttit i någon timme och försökt pilla med nagellack och så. Om en stund kommer Jansson, vi ska först köpa converse och sen hem till mig och laga pannkakor önskades det! Blir en toppen dag. Ha de fint !:)
Och nej, ingen bild, är på fel dator..