That awkward moment when you laughing out loud and then realise that you all alone...

Shopping

Hej hopp !
Torsdag idag och den har varit oerhört chill. Hade en timmas lektion, slutade halv elva. Träffade pojken min och sedan gick jag runt sjön och hann precis tbx innan det började dugga lite regn. Gick runt på stan sen och hittade två tröjor, en kjol och en bikini! Redo för sommaren he he.
Feting skönt med fredag imorgon också! Ska äntligen träffa bästisen hihi. Se på match ska vi göra, hoppas regnet upphåller just då! Sen sover jag hos pojken så inget bloggade då inte. Skriver de nu, just so you know guys ;)
Bikini Ginatricot 79:- st.
Kjol 99:-
H&M 99:-
Sista linnet fick jag ingen bild på så det får bli en annan gång (:

Mål mål mål, mera mål !

Jajamen sverige gör mål efter 2 minuter mot Island. Fortsätt så !


12 minuter senare, mål igen !

Don't lose hope, you never know what tomorrow will bring

6.2 km blev det

Screw your flaws, you're perfect in my eyes.

All your dreams can come true if you have the courage to pursue them.

Onsdag den 30 maj

Hej hopp !
Dagen blev inte riktigt som tänkt tyvär. Vaknade tidigt och gick en halvtimmes runda med hunden. Käkade frukost och har mest myst ner mig i sängen sedan dess. Käkat lunch har jag gjort också. Sen berättade fridan att dansinstruktören varit med om någon olycka så det blir ingen träning i eftermiddag (kunde de inte ersätta den instruktören?) himla osis hoppas de inte var någon allvarlig olycka!  Väldigt synd men får ta och springa en runda istället som "tröst".
Bestämde iaf att vi ska träffas på fredag och käka tsm samt se fotbollsmatch så vi tar igen missad tid hihi :)

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Justin Bieber - Die in your arms

kattugnar säljes..

Försökte få några bilder på katterna så att Julia kan få se dem och förhoppningsvis inte kunna motstå att köpa någon;) men de ville inte stå stilla så mamma fick hålla i höhö.

Det är bara stjärnorna som vet

Nu är müslin i ugnen och ska vara där i tre timmar till. Det luktar jättegott och smakade gott också innan jag satte in det i ugnen. Hoppas de är lika gott i musliform ! Studiedag imorgon vilket känns kanonbra. Jag ska skaka rumpa med Fridis för vi ska testa på någon afropowerdanz (tror jag det heter)! Fett spennande, det sägs vara riktigt roligt.

ösregn och müsli

Goddagens !
Regnväder idag och det passade inte alls bra för vi hade sovmorgon och jag hade ju ingen skjuts så fick cykla i ösregn 8km.. inte kul alls för regnbyxerna läckte tydligen. Får hoppas på torr cykling hem i alla fall. Har just nu håla i 2 och en halv timme, svenska sen slutar jag.
När jag väl kommer hem ska jag testa på ett muslirecept som finns på blogg.se hemsida, såg jättegott ut förutom den mörka chokladen, den är för mörk enligt min smak men det stod valfritt så hoppas det är okej att jag skippar den haha.
s-n-y-g-g

Ännu mera lek

Photoshoplek med penslar

Godkväll !
Har suttit i photoshop och lekt någon timme nu. Höll på i skolan och där visade jullan mig hur man laddar ner penslar och sånt trams så har suttit och försökt. Dagen i sig var förövrigt bra, fick reda på att jag har sovmorgon imorgon fast har ingen skjuts så får cykla.. blir nog bra!

I am a tree reaching for the sun, please don't hold me down.

27 maj tvåtusentolv - morsdag !

Godeftermiddag !
Idag har vi firat mamma och mormor för att de är såna söta mammor! Jag övningskörde då vi åkte till.. korrebo kan det nog heta, fikade våfflor och tittade på massvis med vackra blommor. Vädret passade utmärkt. Vi körde sen vidare till "ladan" i Urshult och åt mat sen hem. På vägen hem stannade vi till vid vattentornet i Teleborg som ekar sådär väldigt coolt hehe. Nu är vi hemma och ska snart gå en lång runda med hunden. :)

Kycklingspett med potatisklyftor & sås + majskolvar !

Ska hämta pojken och sen börjar vi grilla !

Lördag den 26 maj

Goddag !
Har hunnit med en massa idag. Har sprungit en runda på morgonen, klippt hela gräsmattan, skrivit historia & media de sista inlämngninsuppgifterna innan sommarlovet! Väntar på att mormor ska komma snart, ikväll blir det grillning för hela slanten! Min pojk kommer senare och det är tänkt att han och jag ska sköta grillen (y). Blir en fin kväll hoppas det inte börjar regna som de har varnat för bara.

Have the courage to live and never take anything for granted.

I'm not afraid to fall cause I know you'll catch me.

It's better to look where you're going than where you've been.

Älskade väder !

Såhär har min dag sett ut. Ska snart ut och springa en runda.

Torsdag den 24 maj

Godmorgon !
Torsdag idag och jag är som sagt ledig idag. Min dag kommer bestå av sola och träna inte något mer intressant än så utan bara chilla galet och njuta av vädret. Ha en toppen torsdag hörs sen :) !

there's always sunshine behind the rain

Onsdag den 23 maj

Hej hej !
Sagt det några dagar i rad nu och säger det igen, vilket underbart väder det är! Dagen har gått väldigt fort den med. Hade lång lunch idag så vi satt ute i solen och chillade en timme, fint. Fick också reda på att vi är lediga från historian imorgon = soooola hela dagen lång! Toppen toppen toppen. Nu ska jag ut och köra lite styrketräning i fina värdet. Ha en fin kväll :)

Fotostudion med pojken och fotografen Mathilda Isacsson

Två timmar senare... är halvvägs med redigering och rensning bland alla bilder som togs idag. Kalasduktig fotograf och en superhet model till pojkvän ;) Litet smakprov:

Fina fina väder !

Goddagens !
Tisdsag idag och jag har haft mitt sista nationella prov, matte var det. Blää så svårt det var. Men strunt samma nu är alla de proven klara, skönt. Slutade lite efter elva och tog mig en bit mat med Jullan. Sen bytte jag om till träningskläder och gick runt sjön, galet skönt väder det är! Har svalkat ner mig nu och fräshat till mig med smink och sånt. Ska försöka fördriva tiden lite nu för vid halv fyra tiden blir det fotografering. Jag & pojken ska fotas!
Ha en fin tisdag :)

There's a dream that I've been chasing, want so badly for it to be reality.

Har under de två senaste lektionerna i mediaproduktion fått lite tips om hur man använder ph på olika sätt. Massvis med redigering och sånt men också "leksaker". Som att ändra bakgrunden (kraftverksbilder kallas det).

Måndag den 21 maj

Goddagens !
Bäst väder ute alltså!!! Skolan gick snabbt och jag har varit ute och sprungit en runda nu och tagit en svalkande kall dusch, tipptopp!

Twitter ---> mahiildas

Nu har jag aktiverat mitt twitter-konto som jag skapade för någon månad sedan. Hade ett förr i tiden men nu verkar det vara mycket mer intressantare. Fler bekanta som har det och ett + i kanten, följer justinbieber<3 Så får försöka vara aktiv både där på Twitter, fb, weheartit & bloggen.

Tränings outfit

Idag invigde jag mina nya träningsshorts som jag jag köpte i mars/april. På något dumt knasigt sätt så var det roligare att springa med färger men det kanske var solen och värmen som gjorde en på humör (y)!

Sunny sunday !

Goddagens !
Vaknade klarvaken klockan 9 idag och det var tur det för jag vill inte missa denna fina soliga dag!
Åt frukost efter en stund och satt ute i solen med mamma. Tog på mig träningskläderna och sprang en 45 minutare. Nu ska jag ut i solen igen och njuta men ska ta det lugnt med brännan så det inte slutar som sist..
Ha en toppen dag :)
Bilder går fortfarande inte att ladda upp,. fungerar bara ibland :/

,

amoureux

Justin Bieber - Turn to you

Justin Bieber - Down to earth

Justin Bieber ft. Jessica Jarrell - Overboard
Justin Bieber ft. Sean Kingston - Eenie meenie

Last night. Jag har på riktigt världens BÄSTA vän!

Justin Biebeeeeeeer <3333

Ah hej !
Gårdagen var jättekalasbra med fridan, fika & bio (The dictator). Sen drog vi hem till henne och tittade på Justin Biebers film Never say never, his my God! Blev helt till mig av honom. Har alltid gillat hans låtar men nu älskar jag dem.. Så nu har han ett till galet fan! Bara älskar hans röst som är helt unbelievable.♥ Förmodligen blir jag stämplad som en tönt nu men nej han är bäst.
Kom hem för en stund sedan, gjorde mig en jordgubbssmoothie och ser nu på big brother. Hörs !
(det går inte att lägga upp bilder idag igen..)

Friday 18th - bio med bästa cheyen !

Godmorgon !
Fredag idag och jag har en känsla av att den kommer bli mer än bäst!
Ska in till staden lite senare med fridan och käka något gott och därefter se på bio.
Drar hem till henne sen och sover, det blir kalasbra!
Men först, nu ska jag hoppa i springskorna och springa en runda. 
See ya !

Everyday gives you a new opportunity to make a new happy ending.

Pink & glitter

Your key to freedom lies in your power to control your thoughts.

Mysig frukostpicknick!

Kristihimmelfärdsdagen idag!
Vid 10-tiden drog jag och Johannes ut på en runda det blev 8km och en paus mitt i för frukost-picknick! Jordgubbar, vindruvor, melon & apelsin. Sen har vi lagat mat och gått ännu en runda. Nu åkte han hem och jag har hela kvällen för mig själv, forever alone! hihi. Ha en fin torsdag :)
(det går inte att ladda upp bilder just nu..)

Skön cover, Skyscraper - Tyler Ward

The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in.

Tjenixen !

Åh vilken jobbig dag. Nationella i engelska gick inte alls bra på hörförståelsen. Missade massor kändes det som och jag skyller på att jag inte hörde, vilket jag inte gjorde men det spelar ju ingen roll ändå..men nu är det äntligen långhelg! ! ! Det ska bli skönt och jag börjar den helgen med att Johannes kommer hit. Imorgon ska vi ut på frukost picknick, hoppas vädret tillåter detta!

Today's look

Being different is fabulous

från rundan med hundis

The best way to predict your future is to create it.

Goddag !
Hemma efter en jobbig cykeltur hem från bussen, motvind i hela 8 km samt regt, myspys.. Men att sluta halvtolv var rätt okej ändå. Har precis ätit mannafrutti och ska gå ut med hunden nu, ciao :)

nu ska jag bli datornörd på heltid

Godkväll !
Nu är det så att ÄNTLIGEN funkar vårt nya internet. WOHO!
Vart inne i staden, övningskörde dit för att köpa nytt men han i affären påstod att man kan koppla den nya i den gamla och något i den stilen. Jag vet inte hur vi lyckades pappa och jag men lyckas gjorde vi och nu kan jag vara inne på internet 24/7 utan att grannen stänger av!
Nu ska jag lägga mig tänkte jag försöka sova lite. Godnatt :) !
Bild från när jag cyklade innan,

Wherever you are, be there totally.

Hej hej !
Måndagen är över och den skoldagen gick snabbt. Hade sv, ma & medieproduktion. På median så fick vi lite tips på hur man använder photoshop, ska få mer nästa gång och så smyckade vi våra datorer med egna "klistermärken".
Kom hem för en stund sedan och har varit ute och cyklat en runda.
Ikväll drar jag och pappa till staden igen för att byta rauten som vi köpte igår, det finns två olika sorter och vi fick självklart fel sort..
Ha en fin måndagseftermiddag :)

When writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen

- Har precis sprungit en runda, samma som igår. Ätit varma blåbär i fil&musli och nu ska jag se på film.

Shopping på grand !

Godeftermiddag !
Söndag idag och jag har gjort mig lite pank o.s.v men det var det värt. Blev en lyckad dag på Grand med mamma & pappa. Övningskörde både dit och hem. Köpte kläder och sånt samt en ny rauter (internet sak, ingen aning om hur det stavas..) Äntligen slipper jag låna grannens internet som är på några timmar om dagen. Eller ja.. om pappa kan installera vill säga hehe.
Här är kläderna jag köpte:
Shorts Gina Tricot 399:-
Solglas glitter 80:-
Legins h&m 99:- Linne h&m 49:-  Tjocktröja h&m 199:-
& så spännen.

6.2

(detta skulle publicerats vid 4-tiden.

Godeftermiddag !
Har varit ute och sprungit i regnet, det gick kalasbra för det var så lätt att andas i duggregn. Mätte en runda för att se hur lång den var som jag brukar springa, 6.2 visade det sig vara. Nu har jag duschat och ätit stekt ägg, blä vad äckligt jag mår nu ska aldrig mer äta stekt ägg.. Väntar i alla fall på pojken som snart ska komma, myskväll!

Ha en fin lördag :)

Last night = ♥


Det tar evigheters evigheter att ladda upp bilder just nu så det blir bara fyra från igår (:

woho

Cooper-testet gick kanon, förbättrade min tid med en halv minut och kom först i klassen,
glad för mig själv lite sådär ego-times hihi. Nu blir det lunch !
Cooper-testet gick kanon, förbättrade min tid med en halv minut och kom först i klassen,
glad för mig själv lite sådär ego-times hihi. Nu blir det lunch !

Friday 11th

Godförmiddag !
Sitter och laddar inför cooper-testet, är inte speciellt laddad,, meen det kommer nog! Sen är det en lektion kvar, media. Därefter tar jag äntligen helg! Tjejkväll för hela slanten, kan inte bli bättre. Ha en fin fredag :)

Torsdagskväll

Så här mycket degande har det inte blivit på länge känns det som och det känns bra. Har städat också inför imorgon då det kommer mysiga tjejer hem till mig och har det mys! Nu blir det ännu mer degande framför TV, Halv åtta hos mig och Let's dance! Ha en fin torsdagskväll, godnatt :)!

Torsdag den 10 maj

Tja!
Kort dag som vanligt, slutade halv tolv och åkte hem. Har chillat galet ända tills nu och tänkte inte ändra på det. Måste vila kroppen från igår tills imorgon då vi har cooper-test och tänkte försöka slå mig själv till en bättre tid än höstas, hoppas hoppas!
Var ute och fotograferade lite innan som omväxling, hann innan det började regna!
Nu blir det djungelns drottning ha en go dag :)

Dödssynd - Vällust

Hej igen !
Är superdupergalet trött nu, orkar inte röra mig en meter. Har sovit en stund och ätit jättegod mannagrynsgröt med hallon & blåbär. Nu den senaste halvtimmen har jag suttit med designen, är inte ens säker på om jag är nöjd men än så länge får det se ut såhär så kanske det sker lite ändringar.
Här är den klara bilden som jag, Julia & Anna gjorde. Dödssynden vällust:

trött.nu

Godeftermiddag !
Är så himla slut i kropp och huvud efter 2 mils vandring idag. Vi gick från klockan 9-11.00 hade lunch sen fortsatte vi 12-14.00. Nu ska jag vila vid tv:n och råka somna en stund! Ciao !

Tisdag den 8 maj

Godeftermiddag !
Idag är har jag varit tillsammans med min söta pojk i 16 månader, gulligt ! Jag älskar dig ♥
Muntligt nationellt prov i matematik idag, hmm ingen kommentar tror jag. Har precis sprungit en runda och duschat och snart kommer farbror, frun och en av kusinerna hit på middag. Syftet var för att farbror och pappa köpt skog/mark och så tänkte vi vara trevliga och bjuda på mat! Ha en fin tisdagskväll :)

Intressantare blogg får man leta efter

Heey !
Jag känner att min blogg är lika intressant som att kolla in i en vägg = n0ll. Det blir inte mycket mer än 1-2 inlägg per dag, dels för att jag inte hinner fotografera på vardagarna så det blir bildbrist och dels för att jag inte orkar ta egobilder så vad ska jag bjuda på? Men jag ska försöka komma på någon sätt för det är så roligt att läsa tillbaka vad jag gjorde för någon månad sen eller för ett år sen, för min egen skull alltså.
Idag har det varit en okej dag, tränade när jag kom hem och har övningskört med pappa, handlade på ica men där fanns inte allt så fick åka till rottne och handla där också. Men det var kul att köra med nya bilen iaf (y).
som sagt, bildbrist..

Whatever you do, stay true to yourself - because your worth it.

Några av lammen var på rymmen och 4 kattungar har fötts av Lisa för några dagar sedan!

Söndag den 6 maj

Goddag !
Fint väder idag men jag skippar helst solen ett tag till. Brännan har lagt sig lite så jag har varit ute och gått en och en halv timme, väldigt skönt! Dagen består inte av något annat än chill ungefär. Gymnastik blir det inte, känns inte lönsamt när jag ändå inte kan röra armarna, buhu haha.
Ha en fin & härlig söndag !

Were ever you go, there you are

Let your smile change the world but don't let the world change your smile.

Godkväll !
Sicken otroligt dålig uppdatering det har blivit nu på senaste.. 
Igår var det tjejmys med Stina, Julia & Anna som jag skrev. Det var så himla skoj och mysigt så det var en perfekt kväll! Åt tacos, glassbomb och chips och gottade oss totalt! Fast brännan som gjort att jag inte sovit sen torsdag så är jag rätt trött idag. Har varit med Johannes idag också, käkat god mat, tittat på Hamilton och gått en runda.
Ikväll hoppas jag på bättre sömn fast kan fortfarande bara ligga på rygg när hela framsidan är lite smått bränd om man säger så. (somnade i solen i torsdags).
Ha en suverän lördagskväll nu ska jag se på tv och chilla hela kvällen :)
Bilder från igår;

Fjärde maj

Hej hej, fredag idag !
Jag rör mig så lite som möjligt för jag har bränt mig... inte skönt! är en liten tomat på hela min framsida hihi.
Ikväll blir det filmmys med Stina, Julia & Anna hemma hos Anna. Tacos och glassmbomb hela kvällen lång!
Ha en fin fredag :)

Andra maj tvåtusentolv

Kalasväder idag också och jag har hört att det blir lika bra imorgon och det är perfekt för jag slutar halv tio och ska bara träna på gymmet sen hem och sola hela dagen lång! Får passa på för sen ska det tydligen bli kallare och regnigare igen.. Hoppas det är kortvarigt för jag vill ha sommar nu nu nu ! =)
Idag har dagen gått fort och varit fint även om jag var tröttare än tröttast. Hade "biptest"?, galet jobbigt! Sen har jag sprungit en runda när jag kom hem.
Här är 2 bilder från idag,
mongoface

Kalasväder !

Vädret är underbart !

Första maj

Godkväll !
Vilket underbart väder det har varit nu både igår och idag, hoppas verkligen att det håller i sig!
Min valborg var perfekt, hade så himla kul, jag är så glad att jag har riktigt underbara vänner som förgyller allt♥ happy!
Här kommer några bilder från igår, först hos sandra där vi grillade gott och hade det mysigt, vidare till majbrasan och senare in i skogen. Efter det drog vi till thimpen där han och några vänner till var och där stannade vi, superbra kväll:)