Nov. 30, 2012

30 november

Ligger hemma i sängen idag och vilar. Har huvudverk och känner illamående så tänkte att det var lika bra. 
Har ett fint sällskap i alla fall! :)


Torsdag den 29 november

Kommit hem från skolan, har tagit andra vaccinsprutan och nu sitter jag och pluggar lite hälsa och friskvård.
Huvudet har börjat verka det har gått från och till hela veckan... Surt!
Ha en fin torsdagskväll!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1544506/images/2012/pic_50b788b79606ee4f39e5015b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1544506/images/2012/pic_50b78905e087c37b8940092d.jpg" class="image">

Friendship isn’t about who you’ve known the longest. It’s about who came and never left your side.

Godkväll! 
Hade ett inlägg som skulle kommit upp innan men det verkar dåligt med det ser det ut som, blogg-appen ville inte som jag ville. Men jag har i alla fall varit i skolan till kl tolv, vi julpyntade på graflektionen, awesomemysigt!!
Sen cyklade jag till gymmet och efter det mötte jag upp bästisen, ääääntligen! Massvis med prat och skoj, åt thaimat och shoppade lite. (L)
Snart är det bonde söke fru (y

Tisdag den 27 november

Tisdagen börjar lida mot sitt slut. Hade kören efter skolan annars har det inte hänt så mycket. 
Imorgon ska jag gymma efter skolan, slutar kl 12, sedan äntligen träffa bästis!!! Leta julklappar och äta gott på stan, fiiiint! Nu blir det House på tv. Ha en fin tisdagskväll! 
Bild från Stockholm.

Pappas dag idag!

Pappa 54 år. grattis gubbe jag älskar dig! ♥
Bakade en tårta åt honom, eller det blev köpt botten men lika gott för det!

25 november

Igår vad det en månad kvar till jul!
Gick lite på Drottninggatan igår efter en smaskig hotellfrukost! Sedan åt vi mat inne i saluhallen där vi träffade på Magnus uggla som efter oss tog över vårt bord. Sen såg vi musikalen Jesus christ som var mycket mycket bra!
Åt på restaurangen som ägs av Melker Andersson fast de var ju ganska mycket folk så efter två timmar så fick vi mat (y
Idag ska vi först gå på julmarknad på Skansen och sen gå inne på NK och Drottninggatan igen (:

Mot Sthlm och musikalen Jesus christ superstar

Breaking dawn

Blogg.se appen fungerar inte riktigt bra för mig just nu. Har två inlägg som jag inte fått ut denna vecka. 
Gick på bio ikväll efter skolan med Johannes. Breaking Dawn, förälskad i filmerna, förälskad i det underbara slutet och alldeles lycklig över att allt slutade så bra och inte bara filmen...
 
Har haft en jobbig vecka i de privata eller hur man ska säga, men min finaste bästa vän har funnits vid min sida både dagar och nätter och det finns inget bättre än en sådan vän. Allt blir så mycket lättare att slippa ha allt i huvudet för sig själv. Jag kan inte önska mig något bättre än dig Frida, utan dig vore världen urusel, urtråkig och alldeles hemsk. Evigt tacksam för att du finns för mig! ♥ (saknar dig så in i bomben.)
 
saknar sommaren lite också... men först mysiga julen!

vackert

 

,

 

,

there is always a time when jealousy takes over. and I hope that this one is gonna be like
everytime else that it soon as possible will be gone.

Try your best, its all you can do.

Jobbat klart för idag, 11-18:20. 
Nu bara chilla galet resten av söndagen och sova tidigt för jag är så himla trött i huvudet. 

Saturday 17th

Godkväll! 
Träffade manda igår och vi fikade och pratade en stund på Scåres.
Idag har jag jobbat 8.30 till kl ett. Sen har jag skrivit klart en svenska inlämning och nu är jag klar för lite mat med några gäster. Imon blir det jobb igen så så ser min helg ut :)

Keep your feet on the ground and heads in the clouds.

 

Onsdag

cute

 

Måndag den 12:e november

Godkväll! 
Måndag idag, lagade mat på friskvård&hälsa idag, en brunch och därefter hade jag lite naturkunskap så var den skoldagen över. Passade lagom för solen sken och det var blå himmel så jag cyklade till gymmet och gjorde av med massa energi och testade mitt nya silverschampoo för att se om jag får bort lite oönskade mörkare partier. Får se om det blir bra, kändes skumt att hälla i lila gegga i håret..
 
gaaaammal bild från arkivet hihi

11/11-12

Godkväll!
Slutade jobba kl två och åkte hem och vilade en stund. Har lagat thaigryta och nudlar som lite farsdag middag, den var omtyckt i alla fall, grattis till mig. Och som grattis till pappa på farsdag så ska han få en flanellskjorta och något mer som syrran köpt ska snart ge han det he he he.

saturday 10th

Godkväll! 
Har jobbat sedan klockan ett och kom hem för en halvtimme sedan. 
Håret är blondt med lite smått olika nyanser då jag hade lite rödbrun färg innan men det blir väldigt mycket blondare än vad jag hade vågat hoppas på så jag är kanonnöjd! Har ätit en glasstrut för första gången på evigheter känns det som, ska ut och gå till kyrkan med mamma, pappa & hunden och tända ett ljus på farfars grav. PUss och hej ha en fortsatt fin lördagskväll!
 
fin vän<3

best



 
 

friday

Blev ingen kväll hos fridan tyvär! men det får bli en hemma kväll, se på x-faktor och sova tidigt så jag inte somnar hos frissan på morgonen. Ha en himla fin fredagskväll! 
 

Torsdag den 8 november

- 22 månader med mitt hjärta idag. vilket betyder att det snart är två helt otroliga år tillsammans (L).
 
- Idag har jag bytt mina skor som sulan lossnade ifrån och det har inte ens gått en månad sedan jag köpte dem men jag fick ett par nya. (tack Stinis för sällskapet!!)

- Har fått i mig 7 clementiner under dagen sammanlagt.
 
- Har köpt en present till min fina far till farsdag på söndag.
 
- Imon efter skolan bli det gym och sedan träffa min bästa frida och sova där!
 
- På lördag blir det förändringar i håret.
 
- Jag ska jobba både lördag & söndag.
 
- Hejdå!
 

Rått väder = mysiga filtar, ljus & lugnmusik!

Godkväll! 
Ligger och myser i min underbart mysiga filt och har precis vaknat från en powernap som var skönare än skönast. Kunde inte sitta bättre såhär på en rutten urtråkig måndag hehe. Fast har haft en ganska bra dag bara vädret som varit rått! 
Hade bara IVÄ idag slutade halv elva. Cyklade till cymmet och biffade! Sen cyklade jag vidare till Lager 157 som öppnat här i stan. Hittade två tröjor, tre trosor, en kokosnötbodycream, en stickad tröja och strumpor. Hade shoppingtur idag och det gick bara på 450 för allt de. Skoj.

Köpte apelsiner på vägen hem, ska äta en nu just in case you wonder. PUSS
Hittade ingen passande bild så här kommer en tvärtemot bild, saknar!

Är på nya IKEA i Älmhult

tredje november

 

tre år sedan

Har suttit och spelat gitarr med pappa så fingertopparna nästan blöder. Fina gammla och nya låtar och sjungt och så kom mamma dit och lyssnade och så började vi prata minnen om morfar. I söndags var det tre år sedan han lämnade oss. Vi saknar dig! Tårarna slutar aldrig rinna för dig min vackra morfar, jag längtar tills vi ses så jag får känna din närhet igen. Allt sitter fortfarande kvar som färska minnen hur du rörde dig, hur du pratade och hur du log.
 
Jag älskar att sitta och titta i alla fotoalbum vi har och minnas tillbaka. När vi alla åren åkte skidor i Åre och du alltid lyckades trilla eller fastna i liftarna, när vi alltid åt jordgubbstårta när någon fyllde år, när det var jul då du och jag hade tävling om vem som hade flest pynttomtar i huset, när du varje jul knackade under bordet och sa att tomten knackade på.
 
Jag ser framför mig hur du gick med din "mannliga handväska" och beiga skinnjacka och svarta skinnskor och du haltade för ditt knä och alltid så visslade du eller nynnade på någon låt. 
 
Jag är inte bra på att skriva så jag vill inte skriva mer för du är värd bättre ord än såhär. Sveriges ordbok har inte ens tillräckligt beskrivande ord för alla känslor som snurrar runt. Men i mitt huvud går alla minnen om och om igen och jag älskar att tänka på dem. De gör att jag får känna att du fortfarande är här med mig. Jag tror på att vi kommer ses, jag vet att vi kommer ses sen där uppe bland alla änglar och få leva ett liv igen där får vi leva tillsammans i en evighet. 
 
Jag önskar att du ser ner på oss och ser allt som du inte hann se.
Tre år sedan, jag saknar Dig.

Love and war - Rita Ora ft. J. Cole

Dagen hos Frida var superfin! Hon bjöd på typ hotellfrukost skulle jag kalla det, jättegott! Fått ett nytt recept på brödbullar som var gudomliga! Sen färgade jag hennes hår, det såg ut att bli ganska bra hoppas hon blev nöjd hehe och så åt vi tacos och hade det gött. Himla fin fredag!
 
Har sett avsnitt från William Spets lista som går på svtplay.se. Förträffligt rolig, klockren. 
Väntar på att X-faktor ska börja nu och det blir min kväll med familjen.
  

Fredag den 2 november

Godmorgon! 
Ska snart till Janssonbruden och ha en fin dag med henne! Hon bad mig äta lite fruksot för hon ska tydligen bjuda på en och så ska vi färga lite hår, kalasdag! 

Today is a brand new day









Halloween cupcakes!

Goddag! 
Vaknade kl nio och åt frukost och fick lust att baka så jag cyklade till affären, tog mig en evighet för jag hade motvind men kom ju hem med ingredienserna i alla fall. Sen började jag på att och två timmar senare så blev resultatet såhär: 




Muffinsarna/cupcaksen: (jag gjorde en sats för spindelnätskakorna och en sats för spökena) Spindelnäten har kakao i smeten och spökena är "vita" innuti.)
till 15-20 st:
- 100g smör
- 3 ägg
- 2 dl socker
- 4 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 dl mjölk
- 4 msk kakao (till bruna smeten)
- lite vanlijpulver (till den vita smeten).
- nougat bitar (till den vita smeten).
 
Rör ihop socker & äggen och vispa länge så de blir fluffigt (annars sjunker kakorna). Smält smöret och sedan rör ihop allt i en bunke. Kakao till den bruna smeten och lite vaniljsocker till den vita. Nougatbitarna tryckte jag i när den vita smeten låg i formarna innan gräddning. Grädda i mitten av ungen i 12-14 minuter. Låt dem svalna!!!
 
Frosting: (för en smet).
- 2-2,5 dl florsocker
- 50g smör 
- 100g philadelphiaost.
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 msk kakao (till de bruna kakorna).
 
Smält smören och ställ in i kylen så den svalnar. Lägg i osten, florsockret och vaniljsockret i en bunke. (lägg i kakao till den bruna). Häll i smöret till sist och låt krämen svalna samtidigt tills både krämen och muffinsarna är svala. Annars smälter allt och det blir kaos! 
 
Sen bredde jag på den bruna krämen på de bruna muffinsarna och den vita krämen på de vita. Därefter skärde jag runda bitar från vit marsiparn som jag sedan la på och sen "sprittsade" på med olika färger så det skulle lika extremt farliga spöken... 
På de bruna försökte jag göra lite spindelnät.