true

 

City

Åker in till stan idag med bästavän och mamma. Ha en fin onsdag!

You are beautiful, it's society that's fucked.

Darin - Stockholm cover (Pugh Rogerfeldt)

 

Tisdag den 30 oktober

Hej hej! 
Har precis kommit hem från en runda med hunden en och en halv timme. Lite varmare idag men kinderna blev knallröda. Skulle egentligen åkt in till stan idag med fridan men stackaren är sjuk så det får bli en annan dag! 
 

,

Man kan leva sin "härliga och lätta" vardag, eller så kan man sträcka på sig, se sig själv i spegeln och säga "Ja, jag vågar ge mig ut och se verkligeheten".
 

Måndag den 29 oktober

Kosta igår, köpte mig en wesc-tröja (röd m vit text) sen åkte vi hem och chillade hela kvällen, våfflor och film. Slocknade ganska snabbt. Idag har jag beställt tid hos frissan, ska äntligen göra en förändring! Har varit ute och gått en runda med hunden och nu ser jag på Glee och njuter av höstlovet som börjat! 

Kosta outlet

Godmorgon söndag! 
Idag fick man en timmes extra sömn när det bytte till vintertid. Har varit ute och gått med hunden och duschat och gjort mig iordning. Ska snart ta bussen till älskling och följa med han till Kosta outlet och se om det finns något fint :) Sover hos honom sen och så ser min söndag ut. Ha en fin dag! 

ouuh I like your style

X-faktor

Hittar inte bilden på Isac men här är resten.

Tre dagar i huvudstaden

Godmorgon!
Jag har haft tre helt awesome dagar i huvudstaden med min älskade klass! Aa jag sa faktiskt älskade för jäklar vad bra vi haft det och superstämmning!! Att bo tillsammans och vara tillsammans i tre dagar 24/7 var bara toppen för vår skull. 
 
Onsdagen började med 6 h bussresa och det var superkul, åt nötter, lyssnade på musik från högtalare, massvis med nostalgilåtar och stannade på mcdonkan och åt sen kom vi fram och fick varsina rum. Jag sov med jullan och sara. Kvällen fortsatte med "spökrunda". Det var snarare gamla historirer om söder så där gick vi runt i kylan och lyssnade på "det sägs att.."  senare på kvällen vart det tjejkväll med klassens tjejer och pratade gossip! 
 
Torsdagen började med hotellfrukost och sedan vidare till fotografiska och det var jättekul och inspirationsfullt! Vi hittade sen en thaibuffé och åt oss mätta. Strosade runt i gamla stan och sedan till slottet där vi fick två vakter att le och prata med oss!! Sen gick vi till riksdagshuset och blev guidade av Tomas Enroth tror jag han heter. Var ungefär 20m ifrån Fredrik Reinfield också. Därefter var klockan halv fyra och efter det fick vi ledigt resten av kvällen. Shopping på drottninggatan och gallerian och mat på Pizza hut med jullans kille&kompis. Sen färgade vi Stinis hår och det blev pratkväll igen fast med Oskar och Andreas till ett på natten. AwesomE! 
 
Fredagen kom och vi åt frukost igen sen vidare till kriminalmuseet. Fick se Anna Linds mödares byxor och keps :s och sen vidare till globen där vi hade fritid till kl fyra så vi gick runt i den gallerian och vid fyra då jäklar satt vi på läktaren och såg X-faktor genrepet. MALCOM & ISAC (L). Isac var riktigt duktig, har inte tyckt om han tidigare men jisses vilken röst han hade där med Skyfall!  Eric Saade vart där också, sara blev glad haha. 
Vi hoppade sen på bussen och brummade hem. Pratade i alla sex timmar om allt mellan himmel och jord med Stina, Anna, Sara, Oskar, Andreas, Martin, Teddy, Frida o.s.v.. himla kul! Kom hem kl ett och där slocknade jag direkt. 
Puss på min fina klass och lärare som gjorde dessa tre dagar fantastiska! Riktig upplevelse, oförglömlig!
 
Jag använde bara systemkameran på X-faktor så resten av bilderna kommer senare från iphonen! Men jag lägger ut alla bilder senare.
 

Mys på bussen

Stockholm med klassen och samhällsklassen!

Godkväll! 
Idag fyller syrran år så vi har firat henne hela kvällen, grattis igen snygging! 
Har packat klart det sista som går så här dagen innan och taggar till tusen för Stockholm imon! Ska snart sova, blev inte mycket sömn igår när Johannes sov här, "sömndödare" typ hihi gullig är han!
och är supertrött i benen och axeln för jag fick gå hem idag, 8 km med datorn i väskan och kängor, grät inom mig vad jobbigt det va.. men får skylla mig själv att jag gissade på att någon vart hemma..
Har fixat nytt simkort från Telia btw för att se om min mobil får lite bättre teckning men nu i Sthlm lär jag ju ha så kan ju försöka blogga lite från det vi gör, får la se. Ha en fin onsdag-fredag! 

YOLO

Hej hopp! 
Måndag idag och jag har studiedag. Har kommit in på internet nu, det har krabbat hela veckan så får se hur länge det funkar denna gång.
Igår drog jag till Frida&Thim efter jobbet, åt spagetti och supergod köttfärssås och sen glass med bullar, gott! Hade det himla kul, YOLO var nog det mest använda ordet haha. Åkte hem idag och cyklade hem från bussen, halsen frös till is men jag är hemma nu och har varit ute och gått en runda en timme och fotat fina hösten. Älsklingen kommer och sover hos mig ikväll(L)
 
Imorgon är det skola och min fina syster fyller 20 år!!!! superduper! 
På onsdag drar jag och klassen oh samhällsklassen till Stockholm! Schemat är ungefär så här:
Spökrunda, fotografiska, riksdagshuset, fritid typ 7h, kriminalmuseet och X-faktor genrepet. Sover på något hotel. Lääängtar! och så pricken över i:et så är det höstlov efter det! 




min helg

Känslan av att hitta sina gamla favorit jeans som man inte sett sen i sommras...så var dom bara en trappa upp hos syrran av misstag. Åh detta gjorde min dag till en gyllende dag!!! Sitter som en smäck. mmmmm! 
 
Godmorgon btw. 
Hade en suverän kväll igår med tjejerna som kom hit. Lagade mat åt dem som var klar när de kom, krämig kyckling med hasselbackspotatis och grönsaker. Sen fruktsallad till efterrätt och godis&chips, massvis med prat! Puss på er för att ni är så fina vänner!
 
Ska göra pannkakor om en stund innan jag cyklar till jobbet, slutar åtta sen hem och mysa mad familjen. 
Imon blir det jobb igen, 11-18:15 sen vidare till fridisen och thimpen och äta thims goda köttfärssås& spagetti. Kalashelg helt enkelt. 
 
Nu blev det mycket text och information men jag antar att det inte blir något mer bloggande i helgen så. 
Ha en fin helg!

Tisdag den sextonde

Hej hej! 
Har väl inte överdrivet mycket att säga egentligen. Drog till gymmet efter skolan och körde skiten ur mig på löpbandet trots att jag var trött och somnade flera gånger sista lektionen. Går typ bäst att träna när man är trött hehe. Har kommit hem för en stund sen och sitter och lyssnar på musik och håller på en massa på datan. 
Imon har jag inställd lektionså börjar inte förens halv tio och har bara en lektion, drar till gymmet sen. Ha en fortsatt fin tisdag! 

Gilla vår facebooksida!

Gå in och gilla!!! -----> facebook - ES Media, Kungsmadskolan

För dig som är intresserad av något inom media!

Jag och mina söta vänner Stina, Anna och Julia har gjort en facebook sida om vår linje på Kungsmadskolan där vi visar vad som händer och vad vi gör om dagarna, PUSS!

I'm losing sense of time and space

 

Monday 15th

Godkväll! 
Har haft en jättefin dag även om värdet varit tvärt emot. 
Träffade bästis efter skolan och hade det så jävla bra med henne, åt pastasallad och pratade och sen vidare till simhallen där jag tittade på när hon lärde barn simma, himla mysigt! 
Köpte med mig ett par högtalare hem, 249:- endast och sjukt bra ljud är det, totaly in love (L)

YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY.

Like a rainbow round my heart

Godkväll!
Är hemma nu och har ätit lite frukt, himla gott. Ska se på körslaget och sen en film med mamma&pappasen  ta och sova och upp imon bitti och jobba igen, ingen helg här inte! 
En fin bild på min kärlek, bara för att han får mig att må så jävla bra.

SATURDAY 13TH

Godmorgon! 
Har precis kommit in efter en runda med hunden, 1 & 1/2 h, riktigt skönt. Och älgar slapp vi, riktigt skönt.
Kunde inte sova längre än till kvart över åtta, men sova är ju överskattat. Ska ta mig en varm dusch och tina upp kinderna som frös ihjäl. Klockan ett börjar jag jobba och slutar åtta och imon jobbar jag också så inget bloggade här inte. Ha en superduper helg! puss

FRIDAY!

we are only human.

 
 
 

MU


FRÅN STUDION

10 OKTOBER

En lektion idag, graf och vi ska fota i studio och göra ett tidningsomslag. Sen drar jag och gymmar. Ha en toppen dag!

9/10-12

KLÄDSTÅNG INHANDLAT - CHECK

Står och väntar på bussen hem. Har Gymmat och köpt en klädstång, förpackningen var ca 1m lång så de va inte kul att cykla från gymmet till skolan sen med den och min feta väska. Meen jag överlevde!
Ska hem och montera upp den och sen plugga lite.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1544506/images/2012/pic_5072cb729606ee72d262393b.jpg" class="image">

OUT FOR A WALK

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1544506/images/2012/pic_5071b11a9606ee019a3b27d3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1544506/images/2012/pic_5071b12ae087c33d441fbc1b.jpg" class="image">

REFLEXSKÄRM TESTNING

Har varit ute en stund och fotat lite. Testade att se skillnaden med reflexskärmens två sidor (guld&silver). Här är två resultat, himla dåliga men bara som exempel hehe.
 

I CAN TELL YOU

SATURDAY NIGHT

Godkväll! 
Nu är jag hemkommen från jobbet och sitter med en fruktsallad och fruktsmoothie i knät och ser på Körslaget med mamma och pappa. En väldigt mysig kväll helt enkelt, skönt att koppla av sju hektiska timmar även om denna lördagen var ovanligt lugn på jobbet faktiskt. 
Imorgon är det slapp dag ser det ut som, sova ut ännu en dag, gooooooott! Ha en kalaslördag!
En bild från studion, 

fin dag

Skola, gym, fika & bio med min fina. Så har min dag sett ut och nu sitter jag här och är härligt glad. min pojkvän är bäst (L).
Har sovmorgon i morgon och det känns väldigt skönt. Jobbar från ett till åtta i morgon, puuuusss

Time you enjoy wasting is not wasted time.

Torsdag den fjärde oktober

Har hört att det är kanelbulle-dagen idag!... men har jag någon bulle att äta? nej.
Får väl önska alla en trevlig bulledag och hoppas att alla smaskar i sig lite åt mig med ;)
 
Har mediaproduktion och vi håller på att göra en film vilket går... sisådär men det rullar på. Sen har vi lunch och efter digitalt skapande och sist men absolut störst samhällskunskapsprov.............
Ha en fin torsdag! 

Frida Amundsen - You are not alone

 

Tisdag den andra oktober

Godmorgon! 
Tisdag idag, sov hos Johannes inatt så det var jobbigt att gå upp idag på morgonen och lämna sötnosen där som hade sovmorgon och fick sova vidare! Nu har vi haft digitalt skapande och har engelska, lunch, sam & sve kvar. I eftermiddag blir det plugg och sånt intressant. Ha en fin tisdag! 
Här kommer en bild från bokmässan då jag träffade på coolingen Leif Mannerström (a)