Helg

Hejhej! 
Nu är de helg igen. Hade fredagsmys med mitt hjärta igår och familjen. Gjorde hemmalagad pizza och åt nybakta kakor som vi gjort och kollade på idol. Idag har jag jobat till kl 13. Ska snart iväg och träffa Stina och Anna. Ha tjejkväll med färga håret och laga tacos och förmodligen dra ut en runda. Imorgon ska vi baka pepparkakor och gå på julskyltningen. JULMYS!
 

ONSDAG

Haft en ledig dag idag då min lektion blev inställd. Jobbat med gymnasiearbetet och sprungit en runda sen chillat resten av dagen. Skönt! 
 

Ny start

Måndag, ny vecka, nya möjligheter och allt sånt där poetiskt. Startade denna vecka med hårdträning. Första riktiga träningen på tre veckor. Första veckan pausade jag för att jag gjorde tattueringen, de två andra var jag förkyld rakt igenom. Benen är som spagetti. 
Imorgon fyller far min år! Blir middag med familj och vänner. Ha de gott! 

 
 

.

 

FRIDAY

Bästa vännen någonsin.
 

WE ALL SHINE ON

Ändrar designen heeela tiden känns det som.. orkar inte..blir inte nöjd hmm hehe men nu får de va såhär ett tag. Är ju ändå inte speciellt aktiv här men får försöka! Imon är det torsdag. Ska gå i skolan och sen följer Stina med som stöd och hjälp för att reklamera ett par skor då sulan gått sönder två gånger så intressant kommer den dagen bli. Sen har vi heeeelg! Första lediga helgen på länge och den är redan fullbokad. Det blir festligheter med saknade Frida, kalas! 
får bli en söt bild på gosisen, sitter vid simpas dator.

Tisdag

Möte med au pair idag, spännande!

you're my sunshine on a rainy day

 

Friday


Onsdag

Fortfarande inte frisk men tänkte ut och få lite frisk luft så tog med mig hunden och gick ner till sjön. Lite mobilbilder från det,,
Imorgon är det torsdag och jag hoppas på mirakel så jag kan följa med klassen till olika universitet. Vi ska kolla på ett i Nybro, några i Kalmar och något på Öland. Spännande! 

Måndag

Igår var det farsdag! Vi åkte till huseby marknad efter jag jobbat klar och hade de mysigt sen åt på restaurang. Mysig söndag och så kom Simon och sov hos mig som grädden på moset! 
 
Redan i helgen började jag få ont i halsen men nu är det ännu värre och jag fryser som bara den och har förkylning... Ligger under täcket och ser på fotbollsgalan! 



Har fått hem mitt armband som jag beställde. 100kr till Cancerfonden! ❤️

Studentfest

Igår var de dax för andra studentfesten. Först hade vi förfest hos Stina nästan hela klassen, sjuukt kul! Sen drog vi till grace och hade lika kul där så himla grym kväll! Förutom alla dummisar som gick emot min tatuering @"/;&2@?&@ Spenderade natten hos Stina, tack för sängen den var superskön!  hihi och tack för frukosten (L)
Varit hos min snygging ikväll och haft det mysigt men han ska jobba inatt så åkte hem. Själv ska jag med jobba både imorgon och söndag. Ha de gott!
 






Ha ha ha ha!
 

cozy times

Slutade 10:20 idag. Åkte hem, gick med hunden, åt lite mat, såg på film. Känns jobbigt att inte kunna träna, är sprallig i benen men vågar inte utmana ödet eftersom tatueraren sa åt mig att inte träna sååå.. får chilla framför film som jag gjorde idag. Har dock målat nu ikväll i hallen som vi gör om, alltid något i alla fall haha. 
 

tre små svalor

Tattuerade mig med Jullan idag! Vi skulle egentligen bara boka tid men de hade tid åt oss så vi körde på! Jullan gjorde en fjäder vid höften och jag tre svalor på ryggen/nacken. Sååå nöjda!