Tjejkväll

Mysig tjejkväll igår! Först kom Frida så var hon så snäll och hjälpte mig att laga tacosen och sen kom de andra efter varandra. Massssssa snack och skratt! Fina vänner de där!



iPhone5s ägare

Jag är nu ägare för en IPHONE 5S!!!!!! Trodde aldrig jag skulle skaffa mig en så snart, den har väl typ bara varit här en vecka. Men är sååå nöjd med massa internet och bra minne och allt. Sen att det är fingeravtrycks upplåsning är ju ett stort häftigt plus hehe. Aa himla nöjd helt enkelt. Nu är jag med simpalimpa och vi ska se film  och njuta av värmen när det är storm ute och de säger att den inte på riktigt ens kommit hit än.. mys...
 
 
 
 

Söndag

Jobb till två idag. Imorgon börjar riktiga höstlovet! 


helgen

Godmorgon! 
Hade en supermysig kväll igår med mitt hjärta! Vi lagade mat, såg på Hamilton 2 & idol. Gick en runda hade det sååå himla bra. Du är min stjärna!  Idag så gick vi upp mitt i natten kändes det som, han skulle upp till högskoleprovet så kände att jag lika gärna kunde köra hem och sova vidare hemma. Nu är jag utvilad och ska börja jobba om en stund. Jobb i morgon med.
 
 
<3

Friday

Godmorgon! 
Gick upp med Simon idag som skulle till skolan, själv är jag ledig och har tagit en tur nere i gymmet och ska hoppa in i duschen och testa en kur med grejer som jag fick av frissan igår när jag klippte mig. Som ska göra mirakel för håret hehe de luktar gott i alla fall! 


Hurra hurra hurra hurra!

Idag har min världens bästa syster fyllt 21 år! 
Det firades med massor av mat och tårta! Hoppas du haft en härlig dag för det är du så himla värd! <3
 
 
 

höstlov

Sådär nu har jag höstlooooov! 
Har också hämtat tröjan som vi fått beställa från skolan. Nice!
 

face

 
 

dina ögon får mig att smälta

 

two weeks holiday

FREDAAAG! 
Har fått reda på att nu har jag bara två lektioner nästa vecka som är på tisdagen. Onsdag, torsdag och fredag så har jag bara ämnen med medialärare och alla dem ska iväg till stockholm med tvåorna så är ledig alla dagar utom tisdag då måndag är studiedag.. Skönt? kanske men kan ju lika gärna hoppa av skolan, lär ändå inte känna någon skillnad.. sjukt haha.


Orange






okeeeej..

Får lite smått panik här...
Har redan väldigt lite lektioner i veckan och så har det typ inte gått en enda vecka denna terminen utan att någon lektion är inställd. OCH nu, idag har jag bara en lektion, på måndag är vi lediga av studiedag. Torsdag och fredag är vi också lediga för de lärare vi har ska till stockholm. Asså jätteskönt men seriöst, kommer lära mig noll detta sista året typ.. aaaa hahah.
 

ONSDAG

 

Studentmössa

Ny vecka är igång nu, hade gympan igår och tränade sen sov pojken hos mig! Idag har vi provat studentmössorna och beställt dem, åhhh spännande, ska titta balklänningar snart med!
Åt lunch med hjärtat idag på Coretto sen köpte jag mig en vinterjacka så nu är jag nog förberedd!
Hann gå en runda med mamma och hunden innan och nu arbetar jag lite med gymnasiearbetet.
Imon är det redan onsdag, slutar 10:20, gott! 
 

FRIDAY

Fredag idag, gaaalet skönt! 
Ikväll blir det myskväll med pojken, massa choklad, idol och fotboll. Sovmorgon imorgon och kräftskiva på kvällen hos familjen Jansson. Sen jobb på söndag. Go helg! 
 
 scribbletoo

sammanfattning

Nu var det visst ett tag sedan jag skrev här. 
Liten kort sammanfattning: förra veckan blev det IKEA, Simons släktkalas, jobb. Igår fyllde min älskade pojkvän 18 år. Han är så galet fantastisk måste bara säga det. Grattis älskling igen <3
Han fick testa på att dyka igår för att senare ta dykarcertifikat. De såg superhäftigt ut! 
Idag är jag hemma i sängen och hostar sönder halsen, har hostat mig igenom tre nätter nu... poop. Men annars är det fint. 
 
min <3

Party for everybody

Studentfesten närmar sig, 2 h kvar.
Tema: så här kommer du aldrig de mig igen.

Kan inte påstå att jag lyckats för det är ju typ så här förutom kepsen som jag ser ut haha.. Anna är kattfreak och Stina jag och Julia hiphopare dock har inte Julia anlänt än..