Standing in the light of your halo

Godkväll! 
Helgen är över men den har varit kanon! Började awesome med förfest hos en med massa trevliga människor, hade jättekul! sen drog vi vidare till grace och dansade till stängning. Toppen! Igår åkte jag hem och duschade mig och gjorde mig iordning för ännu nya festligheter. Kalas hos Simpas moster, massa god mat och jättemysig släkt verkligen. Sov som en stock hos simon och idag har jag jobbat 11-18.30 gottgott. 
Imorgon är det skola till 12 sen gymnastik och sen träningspass på kvällen som gäller, tagga! 





Whatever it is you want in life, find yourself and let the talkers talk.

Gick i skolan till 11:20 idag. Åkte hem och har sprungit en runda med Baxter, duschat och målat naglana. Ska plugga lite nu och sen bara ta de lugnt. Ikväll är det sveriges mästerkock och det ska ses på nya tv:n som jag (snart) köpt av Joakim & Mathilda (vet inte vems det var haha). En 32 tum. Niiice nästan som bio om man jämför med min gamla! 
 
Girlpower! 
 

Söndag

Vaknade upp hos Simon idag, åt en mysig frukost och gick en liten runda. En stund senare åt vi lunch tillsammans med Lotta, Mange, Mathilda & Joakim. Sen åkte jag hem. Har sprungit en runda med hunden och putsat fönstrena. Ikväll kommer Simon igen så är det dax för en ny vecka imorgon. Är så glad att ingen vinter kommit som nyheterna sa att de skulle. Hoppas det förblir så för jag bara äääälskar vårvädret! 
gammal bild
 

Gårkvällen

Åh vilken kanonkväll det blev igår! Massvis med prat först tillsammans med Stina, Julia & Fanny! Den stack vi till grace och dansade loss till stängning! Sov hos Stina och hade en mysig morgon med frukost tillsammans med henne sen. Idag har jag sen varit ute och gått med hunden två gånger, duschat och städat och sovit hehe. Ikväll ska jag förhoppningsvis sova hos Simon om han tillåter detta. 





Grymma tjejer! 

Fredag

Gått en runda med Stina, ätit med Stina,  fixat mig med Stina nu är de fest med Stina sen grace. Och några till hehe. Mys daaaag! 


Let's go get'em

Skön solig dag idag, hört att det var den sista.. Hade en bra dag i alla fall! Sprang en runda när jag kom hem, en liten runda dock men för att få igång kroppen igen efter alla sjukdomar hoppas det är slut på de nu så jag kan börja springa igen! 


 

Ask yourself

Ask yourself if what you're doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow.
 
 Norge 2012

Onsdag

Härligt väder idag igen! Har dock hört att det blir kallare till helgen... men passade på att vara glad idag med för den sol som är här just nu. Åt mat på stan idag med Stina och Anna och pratade massa massa massa, underbart! Sen följde jag med simpalimpa och köpte kostym till bal&student, han blev sååååå snygg hihi. Vi kommer va snyggast i stan! Sen åt vi glass och satt i solen och hade det bra! 
Har gått med baxan i skogen nu och ska snart laga mat.
 
 
 
 

Håkan

Lyssnar på Håkan Hellström och solar. Bäst! 
 

Tisdag

Godmorgon tisdag!
Kort dag i skolan, 10:20 sen hem och plugga en massa. Sen kommer mamma och så ska vi gå en härlig runda, älskar vädret!!! Hoppas våren är här för att stanna nu! 
En bild Mathilda tog på mig och simpabrödlimpa <3

Friday

Fredag, helg, mysehelg. 
Tog med mig Simpalimpa hem efter skolan, bakade kladdkaka, såg på house och åt thaimat. Goefredag! Pratade i evigheter med eller det var bara jag som pratade, lät ingen annan prata haha men åh vad skönt att prata av sig! Imon är det jobb som gäller sen in till stan med mamma och pappa för att kolla i affärer. Sova hos Simpa imon och bara ta det lugnt! På söndag sen är det kalas som gäller för Mathilda snygging som fyller 21 imorgon, grattis i förskottttt! :D
härlig helg! 
 

Onsdag

Onsdagen lider mot sitt slut. Väntar på att Sveriges mästerkock ska börja. Idag var en kort dag. Åkte hem, pluggade och åt sen ringde Frida och vi pratade en stund, bäst är hon!!!, innan jag skulle på gympamöte med coola tjejer! Träffade simpalimpa med, hoppade upp i famnen på honom, åh vad han varit saknad, bästa kramen! 



Love this


Tisdag

Tillsammans med Wallride gjorde vi en kub med massvis med olika motiv idag. Temat mångfald föll på plats med hjälp av goa Wallride killarna! 
Börjar komma åt det friska hållet förutom näsan och huvudet som fortfarande inte mår som jag vill. Onsdag morgon redan, halva veckan snart hihi. Saknar en väldigt massa nu med. Simon, jag behöver dina kramar nu<3 och Frida jag behöver ditt skratt<3