somewhere along the way, we changed. 

HOPE - Hold On Pain Ends.

Bilder från ett antal dagar sen. tiden rinner iväg, det är bara tre veckor kvar tills skolan börjar, jobbar hela tiden tills dess förutom de ca 5-6 sista dagarna då blir det sommarstugan, enda semestern denna sommaren hoppas på fint väder då med som det varit hela sommaren! Bara 10 dagar kvar till min 18-årsdag. Hoppas på att kunna ta körkort därefter någon gång sen med. Skönt när allt är över. Känner mig stressad och alldeles full av saker som händer. 


 

saknar dig.

 

carry on

Idag är det onsdag. Uuuuunderbart väder idag!
Jobbar hela dagarna fortfarande så har inte så mycket att skriva. Men idag var jag ledig, eller hade tagit ledigt för jag skulle på halkbanan. Skönt att ha allt sånt gjort, nu ska de "bara" köras köras & köras och invänta åldern, (19!!!!)dagar kvar sen får jag försöka ta de där kortet som jag längtat efter i evigheter. 
Har sprungit en runda och styrketräning nu såhär på kvällen med. 
Imon jobbar jag bara 13-18:15 så kan soooola hela förmiddagen om vädret tillåter. Fint! 
 

saturday

Idag åker min älskade vän Frida iväg till turkietland med sin pojk. Är så galet avundsjuk så det finns inte!!!!! Hade ju inte gjort något att få sätta sig på ett plan raka vägen mot varma stränder med sol och bad och underbar mat... Får vänta för min del. men hoppas du, Frida, att ni får en underbar resa! Kommer sakna dig!<3
 
Själv jobbar jag idag, money money money, woho! 
 

tor-fre i bilder

Vi överlevde övernattningen på en öde ö! 

 

Torsdag

Körlektion nu sen campa på en öde ö med mitt hjärta, hoppas vi överlever ;)!

Life is about creating yourself.

 

040713

Har haft körlektion och shoppat lite smått. Hem och chilla resten av lediga dagen.

one step closermüsli 

someone