Inställda lektioner <3

Goddag !
Fick sluta klockan tolv idag och igentligen slutar jag 3. Det var bara såå skönt! Tog halv ett bussen hem och kom hem för en stund sedan. Nu ska jag gå ut och gå med mamma och hunden en lång runda. Ha en fortsatt trevlig tisdag!

Det är en vacker dag, vi rullar fram maximalt.

Måndagen är redan över!
Dagen har bestått av en nypa trötthet minst sagt.
Något som är lite sådär pinsamt är när man sitter på bussen (det hände mig både till skolan och hem). Sitter och tänker helt enkelt och känner hur ögonenlocken faller ner, tar upp dem igen men de faller lika fort ner och sådär håller det på i några få minuter tills man vaknar till (med en sån vakna-till-ryck som känns väldigt synlig) och inser att man somnat i en kvart.
Men om man bortser från det så har dagen i sig varit bra. Har gjort klart min affisch till Alla hjärtans dag. Solen har skinit idag med! Var ute och gick en runda med hunden när jag kom hem och passade på att ta fram kameran. Ikväll ska jag se på familjen annorlunda och njuta av lugnet som är i huset medan man ser på deras stress hihi.


Love is a game, two can play, both win by loosing their hearts.

Min måndags look,

101 Dalmatiner

Förkyld & huvudverk. Det blir tvtittande, 101 dalmatiner som jag fortfarande inte sett i mitt liv. Den visas på 4:an kl 13.00.

You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.

Godmorgon söndag !
Har varit ute och gått en timme med hunden, jag kunde inte sova så kunde lika gärna gå upp.
Okej söndag idag, galet skönt med en ledig dag till! Ska ta vara på den och slappa, träna och slappa. Ha de gott så länge!


Lördag den 28 december

Godeftermiddag/kväll !
Hemma efter en springtur med hunden i blåsten brrr. Men det är ju alltid skönt att komma in i huset efter det.
Idag så har jag då varit i staden med mamma & pappa. Kikade på lite badrum, fett fräsht. Kändes väl inte lika kul att alla tre hade totally different thoughts. Men vi ska ju renovera två badrum så man kanske får bestämma i något litet hörn. Efter det gick vi in på grand och kikade lite vinterkläder (ska till åre och åka galet mycket skidor, äntligen, på sportlovet) Sen hittade jag byxorna i inlägget under och så käkade vi. Ikväll är planerna noll ska nog se på Natt på museet 2, har inte sett den ännu. Ha en galet go kväll !

Elly coated zip jeans

  
Ginatricot

staden med päronen

Hej ! Är påväg hem från staden. Har tittat på badrum och sånt, vi ska snart renovera våra. Vi var på grand en snabbis, köpte ett par skinbyxor från gina, visar dem sedan. Ska ut och springa en runda när jag kommer hem. ha de gött så länge !

Min lilla gullefavorit





Du har lärt mig allt jag kan, om att hålla ryggen fri

Hej !
Studiedag idag och det äger! Riktigt skönt vill jag säga oavsett om det är skola imorgon för sen är det ju helg så det är ju bara lite gött om man säger så! Har varit ute och gått med mamma och hunden 1 ½ timme och fotograferat. Nu ska jag dega galet, ha de bra


Hon bönar och ber och hoppas och tror att det inte ska va' försent.





Det som händer nu, det känns som magi

Heej !
Dagen idag har inte varit så speciellt händelserik så jag berättar istället om ikväll. Jag och Julia har känt varandra sedan innan vi började gymnasiet och det är för att vi gått på gymnastik tillsammas. Våran grupp slutade när vi gick i sjuan för vi var för få gymnaster. Nu idag så bestämde vi oss för att ta och värma upp våra gymnastiska ben och började träna med den äldsta gruppen som fortfarande finns kvar i lilla samhället. Det är något/några år yngre men det gör absolut ingenting, vi har ju inte tränat på ett tag. Det var riiiktigt skönt att träna ikväll. Allt sitter kvar, otroligt nog, på oss båda hihi. Så det kommer vi fortsätta med!
En härlig sak till är att det är studiedag imorgon. SOVA UT. Mina planer för imorgon är att springa en runda och fotografera. Ha en fin onsdagskväll ! :)

Jag & Julia i höstas

I.DARE.YOU

1179014-9-1327096510319_large

Alla hjärtans dag - tema

Hej hej !
Sitter i skolan, sista lektionen. Vi har som tema alla hjärtans dag och därifrån ska vi göra en egen affisch som ska sättas upp på skolans väggar. Lite mysigt att hålla på med hjärtan (a) Slutar om en stund, ska hem och springa en runda och efter det plugga lite historia. Så ser min roliga måndag ut !

My best friend

Kvällen igår var awesome, dagen idag lika så! Det blev go pizza och kebab, dumlekladdkaka och prat framför öppenspis kvällen lång, mysigare kväll får man leta efter! Idag var vi ute och gick i snöstormen, väldigt mysigt det med hih
Några söta bilder från igår och idag,  :)



Äntligen klar

Nu har jag nog ändrat i bloggen 6-8 gånger minst. Men nu är jag äntligen klar. får se hur länge det håller sig.

Saturday night, aha

Goddag !
Det är lördag och jag har varit uppe sedan halv nio. Somnade direkt när jag la mig för att se på tv kl halv tio igår. Idag på morgonen var jag ute och fotade en stund: några av bilderna i förra inlägget. Det var sjukt iskallt asså.
I eftermiddag kommer den otroligt saknade Frida hit äntligen! Vi ska gotta oss hela kvällen lång. Pizza & dumlekladdkaka, mmm. Ha en fin lördag !

21 Januari 2012





Lil Wayne Ft. Bruno Mars - Mirror

Godkväll !
Fredag idag, galet skönt med helg! Dagen bestod av evighets lång dag men det var rätt chill lektioner ändå så det är strunt samma. Fick för övrigt sluta en timme tidigare och då gick jag till centrum och fikade med mamma och hennes väninna som satt och fikade på ett nytt ställe. De satt och pratade så länge så jag gick runt lite i affärer och hittade då den gröna stickade tröjan som är i inlägget under. Har letat som en dåre efter en liknande men aldrig hittat.. nu äntligen är den i min garderob! Köpte också färg till håret för att göra det lite vinrött som det var tänkt från början när jag färgade. Syster hjälpte mig och det blev jättebra.
Så har min fredag varit och ikväll blir det bara lugnt och mysa! :)

Lil Wayne Ft. Bruno Mars  -  Mirror

Green


En sådan tröja följde med hem från stan idag! 300kr från Monki

Torsdag den 19 Januari

Hej hej !
Torsdag idag, med det nya schemat så gör det att torsdagen blir heelt onödigt känns det som.
Jag börjar 09.30 med Historia till 11.30 och där efter slutar jag... SKÖNT men åh vad onödigt det känns att åka buss in och hem för det. Jag gick i alla fall till simhallen efter det och simmade. Därefter stannade jag i bastun ett tag, galet skönt att tina upp kroppen efter ett par otäta skor som gjort fötterna stelfrusna. Nu ska jag ta mig något varmt och läsa Zlatan-boken. Ha de fint !
image description
Frida(L)Tilda

Erik Saade - Break of dawn

Train - Drive by

Some things you said kept me up all night.

Hejsan !
Dagen började rätt bra, inställd första lektion = sovmorgon. Sen 2 ½ h rast, drog hem till Julia och fick se hennes nya hus. Är lite avis att hon bor så nära skolan, vill också kunna sova så mycket längre som hon får än mig :/ hihi. Sista lektionen såg vi på film. Sen när jag skulle hem så var det ingen som kunde hämta mig efter bussen.. fick gå en bit men sen kom skjutsen allt. Nu ska jag skriva CV.

You're beautiful, you're beautiful and you are so damn beautiful, don't ever forget !

Do not forget that I love your words.

Hejsan hejsan ! 
Min måndag har bestått av sjukhusbesök sen vidare till skolan, medialektion och där var den skoldagen slut. Nu i eftermiddag har jag sprungit en runda och där var planerna slut för denna dag. Får helt enkelt se vad kvällen bjuder på. Det är idrottsgalan på tv med det är också hemvärn och påssjukan, får byta i pauserna kanske.

"Ut ameris, amabilis esto" – Var vänlig, så blir du älskad.

Bilder från igår










Söndag den 15 Januari

Hejsan hejsan !
Denna helgen har varit såå bra!
I fredags så var jag på grand lite och hittade lite kläder och efter det drog jag hem till Amandasötis! Mitt hår blev brunt helt plötsligt. Jag har länge tänkt på det men inte gjort det bara. Nu hjälpte hon mig och färgade mitt hår, tack! Film och gottis sen på kvällen. Igår så var jag hemma en sväng, fotade och städade bort julen. På kvällen vankades det hockey med Johannes, färgestad - Lakers. Lakers vann, inga glada miner från johannes och dessutom vart färgestadsklacken helt vild och hatkänslorna var starka från allihopa.. galet läskigt! Vi köpte godis så försvann de sura minerna. Idag har vi gått en runda med en av hans hundar och lagat mat. Nu har jag kommit hem och har nyss käkat vofflor, tusen år sedan, det var gott!  Nu ska jag fixa med headern.

,

Krabbar en massa med design och sånt. Headern kommer sitta uppe imorgon!

Fredag den trettonde januari

Hejsan fredag den trettonde!
Jag har inte haft någon otur ännu..
Sitter i skolan och har lite media. Vi har precis haft redovisning på våra bilder som skulle tillhöra en rubrik. Det var på höstterminen som vi gjorde det men hann inte redovisa alla. Efter denna lektionen bilr det idrott sen slutar jag. Ska dra mig mot grand och fördriva tiden lite grann. Ikväll Så drar jag mig mot amandagullet och sover hos henne!
Ha en härlig fredag!

There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is to turn around and say, "whatch me" !

Fyra varma sköna bilder från i sommras!



Yes, I have made mistakes. Life didn't come with instructions.

Hej !
Dagens händelser, gått runt sjön, ätit spagetti&köttfärssås samt känt när regnet öste ner på marken. det är torsdag och jag känner mig redo för helg imorgon! men först ikväll så är det Sveriges mästerkock & Biggest loser sverige på tv.

Blog da Elisa Bax Blog da Elisa Bax

Torka dina tårar och lys som den stjärna du är.

Hej hej !
Nu är jag hemma och har precis fått i mig lite mat. Idag har dagen gått väldigt långsamt men det har varit ganska okej ändå. Många lektioner och sådär. Hade idrott sista lektionen och då var det den traditionella hinderbanan som tydligen alltid är efter julloven. Känner att jag kommer ha en skön liten träningsverk imorgon (y) ! Nu ska jag plugga lite, JA jag har plugg för en gångsskull. Har historiaprov fast datumet är inte satt ännu men nästa vecka någon gång så lika bra att börja redan nu. Sen ikväll blir det tv, Sveriges mästerkock & Biggest loser sverige ! Ha en fin kväll :)

Jag har INGA nya bilder förtillfället..

Onsdag den 11 januari

Godmorgon !
Åhh jag är så trött. Fast jag vaknade till världens sötaste bild som frida skickat på sig själv till mig i natt. Galet söt hihi. Lev livet också skrev hon, lets' do it!  Nu ska jag dra mig mot bussen, idag väntas en rätt lång dag, komemr hem vid femtiden. Ha en fin onsdag :) !

Bild i repris

TIONDE JANUARI

Godkväll !
Första skoldagen är avklarad. Om det är okej att vara negativ så känner jag mig inte alls redo för en ny termin.. Vi ska i och för sig få ett nytt schema som börjar nästa vecka, alltid lite uppfräshande fast jag gillar inte att det bytt så vi slutar halv tolv på torsdagar och halv fyra fredagar när vi gjorde tvärtom förra terminen.. Meeen man får ju stå ut ! Nu ikväll blir det en titt på sveriges mästerkock sen ska jag fett lätt sova som en stock! Ha de gött :)

TVÅ SÖTA





NIONDE JANUARI 2012

Goddag !
Vill börja med att skriva, jag älskar min fina Johannes! Ettårsdagen igår var underbar trotts att jag smittat ner dig...hihi.
Idag är det sista lovdagen innan vårterminen börjar. Känns toppen att det går mot det ljusa fast skolan kunde ju vänta ett tag till. Det gäller bara att överleva varje dag så fixar sig allt förhoppningsvis! Idag lämnade jag Johannes vid bussen vid ett tiden, har gått med hunden en runda och käkat. nu ska jag städa mitt rum för det behövs så himla väl !

365 dagar

Ett år har gått, ett år med massvis med händelser och underbara minnen tillsammans med Johannes !
Jag är så lycklig och underbart förälskad ! Jag älskar dig min käraste ! ♥
 

Kusinervitaminer

Heyy !
Kusinerna är fortfarande här så inget bloggande inte.
Igår, fredag så var det då lilla julafton lite sådär efter men det var så bra så. Kalkon till mat, julklappar och massa mys hela kvällen lång. Fick för övrigt självutlösarkontroll, presentkort och photoshopguide! Idag så har vi varit ute och gått och grillat korv. Nu ska jag titta lite vad guiden om photoshop handlar om. Kusinerna stannar över tills imorgon så det blir mer lekande hela dagen lång, ha de gott ! :)

shoppingen:

Här är lite bilder på det jag köpte igår. Det får bli bättre bilder när jag har hela outfits till dem..


Stickad tröja från Bikbok.

Skjorta från JC.

Jeans från H&M,  rosa tröja från H&M,  svart tröja från Ginatricot.

(jeansen) Mörkblåa jeans från Zara.

Simma lugnt !

Hej hopp !
Om en stund så ska jag åka in till stan med filluren Frida. Vi ska simma, jäklar vad vi ska simma!
Jag hoppas på att hon kan lära mig kråla ordentligt, jag kan hur man gör men inte när&hur man ska andas..
Senare ikväll kommer kusinerna till mig. Vi ska fira julafton imorgon igen fast utan julmat och sånt som tur är.
Det blir kalkon och sånt väääldigt gott! Lite julklappsutdelning också. Ha en kanontorsdag !

 

Hjärtat är som ett lås, många nycklar passar men bara en kan öppna det.

Godkväll
Är hemkommen från en heldag i staden Malmö med Johannes! Stormen knasade till det lite men vi kom fram samma tid och vi lyckades pricka rätt tåg hem också. ca sex timmars shopping och lite väntetid, dagen har varit mer än bäst! Hittade väldigt mycket kläder för att vara så mycket rea och utsålt. Allt var så himla bra även om staden i sig inte helt fyllde upp förväntningarna vi hade men det gjorde ingenting. Blev en sån himla fin dag men min söta pojk!♥
Kläderna kanske kommer upp imorgon. nu blir det film godnatt !

You are my other half ♥

Goddagens !
Tisdag den 3 januari. Idag, om bara några minuter ska jag dra mig till Johannes. Imorgon ska vi ta oss (om stormen inte ställer till det med tågen) till Malmö! Vi ska gå runt i staden och shoppa, äta på resturang och ha det riktigt mysigt hela dagen! Vi ska nämligen fira att vi har ett år tillsammans! Vår ett års dag är på söndag men då är det ju oftast stängt så vi åker imorgon istället. Jag hoppas verkligen att stormen inte förstör det bara. Det kommer bli så himla mysigt :')




5 bilder från igår









Första januari 2012

Hejdå 2011 välkommen 2012 !