Batra & Robin

Vihsr precis ätit på Rosengarden ! Nu väntar på att få gå in och kolla på stand up med Barta & Robin!


Friday

Fredag den 31 Januari.
Nu är det äntligen helg! Eller jag har en fotolektion idag vid tjugo i ett till tre-tiden. Skön fredag haha. Sitter hemma hos Simon i soffan och myser i hans fleecetröja framför tv:n & frukost. Ikväll blir det mys med min fina man, vi ska äta på restaurang och sedan gå på Stand-up föreställning med Batra och Robin, har aldrig gått på sådant förut så det blir riktigt kul! 
Imorgon ska jag och Frida baka massvis inför spelkväll med gosiga vänner! 
 

My best friend

Min underbara bästa vän Frida! ♥
Idag mötte jag ju upp frida för en fika som blev flera timmar med lite titt i affärerna med. Hade superroligt som vanligt! Hon är verkligen världens bästa vän! Pratade om framtiden lite och hon har pratat om att flytta till Australien vilket jag avundas en massa att hon vågar. Men det har känts så långt bort. Men nu inser jag hur lite tid det är kvar, några få månader bara. Hur ska jag någonsin klara mig utan denna tjej som ger mig så mycket energi och glädje?! Hjälp alltså. Jag vet inte vad jag ska ta vägen?! Hon jag delat mina viktigaste tonårsliv med. Min älskade vän som jag lärde känna för snart sex år sen. Det känns också helt otroligt att det är hela sex år sedan. Åh vad tiden går alldeles för fort men oj vilken underbar tid jag haft med denna fantastiska människa, vilka minnen! Hon har allt en vän ska ha. Hon lyssnar på en, hon finns för en, hon hjälper en & hon gör en lycklig så det finns inte!
Jag vill inte ta studenten för det betyder en evighets skiljande från vänner. Alla flyr åt olika håll och pluggar eller reser, jag ska med resa men jag vill inte bli av med alla fina människor i min närhet och Frida mitt hjärta, hur ska jag kunna leva utan henne? Jag är så lycklig för hennes skull! Men Frida, du MÅSTE komma hem. Och jag SKA komma och hälsa på dig!!! 
 

Sammanfattning

Liten sammanfattning i bilder av vad jag gjort förutom all mat haha. Många pratar om den tekniska utvecklingen inom utbildningen. I går fick vi fisk & potatismos till lunch, överlevde och åt till och med halva fisken! Sen idag var det kanelbullar till fika och biff med någon häftig typ ris/potatis/ost-gratäng.. ingen aning men gott var det! Skönt att avbryta vardagen med något nytt, en upplevelse och lärdom! Första gången i trean som jag inte är hemma vid lunch. 
 
 
 
 
och så massvis med fler personer som pratade.

Wednesday

Onsdag idag och vi är fotografer idag igen förutom Anna som är sjuk. Har ca två timmar kvar sen ska jag träffa min saaaaknade bästa vän för fika, perfekt! 

Växjö konferensen 2014

Jag, Anna, Rebecca & Louise är fotografer på Växjö konferensen. Har bland annat hört när Jan Björklund och Rene Jamarillo pratar. Men det är snart slut för dagen men vi ska va här imorgon också. Idag fick vi fisk till lunch... jag testade och jag lever fortfarande! Men hoppas på något mer i min smak typ KÖTT imorgon haha. Vi har också fått fika, torkade frukter och sånt smaskigt! 
 
 

Monday

Måndag idag, skola till tolv sen möte vid ett om fotograf jobb på konferens imorgon och onsdag sen gymnastik och till sist träning. Hoppas ögonen orkar hålla sig öppna hela dagen.

Sunday

Hade en supermysig kväll med mitt hjärta igårkväll, åt trerätters och tittade på film och hade de underbart! Idag vaknade vi upp av oss själva och åt frukost och har vilat hela dagen, skönt! Han kommer sen ikväll till mig så ska vi fortsätta vila och förbereda oss inför en ny vecka! 




Ledig fredag

Det är fredag idag och jag har inga lektioner, båda två lektionerna blev inställda. Ehmm göööött! Ska in till stan ändå dock och äta och sen baka med Stina och Anna, himla go fredag! 
 

Han

Tänk att man kan tycka om någon så mycket så man nästan har ont. Man förstår inte att hjärtat kan vara så stort att det känner så stora och många känslor för någon viss person. Varje dag springer tankarna iväg och jag känner hur starka känslor jag har för dig honom. Varje gång jag ser honom pirrar det ända ner från tårna upp till huvudet. Hans vackra ögon lyser upp hela min värld, de gör så att det känns som om mitt hjärta ska spricka av kärlek. Hans leende, de där som gör att det är alldeles omöjligt att vara ledsen. Jag älskar när han kommer fram och kramar om mig så värmen sprider sig över till hela mig. Hans armar når om hela mig och gör så att jag känner att inget ont kan nå mig. Jag kommer aldrig fram till någon anledning till varför jag får ha sån tur att få leva med honom. Jag vet inte varför men en sak vet jag och det är att jag kommer göra allt för att det ska vara han & jag livet ut. För jag kan helt ärligt säga att jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, tanken vågar jag knappt tänka på men när jag gör det så får jag ont i hela kroppen och jag blir alldels vilsen. Det är han och ingen annan. Den känslan är alldels underbar när man känner att man har hittat den personen man vill dela hela sitt liv med.
Jag älskar Simon obeskrivligt mycket. Orden finns inte för att beskriva vilka starka känslor jag har för honom. Men ta detta som en likhet: till månen och miljontals varv runt den och aldrig ens återvända hem, för det finns inget stopp för hur mycket jag älskar dig Simon! Jag är lyckligare än någonsin! Snart har vi ett år tillsammans och jag har njutit av varje sekund, verkligen varje sekund genom allt vi har gjort tillsammans!
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Torsdagen lider mot sitt slut och jag har gått i skolan, efter skolan hämtade jag och mamma min balklänning som är insydd, den är alldeles alldeles uuuunderbar! Ska bara sy upp den sen när jag hittat skor. Längtar så galet mycket! Imorgon är det äntligen helg. Ska ha chillkväll imon med familjen sen jobba lördag sen på kvällen trerätters med mitt hjärta, underbart! :
 
en helt orelevant men snygg bild på två taggade jag & stina! 
 

Monday

 
 

Söndag

Söndagen har kommit. Har jobbat idag och tagit en vaaarm lååång dusch. Är frusen, har ont i huvudet och ont i halsen samt hosta. Yeeyyy! Ska till min älskling ikväll och ta de lugnt sen är det ny vecka med nya skoldagar. 
 

Old memories

Godkväll! 
Tredje träningspasset för veckan är precis gjort. Ska se på film nu och njuta av sovmorgon till halv tio imorgon. Skönt! 

Letade igenom några album från liten ålder för att hitta en bild till studentplakatet och hittade massvis med andra gulliga bilder,,,
Jag och min kära syster! 

Pappa syster och jag haha 
Lämnade aldrig Stampe (kaninen) ifrån mig!


Fina mamma & jag!

Om man ändå fick va liten igen och slippa alla besvär! Ser så underbart ut! Tur som bara den att kameran finns! 

Breath




Thursday

Godmorgon! 
Torsdag alla redan, går till tretiden idag sen ska jag hem till simpen och gymma. Sen ta de lugnt kväll, fint! 
Imon är de äntligen helg igen. Ska ut med Stina & Julia och dansa loss!


Monday

Godkväll! 
Har previs kommit hem från ett träningspass i idrottshallen i Rottne. Affrodans tror jag det heter och styrka. Himla gott för kroppen! Har chillat med min älskade simpelimpen idag med lite gående i skogen, mat och house serien, är heeeelt fast hihi. Imorgon är sista dagen på jullovet. Ska sova uuuut och träna och sova hehe. 
 
 

Friday

Träning och lunch är avklarad för dagen. Ska köra in till stan och möta upp mamma sen och testa balklänningar, sååå kul! Senare ikväll ska jag möta upp Julia som fyllde sina nitton år igår och hennes pojkvän samt Stina, vi ska äta på restaurang för att fira henne! 
Imorgon är det jobb som gäller sen sova hos pojkvännen för att på söndag morgon åka skridskor med han och hans kusiner! På dagen sen kommer pappas sida av släkten hit så ska vi äta kalkon, mmm! 
 
 

Mitt nyår

Nyår blev sååå lyckat! 
Åkte till Göteborg med Simon, Mathilda & Joakim dagen innan och så shoppade vi och tog de lugnt med mat på hotellet. Sen nyårsafton shoppade vi lite till och på kvällen blev se trerätters på hard rock café. Gott och mysigt! Och efter lite letande efter pubar hamnade vi på hotellets bar där en galet trevlig och rolig bartender serverade på goda drinkar! Och tolvslaget kom så vi gick ut bland massa annat folk och kollade på raketer och drack champagne! 
Nyårsdagen kom den med och efter frulostbuffen(som var alldeles underbar båda dagarna) så gick vi på universeum och då hände bästa grejen EVER! När vi kom in på universeumet för att gå till djuren så står se en pinne med en affisch på. Mathilda säger "oh kolla här" eller något i den stilen. Jag som missat den kollar och där står mitt namn och en fråga. Jag fick slut på luft och började gråta av glädje. Jag har världens bästa pojkvän!