Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig, för en vacker dag kommer du inse att du förlorade en diamant när du samlade på små stenar.

The people who always forgive you are the people who love you the most.

      

min vecka så här långt och planerna för resten av veckan...

Godkväll,
Blir inte alls mycket skrivande här märker jag men det får bli som det blir. Har börjat med alla lektioner och sånt exakt nu denna vecka och ... aa det verkar rätt schysst
Måndagar: Börjar 9.15 slutar 13.55.  Tisdag: Börjar 8.00 slutar 14.55.  Onsdag: Börjar 9.15 slutar 16.10 Torsdag: Börjar 9.30 slutar 16.10.  Fredag: Börjar 8.00 slutar 11.55.  Inte så fina sluttider på ons-tors men det överlever jag nog. As långa raster hela tiden, ska jag vara ärlig hade jag hellre dragit ihop dem och slutat tidigare. Annars då,, I måndags så gick jag en bilkurs så snart får jag börja övningsköra!!! Igår vart det fotbolllsträning i ösregn så inte en fläck torr när man kom hem. Idag så har jag gått med Baxter och mer har jag inte hunnit men ska nog sätta på en film och mysa i täcket och värma mig. Imorgon är det fotbollsmatch som gäller, hoppas det inte regnar för då lär det mest bli liggandes på planen men det är ju mysigt, brun och kladdig av all lera!  På fredag så kommer johannes, på lördag drar jag till fridan, på söndag händer ingenting och där fick ni veta mina händelser och planer för veckan.


Bild 1: På lektionen igår.
Bild 2: från rundan med hunden idag.
Ska försöka skriva lite mer snart igen hejdå!

right above it - lil wayne

ett liv utan dig vore som att andas i ett rum utan syre... hopplöst helt enkelt <3

Hejsan!
Sitter hemma hos Johannes och fixar med lite bilder.
Drog till honom idag vid ett tiden. Jag har färgat hans hår för en stund sen. Det blev riktigt bra, jag gillar det väldigt mycket! Efter färgningen så drog vi ut så jag kunde fotografera honom så här har ni lite bilder från det :



Jag älskar dig Johannes <3 !

.




NYTT NYTT & NYTT!

Hejhej !
Fredag vad skönt är pretty ded efter denna veckan. Ställa klockan är ju inget man gjort speciellt ofta under sommarlovet. Men veckan har varit riktigt spännande och rolig. Nytt överrallt, rörigt men det ger sig snart. Klassen, schemat, lärarna, det känns jätteokej!
Men nu är det helg och det ska bli sååå skönt med sovmorgon två dagar!

Ikväll är det fest hos en person så dit ska jag ikväll.  Ha en fin helg puss&kram!

TEARS ARE WORDS THE HEART CAN'T SAY.

 

från dig

"Du har ett leende som får mig att bli knäsvag.
 En blick som får mig att känna mig vacker.
 En själ som är vackrare än himlen.
 Ett hjärta stort som flera oceaner.
 En charm som smälter isberg.
 Kan kärleken bli vackrare än så?"

FÖRSTA DAGEN

Hejsan,
Kom hem för en stund sen från första dagen i gymnasiet. Det var... ovanligt. Kul på något sätt men känns inte som om man går i skolan ännu för har ju inte haft några riktiga lektioner ännu. Annars så vart ju klassen bra, lärarna verkar också bra och aa det är bra helt enkelt som första intrycket. Kul att träffa personer som man inte sett på länge för alla kompisar går på min skola eller dem nära så åkte samma bussar och så, mycket bra :) Ska bli lite kul att börja på riktigt och se hur allt är. Är hur trött och seg som helst nu, tänkta dra ut och gå med Baxter för att röra på mig lite sen lär jag väl slockna rätt tidigt ikväll.

SÖNDAG 21 AUGUSTI

Söndag idag, nervös? njaa inte ännu i alla fall. Imorgon börjar första dagen på gymnasiet, käns mest konstigt att inte gå på skolan som man gått i sen sandlådan. Nej utan nu blir det stan varje dag. Ny skola, nytt folk börja om lixom. Jobbigast av allt är de där 50 minutrarna varje morgon och varje eftermiddag på bussen dit & hem.

Men allt det där börjar imorgon. Ska först njuta av sista dagen på sommarlovet!  Är bjuden till Jansson i eftermiddag och innan det blir den en jogging runda. Sen ikväll, börja ta fram kläder varje kväll gud vad jag inte har saknat det. Försöka somna innan 12 så vore jag glad men det går väl inte så mycket tankar som kommer snurra runt.

Har förresten sovit hos hanna igår tills idag med frida också. Hade beck-maraton såg 4 filmer tror jag även om vi mest snackade men i alla fall. Riktigt fin kväll! :) 
Fett gles bloggning btw men har absolut noll ork för det och "hinner" inte heller även om vissa timmar av dagen kan bestå av degning framför tv eller något. Kanske blir mer nu när jag börjar skolan för då har jag nog något att skriva om.. fast det är ju inte så intressant det heller. Men lite inlägg då och då lär väl dyka upp ska göra mitt bästa. Hejdå!

YOU AND I - LADY GAGA








4







PERFEKT SLUT PÅ SOMMARLOVET!

Hemma efter 4 underbara dagar i Mellbystrand med Frida & Johannes!

Finare kväll får man leta efter. Solnedgången med två fina människor!♥
(vissa bilder går inte att lägga upp.. får bli en annan dag!) 
Men tack för de här dagarna, det var ett perfekt slut på sommarlovet!










lever livet i en sommarstuga med fint sällskap!

Tjaaa Johannes försöker att få igång grillen här i sommarstugan. Frida och jag har precis sprungit en runda. Vi har det fiiint. Annars har vi spelat minigolf, handlat på maxi, cyklat sammanlagt tusen mil och haft det riktigt grymt ! Johannes kom idag jag och Frida har varit här sen igår. Igår så handlade Frida och jag på maxi i typ en timme ha vi inte typ runt ett tag och tjoade. Sen sprang vi igår med. Lagat mat och levt som vuxna haha, vuxen poäng på hög nivå! Han har fortfarande inte fått igång grillen så Frida och jag funderar på pizzerian några meter bort haha. Vi har det som sagt jäkligt bra !:D

EN MÄNNISKA ÄR SOM EN CLEMENTIN, HAR ETT SKAL SOM SKYDDAR MEN INNUTI MOSBAR.

Regn, blås & kallt ute.
Idag är en såndär titta-på-film-i-filtar-dag. Har tagit fram lite filmer och tänkte bosätta mig i soffan för ett tag.


min frukost idag.  mannagrynsgröt, blåbär & lingonsylt.

THERE IS A SIDE OF YOU THAT I NEVER KNEW

kräftkalas













SET FIRE TO THE RAIN

Goddageeens !
Är helt slut nu, Teodor och jag har fightas en timme typ, det går ut på att jaga varandra och kasta kuddar på varandra haha och jag som precis hade duschat... Lördag idag. Drog in till stan och köpte skaldjur med pappa & Signe tills ikväll. Därefter blev det bullens varmkorv med allihopa sen drog jag ut och sprang en runda. Nu har jag lekt med teo. Snart kommer Johannes och ikväll blir det kräftkalas för hela slanten med allihopa. Gooott!

en riktig vän är den som lyser upp världen när den är som mörkast.

,

Life is full of fake people. But before you decide to judge them, make sure you’re not one of them.

Godkväll !
Kvällen igår med girlsen vart suverän! Bad i poolen (fast jag badade inte pga förkylningen), tacos & filmkväll! Filmerna vart riktigt bra vill jag säga, the triangel & en annan som jag ej minns namnet på med det handlade om hav&hajar och död hehe och den var verklighets baserad. Idag drog jag hem på förmiddagen, sen kom kusinerna och vi har lagt ut kräftburar! Kul att ro i en eka när man sitter ute på sjön och ser på när vattnet forsar in.. ösa ösa ösa! 
Bilder från igår,,







vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

Godkväll,
Har verkligen degat heeela dagen. Film film & film. Har sett Macken, How to loose a guy in ten days & Bad teacher. Nu ska jag se Beauty shop. Yey film maraton ensam. Men får rycka upp mig imorgon. För imorgon drar jag till Winis rätt tidigt. Vi ska ut och springa en runda (kommer dö med min förkylning!!). Sen på eftermiddagen drar vi oss till Sandra och har en fin grillkväll med vännerna. Bada i hennes pool, grilla, se film & umgås med mina fina vänner, kalasbra! Stannar där över natten blir roligt att hitta på något med alla samlade tillsammans igen, det var ett tag sen!  Heejdå, hörs imorgon ! c(:

Life dosent get easier, you just get stronger









SNUVIG & HÄNGIG, WIHO

Godmorgon...
Har legat i sängen och degat till film hela förmiddagen, vaknade halv tio och har sett film tills nu. Är tröttare än tröttast. Snuvig & hängig, yeey!  Det är klarblå himmel ute.. ser svinkallt ut i alla fall men det blåser också så. Ska ta mig ut och få lite frisk luft och fotografera lite om jag inte blåser bort. Sen lite frulle efter det.

YOU ARE A LITTLE BIT OF THE SKY



ALLT FÖR MIN SYSTER

Godkväll !
Stan med frida en stund, köpte ringar och 2 sjalar med mig hem. Kul man kan ha med den fina vännen!
Nu ska jag titta på film, Allt för min syster och bara vila resten av kvällen. Har sett filmen en gång innan, grät hela tiden, får se om jag gråter lika mycket denna gång, fin film i alla fall !

VI TALAR INTE LÄNGRE SAMMA SPRÅK

Godmorgon! Sitter hos mormor och har det fint. Förutom att jag börjar bli sjuk tror jag. Är hängig och förkyld. Men jag hoppas att det förvinner! ska jobba lite till idag, måla lite. Senare idag tar jag tåget hem. Ska träffa Frida i stan och fixa armbandsklockan som jag fick av syster i present. Den är lite för stor. Ha det så bra :) !

GLES BLOGGNING

Hejejj ! Det blir lite gles bloggning nu men har faktiskt ingen oro eller inspiration så får bi lite så. Idag har vi firat mig med mat & tårta. Kreolsk gryta och prinssestårta, gaah vad gott ! Nu är jag påväg till mormor och ska jobba lite hos henne, stannar där någon natt :). Hoppas inte det blir alltför mycket stavfel men jag skriver från mobilen och har inte riktigt lärt mig den ännu. Ha det gött !

A SPECIAL DAY

Idag fyller jag sexton år! Idag kommer Frida hem! Idag är det k-o!

KOSTA OUTLET

Godkväll !
Sitter här och tänker över mina år som jag levt. Snart... om...1 ½ timme så är jag 16 år :D

Efter solning och en 2h runda med hunden&mammi så följde jag med syster och två gymnastikbarn till kosta och kollade, hade det mycket kul! Så fina tjejer! Hittade en keps och några öronhängen. Är alltid så, när jag har pengar så hittar jag ingenting men när jag inte har pengar vill jag köpa allt.. Problem!

Ska ta mig till sängen och titta på film. Godnatt !

GRILLKVÄLL MED GIRLSEN

Goddagens !
Har kommit hem från frida för en liten stund sen. Jag stannade hos henne över natten så slapp jag ta bussen hem.
Grillkvällen igår blev väldigt lyckad, roligt att träffa dem igen! Fem tjejer var vi och vi grillade och hade det fint. Sen gick vi hem till amanda och satt där i några timmar och pratade om var alla gjort under hela sommaren!
Kl närmade sig 2 på natten så frida och jag tog cyklen hem till henne. Pratade till 3 och sen slocknade vi. 
Idag har vi ätit nybakta scones, brukar äta det hos henne. Riiktigt gott!

Nu ska jag ta mig ut i solen och steka hela dagen. Ska gå med mamma och baxter med. Ha en fin torsdag!

GRILLKVÄLL

Har varit på stan med sara, köpte mig en grå tjocktröja annars inget mer. Vi tog oss en glass och satte oss vid sjön sen hem igen. Nu ska vi snart träffas igen och några till. Ska grilla och ha det mysigt, kommer hem sen ikväll igen (: Nu är jag förresten blond. Väldigt blond :D


KLIPPNING & SLINGNING

Nu drar jag till frissan och klipper mig + slingar håret lite grann!

WEHEARTIT


 

MITT I SOLANDET...

Så kommer min katt och stör.. riktigt söt prick


men sen börjar han bli aggresiv...

em.. aj kanske??

craaazy dude!

haha. ful! ;)

NU FUNGERAR DET !

Godmorgon !
Nu fungerar det äntligen, nu är hela panelen tillbaka. Tack Elin för tipset!
Äntligen,  kan inte ha en blogg utan bilder för det är ju bara därför jag skriver.
Ah ny design har jag med. Lite mer färg, får se hur länge den håller har så himla svårt att bestämma mig men vem säger att det är fel att variera... jaja.
Idag är det tisdag, bara 3 dagar kvar tills jag fyller år (a).
Och på fredag fyller jag inte bara år, det är Karl-oskar dagarna och frida kommer äntligen hem från sin språkresa, saknar henne mer än sjukt mycket! (L).

K-o 2009:


K-o 2010 :

Undrar hur bilden ser ut detta 2011 ?

fungerar inte för mig

Varför kan jag inte varken lägga upp bilder, ändra textsnitt, bifoga länkar eller något annat. Hela panelen är borta ... riktigt irriterande! emmh så jag är ledsen det blir väldigt tråkiga inlägg nu men får försöka göra något åt det.

solbreak

Hej hej! Tar ett litet break från solen.. Har solat mestadels hela dagen. Har gått en runda med mammi och hunden en timme också. Satt och lunchade halvvägs vid en badplats. hunden direkt i och upp igen och skaka av sig på mig.. så man kan säga att jag också har badat idag. Steeekväder idag verkligen. Badar i sitt egna svett. nästan i alla fall:P. Ska ta och se lite paradise hotel bara för att huvudet verker så är lite inne en stund. Ha det fint!

MÅNDAG 1 AUGUSTI

Godmorgon ! Ny dag, ny vecka och den börjar bra. Solsken för hela slanten idag. Johannes sov hos mig men han åkte hem tidigt han ska campa någonstans. Jag ska ta mig ut i solen och steka hela dagen om molnen inte stör vill säga men det är varmt och soligt nu i alla fall. Blir inte mycket bloggande känner jag men har inte så mycket ork till det. Ikväll blir det grillning vid sjön, lägga ut de första kräftburarna! Förresten så går det inte att lägga upp bilder, är det bara min blogg eller ? Kan bara skriva det är helt tomt... tråkigt.