.

Jaha och julafton var ju bra som vanligt! Hehe känns som om julen bara åkt förbi på något sätt utan att jag hann märka den. Men den var mysig vad jag märkte i alla fall! Fick många fina julklappar och massa god mat och mysig släkt! 
På annandagen var vi ute sju tjejer på Grace. Först lagade vi mat, mmm vad gott det blev! Sen gick vi ut, vi hade bokat drinkbord och så dansade vi loss hela kvällen/natten! Så himla lyckad kväll, roligaste på länge hihi! 
Och snart är det nyår med, ska till Göteborg och testa att fira där med Simon, Mathilda och Joakim. Blir himla kul! Vi ska bo på hotel (som har frukostbuffé!!!!!!(L)) och så äta gott och shoppa lite och kanske universeum med. Det blir kul det! Sen blir de lite mer kompisar och fira Jullan som fyller nitton på torsdagen och sen ska jag och mamma in till stan och testa lite mer balklänningar. Mys!
Så ser mitt lov ut ungefär. Jaha ha en fin lördagskväll! Ska mysa med min pojkvän och kolla på raketer med Syrran och Jonte med! 
 

Dagen före dopparedagen.

Tänk att det är julafton imorgon! Har dock inga "julkänslor" riktigt men jag tror det beror på snön en del. Galet med grön jul ju! Ja ja, maten smakar nog lika gott ändå hihi. Min jul ser lite annorlunda ut för min del mot vad den brukar göra. Ska först jobba 8-13 imorgon (har aldrig jobbat julafton innan hehe) sen blir det mat och skoj hela resten av dagen med släkten! Juldagen ska jag med jobba 9-15. Sen har jag lite lov! På annandag jul ska jag och några busiga tjejer till Grace där vi bokat drinkbord. Partyyy! 

Men ikväll blir det uppesittarkväll med bingolotto som vanligt...har dock ingen lott men kan ju va kul ändå! Sen smaka på skinkan som är i ugnen just nu och lacka paket. Åhh så mysigt! 
 

Lite smått och gott

Vilken kul kväll igår! Studentfest "en glittrig jul" var temat. Supermysigt! Först förfest hos en i klassen sen vidare till grace och dansade loss. Träffade min älskade och saknade Frida också, så glad att få se henne le igen! Hihi 
Idag hade vi lite julavslutning med klassen då vi sa våra tal som var en svenska uppgift och så hade Sanna och Irene köpt frukost till oss och så hade vi kakor. Sååå mysigt! 
Imorgon efter skolan ska jag och syrran till mormor och julpynta så mysigt! Sen är de helg ska träffa Frida, jobba och julpynta där hemma. Otroligt att julen är här redan om bara 5 dagar! 





Härligt att kameran finns! 
Pussmun är tydligen min bildpose varje gång..

Min onsdag

Hade bara en lektion idag då vi pratade om gymnasiearbeterna, hur långt alla kommit och sådär. Men först körde jag in på morgonen till idrottskliniken och tränade. Sprang på löpbandet medan jag kollade på Paradise hotel och vips så hade 50 minuter gått, skönt att få springa av sig lite! Sen efter skolan åkte jag, Anan och Julia till tre olika balklännings affärer, supermysigt att gå runt där och kolla bland alla underbara klänningar! Hittade några favoriter men ska in på lovet med mamma och kolla vidare.
Snart blir det bonde söke fru, se hur det hade de på semestern;)! 
 
 

snökaos

Hade sovmorgon idag och körde hemifrån typ tio (superläskigt halt på vägarna!!!!) sen när jag kommer till skolan så ser jag sms om att första lektionen är inställd.. så glad man blir, weeiii... 
Men som tur var är stina här och gör mig sällskap! Ska gå och äta risgrynsgröt sen, åh vad juligt och gott! Sen har jag foto och sen blir det lite julklappsshopping innan jag drar hem för att slänga mig i soffan hos simpelimpen resten av kvällen! 
 

stars

 
 

Tredje studentfesten - filmtema

Grym kväll igår igen på studentfesten! Först förfest med massa skratt och sen dans hela kvällen lång och massa prat & skratt där med! Sov hos Anna med Stina och idag hade jag en lektion. Skönt hehe. Har gått en lång promenad med hunden och nu myser med pojkvännen framför gårdagens paradise hotell. 
Imon ska vi till Malmö för arbetsmässa, kuul!







Lyckat!

Kvällen igår med Stina & Anna blev himla lyckad! Först massa mys hemma hos Stina sen bussen ner till centrum och hade de festligt med andra härliga människor på sports och paus. Skrattat så magen har träningsverk idag! Och idag blev de pepparbak och julskyltning. Mysigt!!







Har säkert 100 sånna bilder i mobilen..haha