Live for each second without hesitation

 

Mindfucking life..

my weekend

Helgen lider mot sitt slut. 
Hade en galet bra fredag med frida på kvällen. Hon vann över mig med ett poäng på bowling (haha;p) sen köpte vi massa frukt, choklad & godis. Raceade hem till frida och smälte choklad, satt och doppade frukt och pratade resten av kvällen. Så jäkla bra är min bästa vän ! (L)
Sen lördag taggade på gymnastik-basutbildning kom jag och Mathilda till en gympasal och märkte redan när vi såg läraren att detta inte riktigt verkade så bra.. En 70:årig tant med kassettband beskriver ganska bra hur seg hon var. Inget nytt lärde vi oss heller haha men om man ska ta fram det possitiva så var lekarna roligt i alla fall haha och är vi redo för trampett och airtrack utbildningar så vi kan få börja passa i höst. Längtar så galet! Bästa av allt var att jag gjorde detta med underbara Mathilda! Trots sega timmar så var de såå roliga tillsammans med denna bragalna härliga tjej! Träffade några andra tjejer med som var härliga så det räddade allt. Tack Mathilda du är så fantastiskt bra!(L) 
Utbildningen var både igår och idag och igårkväll drog jag till Stinafina, vi svepte om oss till fräshare kläder och drog till Sports och satt där med himla goa människor hela kvällen, galet bra kväll!(L)
Massa hjärtan på denna helg. Njuter av allt så mycket det går! 
 
endast 10 skoldagar kvar. tre veckor och jag är fri. GALET. 
 
 

this is your world. shape it or someone else will.

Torsdag. Har varit en bra dag med ett avslut på Idrottskliniken som ger ut gratis träningskort fram till augusti. Stina och jag drog direkt dit och fixade det och så passade vi på att träna. Sjukt kul att träna med någon! Ska träna själv imon igen sen bowla med bästa frida och mys hemma hos henne sen. Underbart! Men först måste jag överleva en hel dag med redovisningar på gymnasiearbete, inklusive min redovisning.. 
Lör-sön är det gymnastikutbildning som gäller med underbara Mathilda! Kanonhelg! 
 

You are beautiful in everyway

Fredag och det är helg. Jobbar både lördag & söndag så tog denna kväll för att vila upp inför det. Drog till rottne & kollade på fotboll och hade Mathilda och Joakim som sällskap. Humöret gick från lågt till topp, såå roligt va de! Skönt! Nu ska jag värma upp kroppen igen under täcket med film. 

There's a huge difference between getting over things and just getting through them.

 
 

Kämpa inte för att vinna någon som valt att förlora dig.

Helgen har börjat och ikväll blir det grillfest i huset. Grymt! 
Imon blir det kanske Emporia med bästa Stina. Behöver detta.