Blööööö

Avskyr min kropp. Har haft slemhosta och förkylning i sex veckor. Och inatt direkt efter jag lagt mig så smäller det till så jag får feber så jag skakar och skakar och skakar och kan inte slappna av. Kroppen smärtar av all gåshud och de va så hela natten. Hemskaste natten på länge... Halsen gör ont, huvudet gör ont och förkylningen blir värre. Var hos doktorn och fick penselin för bakterieinflamation i/på(?) mandlarna.. Kul. Äta de i tio dagar. Kul. Åhh. 
Så nu har jag klagat färdigt. Döööör;(((((

FIRST THEY LAUGH, THEN THEY COPY.

 

Just breath, and take one step at the time. And enjoy.

.

 

Wednesday

Onsdagen lider mot sitt slut. Min dag började mysigt för jag körde till min Simon direkt när jag vaknade så åt vi frukost tillsammans och kollade på animal planet, bästa lugna morgonen! Sen lagade vi lunch och därefter drog jag till frissan och gjorde massa blonda slingor så nu är min utväxt så gott som försvunnen och har fått ljusare ton. Nöjd! 
Nu ska jag tvätta av min ansiktsmask och sen kolla på ice age 4, kom på att jag inte sett den. 


Monday

Måndag idag och sportlovet har börjat. Fick vakna sju idag dock för att köra ena bilen till en glasgubbe då de blivit en spricka i framrutan. Sedan dess har jag suttit med mitt vetenskapliga skrivande i svenska.. går ju sådär... Har tagit paus för lite lunch nu i alla fall. Hallon smoothie med granola müsli. Gott!  Ikväll är det träning som gäller och där har vi min dag. 


Fantastisk vecka!

Alla hjärtans dag idag. Men för mig är de ännu bättre! Jag och mitt hjärta har levt ett år tillsammans, helt kolossalt överlycklig! <3
Snart är denna skidresa över, har verkligen varit en helt underbar vecka även om solen inte tittat fram så mycket så har backarna varit kanon och maten och framförallt sällskapet! Har njutit till hundra procent verkligen! Så skönt med en veckas avbrytning från verkligheten. Simons familj är BÄST!
Nu har vi käkat mat och så blir det marrängsvisch till efterrätt!Torsdag
Fjärde dagen är avklarad och vi sitter mätta efter maten i soffan och tittar på Hur många kramar finns det världen. Kul och de om den är lika kul som ettan! 
Mår toppen!

Tredje skiddagen

Godeftermidag! 
Idag var de inte någon sol som tittade fram men dagen har varit kalas ändå. Skiderna sitter kvar och kroppsdelarna är i behåll än så länge hehe förutom knäna som lever sitt egna liv efter att jag vred det lite för mycket när jag trillade en gång verkar det som. Men det är sååå härligt att åka skidor! 
Har bastat nu och är helt slut från topp till tå. Blir gott med mat sen och bara ta det lugnt! 
 
 

Wonderful

 

Framme

Nu är vi framme, stugan är lyxig, mysig och alldeles perfekt! Längtar tills imorgon, då ska skidorna på. Sååå härligt! Har inte tagit så mycket bilder med mobilen än men här är liten titt på stugan. Ute får komma imorgon, det är för mörkt nu. 
.

On our waaaay!


Fjällen

Drar till fjällen en vecka. Så galet skönt! 
 

Kärlek

 

Nice weekend

Haft en himla skön och avkopplande helg! Fredagen har jag ju redan skrivit om. Men igår kom Frida och vi bakade så vi hade kakor upp till öronen. Vi kollade också på film och sen drog vi vidare till rottne med Kevin och åt pizza och sen kom Jansson och Amanda. Vi spelade spel och åt massa gott och så kom Simon och vi fortsatte spela till halv ett tiden ungefär. Idag har jag pluggat, har två prov nästa vecka, rekord! 
Om en vecka sitter vi i fjällen just nu, längtar så galet mycket!!