you want a perfect girl? buy a barbie.


 

someone will always be prettier, someone will always be smarter but no one will ever be you.

Hej hej! 
Sista jobbdagen för denna vecka, är lika slut i huvudet idag också, har suttit i kassan hela dagen igen. Men idag gick det mycket bättre med alla plu-nummer och sånt så det känndes bra! Har dock världens huvudvärk nu så jag mår illa:( jag som köpte med mig lite godis hem är inte ens sugen.. men det blir jag säkert sen :D 
Ha en fin fredagskväll people ! 
gammal bild

28 juni 2012

Hej hej !
Jag är expert på att säga hej nu efter att ha suttit i kassan på ica två dagar i sträck. Lite smått slut i huvudet också av alla plu-nummer, men kul är det allt ! Jobbar imorgon med sen tar jag helg! 

What if life as we know it simply stopped exist

Tisdag den 26 juni

Hej hej !
Tisdag idag och det är sista lediga dagen för imorgon börjar jag jobba! 
Har varit ute och sprungit en runda nyss och duschat, fick nyss reda på att syster får komma hem från sjukhuset,  wiie ! :D 
Ha en fin tisdag seeeee ya.
-kan inte lägga upp bilder..

monday 25th

Hejhej !
Nu är jag heelt slut i både armar och ben efter massa spring i trappat upp och ner eftersom att jag har bytt rum till ett annat och flytta allt däremellan. Är inte helt klar men behöver lite bärhjälp av pappa men sen så! Sen sa pappa att han kunde tapetsera rummet, wohoo !

Beyoncé - save the hero

 

My sunday

Godkväll !
Igår var jag hos Johannes och vi var och grillade med annat folk från byn, jättefint! Sen kollade vi på matchen mellan Spanien och Frankrike. Sov där och idag har jag jobbat på hans mammas jobb, sen mötte jag mamma och pappa och gick till sjukhuset.. blä vad jag inte gillar sjukhus. Senare så körde vi till grand där jag köpte nya springskor och mjukisbyxor, assköna båda två! Övningskörde hem. Nu hela kvällen har jag påbörjat ett projekt som jag hoppas jag hinner klart mån-tis som jag har lediga kvar innan jag börjar jobba på ICA. Ska flytta ner till tv:rummet, byta plats på tvrummet och mitt alltså. Himla roligt med förändring!! Nackdelen är att jag blir av med mina älskade tapeter och istället byter till gräsligt fula tapeter som är i tvrummet.. men ska önska mig nya till födelsedagen (y)  
Jahaja så har dagen sett ut och imorgon börjar jag flytta och städa och sånt, godnatt ! :)

if you never try you will never know

 

midsommar

Goddagens !
Fredag idag och det är midsommar, jag har varit vaken sen klockan nio. Har bakat rulltårta & syltkakor eller vad dem hette, det är som en vanlig rund liten kaka med syltklick på. Tänkte fika det som efterrätt efter att vi ätit den traditionella midsommarlunchen. Sen ikväll drar jag iväg till några coola vänner och firar midsommar ;) !

Brittiska flaggan

Satt och pillade lite med naglarna för en stund sen, resultat:

Over the mountains and across the sky

 
 
 

torsdag

Heej ! 
Nu har jag äntligen fått den nya blogg.se som alla andra pratat om, trodde jag var utesluten men jag fick den visst jag också. 
Gårdagen var kalasbra! Jag jobbade först och sen drog jag hem till fridus och gav henne sin present och så fikade vi hennes hemmagjorde cupcakes & någon annan kaka, mumsigt goda! Sen tog vi moppen till godisoutlet och köpte godis till kvällen. Det blev först fotbollstittande sen drog jag och fridorna och amanda ner till sjön och grillade och pratade en massvis, thimpen kom också ner senare.Sov hos fridus och det blev en himla fin kväll! Idag åkte jag hem och har precis gått 1 & 1halv timme med mamma och hunden, underbart väder det är! 
Några bilder från igår, 

...

Hej hej !
Sitter och kollar på SVE - FRA och sverige leder med 2-0!!! även om vi redan är ute ur EM så slutade det med lite lycka i alla fall. Ska snart lägga mig och upp tidigt imon för några timmars jobb. Sen drar jag hem till fridus och myser. Det blir grillkväll med tjejerna och sen sover hos henne, mysigt!

Happiness is a perfume, you cannot pour on others without getting a few drops on yourself.

Mysigt väder det är ute nu, varmt fast det blåser lite onödigt mycket men soligt och fint i alla fall!
Har varit ute och gått en powerwalk 40 min med hunden och nu ska jag se på en serie. Ha de gott!

Tisdag den nittonde juni

Goddagens !
Sov hos Johannes igår och idag åkte vi in till hans mammas jobb, jag fick lära mig lite smått om hur man gör där för att förmodligen jobba där senare i sommar. Ska dit och jobba imorgon med :)
Cyklade hem och har precis ätit lunch.

wonderland


summer

weheartit

Monday 18 th

Goddagens !
Måndag idag och sommarlovet börjar lite på riktigt nu kan man säga. Det känns toppen och jag har varit ute och gått en och en halv timme med hunden. Vädret är väldigt skönt, lite molnigt tyvär men varmt och härligt!

the world's best friend

Frida min favorit, hon fyllde 17 år igår! Jag hoppas att du hade en kalasdag med mycket gott och skoj! Jag har en present väntandes här hemma som du ska få så fort vi träffas hihi. Jag saknar dig massvis redan och vill också tillägga att du är den finaste vännen man kan önska sig. Jag vet inte hur jag ska beskriva hur lycklig jag är att du finns vid min sida. Du får mig alltid på bra humör och jag kan inte ha det bättre än vad jag har när jag är med dig. Så mycket magknip jag får att att bara skratta när jag är med dig, det är det bästa som finns! Puss&kram på dig, du är en fantastisk person, världens bästa vän!♥

the weekend

sommarstugan

En helg i sommarstugan var en perfekt start på sommarlovet!
Massa god mat, fotbolls-em, cykling, joggning, stranden, massa fotografering och min underbara pojkvän!
Här kommer lite mobilbilder från resan, kamerabilderna kommer senare.

Torsdag den fjortonde juni

Godeftermiddag !
Denna dag har bestått av tårtkalas i en timme med klassen, åkte hem och packade klart det sista och har mest slappat nu. Ska snart övningsköra till älskling, ska se hans lillebrors skolavslutning! Sover där sen och imorgon är det kyrkan som gäller och sen drar jag och Johannes till sommarstugan och inviger sommarlovet där en helg!

i could only imagine what it would be like.

Justin bieber - As long as you love me

Keep your feet on the ground when your head is in the clouds.

Älskar att åkrarna och vägkanterna är fulla med blommor!

Onsdag den trettonde juni

Godmorgon !
Frukost i magen och redo för att gå en lång runda med hunden, tar med mig kameran för en gångs skull. Är ledig idag med fick ett mail i sista sekund typ. Nu är det bara två dagar kvar sen sommarloooov! Imorgon ska vi bara vara i klassen och fika som en avslutning sen på fredag är det liten avslutning i kyrkan och sen drar jag och älsklingen till sommarstugan, perfekt start på sommarlovet! :)

Must be strong so hold your head high, show your mother what a child she bore.

Musikalen med Johannes och Fridis

Musikalen var så himla rolig, en av de bästa jag sett förutom vår egna som vi hade förra året såklarT!
Men detta året kommer precis efter, superbra!

It's not about forcing happiness. It's about not letting sadness win.

Hej hej !
Har kommit hem från frisören nu, lite nya slingor och har äntligen blivit av med den 5cm långa utväxten, annars inte så stor skillnad. Nu ska jag snart bege mig mot musikalen, ha en fin tisdagskväll ! :)

Tisdag den tolfte juni

Goddag !
Är hemma idag för att treorna på min skola tar studenten. Känner ingen detta år som tar studenten så passar på att vara hemma och chilla galet. Försökte få igång gräsklipparen för att vara snäll åt pappa men det gick inte jag är nog för svag hehe. Ska cykla till frisören om någon timme och försöka göra något åt färgen, får se hur det slutar. Och ikväll så ska jag se på niornas musikal på min förra skola tillsammans med Frida och Johannes, fett spännande!

you are good enough

Monday 11th

Godkväll !
Har precis övningskört lite och handlat mat. Sitter och äter lite jordgubbar, saftiga och goda!
Idag var det sista måndagen för denna termin, känns ju inte så pjåkigt asså. Har sprungit en runda efter skolan, fick ont i smalbenet som om de domnade bort, värdelöst.. Men jordgubbarna läker smärtan hihi. och ja, jag har ny design igen.

sunday

Hej hej !
Igår var jag och pappa ensamma hemma, vi gjorde hemmagjord pizza och tittade på fotboll. Slocknade halv två men kunde ändå inte sova längre än till klockan nio idag. Gick upp och sprang 6 km var lite tungt sådär utan mat i magen men extra gott att äta frukost sen. Ska snart hjälpa pappa att få ut fåren i hagen. Ha en fin söndag!

Sommarjobb (yyyyyyyyyyy)

Är så himla uppspelt nu så vet inte vad jag ska ta vägen. Fick ett sms från ingenstans igår av chefen från Ica där det stod att jag kunde få jobba några veckor. Träffade honom idag och ska hämta mitt schema nästa vecka. Trodde det var too late men nej sicken tuuuuur jag har! Lycka!!! Fyra veckor i sommar ska bli så himla skönt så jag inte växer fast i soffan här hemma. Plus att då kan jag cykla till jobbet och vara social istället för att va alone hemma hela sommaren höhö, KALAS!

Last night

Last night was great !
Efter skolan mötte jag upp älsklingen vi drog till hans mammas jobb och lämnade väskorna. Sen köpte Johannes converse och då gick vi upp och lämnade dem också. (upp= uppe på en kulle svinjobbiga trappor xD). Sen fikade vi på Askelyckan och efter det var det två timmar kvar tills bion började så vi gick runt sjön i regnet. Bion, Men in black 3 i 3D var fett nice tyckte jag trotts att det inte var min stil alls hehe. Sen hem till honom och såg på film igen.
Puss på min sötnos!

Originality is something you should never be ashamed of.

Godkväll !
Imorgon är det fredag och det är ännu lite ledighet. Har sovmorgon så imorgon får jag cykla till bussen (8km-lite medlidande så där på morgonen tack) hehe. Då vaknar man väl till i alla fall antar jag. Har lite lektioner sen efter skolan ska jag träffa mitt hjärta och äta/fika någonstans och sen se på bio, har 17 månader tillsammans (L). Sover hos honom sen.

Be life

Igår när mamma och jag gick på stan så fick jag med mig tre fina saker hem. Ett par svarta jeans, blev helt såld hur bra dem satt och hur skönt stretchiga dem är, supersköna! Sen ett linne och ett par ballerina skor (:
bild på skorna kommer någon annan dag

Torsdag den sjunde juni

Godförmiddag !
Sötpojken drog till skolan vid nio tiden i morse men jag låg kvar i sängen och det var såå skönt! Har ätit frukost och ska ut och springa nu. Känns väldigt skönt med ledighet och en skoldag imorgon sen ledighet igen! Får se vad som händer resten av dagen men äta köttbullar till lunch det vet jag att jag ska göra i alla fall hihi. Ha en fin torsdag :)

Sveriges nationaldag

Godmorgon !
Sveriges nationaldag idag då. Mamma och jag ska köra in till staden och se oss omkring, ska försöka hitta ett par skor annars inget planerat. Njuta av ledighet hihi. Ha en fin dag ! :)

Tisdag den femte juni

Slutade halv elva idag, har gått en och en halv timmes-runda. Nu blir det chill i två dar, Sveriges nationaldag imorgon och på torsdag har jag inställd lektion så ledig då med. Bara fredag kvar denna vecka. Galet skönt!

Don't forget to pray tonight because God didn't forget to wake you up this morning.

I danced away, I flew so high.

Describing my feelings is pretty much impossible.

Har precis beställt tid hos frisören, nästa vecka för att tona håret till en lite mer jämnare färg. Toppen, innan skolavslutningen och allt! Nu har vi media.

Life is short. break the rules. Forgive quickly. Kiss slowly. Love truly. Laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

Har varit ute på en promenix med hunden♥

Agnes - One last time

Tredje juni tvåtusentolv

Goddagens !
Söndag idag. Gårdagen blev en fin kväll. Vi sprang en runda, käkade grillat och pratade en massa samt somnade till en film. Dagen än så länge har bjudit på frukost och ännu mera prat och för en liten stund sedan åkte hon hem. Puss på den fina tjejen!
Planerna för resten av dagen är inte så många, ska försöka göra ett styrketräningspass till mig själv får väl googla runt på lite tips. Annars bara chilla fint denna söndag. :)

Lördag den 2 Juni

Hej hej !
Gårkvällen var jättefin även om man blev lite smått ihjälfrusen när vi tittade på matchen. Hade en mysig stund på stan med frida, käkde gott och sen sov jag hos Johannes vilket också var så mysigt! Otroligt nog så var jag väldigt pigg hela dagen men på kvällen somnade jag som en stock och sov fett hårt hela natten, underbart skönt!
Ikväll kommer snyggingen amanda hit och sover. Vi har planerat att springa en runda och så blir det grillat!
Ha en fin lördag!

It's better to try and fail than to never know and always wonder.

Har medialektion men jag är klar med allting så sitter i photoshop och lojjar lite,

Sömnlös natt

Godmorgon.

Min natt har bestått av 30 minuters sömn, på riktigt. Har bara legat och tänkt på exakt ingenting egentligen men det gjorde mig sömnlös. Vid 05.10 i morse, precis innan jag dog av tristess så tog jag med mig hunden ut och sprang en runda, det var skönt som fan. Lär vara pretty död idag eller förhoppningsvis jättepigg istället, övertrött.
Ha en toppen fredag nu är det äntligen helg !