Gotland, minne för livet!

Klassresan på Gotland = Minne för livet.
Världens bästa klass, som en stor familj. Stekande väder & massvis med roligheter, jag är hur nöjd som helst!
Hemkommen precis, ska ta och packa upp så jag slipper allt imorgon. Sen bums ner i säng för gud vad jag är trött efter resan. Imorgon är det en skoldag som innebär att bara vara där för det låter på parallel klasserna att det är soft så inget med det. Sen ledig torsdag-måndag. Hitta på massa kul som systers bal, bautafest & fira minSara som fyller 16 år! Jaja det lär jag ju skriva om, godnatt !

p.s  bilderna kommer kanske imorgon annars torsdag. 600 bilder är inget jag vill hålla på med nu. Tur att jag glömde extra minnet hemma annars hade det varit minst 1000 bilder :0.

JAG SKULLE KUNNA TA KULAN FÖR DIG

God morgon !

Kunde inte sova längre än till kl nio.. Tog mig upp och sa farväl till mormor som sov här. Hon åkte nyss hem. Jag och pappa har precis plockat blommor från ängarna till mammi, Grattis på morsdag mamma! Hon får se dem när hon kommer ner. Nu ska jag packa klart det sista och göra mig i ordning tänkte jag, vänta på att det är dags att åka helt enkelt. Hoppas på fint väder och tre fina dagar med underbara vänner!

SUPERSTAR - REMADY

Har suttit en timme och fixat musik till MP3, nu är den laddad med massvis med nya låtar. Tänkte tipsa om ett album, Remady. Låtarna är mycket bra enligt mig, gillar all slags musik så detta passade. Fett goa låtar och bra att springa till!.

STOP FOR A MINUTE AND SMILE

Hej hej !
Hemma från Johannes pojken som jag sov hos igår tills idag. Idag kom familjen & mormor och hämtade mig, vi körde ut till Ör och fikade på lantcaféet som är där. Gammaldags och hur mysigt som helst, något jag rekomenderar! + god fika & dagens lucnh!
Har massvis med tårtkalasbilder och knasbilder från johannes när vi hade tråkigt, tog ca 50 egobilder på oss själva haha, mycket trevligt! Men alla dessa bilder har jag absolut ingen tid för nu. Ska ta mig en dusch har precis kommit hem från en joggingrunda. Sen blir det packning och vila inför imorgon. Imorgon drar jag på klassresa med min kära 9c, roligt ska det bli! Kommer hem på tisdag så inget bloggande för min del, kanske kommer det en mobilblogg, who knows? :)

Ha de superfint bye bye !

HEJ HOPP SIMHOPP



TÅRTKALAS I 9C

FREDAGENS OUTFIT

Nu drar jag iväg till skolan och idag har vi (9c) tårtkalas, fiiiint !

MYCKET INFORMATION PÅ EN GÅNG.

Hejjhej !
Denna dagen vart helt oplanerad från början. Men sen började vi planera tårtkalas med vår svenska lärare som vi hade förra året då vi gick i åttan. Vi bestämde att vi skulle ha det i år igen men hittade inte någon bra dag för många är borta p.g.a. studenter och sånt. Så vi bestämde att det blir redan imorgon. Snabba ryck, följde med Jansson hem och bakade samma tårta som sist för den vart väldigt omtyckt. Riktigt smaskig, de vart alla i och för sig. När vi väntade på bussen som jag skulle ta hem så körde fridaW förbi med sig moppe(hon skulle till sara och baka en tårta de också) så jag liftade med henne.
Nu tänkte jag dra upp till skogen och styrketräna lite, samt lite intervall för jag har ingen lust att springa en runda idag. Måste verkligen packa också, på lördag är sista dagen innan vi åker och då ska familjen och mormor fira morsdag lite tidigare, fika på något ställe någonstans haha.

Imorgon är det äntligen fredag vad skönt. Sover hos pojken min, sen blir det lång tid utan honom, klassresa och han drar iväg på lite semester.

Blev väldigt mycket information men har ingen tid efter träningen nu så ha de fint, lär inte höras imorgon så ha de fint imorgon med! Godnatt, puss&kram (A).

WE SURVIVED

Yeyy,
Hemma från fotbollsträningen med tha boys. Frida och jag tog till oss lite mod och drog till killarnas träning.. Det vart inte så farligt som jag trodde, kul va det men kände mig mest i vägen och gjorde ju bort mig någon gång så där. Men äsh, får hoppas dem glömmer denna träning. Har ju benen i behåll, får vara glad. 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan.. plugga? NEJ.  Skööönt inget mer sånt trams. Ska titta på klockan åtta hos stjärnorna sen sätter jag nog på en film och trycker ner mig i mitt trygga täcke där ingen kan komma åt mig (A). Hihi godnatt säger vi !

You
are important darling !


 

Onsdag 25/5-11

Godmorgon !
Känner att jag vakande onödigt tidigt, ska bara äta frukost sen får jag vänta i en halvtimme.. läsa tidningen eller något. Kör moppe idag, fina fridisen gör samma sak sen drar vi hem till mig och förbereder oss för kanske en mardröm om vi hört rätt. Ska träna med killarna ikväll. Får se om vi överlever hihi.  Idag görs kemiprovet sen är allt klart. Om man inte räknar med ett svenskaprov som görs efter betygen är satta. Men det gör inte jag det räckte att lyssna på lektionerna så äsh. Nu ska jag koka gröt om jag lyckas så ska jag äta det också.

LES BELLES COULEURS


PIKNIKEN I REGN OCH SOLSKEN

Det ösregnade, sedan blev det solsken, sen bara uppehåll. Hur ska himmlen ha det egentligen ?
Men det gör ingenting, vart väldigt mysigt i alla fall. Vi käkade macka & sockerkaka. Vi pratade massor om hur fort tiden går och kom fram till att jag snart börjar gymnasiet, kändes som om de nyss vart sjuan jag skulle börja. Syster tar studenten, vafan hon åkte ju nyss ner för rushkanan i nian.., tiden rinner iväg som sanden i ett timglas. Spännande och skrämmande.

På tal om rushkanan, en tradition som har varit på vår skola sen min pappa gick där. Den är borta nu, den har rostat bort och säkerheten är tydligen väldigt mycket viktigare detta året så vi får inte gå upp på taket heller. Betygen som niorna får gå upp på en scen och hämta, de tas bort de med för vissa får fler applåder än andra. Rushkanan är förståeligt men tråkigt. Men vafan applåderna, vi kan ju istället gå upp klassvis så får ingen mer eller mindre applåder. Kan ju egentligen lika gärna fira en skolavslutning hemma. Men men det blir nog roligt ändå, det blir ju till hur man gör det. Men tråkigt vill jag verkligen påstå att det är!
 
Nu ska jag ta kemiboken i handen och försöka trycka in det sista innan provet imorgon.


MINA MORGONAR I VÄNTAN PÅ BUSSEN

             

PICNIC BY THE LAKE

Hej hej !

Väntar på att sockerkakan som står i ugnen ska bli klar. En macka och lite juice,
mamma och jag ska ha en piknik med Baxter. Mysigt värre!
Regnet har upphört så vi tar oss ner till en sjö och fikar. Kameran följer med!
Hörs senare!  

OUTFIT

BIKE

Ännu mera kunskaper i hjärnan och energin är fortfarande kvar. Innan jag tar mig ett bad tänkte jag ta bort energin genom att cykla en rudna.

THEY MAY SAY THAT IM A DREAMER

Hellu,
Gaah segare måndag får man leta efter. Tur att den skoldagen är över!
Har fått i mig lite mat så jag fick lite energi nu. Ska ta mig ett sista plugg över fysiken som jag har prov i imorgon. Kemin tar jag imorgon. Sen ska jag ta mig ett bad för jag orkade inte igår.. Ser fram emot det för shieeet vad ont i magen jag har. Tanken om laktos kommer närmare men nej det tänker jag inte vara :(
Bye bye.

JAG GJORDE TUNNEL PÅ FRIDA, HA HA HA ! ;D

Tjenixen,
Stannade efter träningen och tittade första halvlek av en B-lags match med Frida. Träningen gick superbra, Frida, jag och Sabina tog oss ett varv runt elljusspåret också. Duktigt, ja!  Nu ska jag få i mig lite mat sen ta mig ett långt skönt bad ! :)

LIVET FORTSÄTTER & DET ÄR PÅ HÖG NIVÅ.

Heyy !
Söndag idag, inväntar sista normala veckan denna vårtermin.
Veckorna efter innebär klassresa, ledigheter, kf-dag, musikalrep & musikal uppvisningar,
nianfest & skolavslutning ! Jag är fett redo ;).  Det känns väldigt bra, denna vecka kommer gå fort!

Söndag idag, har legat ute och stekt under den klarblåa himmlen hela förmiddagen med musik i öronen så det inte är så långtråkigt! Samt pluggat lite, det känns bra. Ska snart laga mat med syster. Sen bär det av till fotbollsträningen.
Have a nice sunny day !

LIVE YOUR LIFE !

För en och en halv timme sedan så skulle jorden börja gå under. 18:00 skulle allt börja. Redan igår skulle Nya Zeeland gå under men icke sa nicke. Jag har en känsla av att domedagsprofeten,(som de kallar honom) som uttalade sig om detta fenomen, har fel. Jag förstår mig inte på hur han har mod till sätta i gång alla människor i världens tankar på detta sätt. Totaly wrong. Jag tycker att det borde vara straff på sådant. Han skrämde upp hela världen samt gjorde alla förmodligen ganska arga. I med att jorden fortfarande svävar runt i rymden så känner jag att jag kan leva lugnt tills nästa jordundergång, 21 december 2012 som det sägs sig vara.

Nu börjar det lukta grillat så jag hoppas att maten snarast är klar. Jag börjar bli hungrig. Sedan ska jag testa mig på att göra en milkshake, med blåbär & hallon.
Ha en fortsatt fin lördagskväll !

MY LOVELY BAXTER

¨



NOTHING ELSE MATTERS - METALLICA


 En låt som jag lyssnar på allt för sällan, så bra som den är.
Sitter och tittar på Eclipse nu, 3:an i Twilight. Wonderful !

BILDER FRÅN MATCHEN

Bilder sen matchen i onsdags.
-jag är nummer 5. Pappa är fotograf



INTE UTAN MIN DOTTER

Godmorgon!
Ligger i sängen och väntar på att Sara ska vakna.. jag kunde inte sova.
Vi tittade på Inte utan min dotter igår. Men såg bara kanske en halvtimme sen somnade Sara haha.
Ser nog klart filmen nu när hon vaknar istället.

Lördag idag vad skönt. Lever man imorgon (jordensundergång i tankarna) så betyder de ju ännu en sovmorgon, soooft!
Idag så händer knappt någonting. Några gymnastikungar ska komma och hälsa på oss hade Linnea bestämt men jag är ju inte hemma.
Annars så ska jag springa en runda, ha ett maraton för mig själv (har inget att göra idag). Det blir ett twillightmaraton.
Fick alla 3 av Johannes sötis! Har inte sett 3:an ännu så de blir fett nice. Kanske leker kock och lagar maten idag med vem vet. Rätt sugen för då blir det alltid något jag gillar (A). Nu ska jag försöka få liv i ungen som sover. Tjofräs.

NAIL PAINTING

Godkväll!
Sitter och låter mina naglar torka, har målat naglarna. Sara städar sitt rum.
Vi vart ute på en moppe tur innan. Åkte till ett par klippor och hade det fint en timme eller så. Sen körde runt lite och nu är vi hemma igen. Ska nog se en film senare och den lär vi slockna till. Är trött sen skolan båda två.
Tjohopp!

LIPSTICK ON, HERE I COME DADADAM

TJENARE!
Lääget ?  Här är det kanon! Sitter hos sara och pumpar grym musik i högtalarna. Vi kom nydligen hem från staden där jag, Sara & Frida knallade runt. Hittade ett lila headset, 2 nagelack & öronhängen. + några stufs till mamma som hon bad om. Käkade glass och träffade Jansson med!

Snart blir det käk, kykling och något lät det som, det är Saras papi som är kocken.
Ha en nicee fredagskväll! :D


ANDRA MATCHEN

Hejhopp,
Sitter och taggar inför matchen som jag snart ska åka till.
Har förresten fått pappa till att köpa persienner nu till fönstrena. Jag orkar lixom inte hänga upp filt varje helg.. Vi skulle köpt i helgen men vi va inte riktigt sams då xD Men nu så ville han köpa så han gör de sen kommer han och tittar på matchen stackarn,, hoppas vi inte misslyckas lika mycket denna gången. Men som sagt, skit i resultatet huvudsaken är ju att ha kul och de ha vi banne mig :D

FAR MIN ÄR SÅ SNÄLL !

Godmorgon,
Har precis fått i mig lite gröt, pappa var så snäll och gjorde det åt mig.
Äh onsdag idag, segaste dagarna av alla, men ska klara mig igenom denna med. Jag har ju något att längta efter, för ikväll är det match igen.Wihoo, tagga!
Nu ska jag dra till bussen. Ha en skön dag kram!

JORDEN GÅR UNDER 21 MAJ 2011.. PFFT

Mötet tog mindre tid än vad jag trodde. Fick lite information om mitt sommarjobb. Är fett taggad!
Känner mig illamåendes och tänkte plugga lite nu, då kanske jag faktiskt spyr på riktigt. Nee skit i de jag ska dricka bär TE! Plus att se på Ice age de vart länge sen. (klappa händerna om ni får leva kvar..nanana. utdöda är ni allihopa allihopa allihopa nanana). Sid är min idol!

... på tal om döda.. Det sägs ju att jorden kommer gå under på lördag. Det kom lite tätt inpå sådär.. naaa jag tror inte på det. Tänker i alla fall inte tillåta det jag menar jag har ju inte ens hunnit fylla 16 år ännu :o

Think before you do something stupid.

Hejsanhejsan,
Nu är denna skoldag avslutad. Gjorde ju engelska nationella idag, läsförståelsen gick jättebra kändes det som. Hörförståelsen gick jättedåligt.. Hörde inte ett smack av va dem mumlade och när de bad en skriva svaren så kände jag mig som ett fett stort frågetecken. Så kan det gå.  Nu tänkte jag göra stuvade makaroner & något till det. De va så länge sen. Sen är det nästan dags att dra till mötet (vuxet nananana).

Imorgon är det redan onsdag. Har match på kvällen får se om halsen är med mig, spela ska jag i alla fall göra. Sötis köpte halstabletter till mig idag så jag borde klara det. Får ju inte bli sjuk till helgen då vi ska till ön, winqvist, sara & jag. Kuligt kuligt!

SISTA NATIONELLA PROVET

Godmorgon,,
Halsfluss hej hej..  okej jag mår bra men halsen gör det inte! Den är svullen innuti & kan inte svälja :'(
Tisdag idag = kort dag. Min dag börjar med nationella i engelska som jag missade när jag var i stockholm. Sen är alla mina nationella slut, göörskönt! Det håller på någon timme så lär förmodligen bara ha 2 lektioner kvar. För hoppningvis. Efter skolan ska jag på "möte" yeah.

REKLAMBILD

Tjenixen!
Har varit hos Jansson och gjort en reklambild till bilden i skolan. We are sooo awesome! Hade typ tredjevärldskrigen som frida sa när vi försöka bestämma hur vi skulle göra haha säger jag ba! Men vi kom fram till ett superbra resultat!. Sitter hos winqvist och laddar inför fotbollsträningen. Heeydå!

P.S I LOVE YOU

Godkväll,,
Snart börjar en film på kanal 4, p.s  i love you. Har inte sett den filmen hur gammal den nu är. Efter, ja men många säger att den är dålig och resten att den är bra ungefär. Så får avgöra det ikväll. Bädda ner mig med täcket och sms:a med en saknad pojk. Godnatt!



Hade tråkigt

HUMMELTRÖJA & JEANS



EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Detta ordspråk stämmde bra idag. När jag kom hem så ösregnade det. Åt en mannafrutti(L) och sen mest latade mig. Det slutade regna och solen började skina. Passade på att springa en runda. Tanken var att springa intervall i skogen där inte regnet når mig men eftersom det var uppehåll så blev det en runda. Har mest spenderat tiden vid pianot nu. Frida&Frida frågade om jag kunde lära mig What are words (låten som jag la upp innan) på piano. Så jag har suttit och klinkat mig fram. Är igenom den ska bara lära mig den hehe. Underbar låt verkligen. Ska trycka i mig lite fysik så har jag de gjort för nu i veckan är de mycket planerat så lär inte hinna så många timmars plugg då.

WHAT ARE WORDS - CHRIS MEDINA

Gråtfärdig. UNDERBAR låt ! ♥

3:a, AWESOME!

Godmorgon guyys!
Ligger i sängen och chillar med fridan. Jansson som också kom igår åkte nydligen hem. Har sovit feeeett skönt. Vi slocknade typ halv tre så skönt med lite sömn.
Aha igårkväll så käkade vi revben & potatissallad med gelé. Tittade på melodifestivalen,, yey sverige kom 3:a fett nice för att vara en sån låt och att sverige kommer så högt upp är ju värd en applåd! . Sen vart vi helt random oh testade fridas gammla våtdräckter. Jisses det vart en upplevelse! Haha sen tog vi hål i mina öron. Kan visa en bild senare. Och vipps så vart klockan halv tre och vi slocknade direkt. Nu ligger vi mest och småsover. Drar hem vid halv två tiden. Lite info sådär. Hejdå!

Melodifestvals tittande! :-D

dsc02617 (MMS)

Melodifestvals tittande! :-D

ALEXANDRA STAN - Mr SAXOBEAT

nya skorna!(a)

dsc02615 (MMS)

nya skorna!(a)

NYA DOJJS.

Hejsan!
Hemma från stan. Jobbigt men nu har jag äntligen ett par hela & bättre joggingskor. Ska inviga dem allaredan! På med dem och musik i öronen och springer en runda. Efter det ska jag göra mig fräsh och sen åka till fridaW. Vi ska bland annat kolla på melodifestivalen, käka gott och ha de nice :D Kommer säkert något fint inlägg från mobilen, har ju faktiskt lärt hur man skickar inlägg från mobilen(a). Smidigt värre. Nu ska jag studsa iväg med mina nya dojjs. Tjohej!

DET STÅR SKRIVET I STJÄRNORNA



FAMILY TIME

Godmorgoon !
Näsan snuvar annars mår jag bra tror jag.
Idag blir det stan med tha family. Ska köpa joggingskor äntligen.. de jag har nu är sönder.
Det var väldigt länge sen jag var i stan med alla fyra, family time (L) Så ser denna förmiddag ut för mig. Ska dra på mig kläder och snyta ut hela hjärnan först. Ha de fint!

SHOW ME A SMILE THEN

Godkväll!
Är nyduschad efter en cykelrunda samma som sist. Gick rätt bra förutom att det regnade men det stod jag ut med. Fryser & skakar som ett asplöv, ska begrava mig under täcket och se filmer resten av denna fredag. Segt men skööönt. Är inte så påhittig just nu. Bättre att bli lite friskare tills imorgon. Har lite mer planer då än för idag. Ska till stan med familjen & Se melodifestivalen med FridaW om hon inte är sjukare vill säga :')






TRUE COLORS - JORDAN JANSEN

JUST BE TRUE TO WHO YOU ARE

Lite bilder från vägen hem från skolan.



CHANGE OUR MINDS

Ändrade planer. Önhelgen blir förflyttad till nästa helg. Frida är inte helt bra och jag känner mig med lite krasslig. Plus att himmlen snart släpper ner regn ser det ut som. Synd som bara den men får längta till nästa helg istället! Har inget planerat idag nu så ska mest vila ikväll och bli lite friskare tänkte jag. Imorgon om frida mår bättre så ska vi se melodifestivalen hemma och innomhus haha. Krya på dig frida! (a)
Här är en bild från vilorummet i skolan idag. Gjorde frida lite sällskap!

Friday friday



FINT AVSLUT MED GYMNASTIKEN!

Hej hej!
Lite smått slut efter att 11 stycket nioåringar varit här. Bara två timmar så det var inte så farligt. Vi käkade tacos och muffins. Tittade på djuren på gården och hade det allmänt trevligt sen vart den tiden slut. Känns lite konstigt att inte träna dem mera kommer ju bli första tanken varje torsdag men det har varit härligt. Underbara ungar, när dem gör som man vill såklart hihi. Fick en blomma och ett kort där de tackade och lite sånt. Söta!

Nu ska jag packa klart det sista. Eller inte maten det tar jag imorgon. Ska hem efter skolan, springa en runda sen bär det av till ön med coolingarna! Awesome. Har hunnit skriva klart en engelska skrivuppgift till och med. Trodde faktiskt att jag skulle bli sittandes inatt efter all disk som stod uppradad men pappa hjälpte till :')
Kram!

TACOKVÄLL MED GYMNASTIKTJEJERNA!

Med denna look drar jag till skolan och idag är det ännu ett prov. So prov som jag faktiskt känner mig redo för för en gångs skull! Annars en vanlig torsdag. Ikväll kommer gymnastikbarnen och vi ska ha tacokväll för att avsluta denna termin och jag säger hejdå till dem för ska inte fortsätta där mer hade jag tänkt. Fett synd att lämna såna fina tjejer men med anledningar så tror jag inte jag fortsätter (: 

If you lucky you get one more chance.

Hejhoopp!
Hemkommen från skolan, svettig dag! Men härlig. Matteprovet gick skit seriöst. Jag tackar gud om jag får godkänt. Gjorde också muntligt engelska det gick.. bra typ. Nu är det bara ett engelskanationella som jag missade när jag var i stockholm och ett matte muntligt sen klart med det otroligt depprimerade grejerna. Ska trycka i mig lite mat sen softa lite. Matchen ikväll, taggad! :d

Söting bild på mina bästa!

TANDLÄKAREN SKRÄMMER MIIIIG

Godmorgon !
Taggar inför tandläkaren, nationella mattematik & MATCHEN !
Tandläkaren.. jag har ingen aning om jag vill ha tandställning.. de får fan dem bestämma åt mig.
Nationella.. det kommer gå fint säger vi. Inställning måste man ju ha.
Och matchen, oavsett hur lite lagförtroende vi har så tror jag att vi kommer ha det fett roligt hur ställningen än blir, vinst eller förlust spelar roll. Det kommer bli väldigt roligt i alla fall för min del. Länge sen jag spelade match nu!  Ha en bra onsdag dudes! kram

old pictures

Hittade min gamla digitalkamera som jag fick för två år sedan. Några bilder som låg på usb:t !





A DIP IN THE LAKE

Awesome eftermiddag på klipporna. Stekte sönder och tog oss varsit dopp i sjön vilket var kallt. Käkade pastasallad och hade de bäst helt enkelt! Ska fixa lite till med designen (textstilar och sånt). Bli inte förvånad om det slutar med en ny design men nä, jag gillar denna. Enkel. Kommer med en morgondagens outfit ikväll sen.
Tjofräs då!

SVALKA & STEKA

Tjenare !
Står och lagar mat för fullt. Hemmagjord pasta sallad. Sara och jag tar mopparna til klipporna där vi var igår och svalkar oss och steker i denna fullkommliga värme! Gött som bara den.  Ha de nice hörs ikväll :p

CYKELBYXOR & SHORTS



SKOGSMULLAR, YES WE ARE!

I helgen ska jag, Sara & Fridaw uppleva en helg tillsammans på en öde ö. Samma ö, samma datum två år tidigare gjorde vi exakt samma grej. Då gick vi i sjuan, nu går vi i nian. Ska göra en packlista så man inte glömmer saker. Får planera mat och sånt med dem imorgon. Awesome ! nostalgi!!
Förra året:
-Sjukt grymma på att göra eld, eldmästare.
-Hade en pinne som smörkniv.
-Använde antenn till att lyssna på radio så vi kunde höra de årets melodiefstival.
-Massa fint väder.
-Yxan i högsta hugg.
-Maten vi åt var: mackor med sylt & korv med bröd.
-hade helt enkelt grymt roligt !
Två bilder sen sist.

Första matchen !

Imorgon blir det bluse. Länge sedan jag använde den.
Nu ska jag börja packa lite inför ön. Så jag inte råkar använda något jag vill ha med. Jag måste storhandla med, det är nämligen jag står för att vi ska få i oss lite frukost i helgen. Sen ska jag samtidigt tagga inför imorgon. Första matchen med laget. Blir grymt nice, längtat som en snigel efter sin mat andra sidan vägen.. eller något.  Kul ska det bli i alla fall.

,

THE READY SET - LOVE LIKE WOE

I WISH I WERE A LITTLE CHILD AGAIN

Hej hej !
Dagen vart mycket fin, 3 h rast och vi tog mopparna till några klippor. Se på bilderna under. Fikade kladdkaka och fotade en massa knasbilder ! Fridaw kom till skolan efter ett tag med sin tandställning, fett nice enligt mig! Jag själv ska bestämma mig på onsdag om jag ska ha eller ej, INGEN ANING säger jag bara. Lite smått panik för det är snart onsdag..
Ska ta och springa en runda nu, se om höften är med mig idag igen den vart ju faktiskt det igår. Får hoppas på det bästa.  Har förresten hört och sett i tidningen att det blir 25 grader imorgon, SHORTS ! hehe gött fan! Men ikväll blir det mest plugg och sånt tråk. Där fick ni min dag. Önska mig lycka till med höften (A).

BILDBOMB FRÅN KLIPPORNA

En bildbomb sen fikat vid klipporna med Sara & Jansson. Dem blir i 400 det tar så lång tid annars.















FACELOOK




INGET VISAS

Heey !
Har gjort 2 inlägg + detta men inget visas just nu. Det visas nog imorgon för hoppningsvis !
Jag ska nu ta fram bagerikunskaperna och baka lite fika. Jag sara och Jansson ska till några klippor imorgon (fridaw är inte i skolan den fuskisen hon ska nämligen skaffa räls i munnen), vi tar mopparna. Det är nämligen så att vi har 3 h rast imorgon. Så vi passar på, får hoppas att vädret är lika dant som det varit idag ! Ska hem till mig på vägen dit och hämta fikat så tar med mig kameran också.

TOMORROWS

JUST DO IT

Det är verkligen nice att träna i sånt fint väder som det är idag!
Ingen ömhet i varken höft eller knä. Känns väldigt bra må jag säga.
Känner mig helt slutkörd efter denna dag, särskilt i benen. Cykling, arbete & fotboll, gött.
Ska ta och vila benen nu och ta fram plugget igen.

WHEN WE REACH THE SKY YOU WILL FIND

Hej hopp igen.
Cyklingen gick kanon, har pluggat lite grann i solen nu och nu ska jag ta på mig arbetshandskar och arbeta lite åt pappa. Ska flytta ved. Som tack för att han alltid ger mig massa pengar. Gullepappa! Och åt mamma tvättar jag bilen, great deal !  Fast hinner bara jobba ca en halvtimme sen ska jag till fotbollsträningen. Får fortsätta när jag kommer hem. C ya.

IT BURNED LIKE FIRE THIS BURNING DESIRE



4 MÅNADER ♥

Du & Jag ♥



I love you !

NOLL RESPEKT FÖR SOVANDE MÄNNISKOR

Vi pusslar ihop det tillsammas frida (L)


Godmorgon,
Det finns inte ord till att beskriva hur arg jag blir när pappa börjar dammsuga kl 09:00. Oafttbart din jävel! Haha nä jag kan inte vara sur på honom. Men i alla fall snacka om att inte ha respekt för sovande människor. Jag kunde i alla fall sova en timme till sen fick jag sprall i benen och gick upp. Har käkat frukost och tänkte ta och fota en stund, have some ideas. Söndag idag, gött. Ska ta och cykla en runda idag, en som är på 8 km. Har fotbollsträning ikväll ska dra dit och se hur det går med höften hoppas den är bättre.. men jag lär få en besvikelse för min idrottslärare sa att om det är en muskelsträckning tar det någon vecka för läkning minst. S-U-C-K.
Tur att det är fint väder! Har lagt in ännu mer musik på mp3 så jag är peppad för en cykel runda sen!

SWEET PEOPLE - ALYOSHA

SHOPPING MED BÄSTA FRIDA !

Hejhej !
Hemma från staden för en stund sedan. Det blev bara fridaw och jag, jansson fick ändrade planer. Men det blev så bra så ändå! Har haft en mycket fin dag med gullet frida (: Kom hem med lite mer än bh & öronhängen som tänkt men det är ju bara nice. 4 nagelack, öronhängen, shorts, tröja, bh.
Shortsen är tänkt att jag ska ha på skolavslutningen så ingen bild på dem inte. 




oops, upp&ner..

EN ENKRONA ÄR BÖRJAN PÅ EN MILJON

Godmorgon härliga lördag !
Sitter och spelar fia med knuff med Johannes, jag vann!
Maten och tårtan blev super gott igår. Fast någon trögarsle glömde att sätta in tårtan i frysen igen så den låg som en pöl senare,... Men den är god idag med. Vi kollade på en match också, de vi hejade på förlorade men de var trevligt ändå, träffade på lite människor(yy.

Ah idag är det lördag, skönt att få sova ut lite. Idag så drar jag till stan med frida & frida. Ska titta efter skolavslutningskläder och lite smått och gott. Får se vad man får med sig hem. Skönt att det är lite fint väder iaf. Fast ska ju gå inne i ett köpcenter så de skulle ju inte göra något om det börjar ösregna senare.. hih.
Johannes ville ha revange så ska spela en omgång till! Ha de gutt hörs ikväll!

FRIDAY BABY !

Freeedag vad skönt !
Johannes kommer med hem. Baka tårta och laga mat, viiilka kockar ! Det lär sluta med att jag står och tittar på så kanske kommer lite bilder från när (han) lagar mat imorgon!
Ha en superfin fredag kram !

I AM NOT BLIND, I SEE WHAT YOU ARE DOING

Mmmyys kläder imorgon!


LITE SMÅTT FÖRBANNAD...

buhuu.. ledsen flicka..
Drog hem från fotbollsträningen hann bara vara med på uppvärmningen sen lagga höften igen. Är lite smått förbannad på min höft nu. Ska fortsätta tjura och trösta mig med ett varmt bad och måla naglarna.

AKON - SORRY, BLAME IT ON ME

MAN SKA INTE KÖPA SKINNET INNAN BJÖRNEN ÄR SKJUTEN

Heyhopp !
Nationella gick... bättre resultat än väntat, men det är bara 2/4 delar. Man ska inte köpa skinnet innan björnen är skjuten som pappa brukar säga haha. Annars har dagen varit typ.. knas. Ska dra till gymnastiken snart sen vidare till fotbollen. Måste verkligen plugga engelska ikväll de var tydligen viktigare än de förra läxorna.. Jobbigttt.
Ska dra på mig lite träningskläder nu. Heydå!

NOOO.

Nationella i mattematik.. kill me please!
Men denna inställning ska jag dra till skolan och göra provet. Sen är de gjort höhö.
Förresten så har min höft pajat... springningen igår vart ingen bra idé i alla fall..

BABBEL...

Hej igen ,
Jogginrundan gick bra till skillnad från de senaste dagarna så fick jag inte någon "kniv i hjärta" känsla eller något annat onödigt. Och konditionen blir bättre känns det som så denna rundan fick mig på bra humör !
Imorgon är det redan torsdag, nationella i matte annars inget i skolan. Efter skolan blir det gymnastikträning och mitt i den så drar jag till fotbollsträningen, de krockar imorgon.

Har precis skrivit en köplista för fredag. Jag och pojken ska laga mat och baka philadelphia tårta på fredag. Haha han lagar jag tittar på, det brukar sluta så :$ Men jag ska hjälpa till att baka tårta iaf (a). Så inköpningslistan är klar. Sen har jag sett på reklam att Twilight (1:an) är på fredag kl 9. Fett nice om det är så den var så länge sen jag såg! Har fortfarande inte sett trean ännu.. måste göra de. Jaja nu skriver jag mest babbel.
Ha en fin onsdagskväll tja !

YOU GONNA LIKE MY STYLE - ANDREAS WIJK

DO I DARE ?

Hallå,
Onsdag, sög ! Haha hur trött som helst men det gick bra ändå!
Har lagat pannkakor till mig själv, tycker det var väldigt snällt av mig, och gott såklart !
Jisses vad kallt det är ute förresten,  när man går ut från typ byggnad eller bil så får man värsta chocken.. inte kul alls de vart ju nyss sommar ?
Skulle sprungit idag men klen som jag är så gick jag bara ist. Känner av så kallad håll men jag skulle hellre kalla det för en kniv i hjärtat. Happ annars så vet jag inte vad som händer idag. Plugg men inget annat. Gud vad tråkigt.. kanske ska springa i alla fall för att fördriva tiden? Då blir visserligen en viss sur på mig :$ Kan ge en hundblick så blir det nog inga problem eller vad säger DU ? (a)

Ska ladda ner lite musik för att maten ska hinna smälta ner sen drar jag fan ut och springer.
Hörs senare, ha de fett nice !

EVERY BODY JUMP, JUMP, JUUUMP!

Tjolahopp !
Nu har vi ifrån våran musikal som ska dansa, dansat! Har gjort klart alla danser, planerat kläder o.s.v känns väldigt skönt att ha de gjort, nu gäller det bara att öva in dem så de sitter som en smäck! Hade samtidigt väldigt roligt med tjejerna!

Har käkat pastasallad idag igen och ska sätta mig med plugg, har prov, läxor räknade på det innan tror det blev 5 vanliga prov och än så länge 2 läxor + nationellaprov. Suuuuckk ! Känner mig helt plötsligt stressad igen! Lika bra att sätta igång. Ska skriva en svenska bokredovisning och sen skriva skillnaden mellan bok & filmen. Broarna i Madison country ska jag skriva om.
Heeydå

GLÖMDE KLÄDERNA, SKORNA O.S.V...

Hallååå eller
Mmmm, jag har sovit som en stock ! Det värsta va att jag vaknade lika trött men skön natt ! Drömde ifs "mardröm" om min första match med vårt lag. Läskigt ska spela den någon gång i veckan och jag drömde att jag typ glömde kläderna, skorna o.s.v  jobbigt i alla fall!
Idag efter skolan ska vi som dansar i vår musikal öva, dans. Ha en fin dag! :)

TOMORROWS


THE UMBRELLA LIT UP ON THE SAME BLOCK

Tjenare,
Måndag idag, som minst 70 % av facebook användarna skriver så snöade det idag. Mycket lustigt det är ju MAJ nu :o men sverige överraskar en aldrig helt. Slapp dag annars. Sprang en runda efter skolan, jag hann innan regnet kom, tummen upp! Käkat hemmagjord pastasallad. Och min egna sallad består av pasta, majs & gurka + dressing som är av creme fraiche och olika kryddor som jag hittade. Inte mycket sallad kanske men det blir så när man är kräsen som jag är.

Nu ska jag sätta mig bland mitt plugg. Det är bara lite läxor men dem ska göras dem med. C ya !

You're the best ! ♥

BILDER FRÅN FÖNSTRET

Första maj bjuder på färgglada bilder.








VALBORGSBILDER

Blir bara bilder från amandas place för kameran följde inte med till de andra ställena.







ALLA VILL TILL HIMLEN MEN FÅ VILL DÖ.

Hej,
ååhh vad skönt med träning, den satt som en glasyr på tårtan..eller något. Bra var den i alla fall. trotts ett få antal personer och dåligt väder så körde vi på hårt och det känns nu efter. Det vart lögn att köra hem med moppen sen, regnade in i ögonen fick ju blunda men det gick ju inte heller för då kör man ner i diket så fick stå emot smärtan. Är nyduschad nu och ska laga lite mat. Pasta med ost. bilder kommer sen som sagt.

MINNE FÖR LIVET!

Valborg,  vilken kväll. Kalasbra kväll och natt exakt hela tiden! Vilka underbara vänner man har!
Först åt vi mat hos amanda, sen så drog vi ner till majbrasan som redan var tänd men det regnade så vi såg några raketer sen gick vi hem till amanda och drog med oss våra stufs och gick hem till jessica och hade parteey. Sen gick vi lite i samhället och träffade på thim&august och käkade Janssons kladdkaka med ahlgrens bilar i. Väldigt god tills en viss august sparkade i kakan... hämnd!  Slocknade hos amanda senare på natten. Det blev en obeskrivlig kväll, tack guys ! 
Öhh, bilder kommer kanske ikväll, ja ikväll kommer dem. Ska dra till fotbollen snart och träna.

du är så jävla körd!!!!!!!!.